- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.881
Elisimm içim titredi okurken, sanki seninle birlikte yaşadım o günü.ne güzel duygular bunlar...Allah'ım bir ömür mutlu etsin, bir yastıkta kocayın hiç ayrılmayınn. çok çok tebrik ediyorummdualarınada kocaman bir amin dedim kabul olur inşallah
çağlotumla elisomun tickerları 1 aylara düşmüşşş
kuzularım benim yaaa mutlu olun hepinizz
şimdi bu kadar duygusallığın arasına bir yorgan sokucambu kampanya çok uygun geldi Grupanya! - Taç Kristal Microfiber TEK KİŞİLİK 2 adet yorgan 79 TL, ÇİFT KİŞİLİK 2 adet yorgan 89 TL!
sizce nasıl kızlar?
Ben de iki tane çift kişilik aldım.
Yumuşacık bir yorgan ama kışlık değil de baharlık gibi.
Ya da evin iyi ısınıyorsa kışa da olur. Zaten sen misafirlik yapacaksın sanırım. Soğuk olsa bi de battaniye verirsin.
Oyyy güzellerim benim yerim yeeerrrrDaha güzelleri sizin olsun bebeklerim yüzük sola geçti başladı tombik parmakta yer etmeye Solum sağımdan şişmanmış meğer onu anladım Bide ne gariptir ki ben baya baya nezleydim atesim falan çıkıodu o gün geldi ben dikildim ayağa şaştım kaldım mutluluk cidden ilaç gibi bişey ertesi gün yine hastalığıma devam ettim o da ayrı bişey:44:
Bitanemmmmm kusummm çok aşırı aşırı aşklandıkelisommmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmm yaaa ne guzel anlatmıssınnnnn
ne guzel bi ask burdan bile hissettikkkk Allahım sizi hiç ayırmasın kusum hem de hiç ama hiçççççççççççç
ikinci evli bayanımızsıra geldi dugunlere ohhhh
yazıorum kına tarihini kusummmm
lavinim kınayı da 30 u diyemi yazayım???
ay evet dustuk de dustuk 1 aydan ohhhhhhhhhhhhhhsıramızı savdık
ezgimm sevdiceğinle uyrken hiç üşümezsinn bu yorgan yeter bence. sıcak bile oluurr
çok üşürseniz bide battaniye atarsınız üstüne, sonra gerçekten üşünüyomuş bide kalın yorgan alalım dersiniz. bence ihtiyaç olmadan boşuna alma. hiç kullanma gereği duymazsanız boşuna almış olacaksın, bide onu saklaması sorun. yer problemi.
nurayım şimdi al mı dedin alma mı anlamadım
ama almaya karar verdim.çünkü benim kullanabilceğim yorganların bu özellikte olması gerekiyor.şuan evdeki yorganımda çok kalın değil bunun gibi.ama kat kat giyiniyorum ve evimiz güzel ısınıyor. e bide yanımda sevdicek olcak zatenn onun aşkı yakar kavurur benii
Ay bende almak istedim bundan ama ince diyince bi şüpheye düştüm çook üşürüm bende yaaa:44::44:
Elisimmm canım Allahım mutluluğunuzu bozmasınn
nurayım şimdi al mı dedin alma mı anlamadım
ama almaya karar verdim.çünkü benim kullanabilceğim yorganların bu özellikte olması gerekiyor.şuan evdeki yorganımda çok kalın değil bunun gibi.ama kat kat giyiniyorum ve evimiz güzel ısınıyor. e bide yanımda sevdicek olcak zatenn onun aşkı yakar kavurur benii
evet elisim ya siz nikahlandınız bileeeeeee
bizim de sıramız gelsin artıkkkk ben de kocacıkım kocacıkım diyim oyle dedikce askımın gozleri parlasın
Ay bende almak istedim bundan ama ince diyince bi şüpheye düştüm çook üşürüm bende yaaa:44::44:
Elisimmm canım Allahım mutluluğunuzu bozmasınn
Elisssss,topiğimiizin 2.ci evli hatunu yanii
Allahımm okudum okudukça eridim kalbim çarptı yaa o ne güzel bi mutlulukk ben burdan şahit oldum aşkınız hiç bitmesin bir yastıkta kocayın inş.canımSıra düğünlerinizde zaman su gibi akıp geçsin gelinciklerim hepiniz içinn
ezgimmben bilmiyorum bu yorganlar çok mu kalın? yani lavin çok kalin olmadığını söyledi, ben de zaten kalınına gerek yok, eğer üşür de ihtiyaç duyarsanız o zaman alırsınız demek istedim. böyle baharlık, 4 mevsimlik yorganlardan almanı tavsiye edecektim. bu da öyleymiş sanırım. yani almakla iyi etmişsin. güle güle kullan cicim
heellöööööööşekerlerrrr
elissssssss evlenmişsin canım yaa Bi ömürr mutlulukarrr kuzummm çookk mutlu olunn inş bi ömürr aşklaaanlattıklarını okurken cidden yaşadım bende içi gidiyo insanınn darısı bizlere artıkınn
Tatlım hayırlı olsun güle güle kullan ben de alacağım galiba senin eline geçince yorumlarını bekliyorum tatlımkuzum ben aldım gitti :)
daraldım valla gün geçmiyo sanki pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?