• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

yok kuzum çekim bencede cok super bı fıkır ben facebooka tarıhlı fotoyu koyman ıcın didiimm :61: kımsecıkler gormesın senii düğündeen önncee , herkeess peri gibi indiğiinde vauuuuuuuuuuuuwwwwwwww:53::46: olsuuun :1:

nihaanıımm ınann bendee yememek ıcın zor duruoorummm çook sevdiimm tam benim gibi puuf canavarına yakışır bi kolyee:1:

Evet gerçekten öyle...
Sana verilebilecek en özel hediyelerden biri.:nazar:
Eniştenin cevabını da okudum çok komikti:9::9:

yok kuzum çekim bencede cok super bı fıkır ben facebooka tarıhlı fotoyu koyman ıcın didiimm :61: kımsecıkler gormesın senii düğündeen önncee , herkeess peri gibi indiğiinde vauuuuuuuuuuuuwwwwwwww:53::46: olsuuun :1:

nihaanıımm ınann bendee yememek ıcın zor duruoorummm çook sevdiimm tam benim gibi puuf canavarına yakışır bi kolyee:1:

yavrukuşummm bu face fotosu normal kıyafetlerle olucakkk
günlük kıyafettt
hatta conversli olcak ayaklarımızın gözüktüğü fotolar olcakkk
yoksa kimselere gösterir myim hiç gelinlikli halimiiii

Evet gerçekten öyle...
Sana verilebilecek en özel hediyelerden biri.:nazar:
Eniştenin cevabını da okudum çok komikti:9::9:

sormaa deli çocuuukk cok fena hasetlendii :1: hırs yapıp, takı tasarımı egıtımı alıp, bana kendi bile büssürü puuflu takı yapabılır bu hasetlenmeyle :1::1::1:

yavrukuşummm bu face fotosu normal kıyafetlerle olucakkk
günlük kıyafettt
hatta conversli olcak ayaklarımızın gözüktüğü fotolar olcakkk
yoksa kimselere gösterir myim hiç gelinlikli halimiiii

heehehe timam ozamannn süpp süppp süppperr :1:

herkese merhabakiiii:3:
bu topic her girdiğimde bi değişim içinde:9: önceki gün girişimde yeni görmüştüm şmdi başka yere taşınmış kurtlu sanırsam bu topicc:9:
naposunuz bakalımm ne var ne yokk:17:

uyuttum yaramaz böörtleni geldimmmm size iyi geceler diyip gidiorummm :54:

büşümmm enerjimizden yerimizde duramıyoruz :52:

topiği buraya acmıstık ama sonra oraya tasıdılar biz de rica ettik tekrar buraya alındı.. Artık burdayız ziyaretcisiz bir yuvamız oldu :16:

hosgeldin yuvana sen de :54::54: sık sık ugraa kusummmm

öptüm hepinizi cumletennn asklı geceler :54:

uyuttum yaramaz böörtleni geldimmmm size iyi geceler diyip gidiorummm :54:

büşümmm enerjimizden yerimizde duramıyoruz :52:

topiği buraya acmıstık ama sonra oraya tasıdılar biz de rica ettik tekrar buraya alındı.. Artık burdayız ziyaretcisiz bir yuvamız oldu :16:

hosgeldin yuvana sen de :54::54: sık sık ugraa kusummmm

öptüm hepinizi cumletennn asklı geceler :54:

çok ama çok güzel olmuş bizbiz olduk yani:9: hayırlı uğurlu olsun bol:nazar: olsun
çağlam sanada iyi gecelerr geçenlerde seninle konuşmuştuk gelinlik mevzusunu ben gelinlik baktımm hatta modaevime karar verdim gibi son bi yer kaldı bakmayı dşündüğüm orayada gittikten sonra anlaşmaya varıcam sanırsam:21:

tickercanımda 3 yazıyooo:52:
bz bunu kutlamıştık bugün prensimle kalpli brovni eşliğinde ama şimdi böyle görünce bi sevindirik oldum:32:

Been sizin muhabbetlerinizi yiriimm yiiir :))

Miniimm omrukum gule gule kullan insallah kolyenii bebegm benimm :69:
Caglaamm o gerizekaliyi sacindan tutup yenidudulludan kadikoye kadar surukleyesim var! Abartti da abartti ruh hastasi taklitkolik!

Cok gecmise gidemedim azicik okuyabildim annem pc yi rehin aldigi icin telden gireyim dedim :1:

Mart Menekseleri biter ve bu kiiiz kitap budur deer! NOKTA!

Okutcam bu kitabi herkeseee :16:

Asagida bi gulmikcannn goruyorumm kocamannn operim ikizcanimiii :69:

Simdi gidiyorum askim aradi beni beklioms yatakta :9::9::27: hayallerde beraber uyucaz :1::17:

Opuldunuz bebeklerimm iyi geceleeeer :16:

mediyi dinledin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

orman medisiii süper biseyyyyy :9: yatma vakti gelse de ben de dinlesem o ormana kacıp huzur bulsam ah ahhh :16::16:

dinledikce gelişmeleri yazın enerji topiğine bal surat.... Bi de benim gulibigimmm vardı o nerelerde acabaa dinledi mi mediyi :9:

buguuuuuuss cicikleri merak ettik :61:

Çağlamm utanarak söylüyorum ki başlayamadım ben bi türlü mediye ya tam yatağa giriorum aklıma geliyo :14:

Ama bu akşam başlıycammm,umarım biraz olsun huzura kavuşmam da yardımcı olur

Been sizin muhabbetlerinizi yiriimm yiiir :))

Miniimm omrukum gule gule kullan insallah kolyenii bebegm benimm :69:
Caglaamm o gerizekaliyi sacindan tutup yenidudulludan kadikoye kadar surukleyesim var! Abartti da abartti ruh hastasi taklitkolik!

Cok gecmise gidemedim azicik okuyabildim annem pc yi rehin aldigi icin telden gireyim dedim :1:

Mart Menekseleri biter ve bu kiiiz kitap budur deer! NOKTA!

Okutcam bu kitabi herkeseee :16:

Asagida bi gulmikcannn goruyorumm kocamannn operim ikizcanimiii :69:

Simdi gidiyorum askim aradi beni beklioms yatakta :9::9::27: hayallerde beraber uyucaz :1::17:

Opuldunuz bebeklerimm iyi geceleeeer :16:

Kuzumm yazdığını görmedimm akşam,yazılanları okuodum :17:

Ben de seni kocaman öpüyorum pelmikcancanımmmm :16:

Günaydınnn lokumlarrrrr :16:

çağlammmm şiirim aşağıdaki cümlelerle başlayarak facemde yer almış bulunmaktaa:16::16::16:

Dünyanın en lezzetli kurabiyesi Çağla'mın yüreğinden benim için dökülen inciler...Seni seviyorum benim güzel kurabiyem

"Yıl kimbilir bilmem kaç...
........"

Aşklaaarııımmm günaydınnn büssüürüü büssürüüü aşk kokuluu öpücükler sizleree :16:

Güzel bi sabah.. Hava soğuk ama güneş var, baharın habercisi :17:

:69:

Benim çeyizimm artık tamamlandı sanırım :1: Cumartesi tuzlu bi alışveriş yaptık herşeyi aldık :17: Bugun eklicem topicimee aldıklarımızııı :16:

çok ama çok güzel olmuş bizbiz olduk yani:9: hayırlı uğurlu olsun bol:nazar: olsun
çağlam sanada iyi gecelerr geçenlerde seninle konuşmuştuk gelinlik mevzusunu ben gelinlik baktımm hatta modaevime karar verdim gibi son bi yer kaldı bakmayı dşündüğüm orayada gittikten sonra anlaşmaya varıcam sanırsam:21:

büşümm cokmerak ettim neresiiiiiii????????? ben daha bakmadım bile yaaa :27:

çağlammmm şiirim aşağıdaki cümlelerle başlayarak facemde yer almış bulunmaktaa:16::16::16:

Dünyanın en lezzetli kurabiyesi Çağla'mın yüreğinden benim için dökülen inciler...Seni seviyorum benim güzel kurabiyem

"Yıl kimbilir bilmem kaç...
........"

ben seni yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16: ben de seni seviyorum meleimm :54::54:

şiirinizle yasasın askınız :16::nazar:

pelosummmm kitabı begenmene cooook sevindim!!!! diğer kitaplarımızı da seversin insallah :29:

cicilerin hayırlı olsunnn :54:

herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr :16:

Günaydın kızlar herkese aşk dolu haftalar çok çok güzel geçsin günlerimiz inşalllah azcık yoğun günler beni bekliyor iş hiç bitmiyor malesef

Özgem bilgilendirmen için ayrıca teşekkürler canım öğrenmiş olmak mutlu ediyor beni

Ezgimmmm kuzum ben senin heyecanını yerim yaaa tüm güzellikleri hakeden güzel bir kalbe sahipsin rabbim hep mutlu kılsın sizi

Aşklaaarııımmm günaydınnn büssüürüü büssürüüü aşk kokuluu öpücükler sizleree :16:

Güzel bi sabah.. Hava soğuk ama güneş var, baharın habercisi :17:

:69:

Benim çeyizimm artık tamamlandı sanırım :1: Cumartesi tuzlu bi alışveriş yaptık herşeyi aldık :17: Bugun eklicem topicimee aldıklarımızııı :16:

ekle ekle bekliyoruz heycanla:) merak ettim..
siizn düğünede bişey kalmadı zaten:)

günaydın çağla:)

Back