• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çağlam bende seni yerim kiii ham yaparımm:56:
Ay ay pelinimin bahar gelinimin hazırlıkları tamamlanmış mııııı maşallahhhh:nazar:
Günaydın kızlar herkese aşk dolu haftalar çok çok güzel geçsin günlerimiz inşalllah azcık yoğun günler beni bekliyor iş hiç bitmiyor malesef

Özgem bilgilendirmen için ayrıca teşekkürler canım öğrenmiş olmak mutlu ediyor beni

Ezgimmmm kuzum ben senin heyecanını yerim yaaa tüm güzellikleri hakeden güzel bir kalbe sahipsin rabbim hep mutlu kılsın sizi
Amiin gizimm cümlemizi inşallah. hepinizin kalbi öyle güzel kii Rabbim iyi yüreklerimizi böylesine mükemmel aşklarla doldurdu
kızlar bende 2013 geliniyim hayırlısı ile ve aranıza geldim
benide alır mısınız?lütfen:17:

hoşgeldin:16:

pelom mart menekşelerinin uzun süre etkisinden kurtulamamıştım ya çok kıymetli bi kitap bence :16:
çağloşun kitaba da başlayamadım bi türlü bu aralar kitap okuyamıyom yaa
bi ara nefes almadan kitap okuyodum nerdeyse :9:
şimdi bitirmem gereken bi dizim var onu izliyom akşamları anca

pelom mart menekşelerinin uzun süre etkisinden kurtulamamıştım ya çok kıymetli bi kitap bence :16:

hangiiiii diziiii o özgemmmmmmmm bu arada vampir günlükleridne son bölümde şok oldum katherina cadısı o naptı öylee yaa delirecem artık o dizi bide pretty little liars sıkıntıya soktular beniii :))) supernatureli ise 2 aydır izleyemedim onuda çok seviyordum oysaaa

hangiiiii diziiii o özgemmmmmmmm bu arada vampir günlükleridne son bölümde şok oldum katherina cadısı o naptı öylee yaa delirecem artık o dizi bide pretty little liars sıkıntıya soktular beniii :))) supernatureli ise 2 aydır izleyemedim onuda çok seviyordum oysaaa

gizim supernatural bomba gibi gidiyooo
bence izlemelisin
vampire diaries cidden sıkı bölümdü heee
ben güney kore dizileri izliyom kuzum
birini bitiriyom birine başlıyom :9:

Son düzenleme:
kızlar bende 2013 geliniyim hayırlısı ile ve aranıza geldim
benide alır mısınız?lütfen:17:

eflinamm hos geldin kuzummm aramıza :29:

dugunun ne zaman hayırlısyla???

Sevicem tabiki Çağlammm benim :16:
Sonu vurgun gibiydi valla Elliot ve Esther :16:
Sağ ol kuşum benim :16:

ahhhh ne aşk degil mi pelommmm???? :16::16:

uzun zamandır onlarınki gibi ilham verici bir ask okumamıstım kitaplarda

ekle ekle bekliyoruz heycanla:) merak ettim..
siizn düğünede bişey kalmadı zaten:)

günaydın çağla:)

gunaydın kusum :54: nasılsınn

kusummm kendi kitabım diye solemiorumm ama o da cok cicikdir :9:

içindeki belgelerin gercek olması da onu sadece bir roman olmaktan cıkarıyor aslında... İlk göz agrımm

ikinci kitabı da cıkacak amerika da insallah onu da biz alırız ve cevirisini yine ben yaparım :16:

bugun burda habire elektrik kesilioooo yaaa yazıp yazıp gonderemiorum uyuz oldum :37:

ekle ekle bekliyoruz heycanla:) merak ettim..
siizn düğünede bişey kalmadı zaten:)

günaydın çağla:)
Evet canım azıcık kaldı Allahın izniyle. :16:
Çağlam bende seni yerim kiii ham yaparımm:56:
Ay ay pelinimin bahar gelinimin hazırlıkları tamamlanmış mııııı maşallahhhh:nazar:

Amiin gizimm cümlemizi inşallah. hepinizin kalbi öyle güzel kii Rabbim iyi yüreklerimizi böylesine mükemmel aşklarla doldurdu

hoşgeldin:16:
Ezgitom hazırlıklar tamamlandı mı esas şimdi mi başlıyor inan bilmiyorum :9: Allah yardımcımız olsun :16:

Bende oyle Özgem...
Hatta rüyamda Esther ve Elliotu bile görür oldum... Aşk kızdı çok kaptırıyosun diye ama elimde değil çok güzel bi kitaptı bi kerette 40 sayfadan az okumadım hiç sardıkça sardı :9:
Hatta twitterda sarah jio ile yazıstık :9: Çok hoşuma gitti :17::16:

ahhhh ne aşk degil mi pelommmm???? :16::16:

uzun zamandır onlarınki gibi ilham verici bir ask okumamıstım kitaplarda
Kurabiyem düşüncelerimiz birebir
Çoook etkileyici bi aşk...
Beni benden alan bi kitap okuyamıyordum uzun zamandır çok gerçekçi bi hikayeydi, sıcacık bi anlatımı vardı. :16:

Kurabiyem düşüncelerimiz birebir
Çoook etkileyici bi aşk...
Beni benden alan bi kitap okuyamıyordum uzun zamandır çok gerçekçi bi hikayeydi, sıcacık bi anlatımı vardı. :16:

ikinci kitabı da aynı tarz kusum ve yine eskilerden bir ask hikayesi olacak :16:

sabırsızlıkla edisyon surecini bekliorum ben de :10: cevirisini böörtlenin kankisinin kuzeni yaptı

onun da dili cok iyidir.. Sarah da ne harikalar yarattı merak ediorum o yuzden :46::46:

ikinci kitabı da aynı tarz kusum ve yine eskilerden bir ask hikayesi olacak :16:

sabırsızlıkla edisyon surecini bekliorum ben de :10: cevirisini böörtlenin kankisinin kuzeni yaptı

onun da dili cok iyidir.. Sarah da ne harikalar yarattı merak ediorum o yuzden :46::46:

Merakla bekliyorum yeni kitabını Sarahımınn :16::16::16:

Sağ ol kurabiyeemmm :16:

Nurayım hoşgeldin lokumumm :16: Nasılsın bakalım :17:

Ezgim Can&Canan'ı güle güle kullan bebeğim, ben geçen sene anneler gununde anneme almıstım hediye, öyle çok seviyoki arkadasları falan da çok beğenmişler :16:
Ben de daha kendime almadım ama alıcam :16:

hoşbulduk lokumcuuk :54:
iyiyim sen nasılsınn. cicilerini gördümmm hepsini güle güle kullan tatlıcıım. ütü masan kervandan mı?
...
konu kapanmış ama gülmeden edemicem
clarka karşı benjamin mi?
böğürtlene karşı çilek mi?
:60::60::60:
çağlam şaka olmalı bu. gerçekten bu kıza gülüp geç. kafa yorulacak biri değil.

Son düzenleme:
:14::14::14:
Ama ben kek fanusu almıştım lokumum:14::14::14:
Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda dokunabilir misiniz gözyaşlarıma ellerinizle:14:
hoşbulduk lokumcuuk :54:
iyiyim sen nasılsınn. cicilerini gördümmm hepsini güle güle kullan tatlıcıım. ütü masan kervandan mı?
...
konu kapanmış ama gülmeden edemicem
clarka karşı benjamin mi?
böğürtlene karşı çilek mi?
:60::60::60:
çağlam şaka olmalı bu. gerçekten bu kıza gülüp geç. kafa yorulacak biri değil.

:9: lokumcuk yer seni :56:
Sağ ol lokumum benim hepsiciğini aldık hallettik sonunda. Bugun getirecekler. Bakalım evde nereye sıgdıracağız. :31::31::31:
Ütü masam kervandan değil kuzum, açıkçası markasına bakmadık. :26:
Fiyatı 295 TL idi.

:14::14::14:
Ama ben kek fanusu almıştım lokumum:14::14::14:
Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda dokunabilir misiniz gözyaşlarıma ellerinizle:14:

:9: lokumcuk yer seni :56:
Sağ ol lokumum benim hepsiciğini aldık hallettik sonunda. Bugun getirecekler. Bakalım evde nereye sıgdıracağız. :31::31::31:
Ütü masam kervandan değil kuzum, açıkçası markasına bakmadık. :26:
Fiyatı 295 TL idi.

canım benimm. şiir okumuş fanusunaa ya yerim senii :9:
senin kek fanusunda çok cicik. bunu görünce de 'biz almıştık amaa yaaaa, şimdi bunu üretmenin sırası mıydı' diyiverdim :1:
eve sığdırmak sorun gerçekten, evin heryerinde benim çeyizlerim var. üstelik bunlar nasıl gidicek o kadar yolu diye düşünmekten sıkıntı basıyo :50:

Aşklaaarııımmm günaydınnn büssüürüü büssürüüü aşk kokuluu öpücükler sizleree :16:

Güzel bi sabah.. Hava soğuk ama güneş var, baharın habercisi :17:

:69:

Benim çeyizimm artık tamamlandı sanırım :1: Cumartesi tuzlu bi alışveriş yaptık herşeyi aldık :17: Bugun eklicem topicimee aldıklarımızııı :16:

İyi öğlenler bebekler.:3:

Hayırlısı olsun kestanem,aşkla kullanın.:16:

Ezgitooo hayırlı uğurlu olsun,en kısa zamanda düğün tarihini istiyoruummm.:52::52::52:

Nurayımmmm hoşgeldin.:3::3:

Sevgilim gitti.:14::14: Az evvel yolcu ettim.:5::5:

Back