- 8 Mart 2012
- 1.093
- 2
- 106
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.861
rica ederimmm bebegimmmm
nice nice aylara yıllara insallahhayyy valla bıraksan ben de surda 2 ay daha bekleyemicek durumdayım artık keske nisanda evlenseymişim yaa diorum kusumm
yok kuşikommm ya şero amca 6000 dedikoşarak uzaklastık butun duvar boydan boya olacagı icin boyle cok tutuyo kusum.. ikeada falan baktık ama onların eni olmuyo işte kapıdan dolayı malesef.. bir de bogurtlen işçiliklerini begenmio tonlarca kitap tasıcak iki gune egilir bukulur ne anladım dio... kayınbabik marangoz buldu o yapıo şimdi kusum baska seylerde yaptırıoruz hepsi uzerinden yine bi indirim uygulıcam demiş en son ne anlastılar bilmiorum artık...
Büşrammm hiçbir şey anlamadım kitaze gelincikimizzzz hoşbuldum kuzummm nasıl gdiyo evli bir baayan olmak aktif olmasada reelde evli bi hatunsun sonuçta
evlenelim artık pelinim yaa ben yoruldum mesafelerden kavuşalım artık
Valla annen ne burcu bilmiyorum ama annemden sonra benim gözümde boğa burcu tuttuğunu koparan burç kurabiyembüşümm seni de ekledim listecanımızaaa
ben de aynı durumdayımmm eridikçe eriyorummm resmenkosturmaca bi yandan hasretler bir yandan ohh yandan
bit artık bittttt azalarak bittt modundayımmm herseyeaminn ayrılmayalım hiççç hiççç ama hiççç ayrılık cok zorrr
pelosumm valla annene tebriklerama evinizden de kaynaklı olabilir planlı bir evse eger... benim evimde resmen balkon manyagıymıs cizen mimar balkon yapmıs dar dar uzun uzun hem kullanıssız hem bosa yer yemiş... istedigimiz koltugun boyutu bile uymadı dusun biz calısma odamıza bi kitaplık istioduk mesela tek duvara musait olan tek duvar kapı arkası cıktı onda da kapı yuzunden sorun oldu haydaa allahın kitaplıgını bile yaptırmak zorunda kaldık bi kitplıga 4500 lira istediler
beni de biliosunuz illa gorcem de alcam yaptırma işi bana gore deildi... o yuzden diken ustundeyim suan ustaların elindeyiz cunku beceremezse bittik vakitte yok Allah yardımcımız olsun
ben yoruldum artık prensesim yaa valla cok yoruldum beklemekten bole ıncık cıncıkla ugrasmaktan... bogurtlenime sarılıp uyumak herseyden uzaklasmak istiorum yetti valla
büşramm english home a baktın mı canım?
pelott aşkıcanla konuştuk az önce, biz girişe vestiyer yaptırıcaz, bir kaçta ufak dolap yaptırmamız lazım, mutfak balkonuna kiler tarzında, birde banyoya. hiç dolap yok. lavoba altında bile.. sandalye ve masaları da aynı kişiye bi sorucaz, bakalım ne kadara yapıcak.. tanıdıkları bi marangoz. umarım uygun fiyat verir hem de isteğime göre olur.
...
çağlacıımm 4500 mü kitaplıkmobilyacımız mı yapıyo kuzum bunu da?
allah hepimize ödeme kolaylıkları versin.
zor gerçekten.
Büşrammm hiçbir şey anlamadım kiaşkımcan da kızıyo sen evli bi bayansın bunu hissetmen lazım diyo, bende açıkladım seninle aynı yatağa girmeden aynı mutfakta yemek yapmadan ben bu duyguyu hissedemem şekerim dedim
Şimdilik bişey anlamasam da sorumluluklarımı farkediyorum daha bi ağır oldum sanki :))
Bi de olgundum daha da olgun oldum tabi kıyılan nikahtan değil, aşkımın verdiği öğütlerden boyle oldum:)
Valla annen ne burcu bilmiyorum ama annemden sonra benim gözümde boğa burcu tuttuğunu koparan burç kurabiyem
23 yıl oldu, her yeni gün bişey çıkarıyo.
Cumartesi günü gezmeye diye çıktık, bana halı bakıcaktık sözde.. Mutfağına ve yatak odasına halıfleks için görüştü hatun 2 dakikada işi bağladı
Bana halı da alamadık tabi :))
Kitaplık için de uçmuşlar çağlam.. 4500 ne ya!
bu insanlar evlenen birini görmesinler valla gözleri kamaşıyo nasıl para söksek diye bakıyolar, valla fıratın dediği gibi "çok bunaldım yeminlen"
Yaa aynı ya aynı nurayım!
insanlar ne biçim de düşüncesiz.
Bir portmantosu, banyoda bir dolabı ne bileyim hiçbir şeyi yok bizim tuttugumuz evin de ya... portmanto alıcaz bi kere, gelen misafirin ceketini nereye koyucaz ayakkabılarımız nerde olucak, olmasa olmaz...
banyo için napıcaz bilmiyorum.
bizim evde tam 3 tane gömme dolap var bir de annem neler sığdırıyo içine onların. biri kiler bakliyatları falan var, birinde kışlık montlarımız vs. birinde de yorgan, nevresim, yastık vs.
ama tuttuğumuz evde hiçbişey yok, napıcam bilmiyorum...
o yuzden kucuk odama atıcam işte bazı esyalarımı. belki kullanmayacağım şeyleri paketinden bile çıkarmıcam.
Allah kendi evimize çıkmayı nasip etsin hepimize ne diyim...
Umarım herşeyi uyguna yaparlar lokumum.
Bu arada kızlar ben gelin pikemin siparişini verdim. Karaca home'dan. Yeni çıkmış bir pike, henüz fotografını bulamadım, siparişi verildi o da yarın elimde olur sanırım, gül kurusu seçtim rengini :) geceliği falan da var içinde kapsamlı bişey. Gelin pikesi olmayan gelinciklerim özellikle büşram bilgin olsun
Kötü kedi şerooo bi de 6000 çekmiş bak sen çıplağamalzeme ve boya kusummm ordan fırlıyo fiyat...
aynı urunu eger beyaz lake olmadan istersem yani kahverengi agac yarı yarıyadan bile fazla dusuyo fiyat ama beyaz lake urunler oldugu icin ve agac da cok saglam oldugu icin boyle oluyo... baska agac secenekleri de ellerinde yoktu beyaz lake icin malesef
o yuzden de oynama olamıyodu fiyatta bizde o zaman hadi sise iii günleeer diyip cıktık
ayy yerim seni yaaa olgunlugunu severiz seninbencede kuşum aynı ev aynı yatak olmadan karı koca moduna girilmez ten tene değecek geldi aklıma ne alakaysa
pelinim bende baktım karaca home ama pike var ondada yatak örtüsü olarak yok aynı ürün danteladada var bulamazsam bende ondan alcam ama biraz daha bakınayım
ayyyyyyyyyyyyyyyyy 1 ayı gördüm tickerımda bayılazaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm a dostlarr
pelomm annem yengecle aslan arasında kalmıs ama daha cok yengec burcuama o da oyledir tuttugunu koparır fenadır annemcan senin annikona cok benzetiorummm benimkide boyle seyler yapabilio zira
ahaha fıratın nohut kafasını yerim ben yeaaaa cok datlu bıcırık"ben cok sıkıldım deyişik bişiy yok mu bizde yeaaa"
gerci ben böle diyince askım da bana "sen cok değişiksin işte canın ondan sıkılıyo askım," diyo
Neyse hatunlar ben kacar dunya gozuyen 1 aya dustugumu de gordum artık zıbarabilrim
öptüm sizi iyi gecelerrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyy 1 ayı gördüm tickerımda bayılazaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm a dostlarr
pelomm annem yengecle aslan arasında kalmıs ama daha cok yengec burcuama o da oyledir tuttugunu koparır fenadır annemcan senin annikona cok benzetiorummm benimkide boyle seyler yapabilio zira
ahaha fıratın nohut kafasını yerim ben yeaaaa cok datlu bıcırık"ben cok sıkıldım deyişik bişiy yok mu bizde yeaaa"
gerci ben böle diyince askım da bana "sen cok değişiksin işte canın ondan sıkılıyo askım," diyo
Neyse hatunlar ben kacar dunya gozuyen 1 aya dustugumu de gordum artık zıbarabilrim
öptüm sizi iyi gecelerrr
Kötü kedi şerooo bi de 6000 çekmiş bak sen çıplağa
Soydu soğana çevirdi bizi beee
3müzden kazandığıyla bi ev alıyo zaten amca kendine gerisini bilmem
Bu beyaz aşkı yaktı bizi kurabiyemm başka da bişey demiyorumm
Büşramm yeni mi baktın kuzum?
Ya yalan olmasın ama nevresimi, yatak örtüsü, onun üzerine sermeye dantelden bir örtü, geceliği hepsi var benim dediğimde... :26: Eğerki istediğin gibi bulamazsan kodunu falan veririm benimkinin o sekilde bakarsın bir de. Yani keşanda varsa, orda hayli hayli olması gerekirama kızın dediği şey çok yeni bi ürün daha 1-2 günlük dedi ki bu dediğim cumartesiydi...
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:ayyyyyyyyyyyyyyyyy 1 ayı gördüm tickerımda bayılazaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm a dostlarr
öptüm sizi iyi gecelerrr
Yok bikaç haftalık değil kuşum eğer kızın yalanı yoksa dediği gecen hafta cıkmısçağlammm:119::119::119::124::124::124::123::123: gözünaydın su gibi geçsin son 1 ay ve artı günleri
iyi geceler kuzumm bögürtlenin kokulu rüyalar diliyorum sana
pelinim yeni baktım sayılır bi kç hafta oldu karaca home'un kataloğunda gördün dimi sende kalın bi katalogtu benim baktığım yeni katalog demişti çeyizcim bana değişik bi örtü aradığımı bildiği için özellikle göstermişti ama sen seninkini teslim alınca bize göster kuzum bakalım bi ciiclerine belki görmemişimdir bende
bende kaçıyorum kuzular malum yarın iş varr
öptüm hepiniziii
edit: nurayım sana yazdığım cvbı atlama gayet samimiyim bu konuda
yerim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii yeeeeeeeeeeeeeeeeeer yer yer yernasıl festival havası estirmişsiniz topikcanımızda
darısı bugunleri gormeyi bekleyen butun kuzularımın basınaaa
evet mervosum aynen öleee cok coook uzaktı bir zaman bu gunler gelmez heralde diyorduk simdiyse saka gibi son 60 gün
dun bögürtlenimle konustuk da artık ikimiz de yeni bir yola girmek uzere oldugumuzun daha cok farkına varır olduk sorumluluklar artacak alıstıgımız duzenler degisecek
ama tum bunların ortasında askla carpan kalplerimiz aynı yuvayı paylasacak... evlilik kapalı bir kutuymus ya bekarlara biz de suan oyleyiz en güzel umutlarımızla o kutudan bize hayırlı ve guzel seyler cıkmasını beklioruz
pelom sorma valladiğer istedigimiz sylerle mobilyalara odedegim parayı bile geciodu istedigi rakam nası kactımızı bilemedik... dedigin gibi beyaz askı yaktı bizi resmen...
lavinimmmm darısı basına kusum, sikayet etsenize yaa cocuklar usumuyo muu
bu arada lavim mervosum nejlosum nihanımm tahmini dugun ve kına tarihleriniz varsa soleyin sizi de yazayım
yaa yerimm seniinurayımmm kuzum buarada sen şimdi bizim buralara gelceksinya düğün için:123: canım kuaför vs gbi şeyler konusunda bişey gerekirse söle bana yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar
ah pelomm ah. bu insanlar gerçekten düşüncesiz. dolapsız ev mi olur. allah razı olsun mutfak dolabı yapmayı akıl etmişlerYaa aynı ya aynı nurayım!
insanlar ne biçim de düşüncesiz.
Bir portmantosu, banyoda bir dolabı ne bileyim hiçbir şeyi yok bizim tuttugumuz evin de ya... portmanto alıcaz bi kere, gelen misafirin ceketini nereye koyucaz ayakkabılarımız nerde olucak, olmasa olmaz...
banyo için napıcaz bilmiyorum.
bizim evde tam 3 tane gömme dolap var bir de annem neler sığdırıyo içine onların. biri kiler bakliyatları falan var, birinde kışlık montlarımız vs. birinde de yorgan, nevresim, yastık vs.
ama tuttuğumuz evde hiçbişey yok, napıcam bilmiyorum...
o yuzden kucuk odama atıcam işte bazı esyalarımı. belki kullanmayacağım şeyleri paketinden bile çıkarmıcam.
Allah kendi evimize çıkmayı nasip etsin hepimize ne diyim...
Umarım herşeyi uyguna yaparlar lokumum.
Bu arada kızlar ben gelin pikemin siparişini verdim. Karaca home'dan. Yeni çıkmış bir pike, henüz fotografını bulamadım, siparişi verildi o da yarın elimde olur sanırım, gül kurusu seçtim rengini :) geceliği falan da var içinde kapsamlı bişey. Gelin pikesi olmayan gelinciklerim özellikle büşram bilgin olsun
Kötü kedi şerooo bi de 6000 çekmiş bak sen çıplağa
Soydu soğana çevirdi bizi beee
3müzden kazandığıyla bi ev alıyo zaten amca kendine gerisini bilmem
Bu beyaz aşkı yaktı bizi kurabiyemm başka da bişey demiyorumm
lavinimmm hoşgeldinGüzel gelinlerim nasılsınızzz?
Bu aralar hep çok yorgunum, internete girsem de yazacak kadar enrjim olmuyor maalesef.
Çağlacım 1 ay yazıyor artık tickerda.32: Günlere düşeceksin yakında
Pelinnnnn hala gelmedi mi gelinlik çok merakla bekliyorummmmm
Artık okulda doğalgaz yanmıyor, nisandan itibaren böyle, odam da kuzeye bakıyor dondum resmen
Merhaba güzellerim benim tatlı gelinciklerim...
01.04.2013 e ayrı bir güzel uyandım sanki.İçimde heyecandan eser yoktu Yarabbim dedim gerçekten nasıl bişeyim ben nereye kaçtı benim heyecanım.
Dostum,yıllardır en özel günlerimde yanıbaşımda olan biricik kardeşimle birlikte güzel bir kahvaltı yaptık.Ben ılık duşumu alırken canım dostum gelin çiçeğimi hazırladı.Dışardaki çiçekçilerden aldı kocacım ben öyle istedim bide kurdela aldı oh mis gibi yaptı kankitom.
Sonra koştura koştura kuaföre gittik.Biz sohbet muhabbet derken anammmm o da ne nikaha sadece 40 dk kalmıs eve gidicem üstümü değiştiricem falan.Benim kocacıkım (artık kocacık oldu nişanlıcandan :)) arıyor hadi aşkım hadi aşkım ben kuaföre hadi Burak hadi Burak :)) neyse cillop gibi cicik bir gelincik olup dostumcanla koştura koştura eve geldik.Hemencik giyinip çıktık.
Sonra nikah salona girdiğimiz an ismimizi okudular.İsmimi duydum ya o an kalbim başladı hızlanmaya.Yarabbim evleniyorum yanıbaşımda artık kocam olucak.Bizi baya bir resim çektiler.Hatta ben sıkıldım biara bitmedimi yaaaaaa diye isyan ettim fotocuya.Kapıyı çaldılar gelebilirsiniz dediler benim kalp çıldırıyorama nasıl.Kocam bitanem koluma gir bitanem hadi gidiyoruz dedi.Gidiyoruzzzz evet evet...
Benim yakışıklı kocam ayaklarını kaldırmış ama ben dururmuyum hayır tabikide.Bacaklarını ellerimle indirdim ooohhh kocaman bastım :)
Nikah memurumuz bu sefer damada verelim aile cüzdanını dedi uzatırken güldü tabikide 1 nisan şaka yaptım.Gelin hanıma veriyorum dedi.Yavrum benim alnımdan öpüşüvardı kendimden geçtim.Çok güzeldi herşey rüya gibiydi.
Sonra arkadaşlarımızla cafeye gittik mini bir kutlama yaptık.Sonra büyüklerimizin ellerini öpmeye gittik.Dede,anneanne...
Akşam eve gidip yüzümü güzelce temizleyip abdestimi aldım.Devlet karşısında artık evliydik.Sıra Allah katındada birbirimize helal olmaya gemişti.
Hocamız akşam 10'a doğru geldi.Yine en sevdiklerimiz yanıbaşımızda girdik odaya.Hocamız yaşlıydı.Adımı telafuz edemeyince Elif diyip durdu bana.Senin adın Elif olsun dediZaten kulağıma okunmuş.Sonra canımız hocamız 3.sayfasını kaybetmiş.Her tarafta 3.sayfa aradık neyse ki devam etti.En sonunda bizi birbirimize karı-koca kıldı.İmam nikahından sonra sarıldım kocacığıma.Bir farklı geldi bir farklı.Yumuşacık olan teni dahada yumuşacık oldu sanki.
Allahıma Yüce Rabbime dualarımı ettim hepinizi içimden geçirdim kızlar.Darısı isteyen bütün gelinciklere.Sıra artık eğlence kısmında.O da oldu mu tamamdır :)
Eklemeden geçemicem Çağloooooommmm tickerlarımızda 1 ayyyyy 30 güünnn yazıyor kusuuuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?