• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

kuzicannnnnnnnnnnn eniştenin pastası cok lezzetli gorunuyor :56::56::56: ayrıca gecmiş olsun cok cokk

ay sagolun icim rahatladı :9: umarım usumem cunku böörtlen beni asla ısıtmıcakmıs usursem tehdit aldım :9:

ruyalarınızı yerimmmm sizin beeeeennn rabbim ruyalarınızdan hayallerinizden bile guzellerini versin size :16:

Acayippp uyku coktu bana yahuuu soyle sert bir kahve yanına da bitterle bu moda bağlamak istiyorum acilennnn :126: :125:

umarım kahve iyi gelir yoksa uyuycam burda :27:

Kırmızılı cümleyi okurken bile bozuluyor kalp ritmim ya Rabbim.:17::9::9: Böğürtlen enişte ısıtmayacakmış ha.:23::1::1:

Kahve-bitter.:21: Bayılıyorum bu ikiliye. Akşam biz de keyif yapacağız hatunlarla.

Kızlaaar bir sorunum var:50:
Benim haylaz kardeşim internetten bir kızla tanışmış. Bizimkinleri üsteliyormuş günlerdir istemeye gidelim diye. Annem bana daha yeni söylüyor. Konuş kardeşinle kulaklarını çek diye. Karşılar yani. Şu ana kadar toplasan 4-5 kere görüştüğü kızı ne istemesi diyorlar. Napıcağımı bilemedim bende nasıl tepki versem:26:

Benim haylaz kardeşim internetten bir kızla tanışmış. Bizimkinleri üsteliyormuş günlerdir istemeye gidelim diye. Annem bana daha yeni söylüyor. Konuş kardeşinle kulaklarını çek diye. Karşılar yani. Şu ana kadar toplasan 4-5 kere görüştüğü kızı ne istemesi diyorlar. Napıcağımı bilemedim bende nasıl tepki versem:26:

canım çok zor bi durum :26:
kader yazmışsa nerde nasıl tanışacağının bir önemi yok, elbet karşılacak. internette tanışmasını hiç yadırgamadım ben... yanlış bi telefon numarası çevirmeyle başlayan ve evlilikle sonuçlanan nice mutlu aşklar var... fakat 4-5 sefer görüşmeyle evlilik kararı alması çok erken. kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama bunu idrak edebilecek yaştadır sanırım evlenmeye karar verdiyse.
bence sen ablası olarak, biraz zamana bırakmasını, iyice tanıması gerektiğini, evliliğin nasıl bişey olduğunu, böyle kısa bi görüşmeyle insanların birbirini anlamadan tanımadan evliliğe karar vermesinin yanlışlarını, gerekirse önce seninde bi tanışmak istediğini falan söyleyebilirsin. direk sert bir uslupla konuşman onu iyice o kıza yaklaştırır. inada biner bir süre sonra.
hayatta herşeyin olabileceğini, bu durumu asla kınamadığınızı, aksine sizinde onun mutlu bir evlilik yapmasını istediğinizi anlat.
zamana yaymalı. burda yanlış olan 'o kızı derhal bırak internetten tanışılan kızla evlenilir mi' gibi bi yaklaşım olur.
çünkü belli ki o yoğun duygulara sahip. ona yapılan her türlü hakaret, söz onda bu duyguları inatla perçinler.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.
benim nacizane tavsiyelerim bunlar olabilir.
...

kıymetimm çok güzel olmuş pastaaannnn :52: ellerine sağlık.
...

nazlımmmm lokumum çok sevindim bugün buluşmanızaaa :54::54:
...

çağlaaammmm canııımm :16: bitanem bebeğimmm :16: kuzularda aynı fikirde petege gerek yok demiş herkes, hiç düşünme :34:
bizim evin mutfağını peteksiz düşünemiyorum. sanırım buzdolabına gerek kalmaz :9:

ay kızcelerım klasık plan yapıp plansız yaşayan 2 minik olan pelot ve ben bu aksamdan kavusuyoruuz :9: görümcesiyle bakırkoy tarafında buluscaakkmış bende gidoorum yanlarınaa bu aksamdan büssürü öpüceem sizin içiinnn :16:
Ohhhh sefanız olsunnnnn:16:
sağol Nurayımmm:7: 3gündür evde paşam hasta oldu işe gidemedi, bende dün akşamüstü eve gittim onlara pastamı hediyelerimi götürdüm, önce pasta mı aldın bide dedi, halbuki ben taşıma kolaylığı olsun diye pastanedeki kutular gibi kutuya koymuştum:9: hayır ben yaptım dedim:17: işte böyle oldu artık seneye daha güzelini yaparım bu acemi işi:9: bide kutuya sığmadı sağa solu bulaşmış birazcıkk

Eki Görüntüle 664138

akşam eve geldim konuştuk daha rahat, sen bana en büyük hediyesin hiçbişey yapmana gerek yok dedi yine gözümün nuru başımın tacı:16: aşktan ölünüyor muydu ya, ben sarhoş gibiyimm:1::1:

kuzicanımmm bizde mutfaktaki peteği hiiç açmıyoruz süs niyetine duruyor:31:

Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş pastan:16:

Nuray çok güzel açıklamış,ben de onunla aynı fikirdeyim.
Her türlü tanışma olabilir,önyargılı olmamak gerekli bence de ama yeterince birbirlerini tanımaları için de 4-5 görüşme az.
Biraz birbirlerini yakından tanımaya ihtiyaçları var bence de.

canım çok zor bi durum :26:
kader yazmışsa nerde nasıl tanışacağının bir önemi yok, elbet karşılacak. internette tanışmasını hiç yadırgamadım ben... yanlış bi telefon numarası çevirmeyle başlayan ve evlilikle sonuçlanan nice mutlu aşklar var... fakat 4-5 sefer görüşmeyle evlilik kararı alması çok erken. kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama bunu idrak edebilecek yaştadır sanırım evlenmeye karar verdiyse.
bence sen ablası olarak, biraz zamana bırakmasını, iyice tanıması gerektiğini, evliliğin nasıl bişey olduğunu, böyle kısa bi görüşmeyle insanların birbirini anlamadan tanımadan evliliğe karar vermesinin yanlışlarını, gerekirse önce seninde bi tanışmak istediğini falan söyleyebilirsin. direk sert bir uslupla konuşman onu iyice o kıza yaklaştırır. inada biner bir süre sonra.
hayatta herşeyin olabileceğini, bu durumu asla kınamadığınızı, aksine sizinde onun mutlu bir evlilik yapmasını istediğinizi anlat.
zamana yaymalı. burda yanlış olan 'o kızı derhal bırak internetten tanışılan kızla evlenilir mi' gibi bi yaklaşım olur.
çünkü belli ki o yoğun duygulara sahip. ona yapılan her türlü hakaret, söz onda bu duyguları inatla perçinler.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.
benim nacizane tavsiyelerim bunlar olabilir.
...

kıymetimm çok güzel olmuş pastaaannnn :52: ellerine sağlık.
...

nazlımmmm lokumum çok sevindim bugün buluşmanızaaa :54::54:
...

çağlaaammmm canııımm :16: bitanem bebeğimmm :16: kuzularda aynı fikirde petege gerek yok demiş herkes, hiç düşünme :34:
bizim evin mutfağını peteksiz düşünemiyorum. sanırım buzdolabına gerek kalmaz :9:

sağol Nurayımm tadını da beğendiler bi sorun olmadı şükürr :21: seneye daha da güzel yapıcam inşallah bu bana çok iyi bi tecrübe oldu:31:

bütüüün kızçelere de teşekkür ederim beğendiğiniz içinn :52:

Kuzularıım :52::52::52:
Ben aşklandım da, aşkla yanıp kavruldum da geldim çok şüküüür :69: :69:
Aahh ne sevmeye doyuyorum ne sevilmeye, Rabbim herkese nasip etsin:nazar::nazar:

Çağloşum o ne güzel duaydı öyle tatlım amiiin diyorum ve de öpüyorum:54::54: Ayrıca balkonunda çay içmek bana da nasip olur mu ki:17:
Hem ben sana ne diyceeem aşkım bana Mart Menekşeleri'ni ve Britanya Yolu'nu aldııı, senin yayınevinin miydi onlar:34:
Çok istiyodum ben çok bikbikleyince almış paşam o da çok beğenmiş :9::9::9::16::16::16:
Mart Menekşeleri'nin kapağına da bayıldık ya, ikimiz de kitapları, ayraçları sevdik bir süre :60: :60:
Sizin dualarınızla güzel geçti günümüz fıstıklarım, sağ olun.

Kıymet'cim pastan çok enfes duruyor, yarin beğenmiş ya ötesi boş:34:

Hepimize aşklı günler ve geceler:54:

Kuzularıım :52::52::52:
Ben aşklandım da, aşkla yanıp kavruldum da geldim çok şüküüür :69: :69:
Aahh ne sevmeye doyuyorum ne sevilmeye, Rabbim herkese nasip etsin:nazar::nazar:

Çağloşum o ne güzel duaydı öyle tatlım amiiin diyorum ve de öpüyorum:54::54: Ayrıca balkonunda çay içmek bana da nasip olur mu ki:17:
Hem ben sana ne diyceeem aşkım bana Mart Menekşeleri'ni ve Britanya Yolu'nu aldııı, senin yayınevinin miydi onlar:34:
Çok istiyodum ben çok bikbikleyince almış paşam o da çok beğenmiş :9::9::9::16::16::16:
Mart Menekşeleri'nin kapağına da bayıldık ya, ikimiz de kitapları, ayraçları sevdik bir süre :60: :60:
Sizin dualarınızla güzel geçti günümüz fıstıklarım, sağ olun.

Kıymet'cim pastan çok enfes duruyor, yarin beğenmiş ya ötesi boş:34:

Hepimize aşklı günler ve geceler:54:

Kuzuuuummm çok sevindim yaaa darısı başıma.:nazar::nazar::16::16:

sarah jio yeni kitabı geliyomuş nisandaaaa :52:
eminim mart menekşeleri gibi güzeldir.

ben geldim kuzucanlaarrr:3:
çağlamikom balkonlanmış, kıymetcim aşk pastaları yapmış, lavicim mutlu olmuş öğrencileri güzel mi güzel sürpriz yapmış tatlı öğretmenlerine, nihanım aşktan sarhoş olmuş, nazlıcanım pelotumuza kavuşmuş,buguyla nurayımiko güzel güzel yorumlar yapmış:16:
ezgitoda bütün gün tatlı komasına girmiş denetimde yemiş yemiş gelmiş:56::35: gıda firmasına gittim bugün kızlar bi pastane zincirinin fabrikasına Allahımm her yer pasta çörek çikolataaa:32: ikram üstüne ikram mide fesadı geçiriyordum:37:
hepinizi öperimmmm:54:

Ben de evlendiğimizi görmüştüm.Gelinlikle dolaşıyordum evin içinde.:1: O da mutfakta yiyecek hazırlıyordu. Yanına gidip''Gerçekten evlendik mi ?'' demiştim.:17: O da ''Evet.''deyip sımsıkı sarılmıştı.:16:

Oyyy.Rüyada bile kalbim nasıl atmıştı,gerçeği nasıl olur kim bilir ? :31::31:

Evet çok mutlu olalım hepimiz.:29:

bu rüyada çok güzelmiş yaaa :D inşallah gerçeğini yazdığımız günlerde gelir gelinciklerimmm :52::52::52:

ben geldim kuzucanlaarrr:3:
çağlamikom balkonlanmış, kıymetcim aşk pastaları yapmış, lavicim mutlu olmuş öğrencileri güzel mi güzel sürpriz yapmış tatlı öğretmenlerine, nihanım aşktan sarhoş olmuş, nazlıcanım pelotumuza kavuşmuş,buguyla nurayımiko güzel güzel yorumlar yapmış:16:
ezgitoda bütün gün tatlı komasına girmiş denetimde yemiş yemiş gelmiş:56::35: gıda firmasına gittim bugün kızlar bi pastane zincirinin fabrikasına Allahımm her yer pasta çörek çikolataaa:32: ikram üstüne ikram mide fesadı geçiriyordum:37:
hepinizi öperimmmm:54:

ezgitooom hoş geldiinnnn ... afiyet olsun tüm pastalar tatlılar oohhh ne güzell :)

niahncımm ne demeeek canımm tabikide siz yeterki buralara gelinn :16::16::16: asklanmana da cok sevindimmmmmmmm

nurayım olan oldu zaten artık sokmusler bile petegi yapcak bisey yok usursek de kısmet :9: balkonum icin deger :1: zaten bugun Clark guzel bi teklifle geldi... cam balkon yaptırcamız icin kışında balkonu kullanmak adına oraya elektrikli ısıtıcı alırız dedi cok da iyi dedi böğürtlen kokulum :6: zaten korunaklı ve yalıtımlı bir ev panik olmaya gerek şimdilk sanırım :9:

ezgotumun minik gobusu alice harikalar diyarındaya donmus bugunnn oyyy :9::9: tam benlik bi yerdeymişsin kusum afiyetler olsunn :16::16:

Eliscan nerelerde yaaa dun yogundu da bugun de hiç gorunmedi :26:

karolinacım nurayım cok guzel acıklamıs ben de kesinlikle aynı fikirdeyim :34:

ezgitooom hoş geldiinnnn ... afiyet olsun tüm pastalar tatlılar oohhh ne güzell :)
teşekkür ederim lokumumm
ezgotumun minik gobusu alice harikalar diyarındaya donmus bugunnn oyyy :9::9: tam benlik bi yerdeymişsin kusum afiyetler olsunn :16::16:
ne güzel tanımlamışsın çağloşumm aynen öyle harikalar diyarındaydım:9: ama o göbüş miniklikten çıkıcaktı biraz daha kalsaydım:8:
günaydınn bebetolarımmm

Son düzenleme:

nurayım olan oldu zaten artık sokmusler bile petegi yapcak bisey yok usursek de kısmet :9: balkonum icin deger :1: zaten bugun Clark guzel bi teklifle geldi... cam balkon yaptırcamız icin kışında balkonu kullanmak adına oraya elektrikli ısıtıcı alırız dedi cok da iyi dedi böğürtlen kokulum :6: zaten korunaklı ve yalıtımlı bir ev panik olmaya gerek şimdilk sanırım :9:

süperr çağlammm cam işi :)
kışın yağmuru seyredersiniz, kar yağarken saleplerinizi, kahvelerinizi içersiniz
kesinlikle kendi evimdeki hayallerimden biridir benim de bu. allahım bize de nasip etsin inşallah, içini her yerini hayallerimdeki gibi yapabileceğim bi ev.

...
günaydın en tatlı gelinlerr...

Günaydın benim güzel aşk kokan bebeciklerime:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Özleşip geldim kokulu özlem dolu öpüyorum.Başıma gelenleri malum biliyosunuz bitanelerim :105: Oyyy Çağlommm benim tadilat başlamış Allah bu yolda istediğiniz herşeyi karşınıza çıkarsın bitanem.Başımdan tazecik geçtiği için biliyorum güç kuvvet versin Rabbim size.

süperr çağlammm cam işi :)
kışın yağmuru seyredersiniz, kar yağarken saleplerinizi, kahvelerinizi içersiniz
kesinlikle kendi evimdeki hayallerimden biridir benim de bu. allahım bize de nasip etsin inşallah, içini her yerini hayallerimdeki gibi yapabileceğim bi ev.

...
günaydın en tatlı gelinlerr...

amin kusumm insallah benim de bir sonraki hayalimm kesinlikle 2 katlı müstakil bir ev kocaman bahcesi olan...

suan benim de aklımda olup da buraya yaptıramadıgım seyler var cunku ancak oyle bir evim olursa olacak olan :31:

Günaydın benim güzel aşk kokan bebeciklerime:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Özleşip geldim kokulu özlem dolu öpüyorum.Başıma gelenleri malum biliyosunuz bitanelerim :105: Oyyy Çağlommm benim tadilat başlamış Allah bu yolda istediğiniz herşeyi karşınıza çıkarsın bitanem.Başımdan tazecik geçtiği için biliyorum güç kuvvet versin Rabbim size.

aminnnn bidenemmmm ne güzel dua o öyleeee yerimmm :16::16::16:

her seyi bir hevesle cok severek yapsak da yorucu oluyor haklısın.. Haftasonu gec kalkabildigim zaman cok nadir hatırlıorum artık.. bu haftasonu da tonla kosturmaca bizi bekliyor..

kızcelerim bişi sorcam dısarda nereler cerceve yapar biliyormusunuz? oyle klasik duz cerceve degil ama ahsap oymalı kakmalı bisey istiyorum... hazır baktım cok var tabi ama boyut meselesi... Birebir istedigim boyutta yok tabi :31:

amin kusumm insallah benim de bir sonraki hayalimm kesinlikle 2 katlı müstakil bir ev kocaman bahcesi olan...

suan benim de aklımda olup da buraya yaptıramadıgım seyler var cunku ancak oyle bir evim olursa olacak olan :31:

aminnnn bidenemmmm ne güzel dua o öyleeee yerimmm :16::16::16:

her seyi bir hevesle cok severek yapsak da yorucu oluyor haklısın.. Haftasonu gec kalkabildigim zaman cok nadir hatırlıorum artık.. bu haftasonu da tonla kosturmaca bizi bekliyor..

kızcelerim bişi sorcam dısarda nereler cerceve yapar biliyormusunuz? oyle klasik duz cerceve degil ama ahsap oymalı kakmalı bisey istiyorum... hazır baktım cok var tabi ama boyut meselesi... Birebir istedigim boyutta yok tabi :31:

allahım en yakın zamanda nasip etsin inşallah çağlamm.
çerçeve işi için aklıma marangoz geldi :26: hani istediğin gibi sandık, oymalı dolaplar vs. falan yapan marangozlar, çerçeve de yaparlar bence. ama onu nerden bulabilirsin, malum bilemiyorum. diğer kızçeler biliyodur umarım

Back