canım çok zor bi durum :26:
kader yazmışsa nerde nasıl tanışacağının bir önemi yok, elbet karşılacak. internette tanışmasını hiç yadırgamadım ben... yanlış bi telefon numarası çevirmeyle başlayan ve evlilikle sonuçlanan nice mutlu aşklar var... fakat 4-5 sefer görüşmeyle evlilik kararı alması çok erken. kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama bunu idrak edebilecek yaştadır sanırım evlenmeye karar verdiyse.
bence sen ablası olarak, biraz zamana bırakmasını, iyice tanıması gerektiğini, evliliğin nasıl bişey olduğunu, böyle kısa bi görüşmeyle insanların birbirini anlamadan tanımadan evliliğe karar vermesinin yanlışlarını, gerekirse önce seninde bi tanışmak istediğini falan söyleyebilirsin. direk sert bir uslupla konuşman onu iyice o kıza yaklaştırır. inada biner bir süre sonra.
hayatta herşeyin olabileceğini, bu durumu asla kınamadığınızı, aksine sizinde onun mutlu bir evlilik yapmasını istediğinizi anlat.
zamana yaymalı. burda yanlış olan 'o kızı derhal bırak internetten tanışılan kızla evlenilir mi' gibi bi yaklaşım olur.
çünkü belli ki o yoğun duygulara sahip. ona yapılan her türlü hakaret, söz onda bu duyguları inatla perçinler.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.
benim nacizane tavsiyelerim bunlar olabilir.
...
kıymetimm çok güzel olmuş pastaaannnn
ellerine sağlık.
...
nazlımmmm lokumum çok sevindim bugün buluşmanızaaa
...
çağlaaammmm canııımm
bitanem bebeğimmm
kuzularda aynı fikirde petege gerek yok demiş herkes, hiç düşünme
bizim evin mutfağını peteksiz düşünemiyorum. sanırım buzdolabına gerek kalmaz