• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

pis berfoooo! fiiysbuhhtan sormasakk anlatcaaan yoktuuu sana uyuzum kılım saçını başını çekiip tekmeler atasım var sana :1::1: :4::15::41:

Günaydın güzel gelinlerimmm

Benim kazık kadar bebeklerm bana parti hazırlamışlar bugünnnnn, onlara küsmüştüm siz beni hiç sormuyorsunuz diye onlar da kendilerini affettirmek için parti yapmışlar bana.

Çooook mutlu ettiler beni kuzularımmmm:21:

Kızlar ütü muhabbeti açılmış ayrıca,havamı atayım dedim benim sevgilim sporcu olduğundan ütü derdimiz pek olmayacak. Ben daha klasik giyiniyorum o hep eşofman halinde. Elbette onlar da ütülenecek ama çok zor olacağını düşünmüyorum.

yaaaaaaa itiraaf ediyooorum senii çooooooooooooookkk kıskandıım şuaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn laviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1::1:

pastam pastaaaaaammm ya cidden çıkarcı bu sevgılıcıkler :1: benimkide rüşetsiz iş yapmaz olduu :9:

günaydııınnnn beybiloplaaarrr ... :16::16:
bugün patroniçem gelicek sanırım.. O yüzden buralarda olamayabiliriimm.. Hepiciinizi bir sürü bir sürü öpüyorumm..:54::54:
Güzel bir gün olsuunnn.. :71::71::71:

Günaydın güzel gelinlerimmm

Benim kazık kadar bebeklerm bana parti hazırlamışlar bugünnnnn, onlara küsmüştüm siz beni hiç sormuyorsunuz diye onlar da kendilerini affettirmek için parti yapmışlar bana.

Çooook mutlu ettiler beni kuzularımmmm:21:

Kızlar ütü muhabbeti açılmış ayrıca,havamı atayım dedim benim sevgilim sporcu olduğundan ütü derdimiz pek olmayacak. Ben daha klasik giyiniyorum o hep eşofman halinde. Elbette onlar da ütülenecek ama çok zor olacağını düşünmüyorum.

Herkese tekrardan günaydınlar bebekleriiiiiimmm.:21::21::21:

211 soru çözdüm ben de,akşam üzerine kadar yurttayım hedef 500.:10::27: 1 saat de kitap okursam değmeyin keyfime.:39:

Çağlam balkon işine sevindim kuşum,kahvaltılar yapar,sabah kahveleri içersiniz.:17::17:

Berfoo yeni bir gelişme mi var kız ? :23::1::1:

Lavimmmm... Ben de öğretmen olmak istiyom.:43::43:

:25::25::25: ama ben yeni feyse grdim:25::25: insan içine yeni karıştım:43::43::43:

saçımı çekmişken maşada yapsana:52::52:

kel kalcaan için maşaya gerek kalmıcaaak :19::19:

erol büyükburç stylee :1:[video=youtube;Ufa1IBWuc5g]http://www.youtube.com/watch?v=Ufa1IBWuc5g[/video]

biiz saksııı değilizz en çooook bize cevapp vericeksin en çoook bizee :1: 2013 gelınlerıyız bız arkadaşım ona göreee haaaaaaaa :20:

211 soru çözdüm ben de,akşam üzerine kadar yurttayım hedef 500.:10::27: 1 saat de kitap okursam değmeyin keyfime.:39:

Çağlam balkon işine sevindim kuşum,kahvaltılar yapar,sabah kahveleri içersiniz.:17::17:

buguuuuuuuuuuuuuuuuum :54: Allah zihin açıklığı versiiin :61:

çok düşüncelii çokkk:21::21::21: rabbim utandırmasın :)

senn okul mevzusu ne oldu. aslında açıp moralini bozmak istemedim ama için sıkıntıdaysa bizle paylaş hani:31::31::31:

Kuşum valla hiççç öyle bir mevzu olmamış gibi davranıyoruz. Müdür de okuldan kimseye söyleme dedi, densizlik etmişler, biraz göze görünür veli semineri yapalım falan dedi. Ben de haftaya veli semineri yapacağım.

Sallamadım açıkçası,başta moralimi bozdu ama oluyor hep bizde böyle vak'alar deyip geçtim.

Bi size bi de sevgilime dedim zaten.

Kızlar toplantım varmış Vali yardımcısıyla oraya gidiyorum. Proje için gönüllü olurum belki ben de.

Öpüldünüzzzz:54:

Nerden aklına geldi kız Erol Büyükburç.:9::9::9: Kahkaha attım sayende.:27::27: Sağolasın sultanımmm.:70::70: Kuzum kestanem pek görünmüyor,mesaj da attım dönmedi bir sorun yok değil mi ? :44:

ay bende cok gulduuummm :1: berfo bıze saksı muamelesı yaptı :1::1:

bugum pelootum fink atıyoo, düğün hazırlıgı adı altında kültür turları yapıyoo resmenn :1::1: yarııınnn aksam bıze gelıyolaar coook heppiyiiimm :1:

İnşallah olacaksın sen de buğulummm:16:

Senin branş da mı türkçeydi?

ay bende cok gulduuummm :1: berfo bıze saksı muamelesı yaptı :1::1:

bugum pelootum fink atıyoo, düğün hazırlıgı adı altında kültür turları yapıyoo resmenn :1::1: yarııınnn aksam bıze gelıyolaar coook heppiyiiimm :1:

Ohhh iyi o zaman gezsinler.:21::21::nazar: Ne güzel ya,çok imreniyorum size.:31::31:

İnşallah olacaksın sen de buğulummm:16:

Senin branş da mı türkçeydi?

Evet kuzum Türkçe.:39:

merhaba canlarımmmm
:16:
çağlamikim çok sevindimmm planladığın gibi olacak evin, hem de balkonluuuu ... gelip kahve içicez ona göreee (ben de rüşvetçi çıktım :9:)
pelomaa maşallah yahuu, bebek suratlı lokumm o .. gezsin tozsun, tadını çıkarsın. baldan tatlı lokumum pufuuumm, sarıl pelotaya yarınn akşam sıkı sıkı bizim içindee

lavinim ne güzel süpriz yapmış bebeklerin sana :40:

berfin hanım hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.. buyrun bunlar sizee :nazar::nazar:

ah ben de yarıldım burda erol amcayaa sen cok yasa pulikommm :9::9::9:

sagolun kuscagızlarımmmmmm ... ben evi almadan daha balkon hayali vardı kafamda soyle yapcaz bole yapcaz sunu koycaz bunu alcaz orda cay kahve keyfi sohbet keyfi yapıcaz diodum

evi secmeye giderken ilk baktıgım balkonu olmustu hatta teraslı bir ev vardı aklım ondaydı ama site icinde olmadıgı icin vazgecmiştik... Burdaki minnak bir balkon ama kocikimle bana yeter... sevimli ve kucuk bir balkon hayal ediyodum oyle de olacak insallah

bu hayallerle yola cıkan birine balkonsuzluk baya agır geliodu yani sonunda ikna oldu pasam :9: hatta askım aksam oturdum cizdim ve dusundum eminim senin elin deyince harika olcak bu sekilde dedi.. ben sadece yeriimiz daha fazla olsun istemiştim dedi

ustayı da ayarlamıslar bile benden habersiz hınzırlar :9::9:

düzenlememi gordukten sonra yapıcam şimdilik bu haberle kendimi tutamayıp saksı iclerime dekorlar bile aldım :16:

yalnız minicik bir sorunum var :26: balkon kapısı değiştiği icin petek kaldırıldı tamamen mutfaktan koycak baska yer de yok

mutfakta petegim olmıcak yani sorun olurmu acaba :26:

annem ben hiç kullanmıorum mutfaktaki petegi cok da gerekli bişey degil zaten kucucukler diyor ama.. :26:

sagolun kuscagızlarımmmmmm ... ben evi almadan daha balkon hayali vardı kafamda soyle yapcaz bole yapcaz sunu koycaz bunu alcaz orda cay kahve keyfi sohbet keyfi yapıcaz diodum

evi secmeye giderken ilk baktıgım balkonu olmustu hatta teraslı bir ev vardı aklım ondaydı ama site icinde olmadıgı icin vazgecmiştik... Burdaki minnak bir balkon ama kocikimle bana yeter... sevimli ve kucuk bir balkon hayal ediyodum oyle de olacak insallah

bu hayallerle yola cıkan birine balkonsuzluk baya agır geliodu yani sonunda ikna oldu pasam :9: hatta askım aksam oturdum cizdim ve dusundum eminim senin elin deyince harika olcak bu sekilde dedi.. ben sadece yeriimiz daha fazla olsun istemiştim dedi

düzenlememi gordukten sonra yapıcam şimdilik bu haberle kendimi tutamayıp saksı iclerime dekorlar bile aldım :16:

yalnız minicik bir sorunum var :26: balkon kapısı değiştiği icin petek kaldırıldı tamamen mutfaktan koycak baska yer de yok

annem ben hiç kullanmıorum mutfaktaki petegi cok da gerekli bişey degil zaten kucucukler diyor ama.. :26:

çağlamm enişte de mutfakta daha çok alan olsun diye istemişti, o da haklı bence. ama mutfağa da balkon şarttı. istediğiniz gibi olcak inşallah.
mutfak küçük olunca ve sürekli ocak fırın çalışınca sıcak olabilir zaten, ama bizim hiç küçük petekli küçük bi mutfağımız olmadı çağlam. bilemiyorum bu yüzden. hep kocaman petekli kocaman mutfaklar vardı evimizde. bu yüzden bizimkilere çok gerekli. ama annişin gerekmez diyosa gerekmiyodur gerçekten.
eviniz orta katsa ısınmada problem olmaz çokta.
bide banyolarda bazen yukarı da oluyo petek öyle yapılabilir dicem ama o da çok çirkin bi görüntü oluşturur. camlar fransız cam mı? değilse onun altında durabilir.
başka bişey gelmedi aklıma :31:

ay kızcelerım klasık plan yapıp plansız yaşayan 2 minik olan pelot ve ben bu aksamdan kavusuyoruuz :9: görümcesiyle bakırkoy tarafında buluscaakkmış bende gidoorum yanlarınaa bu aksamdan büssürü öpüceem sizin içiinnn :16:

nurayımmmm ne demek balımmmmmm insallahhh sık sık gorusuruz evcegizlerimizde :16: tea party hihihih :9:

kusum malesef hiç ama hiç yer yok petek icin... su yuzden de yok musait olan duvara alttan boruları tasımaları cok zor... tesisatla alakalı sıkıntı var o yuzden baska yer de olmadıgı icin petege veda ettik

dedigin gibi ocak fırın kettle gibi seyler calıscak genelde o yuzden herkes gerek yok dedi... ev hem icten hem dıstan yalıtımlı ama nasıl sıcaklık durumu bilmiorum yine... 2. kat arada kalıyo blogumuzda baya, cok soguk bi ev degil gibi sanki ama bilemedim

bol bol öp pelokusumuzuuuuuuu bebişimmmm :16:

kıymetim, enişte iyiki doğmuş, iyiki seni bulmuşşş.. bu ona en güzel hediye, hem de hergün :16:
pastanı yaptın mı

sağol Nurayımmm:7: 3gündür evde paşam hasta oldu işe gidemedi, bende dün akşamüstü eve gittim onlara pastamı hediyelerimi götürdüm, önce pasta mı aldın bide dedi, halbuki ben taşıma kolaylığı olsun diye pastanedeki kutular gibi kutuya koymuştum:9: hayır ben yaptım dedim:17: işte böyle oldu artık seneye daha güzelini yaparım bu acemi işi:9: bide kutuya sığmadı sağa solu bulaşmış birazcıkk

$551993_10151464666621839_90501889_n.jpg

akşam eve geldim konuştuk daha rahat, sen bana en büyük hediyesin hiçbişey yapmana gerek yok dedi yine gözümün nuru başımın tacı:16: aşktan ölünüyor muydu ya, ben sarhoş gibiyimm:1::1:

kuzicanımmm bizde mutfaktaki peteği hiiç açmıyoruz süs niyetine duruyor:31:

Son düzenleme:
Kuzum ocak çalışınca baya ısıtıyor mutfağı,annem çok nadir açar mutfaktaki peteği,sorun olmaz inşallah.:16:

Kıymetcim pastan çok güzel olmuş,ellerine sağlık.:16:

Kestanemi benim için de bol bol öp kuzum.:54:

Pasta süper görünüyoooo :))

Cookie , bence de petek gerekli değil telomer doğru söylemiş küçük olduktan sonra ısınacaktır zaten :34: fırın ocak vs den :)

Herkes musmutlu olsun gelinciklerimmmm :52::52::52:

Rüyamda nikahımızı gördüm yaa.. Çok şaşırdım ilk kez gördüm böyle bi rüya şu düğün işlerine girdim gireli :52::52: Bilinçaltı iyice coşmuş demek ki :1::1::1::1:

Pasta süper görünüyoooo :))

Cookie , bence de petek gerekli değil telomer doğru söylemiş küçük olduktan sonra ısınacaktır zaten :34: fırın ocak vs den :)

Herkes musmutlu olsun gelinciklerimmmm :52::52::52:

Rüyamda nikahımızı gördüm yaa.. Çok şaşırdım ilk kez gördüm böyle bi rüya şu düğün işlerine girdim gireli :52::52: Bilinçaltı iyice coşmuş demek ki :1::1::1::1:

Ben de evlendiğimizi görmüştüm.Gelinlikle dolaşıyordum evin içinde.:1: O da mutfakta yiyecek hazırlıyordu. Yanına gidip''Gerçekten evlendik mi ?'' demiştim.:17: O da ''Evet.''deyip sımsıkı sarılmıştı.:16:

Oyyy.Rüyada bile kalbim nasıl atmıştı,gerçeği nasıl olur kim bilir ? :31::31:

Evet çok mutlu olalım hepimiz.:29:

kuzicannnnnnnnnnnn eniştenin pastası cok lezzetli gorunuyor :56::56::56: ayrıca gecmiş olsun cok cokk

ay sagolun icim rahatladı :9: umarım usumem cunku böörtlen beni asla ısıtmıcakmıs usursem tehdit aldım :9:

ruyalarınızı yerimmmm sizin beeeeennn rabbim ruyalarınızdan hayallerinizden bile guzellerini versin size :16:

Acayippp uyku coktu bana yahuuu soyle sert bir kahve yanına da bitterle bu moda bağlamak istiyorum acilennnn :126: :125:

umarım kahve iyi gelir yoksa uyuycam burda :27:

Back