- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.481
amin kusumm insallah benim de bir sonraki hayalimm kesinlikle 2 katlı müstakil bir ev kocaman bahcesi olan...
suan benim de aklımda olup da buraya yaptıramadıgım seyler var cunku ancak oyle bir evim olursa olacak olan
aminnnn bidenemmmm ne güzel dua o öyleeee yerimmm
her seyi bir hevesle cok severek yapsak da yorucu oluyor haklısın.. Haftasonu gec kalkabildigim zaman cok nadir hatırlıorum artık.. bu haftasonu da tonla kosturmaca bizi bekliyor..
kızcelerim bişi sorcam dısarda nereler cerceve yapar biliyormusunuz? oyle klasik duz cerceve degil ama ahsap oymalı kakmalı bisey istiyorum... hazır baktım cok var tabi ama boyut meselesi... Birebir istedigim boyutta yok tabi
minikleriiimmm siziii yeeğğğriiimmmakşam geç geldiğim içüünn bakamadımm kkya hiiiiç , pelotumlaa kuzentoşuyla vede görümcekiyle beraber cicik bi akşam geçirdiiikk bu aksamda kuzentoşla beraber bızde kalmaya gelıyolar sabah erkenden işe gelıp erkenden kacıcam miniklerim uyanmadan hepicinşzi öperim malum cuma arkadaslar tahsılatta oldugundan kımsecıkler yok muhasebeye bıle ben bakoorum bugun isyeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn
Gördüm pufum gördüm resimlerinizi çok cicik çıkmışsınız ohh mis gibiPelinikomu öp koccaman koccaman ballı ballı bizim için Topikte hasret kaldık bilsin cumaları ne kadar yoğundur yarabbim.Pazartesi ve cumalar ama cumanın yoğunluğunu tercih ederimmm
yaa ben şimdi bile sabırsızlanıyorumm hem de nasıllll eminim benimkilerde oyle der simdi bile diyolar valla
kusum benim herseyim kolilerde aldıgım gun hemen koliye koyup oyle kaldırdı babam... seninkiler oyle degil miydi
yoksa kolileri acıp tekrar bastan sınıflandırarak mı koydnuz :26::26:
elisom ya ay masallahh ne guzel de halletmişsinn
ben de mi öyle yapsam diyorum ama gozumde buyuyo... bu seferde eve gidince ortada karmasa olcak cunku bi kolinin icinde karmakarısık benimkiler cam da var yastık da var tamamen corba
millet nereye ne koycanı sasabilir... pufff annele bi konusayım bi mevzuyu ben
haklısın bebişim öyle daha kolay olcak bir de evi yerleştirmeye bir sürü kişi gelicek ne gerek varsaa sanki... o yuzden cok karmasa olcak zaten biz de ole yapalım zor olcak babam delircek amaonları kolileyene kadar cok ugrastı babacıgımmm
bu arada simdi dikkatimi cekti... Ben bu topiği ne kadar guzel bir zamanda acmısım yaaa
14 subat saat 15:15
denk getirmeye calıssam olmazdı heee
selam selammm selammmm selam*100
nasılsınız hatuncuklarinsanlar ısrarla moralimi bozuyor ama bende ısrarla bozmayacam nekadar çekemeyen insan var
tek taşın bana alınması için x manın dayıları ona para vermiş(dayılarda benm amcalarım olur))
yoksa çocuk bana yüzük almaycakmışay nekadar saçmaa. bana evlenme teklif etti. ben bile aldığı gün yüzük olayını öğrendim. insanlar ne kadar boş konuşuyor bide karttan çekti. acaba dayıları ona para deilde kredi kartımı verdi
Sana böylemi söylediler kuzumm.. Hakkatten ne kadar boş.. Öyle bişi olmuş bile olsa söylenirmi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?