- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
aaa ne güzell bende istiyorum:26::26: güle güle kullan:)
iyim hamdolsn sen nasılsın kuzum
rabbim nazarlardan saklasın :)
Sağolun kuzularımm. alalım sizede markapondan aldım ben kargo parasıyla 23,5 a geldiNurayım hoşgeldin lokumummNasılsın bakalım
Ezgim Can&Canan'ı güle güle kullan bebeğim, ben geçen sene anneler gununde anneme almıstım hediye, öyle çok seviyoki arkadasları falan da çok beğenmişler
Ben de daha kendime almadım ama alıcam
İyi öğlenler bebekler.
Hayırlısı olsun kestanem,aşkla kullanın.
Ezgitooo hayırlı uğurlu olsun,en kısa zamanda düğün tarihini istiyoruummm.
Nurayımmmm hoşgeldin.
Sevgilim gitti.Az evvel yolcu ettim.
canım benimm. şiir okumuş fanusunaa ya yerim senii
senin kek fanusunda çok cicik. bunu görünce de 'biz almıştık amaa yaaaa, şimdi bunu üretmenin sırası mıydı' diyiverdim
eve sığdırmak sorun gerçekten, evin heryerinde benim çeyizlerim var. üstelik bunlar nasıl gidicek o kadar yolu diye düşünmekten sıkıntı basıyo
Kestanem çok sağ olİyi öğlenler bebekler.
Hayırlısı olsun kestanem,aşkla kullanın.
Ezgitooo hayırlı uğurlu olsun,en kısa zamanda düğün tarihini istiyoruummm.
Nurayımmmm hoşgeldin.
Sevgilim gitti.Az evvel yolcu ettim.
Sağolun kuzularımm. alalım sizede markapondan aldım ben kargo parasıyla 23,5 a geldi
hoşbulduk lokumcuuk
iyiyim sen nasılsınn. cicilerini gördümmm hepsini güle güle kullan tatlıcıım. ütü masan kervandan mı?
...
konu kapanmış ama gülmeden edemicem
clarka karşı benjamin mi?
böğürtlene karşı çilek mi?
çağlam şaka olmalı bu. gerçekten bu kıza gülüp geç. kafa yorulacak biri değil.
Bugu'cuum Allah kavuştursun aşkına....Mesafeleri de yenicez biz dualarla inşallah.
hadi yaa :26: olsun pelinim öyle sevdimki hiç içim gitmedi verdiğim paraya
Okurum tabisi. Tantitoniden aldık ahh canım kek fanusum.
Banyo setini de kek fanusunu da anneme mi satsam aceba
Buna gönül koyasım var ama tutcam kendimi. Ya da annem alsın bunu bana ya banane
Zor olucak nurayım gerçekten transporter gibi bi arabaya sığar mı? :26: Sığar herhalde ya :26:
Kestanem çok sağ ol
Allah kavustursun sizi, aşkla sımsıkı bağlı kalın birbirinize ilk günkü gibi
Ezgim pahalıya gelmiş :26: Ben anneme burdaki mağazadan 13 Tl'ye almıştım en iyisi gene mağazadan alayım.
sağol gizimm.benimde arkadaş çok beğendi kargo gelince gördü.bende ona sürpriz yapmayı düşünüyorumezgim can canannı güle güle kullan kuzu bende görümcecağzıma aldım hediye arkadaşıma gösterdim oda görünce yüzü parladı arkadaşımada alıcam şimdi o çok mutlu oldu kalp kalbi görünce arkadaşmda süpriz yapacam :)))))
berfo kuzu sen hala neden almadın kızzzz celal ile ceren olsun onlar
nurayyyy cicim bernardo kek fanusunu gördüm haftasonu gezmelerimizde amaaa tantitni çok daha güzel özellikle renk açısından daha cıvıl cıvıl bende tantitniden almıştım kek fanusumu çok çok seviyorum :))))))
ama başucu sürahisini senden görüp aldım bernardodan çok cicik 2 tane aldım :)))))))))
ben de aldım can canan cumartesi gunuuuu kalpli kup sekerlerle harika olcakk servisi
gule gule kullan sen de ezgişim benimmm
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR!
bizimmm dilek balonları işe yarıyo mu ne??????
burdan bi arkadas hafta sonu ani bi kararla sözlenmiş istmeye gelmişler! Asla da evlenmicek bi tipti!
Cuma aksamı baska bir arkadas da evlenme teklifi almısss
ve az önceeee bi arkadasa da kısmet cıktı, yengesi aradı!
Senin böğürtlen balonları helyum değil kısmet gazıyla doldurup da yollamıs diye takıllıolarrr
ve balonlar hala sonmedi.. ofisin tavanında gezmeye devam ediolar
ah peloşum. ah lokumum.
Okurum tabisi. Tantitoniden aldık ahh canım kek fanusum.
Banyo setini de kek fanusunu da anneme mi satsam aceba
Buna gönül koyasım var ama tutcam kendimi. Ya da annem alsın bunu bana ya banane
Zor olucak nurayım gerçekten transporter gibi bi arabaya sığar mı? :26: Sığar herhalde ya :26:
ahaha ay kusum daha neler neler varr!!!!!!!!!! inanamazsın yaniiii
ama diğer arkadaslarım da sonunda anlamıslar... hatta burdaki kızlarda msninde yazdıklarını gormuslerdi dun olanları anlattım yıkıldılar gulmekten!
cidden artık komik boyutlara ulastı durum... ben de gulup geciorum napim ama ozelime saldırıldıgı duygusunu atamıorum icimden sadece! hepsi bu
insanın sinirine dokunuyo... Askım da dun harika bi ornek verdi yatmadan once kopardı beni.. "Askım mesela Tarkanı da herkes taklit ediyo adam napıo gidip kendini kopruden mi atıo umrunda bile degil sen neden abarttın bu kadar," diyo
bilmemm beni uyuz ediyo bu durum...bana kasıtlı yapıldıgını bildigim icin galiba
bazen nerden geldim su KK ya diyorum ne vardı da geldim yaniiii.... bicok seyi burdan gordu cunku... bu saatten sonra yapacak bisey de yok gec fark ettim takip edildigimi
burası olmasa boyle yapamazdı kesinlikle... en azından evi ve esyaları konusunda yapamazdı diğerlerini yine yapardı tabii
zaten gelinligimi koymıcam buraya asla... sacma sapan bişey bile olsa sırf ben aldım diye gider onu da alır hasta kafa!
bi aklım ceyiz topiğini de kapat diyo... ama sonra diyorum zaten koyucamı koydum yapıcanı yaptı... bu saatten sonra yapsa ne yapmasa ne onun icin kendimi nie engelliyim diorum
sığar buguşcumTeşekkür ederimmm hepiciğinize.Kocamaaannn kamyonetler oluyor ya şehirlerarası taşıma için onlara sığar zannımca.:44:
Sevgiliii cupcakelerimmm sizee süperrr bi soru soruorumm şimdikkk
Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?
12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?
Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?
12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?
canım ben yapacağımı sölim sana 12 kişilik yemek takımına 12 kişilik şarap kadehi ve su bardağı alma niyetindeyim takım olsunlar yeni evlenen arkadaşım illlaki 12 kişi ağırladığın hatta 20 kişi ağırladığın günler olucak diyor tabi 20 kişilik almıcam herkes normal su bardağında içer ama
12 kişilk mevzu olunca :)))))) bardaklarda uygun olsun niyetindeyimmm yerim seni öperim severim
bernardodaki ninfa modelini çok seviyorum kaldıysa alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?