- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #3.921
aşık prenseslerimmm
dün misafirim vardı hiç gelemedimarkadaşlarım bizdeydi. tüm mamaları hazırlamada anneme yardım ettim. artık öğrenmek zorunda mıyım, evet zorundayım
![]()
herkeste yoğunmuş topiciğimiz boş kalmış.
bugün de sabahtan beri aşkımı sevdim bilgisayar ekranındantatlı tatlı bakıştık kameralardan
22 nisanda kayınpederim geliyomuş çeyizlerimi almaya. biletini almış. pazartesiye geliyor 22 si. cumartesi pazarda evimiz temizlenecekmiş.
zaman yaklaştıkça yapacak bir sürü iş nasıl kısa vakite sığacak diye düşünmeye başladım. 10 gün istanbulda olucam ve bu süreçte göz muayenesine de gidip lens almalıyım. düğüne kadar onu takıp çıkarmaya alışmam lazımmm. dişçiye de gidicem. dişçiyi burda halledebilirim ama belki düğüne daha yakın bi vakitte
çağlamm english home un yeni cicilerini sende toplamışsın, topiğinde gördümmmaşkla kullan kuzucum. evinde temizleniyomuş bugünn ohh miss. eşyaların da gelir yakında, çeyizlerinde gider heralde. k.validen madem kadın falanda tutmuş sevin kuzum boşver, kaba pisliği gidecek hiç bulaşmamanız iyi olmuş. mobilyalar gelince yine üstünden alınacak k.v.nin dediği gibi.
ohh masallah kusummm ben de zorundayım ama hiç sallamıorum valla kim yapcak yemekleri bakalım
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ceyiz olayınında halolmasına sevindim
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
iyi oldu kusum evet kaba pislikle ugrasmak daha zor madem hevesi varmıs hem yorulmadım hem de onu kırmamıs oldum canıma minnet
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ben de sen gibiyim suan neye yetiscem aacaba modunda dişçiye haftaya gidicem artık o cıksın aradan diye
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
eminönüne gidilcek daha falan ohoooo durmak yok devam artık 2 hazirana kadar kosturmacaalar
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)