Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

amin kuzummm hepimiz upuzun yıllar aşklanalım inş.
çağlam bizde niye bukadar erteledik diye pişmanlıgın dibine vurduk gerçekten ama napalım hayırlısı buymuş geç olsun güç olmasın
bu arada 6000 ne yaa amca iyimiydi ateşimi vardı altın kaplamamı yapıyodu

çağlaamm sakın uyuma 8dk sonra tickerında 1 ay yazıcak bu anı yaşa

nurayımmm kuzum buarada sen şimdi bizim buralara gelceksinya düğün için:123: canım kuaför vs gbi şeyler konusunda bişey gerekirse söle bana yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar

taze gelincikimizzzz hoşbuldum kuzummm nasıl gdiyo evli bir baayan olmak aktif olmasada reelde evli bi hatunsun sonuçta
evlenelim artık pelinim yaa ben yoruldum mesafelerden kavuşalım artık
Büşrammm hiçbir şey anlamadım ki aşkımcan da kızıyo sen evli bi bayansın bunu hissetmen lazım diyo, bende açıkladım seninle aynı yatağa girmeden aynı mutfakta yemek yapmadan ben bu duyguyu hissedemem şekerim dedim
Şimdilik bişey anlamasam da sorumluluklarımı farkediyorum daha bi ağır oldum sanki :))
Bi de olgundum daha da olgun oldum tabi kıyılan nikahtan değil, aşkımın verdiği öğütlerden boyle oldum:)
Valla annen ne burcu bilmiyorum ama annemden sonra benim gözümde boğa burcu tuttuğunu koparan burç kurabiyem
23 yıl oldu, her yeni gün bişey çıkarıyo.
Cumartesi günü gezmeye diye çıktık, bana halı bakıcaktık sözde.. Mutfağına ve yatak odasına halıfleks için görüştü hatun 2 dakikada işi bağladı
Bana halı da alamadık tabi :))
Kitaplık için de uçmuşlar çağlam.. 4500 ne ya!
bu insanlar evlenen birini görmesinler valla gözleri kamaşıyo nasıl para söksek diye bakıyolar, valla fıratın dediği gibi "çok bunaldım yeminlen"

Yaa aynı ya aynı nurayım!
insanlar ne biçim de düşüncesiz.
Bir portmantosu, banyoda bir dolabı ne bileyim hiçbir şeyi yok bizim tuttugumuz evin de ya... portmanto alıcaz bi kere, gelen misafirin ceketini nereye koyucaz ayakkabılarımız nerde olucak, olmasa olmaz...
banyo için napıcaz bilmiyorum.
bizim evde tam 3 tane gömme dolap var bir de annem neler sığdırıyo içine onların. biri kiler bakliyatları falan var, birinde kışlık montlarımız vs. birinde de yorgan, nevresim, yastık vs.
ama tuttuğumuz evde hiçbişey yok, napıcam bilmiyorum...
o yuzden kucuk odama atıcam işte bazı esyalarımı. belki kullanmayacağım şeyleri paketinden bile çıkarmıcam.
Allah kendi evimize çıkmayı nasip etsin hepimize ne diyim...

Umarım herşeyi uyguna yaparlar lokumum.

Bu arada kızlar ben gelin pikemin siparişini verdim. Karaca home'dan. Yeni çıkmış bir pike, henüz fotografını bulamadım, siparişi verildi o da yarın elimde olur sanırım, gül kurusu seçtim rengini :) geceliği falan da var içinde kapsamlı bişey. Gelin pikesi olmayan gelinciklerim özellikle büşram bilgin olsun

malzeme ve boya kusummm ordan fırlıyo fiyat...

aynı urunu eger beyaz lake olmadan istersem yani kahverengi agac yarı yarıyadan bile fazla dusuyo fiyat ama beyaz lake urunler oldugu icin ve agac da cok saglam oldugu icin boyle oluyo... baska agac secenekleri de ellerinde yoktu beyaz lake icin malesef

o yuzden de oynama olamıyodu fiyatta bizde o zaman hadi sise iii günleeer diyip cıktık

ayy yerim seni yaaa olgunlugunu severiz senin bencede kuşum aynı ev aynı yatak olmadan karı koca moduna girilmez ten tene değecek geldi aklıma ne alakaysa
pelinim bende baktım karaca home ama pike var ondada yatak örtüsü olarak yok aynı ürün danteladada var bulamazsam bende ondan alcam ama biraz daha bakınayım

ayyyyyyyyyyyyyyyyy 1 ayı gördüm tickerımda bayılazaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm a dostlarr

pelomm annem yengecle aslan arasında kalmıs ama daha cok yengec burcu ama o da oyledir tuttugunu koparır fenadır annemcan senin annikona cok benzetiorummm benimkide boyle seyler yapabilio zira

ahaha fıratın nohut kafasını yerim ben yeaaaa cok datlu bıcırık "ben cok sıkıldım deyişik bişiy yok mu bizde yeaaa"

gerci ben böle diyince askım da bana "sen cok değişiksin işte canın ondan sıkılıyo askım," diyo

Neyse hatunlar ben kacar dunya gozuyen 1 aya dustugumu de gordum artık zıbarabilrim

öptüm sizi iyi gecelerrr

Kötü kedi şerooo bi de 6000 çekmiş bak sen çıplağa

Soydu soğana çevirdi bizi beee

3müzden kazandığıyla bi ev alıyo zaten amca kendine gerisini bilmem

Bu beyaz aşkı yaktı bizi kurabiyemm başka da bişey demiyorumm

Büşramm yeni mi baktın kuzum?
Ya yalan olmasın ama nevresimi, yatak örtüsü, onun üzerine sermeye dantelden bir örtü, geceliği hepsi var benim dediğimde... :26: Eğerki istediğin gibi bulamazsan kodunu falan veririm benimkinin o sekilde bakarsın bir de. Yani keşanda varsa, orda hayli hayli olması gerekir ama kızın dediği şey çok yeni bi ürün daha 1-2 günlük dedi ki bu dediğim cumartesiydi...

Çağlamın da tickeri 1 ayı gördüüü herkesin yavaş yavaş bitiyorrr bekleyişlerii ne güzelllllll

çağlammm:119::119::119::124::124::124::123::123: gözünaydın su gibi geçsin son 1 ay ve artı günleri
iyi geceler kuzumm bögürtlenin kokulu rüyalar diliyorum sana

pelinim yeni baktım sayılır bi kç hafta oldu karaca home'un kataloğunda gördün dimi sende kalın bi katalogtu benim baktığım yeni katalog demişti çeyizcim bana değişik bi örtü aradığımı bildiği için özellikle göstermişti ama sen seninkini teslim alınca bize göster kuzum bakalım bi ciiclerine belki görmemişimdir bende

bende kaçıyorum kuzular malum yarın iş varr
öptüm hepiniziii
edit: nurayım sana yazdığım cvbı atlama gayet samimiyim bu konuda

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Böyle yeriz bi günleri ayları işteeeeeeee
Çağlaammm çok az kaldııı, huzuraaaaaa

Annennn=annemmmm

Bende çok benzetiyorumm kuşuummm...

Çokk öptüm iyi geceleerrr kurabiyeemmmmm
Yok bikaç haftalık değil kuşum eğer kızın yalanı yoksa dediği gecen hafta cıkmıs
Sitesine baktım bulamadım bende o yuzden doğru soyluyordur diye düşünüyorum Katalogdan değil ürünü gördüm ben bebeğimm, koyu krem bi modeli vardı ellerinde birebir ordan gördüm...
Tamam ben paylaşıcam büşramm herbir şeyiniii Çok beğenerek severek aldım zaten

İyi geceler büşram sana daa, yine gel böyle, öpüldünn kocamannn

Nejlammm senin içinde sayalım boyle gunleri inşallah bitaneeemmmm :123::123::123:

Son düzenleme:
Günaydııınnnn cupcakeleriiiimmm ! Sizin tarihlerinizi de,cupcakelerinizi de,sizi de yirim.

Vayyy be 1 ayları gördün Çağlam yaaa. 460 günlerde olduğunu biliyorum. Kestanem de evleneli bir ay olacak neredeyse.

Pufumm gelmiş,Büşram gelmiş hoş gelmiş... Kitap okuyordum akşam yazamadım.

Benim de bugün okul yok. 4 saat ders çalışıp,2 saat kitap okuyacağım,18.30'da dersanem var çünkü.

Tosun paşayla da şu anda mesajla kahvaltı hazırlıyoruz birbirimize.

Sabır sabır sabır... Siz dualarınızı eksik etmeyin.

Hepinizi bissürü seviyorum.

Güzel gelinlerim nasılsınızzz?

Bu aralar hep çok yorgunum, internete girsem de yazacak kadar enrjim olmuyor maalesef.

Çağlacım 1 ay yazıyor artık tickerda.32: Günlere düşeceksin yakında

Pelinnnnn hala gelmedi mi gelinlik çok merakla bekliyorummmmm

Artık okulda doğalgaz yanmıyor, nisandan itibaren böyle, odam da kuzeye bakıyor dondum resmen

yerim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii yeeeeeeeeeeeeeeeeeer yer yer yer nasıl festival havası estirmişsiniz topikcanımızda

darısı bugunleri gormeyi bekleyen butun kuzularımın basınaaa

evet mervosum aynen öleee cok coook uzaktı bir zaman bu gunler gelmez heralde diyorduk simdiyse saka gibi son 60 gün

dun bögürtlenimle konustuk da artık ikimiz de yeni bir yola girmek uzere oldugumuzun daha cok farkına varır olduk sorumluluklar artacak alıstıgımız duzenler degisecek

ama tum bunların ortasında askla carpan kalplerimiz aynı yuvayı paylasacak... evlilik kapalı bir kutuymus ya bekarlara biz de suan oyleyiz en güzel umutlarımızla o kutudan bize hayırlı ve guzel seyler cıkmasını beklioruz

pelom sorma valla diğer istedigimiz sylerle mobilyalara odedegim parayı bile geciodu istedigi rakam nası kactımızı bilemedik... dedigin gibi beyaz askı yaktı bizi resmen...

lavinimmmm darısı basına kusum, sikayet etsenize yaa cocuklar usumuyo muu

bu arada lavim mervosum nejlosum nihanımm tahmini dugun ve kına tarihleriniz varsa soleyin sizi de yazayım

Merhaba güzellerim benim tatlı gelinciklerim...
01.04.2013 e ayrı bir güzel uyandım sanki.İçimde heyecandan eser yoktu Yarabbim dedim gerçekten nasıl bişeyim ben nereye kaçtı benim heyecanım.
Dostum,yıllardır en özel günlerimde yanıbaşımda olan biricik kardeşimle birlikte güzel bir kahvaltı yaptık.Ben ılık duşumu alırken canım dostum gelin çiçeğimi hazırladı.Dışardaki çiçekçilerden aldı kocacım ben öyle istedim bide kurdela aldı oh mis gibi yaptı kankitom.
Sonra koştura koştura kuaföre gittik.Biz sohbet muhabbet derken anammmm o da ne nikaha sadece 40 dk kalmıs eve gidicem üstümü değiştiricem falan.Benim kocacıkım (artık kocacık oldu nişanlıcandan :)) arıyor hadi aşkım hadi aşkım ben kuaföre hadi Burak hadi Burak :)) neyse cillop gibi cicik bir gelincik olup dostumcanla koştura koştura eve geldik.Hemencik giyinip çıktık.
Sonra nikah salona girdiğimiz an ismimizi okudular.İsmimi duydum ya o an kalbim başladı hızlanmaya.Yarabbim evleniyorum yanıbaşımda artık kocam olucak.Bizi baya bir resim çektiler.Hatta ben sıkıldım biara bitmedimi yaaaaaa diye isyan ettim fotocuya.Kapıyı çaldılar gelebilirsiniz dediler benim kalp çıldırıyor ama nasıl.Kocam bitanem koluma gir bitanem hadi gidiyoruz dedi.Gidiyoruzzzz evet evet...
Benim yakışıklı kocam ayaklarını kaldırmış ama ben dururmuyum hayır tabikide.Bacaklarını ellerimle indirdim ooohhh kocaman bastım :)
Nikah memurumuz bu sefer damada verelim aile cüzdanını dedi uzatırken güldü tabikide 1 nisan şaka yaptım.Gelin hanıma veriyorum dedi.Yavrum benim alnımdan öpüşüvardı kendimden geçtim.Çok güzeldi herşey rüya gibiydi.
Sonra arkadaşlarımızla cafeye gittik mini bir kutlama yaptık.Sonra büyüklerimizin ellerini öpmeye gittik.Dede,anneanne...

Akşam eve gidip yüzümü güzelce temizleyip abdestimi aldım.Devlet karşısında artık evliydik.Sıra Allah katındada birbirimize helal olmaya gemişti.
Hocamız akşam 10'a doğru geldi.Yine en sevdiklerimiz yanıbaşımızda girdik odaya.Hocamız yaşlıydı.Adımı telafuz edemeyince Elif diyip durdu bana.Senin adın Elif olsun dedi Zaten kulağıma okunmuş.Sonra canımız hocamız 3.sayfasını kaybetmiş.Her tarafta 3.sayfa aradık neyse ki devam etti.En sonunda bizi birbirimize karı-koca kıldı.İmam nikahından sonra sarıldım kocacığıma.Bir farklı geldi bir farklı.Yumuşacık olan teni dahada yumuşacık oldu sanki.

Allahıma Yüce Rabbime dualarımı ettim hepinizi içimden geçirdim kızlar.Darısı isteyen bütün gelinciklere.Sıra artık eğlence kısmında.O da oldu mu tamamdır :)

Eklemeden geçemicem Çağloooooommmm tickerlarımızda 1 ayyyyy 30 güünnn yazıyor kusuuuummmmm

Son düzenleme:
Buarada kına tarihimde 31 mayıs 2013 bebeklerim Çağloommmmm aynı bebeğim aynı o gece cidden saatimiz bile aynıdır büyük ihtimalle aynı anda mis misss

Son düzenleme:
Ayyy Elis yaşadım resmen sen anlatırken.:97: Ne kadar da güzel anlatmışsın ya,maşallah kuşum. Düğün günlerniz de gelsin hemencik,su gibi akıp geçsin.

Çağlam tahmini bir tarihim bile yok inan ki... Oraya yazdırırsam hep o günü hayal edeceğim,olmazsa zaten bozuk olan psikolojim iyice çığrından çıkacak.

Tatlım milli eğitim bakanlık kaynaklı. Nisandan itibaren yanmaz.

Aslında sınıflar her yer sıcak, ben odada sınıf kadar kalabalık olmadığımdan üşüyorum.

Beni 31 Ekim'e yazsana kuşum,belki uğurlu gelir de yetişiriz

Elisimm içim titredi okurken, sanki seninle birlikte yaşadım o günü.ne güzel duygular bunlar...Allah'ım bir ömür mutlu etsin, bir yastıkta kocayın hiç ayrılmayınn. çok çok tebrik ediyorumm dualarınada kocaman bir amin dedim kabul olur inşallah
çağlotumla elisomun tickerları 1 aylara düşmüşşş

kuzularım benim yaaa mutlu olun hepinizz

şimdi bu kadar duygusallığın arasına bir yorgan sokucam bu kampanya çok uygun geldi Grupanya! - Taç Kristal Microfiber TEK KİŞİLİK 2 adet yorgan 79 TL, ÇİFT KİŞİLİK 2 adet yorgan 89 TL!
sizce nasıl kızlar?

nurayımmm kuzum buarada sen şimdi bizim buralara gelceksinya düğün için:123: canım kuaför vs gbi şeyler konusunda bişey gerekirse söle bana yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar
yaa yerimm senii
yana yana kuaför soruyorum herkese. kimse bilmiyo.
büşram mekan beykozda ya hani, evimiz pendikte, fotograf çekimi kuzguncukta yani kuzguncuğa yakın bi kuaför seçmem gerek galiba. bekliyorum her türlü fikrinii

ah pelomm ah. bu insanlar gerçekten düşüncesiz. dolapsız ev mi olur. allah razı olsun mutfak dolabı yapmayı akıl etmişler
ben gelin pikesi almadım :26: nasıl bişey onlar kii.. o süslü püslü tüllü satenli yatak örtülerinden istemedim. zaten asla yakışmaz odamıza. onun yerine iki tane yatak örtüsü aldım misler gibi. bide home sweet home dan gelin yatağı için nevresim takımım var, ipek saten. bide buna örtü lazım galiba :26: beni aydınlatıın kızçelerimm

işler yoğun bu aralar amca evi aldı, aynı anda doğurursak bebek odalarını da yaptırırız, oh bide araba alır

lavinimmm hoşgeldin
şikayet edin bence de kuzum bebeciklerde donar sen dee
nisan geldiii, tarihleriniz belli oldu mu kuzum? isteme-nişan falan

oooyyy oyyy
kocacım demiş yaaa benim içim eridi, kocacığını düşünemiyorum bile
maşallah elisomaaa. nasıl heyecanalndım okurken yaa
allahım hep daim etsin mutluluğunuzu bitanem.

pelomdan sonra çağlamla elisim de 1 ayı gördüüü
sırada büş ile nuray vaarr

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım günaydınlarrrr

Pelitommm ay inşallah bi tanem yaaa sen böyle diyince bile bi hoş oldummm amin kuşummm

Çağlamikimmmm tatlım yaaa benim çok muallak seneye haziranda okulu bitirirse 2015 haziranı olur en erken bitirmezse ne olur düşünmek bile istemiyorum dua edin bitirsin artıkın

Elisimmm bebişimmm ya ne güzel ifade etmişsin duygularını yaa Rabbim kocanla seni hiç ayırmasın hep beraber sağlıklı kutlu aşk dolu olun inşallah yaaaaaaaaa resminizi de gördüm harikasınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…