• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

amin kusumm insallah benim de bir sonraki hayalimm kesinlikle 2 katlı müstakil bir ev kocaman bahcesi olan...

suan benim de aklımda olup da buraya yaptıramadıgım seyler var cunku ancak oyle bir evim olursa olacak olan :31:

aminnnn bidenemmmm ne güzel dua o öyleeee yerimmm :16::16::16:

her seyi bir hevesle cok severek yapsak da yorucu oluyor haklısın.. Haftasonu gec kalkabildigim zaman cok nadir hatırlıorum artık.. bu haftasonu da tonla kosturmaca bizi bekliyor..

kızcelerim bişi sorcam dısarda nereler cerceve yapar biliyormusunuz? oyle klasik duz cerceve degil ama ahsap oymalı kakmalı bisey istiyorum... hazır baktım cok var tabi ama boyut meselesi... Birebir istedigim boyutta yok tabi :31:

Ama yerim ki yer :16: Kesinlikle bitanem hatta ama bitsin artık yaaaaaaaa diyede çığırıosun ara ara:27::27: bu haftasonu son eksikleride halledicez Allah ın izniyle.Televiyşınımızı ve halılarımızı alıcaz :52::52::52: bide ben yine araya ikeayı soktum doldururum alışveriş arabasını hihihihihihihi:27::27::27: çağlooommm bizimkiler özel imalat yapıolar çerçeve ne istersen ama baya pahalı çalışıolar :ssz: buarada dün işe gelmedim herşey nasıl birikmiş balayı falan derken 2 hafta olmicam o zaman gelince nolcak bakalım :44::44:

minikleriiimmm siziii yeeğğğriiimmm :16: akşam geç geldiğim içüünn bakamadımm kkya hiiiiç , pelotumlaa kuzentoşuyla vede görümcekiyle beraber cicik bi akşam geçirdiiikk :61: bu aksamda kuzentoşla beraber bızde kalmaya gelıyolar sabah erkenden işe gelıp erkenden kacıcam miniklerim uyanmadan:61: hepicinşzi öperim malum cuma arkadaslar tahsılatta oldugundan kımsecıkler yok muhasebeye bıle ben bakoorum bugun isyeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn :14:

minikleriiimmm siziii yeeğğğriiimmm :16: akşam geç geldiğim içüünn bakamadımm kkya hiiiiç , pelotumlaa kuzentoşuyla vede görümcekiyle beraber cicik bi akşam geçirdiiikk :61: bu aksamda kuzentoşla beraber bızde kalmaya gelıyolar sabah erkenden işe gelıp erkenden kacıcam miniklerim uyanmadan:61: hepicinşzi öperim malum cuma arkadaslar tahsılatta oldugundan kımsecıkler yok muhasebeye bıle ben bakoorum bugun isyeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn :14:

Gördüm pufum gördüm resimlerinizi çok cicik çıkmışsınız ohh mis gibi:16: Pelinikomu öp koccaman koccaman ballı ballı bizim için:16: Topikte hasret kaldık bilsin:16: cumaları ne kadar yoğundur yarabbim.Pazartesi ve cumalar ama cumanın yoğunluğunu tercih ederimmm:27::27:

Gördüm pufum gördüm resimlerinizi çok cicik çıkmışsınız ohh mis gibi:16: Pelinikomu öp koccaman koccaman ballı ballı bizim için:16: Topikte hasret kaldık bilsin:16: cumaları ne kadar yoğundur yarabbim.Pazartesi ve cumalar ama cumanın yoğunluğunu tercih ederimmm:27::27:

aynennn eliskooommm bendee aynı sekılde cumayı tercııh ederııım :1::1:

bu aksam bolcana sömürürümmm sizin içiiinnn pelotumuuuu mıncırırım büsüüürüüüü :21: :16:

elisomm bitirdiniz artık vallaaaa... :52: bizde bu haftasonu nereye yetişcez hiiiiç bilmiorummm yapılcak bir suru iş var

ama bu kosturmacaların en guzel kısmı taa sabahın korunde bulusup gecenin yarısına beraber olmak :52::52:

ben de cumayı tercih ederimmm seviyaaam cumaları :9::9::9:

pufilikommmmmm sömür pelomuzu vıcıını cıkart asktan :9::9::9:

bugun hemen bitsin ama nolur yaaaaaa biran once aksam olsun :12::12::12:

Pufimmmm ye onu ye mıncır her tarafını :27::27::27::27: Çağloomm bitti bitanem vallahi ama bende bittim yemin ederim nişanlıcanımda halada devam ediyor eksikler bitti sanırken hooopppp başka eksikler çıkıyor amaannn olsun çokta zevkli:16::16: Çeyizleride koliledik bebeklerim:52::52::52:artık onlarda sırasını bekliyor heyecanla hadi götürün bizi açılıp saçılalım diyolar ama çeyiz kolilemek çokk zevkli :27::27::27:

yaa ben şimdi bile sabırsızlanıyorumm hem de nasıllll eminim benimkilerde oyle der simdi bile diyolar valla :9::9:

kusum benim herseyim kolilerde aldıgım gun hemen koliye koyup oyle kaldırdı babam... seninkiler oyle degil miydi

yoksa kolileri acıp tekrar bastan sınıflandırarak mı koydnuz :26::26:

yaa ben şimdi bile sabırsızlanıyorumm hem de nasıllll eminim benimkilerde oyle der simdi bile diyolar valla :9::9:

kusum benim herseyim kolilerde aldıgım gun hemen koliye koyup oyle kaldırdı babam... seninkiler oyle degil miydi

yoksa kolileri acıp tekrar bastan sınıflandırarak mı koydnuz :26::26:

Bitanem benimkilerde küçük kolilerdeydi annem sağolsun işyerinden büyük büyük koliler getirdi.Sonra açtım hepsini salona aman yarabbim nasıl toparlayacağımı şaşırdım biran sonra başladım ayırmaya mutfak cam ürünler plastikler tekstiller diye sticker aldım numaralandırdım içinde ne varsa yazdım kocaman cam ürünler diye sırf cam ürünleri kocaman yazdım ki görüp dikkat etsinler diye bitanem sonra eve gidince mutfak ürünleri mutfağa salon ürünleri salona ayırdım bitanem baya derli toplu oldu yastıkları falan hurca koydum güzelce bekliyor baktıkça seviniyorum senelerce beklediler gün yüzü gördü çeyizciklerim bebeiimmmmm:52::52::52::32::32::32:

elisom ya ay masallahh ne guzel de halletmişsinn

ben de mi öyle yapsam diyorum ama gozumde buyuyo... bu seferde eve gidince ortada karmasa olcak cunku bi kolinin icinde karmakarısık benimkiler cam da var yastık da var tamamen corba :27:

millet nereye ne koycanı sasabilir... pufff annele bi konusayım bi mevzuyu ben :31:

elisom ya ay masallahh ne guzel de halletmişsinn

ben de mi öyle yapsam diyorum ama gozumde buyuyo... bu seferde eve gidince ortada karmasa olcak cunku bi kolinin icinde karmakarısık benimkiler cam da var yastık da var tamamen corba :27:

millet nereye ne koycanı sasabilir... pufff annele bi konusayım bi mevzuyu ben :31:

Bitanem sana tavsiyem mutlaka baba evindeyken ayır çünkü zaten telaşlı olucaksın en azından ayrılmış olucak çeyizciklerin gidince bilirsin nerenin nereye ait olduğunu :54:

haklısın bebişim öyle daha kolay olcak bir de evi yerleştirmeye bir sürü kişi gelicek ne gerek varsaa sanki... o yuzden cok karmasa olcak zaten biz de ole yapalım zor olcak babam delircek ama :52: onları kolileyene kadar cok ugrastı babacıgımmm :9:

bu arada simdi dikkatimi cekti... Ben bu topiği ne kadar guzel bir zamanda acmısım yaaa

14 subat saat 15:15

:60: denk getirmeye calıssam olmazdı heee

haklısın bebişim öyle daha kolay olcak bir de evi yerleştirmeye bir sürü kişi gelicek ne gerek varsaa sanki... o yuzden cok karmasa olcak zaten biz de ole yapalım zor olcak babam delircek ama :52: onları kolileyene kadar cok ugrastı babacıgımmm :9:

bu arada simdi dikkatimi cekti... Ben bu topiği ne kadar guzel bir zamanda acmısım yaaa

14 subat saat 15:15

:60: denk getirmeye calıssam olmazdı heee

Bitanem ah kalabalıklar kişi başına düşen eşya yerleştirme sayısı normalde 1,5 eşya :27::27: ama zaman süresi 3 saat:27: Çağloomun bitanecik babişi delirme tamam mı? azcık kaldı çok azcık:52: annem diyo evde kıpırdayacak yer bırakmadı çeyizlerin kızım :27: ama ama napim bir evin tüm eşyası bir evin içinde toplaşmış parti yapıolar:52::52: ay kusum aşk böcüüm benim topiğimizin aşk kokusu en başından sıkılmış demek ki:16::16::16:

elisommm, çiçeğimmm ... kolileri gruplara ayırmak çok mantıklı gerçekten :46: benimde çağlamınki gibi karman çorman. ben de ayırıyım hepsini bari. kolaylık olsun bize de.

Bitsin artık bu uzaklık, bu ayrılık, bu hasret Allah'ım, hayırlısıyla bitsin.
Hasret yıllarına kaç yıl daha eklenecek...
Onu özlemek bile güzel ama artık özlem dinsin...
Kavuşalım artık:14::14:
Bu gece yine çok özlüyorum ben çook :14::14:

selam selammm selammmm selam*100 :52::52::52::52::52:

nasılsınız hatuncuklar:16::16::16: insanlar ısrarla moralimi bozuyor ama bende ısrarla bozmayacam:52::52::52: nekadar çekemeyen insan var:43::43::43::43:

selam selammm selammmm selam*100 :52::52::52::52::52:

nasılsınız hatuncuklar:16::16::16: insanlar ısrarla moralimi bozuyor ama bende ısrarla bozmayacam:52::52::52: nekadar çekemeyen insan var:43::43::43::43:

:3::3::3::3:
canıımm hoşgeldiinn..
iiyiyim ben sen nasılsııınn.. kimmiş onlar bakalım alalım ifadelerini :47::47:

Bu arada hepinize günaydın kızçeleriimmm.. :54:

Nurayım kesinlikle ayır bitanem insanın aklı karman çorman oluyor yerleştirirken ama baba evindeyken karışsın daha iyi:27::27: Sonrası kolay olucak kendi evine geçince karışmaz kuzucum kolayca yerleştirirsiniz çeyizini:16:

Berfoooo dışarıyı boşver canım daha ne köstekler çıkacak karşınıza dimdik durun:41:

tek taşın bana alınması için x manın dayıları ona para vermiş:52::52::52: (dayılarda benm amcalarım olur))

yoksa çocuk bana yüzük almaycakmış:52::52::52::52: ay nekadar saçmaa. bana evlenme teklif etti. :53: ben bile aldığı gün yüzük olayını öğrendim. insanlar ne kadar boş konuşuyor:1::1: bide karttan çekti. acaba dayıları ona para deilde kredi kartımı verdi:52::52::52::52:

tek taşın bana alınması için x manın dayıları ona para vermiş:52::52::52: (dayılarda benm amcalarım olur))

yoksa çocuk bana yüzük almaycakmış:52::52::52::52: ay nekadar saçmaa. bana evlenme teklif etti. :53: ben bile aldığı gün yüzük olayını öğrendim. insanlar ne kadar boş konuşuyor:1::1: bide karttan çekti. acaba dayıları ona para deilde kredi kartımı verdi:52::52::52::52:

Sana böylemi söylediler kuzumm.. Hakkatten ne kadar boş.. Öyle bişi olmuş bile olsa söylenirmi ya?

Sana böylemi söylediler kuzumm.. Hakkatten ne kadar boş.. Öyle bişi olmuş bile olsa söylenirmi ya?

güldennnn canımm:53::53::53: hani bi gülden vardı uzaklarda hani gebze.. hani kötüydü hani hiç bizle ilgilenmezdi o güldensin dımı:53::53::53:

bende diyorum hadi bi cahillik yaptılar konuştular. ucu neden bana geliyor. artık umursamıyorum. ne konuşursalar konuşsunlar artık banada bişey demeyin dedim

Back