• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

güldennnn canımm:53::53::53: hani bi gülden vardı uzaklarda hani gebze.. hani kötüydü hani hiç bizle ilgilenmezdi o güldensin dımı:53::53::53:

bende diyorum hadi bi cahillik yaptılar konuştular. ucu neden bana geliyor. artık umursamıyorum. ne konuşursalar konuşsunlar artık banada bişey demeyin dedim

yaa evet o gülden benim canım.. :31:

biri düşüncesizlik edip konuştu sanırım.. :44: takılmamaya çalış canım daha neler neler duyuyo insan şaşıp kalıyo.. :31:

yaa evet o gülden benim canım.. :31:

biri düşüncesizlik edip konuştu sanırım.. :44: takılmamaya çalış canım daha neler neler duyuyo insan şaşıp kalıyo.. :31:

nerdesin kızım senn.. :41::41::41::41: berfinin cuma msjlarını kesildi bu kızın başına bişey geldi diye düşünmedinmi:52::52::52::52::52: numaran gitti canım:):

ee nasılsın canım anlat bakalım. sevdicek napıyor. iyimisiniz.
seni gördüğüme sevindim:16::16::16::16:

nerdesin kızım senn.. :41::41::41::41: berfinin cuma msjlarını kesildi bu kızın başına bişey geldi diye düşünmedinmi:52::52::52::52::52: numaran gitti canım:):

ee nasılsın canım anlat bakalım. sevdicek napıyor. iyimisiniz.
seni gördüğüme sevindim:16::16::16::16:

yaa bende telefon değiştirdim.. nasıl olduysa telefondan sime kopyalarken numaralarıma bişiler oldu.. Hatta öyleki başka bi arkadaşımın numarası senin isminde görünüyo. bikaç defa mesaj attım.. böyle değişik cevaplar geliyo falan alla alla diorum ya bişimi oldu numarasımı değiştirdi bu kız niye bu cevaplar böyle.. Soramıyorumda sen Berfin misin diye..Geçenlerde whatsapp'ı açtım anam Berfin yazıyo isim resimdeki Beyza.. Allah dedim beni bildiği gibi yapsın nasıl olur bu? :9::9: Böyle bi karışıklık oldu kuzum. Son bikaç gündür burayı açıyorum isticektim numaranı hatta çeyiz topiciine yazdım ordan cevap yazmanı bekliodum hem sohbette ederiz diye..

iyiyiz canım. sözlenebildik sonunda.. bende seni gördüğüme sevindimmm.. :16::16:
sen anlat haberler sendee.. okudum bişiler ama yinede detayları merak etmiyo diilim.. :9::9:

yaa bende telefon değiştirdim.. nasıl olduysa telefondan sime kopyalarken numaralarıma bişiler oldu.. Hatta öyleki başka bi arkadaşımın numarası senin isminde görünüyo. bikaç defa mesaj attım.. böyle değişik cevaplar geliyo falan alla alla diorum ya bişimi oldu numarasımı değiştirdi bu kız niye bu cevaplar böyle.. Soramıyorumda sen Berfin misin diye..Geçenlerde whatsapp'ı açtım anam Berfin yazıyo isim resimdeki Beyza.. Allah dedim beni bildiği gibi yapsın nasıl olur bu? :9::9: Böyle bi karışıklık oldu kuzum. Son bikaç gündür burayı açıyorum isticektim numaranı hatta çeyiz topiciine yazdım ordan cevap yazmanı bekliodum hem sohbette ederiz diye..

iyiyiz canım. sözlenebildik sonunda.. bende seni gördüğüme sevindimmm.. :16::16:
sen anlat haberler sendee.. okudum bişiler ama yinede detayları merak etmiyo diilim.. :9::9:

deli ya:52::52: komedi olmuş. senin 10 dk sınırın yok daha havalısın yaa:52::52::52::52: sen gönder bana numaranı
hatta benm artık feyssssimde var:52::52::52:

çeyizim güzel dımı. ben çok begenerek aldım:16::16::16:

walla canım ne diyimki kader kısmet. hiç tahmin etmediğim. yanımda olcagını düşünmediğim biriyle sözlendim.. herşey çok hızlı gelişti:16::16: beni huzurlu bir yuvanın beklediğini düşünüyorum ve o günü bekliyorum. rabbim herkese bu mutlulugu nasip etsin:16::16::16:

sni gördüğüme sevindim inanmazsan bakk:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
:119::119::119::119::119::119::119:

Bitsin artık bu uzaklık, bu ayrılık, bu hasret Allah'ım, hayırlısıyla bitsin.
Hasret yıllarına kaç yıl daha eklenecek...
Onu özlemek bile güzel ama artık özlem dinsin...
Kavuşalım artık:14::14:
Bu gece yine çok özlüyorum ben çook :14::14:

Bitsin artık.:14::14:

AskInihan bugu_su :21::21::21::21::21:

mesafe aşkın sigortası der bazıları.. bazılarıda mafe bitirir der:16::16::16::16:
sizler maşALLAH.. ne güzelki özleyebiliyosunuz..
ne mutlu sizdeki kalbiniz aşkla dolu..
ne şanslısınız ki sevip seviliyorsunuz:16::16::16:

gün gelir yanyana olcaksanız. biraz daha sabır güzel gelincikler:35::35::35:

deli ya:52::52: komedi olmuş. senin 10 dk sınırın yok daha havalısın yaa:52::52::52::52: sen gönder bana numaranı
hatta benm artık feyssssimde var:52::52::52:

çeyizim güzel dımı. ben çok begenerek aldım:16::16::16:

walla canım ne diyimki kader kısmet. hiç tahmin etmediğim. yanımda olcagını düşünmediğim biriyle sözlendim.. herşey çok hızlı gelişti:16::16: beni huzurlu bir yuvanın beklediğini düşünüyorum ve o günü bekliyorum. rabbim herkese bu mutlulugu nasip etsin:16::16::16:

sni gördüğüme sevindim inanmazsan bakk:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
:119::119::119::119::119::119::119:

:9::9: taamm kuzusu atiom msj hemenn.. ama benim feysim yok bebeğim yaaa kapadım ben.. :26::26:
tabissiii güzel olcaak kızaaammmm.. çok beğendim bende.. hele o ilk sayfadaki bornozzz :16::16:
canım benim çok sevindim.. Allah tamamına erdirsinnn.. ve Rabbim hiçbirimizi utandırmasınn.. amiinnn.. :9::9:
bende sevindim delliiiiii.. :1::1:

:9::9: taamm kuzusu atiom msj hemenn.. ama benim feysim yok bebeğim yaaa kapadım ben.. :26::26:
tabissiii güzel olcaak kızaaammmm.. çok beğendim bende.. hele o ilk sayfadaki bornozzz :16::16:
canım benim çok sevindim.. Allah tamamına erdirsinnn.. ve Rabbim hiçbirimizi utandırmasınn.. amiinnn.. :9::9:
bende sevindim delliiiiii.. :1::1:

aa çok demodesin:33::33::33::33: :52::52::52::52::52::52::52: bende kapatcam galiba.:6::6::6::6:

evet kendime bornoz aldım. man için yok:1::1:
amin rabbim kimseyi utandırmasın:21::21::21:
olmayanlarada sonsuz mutluluk nasip etsin.

kpss ne oldu senn canım. 2014 sıkı hazırlayalım seni:51::51:

aa çok demodesin:33::33::33::33: :52::52::52::52::52::52::52: bende kapatcam galiba.:6::6::6::6:

evet kendime bornoz aldım. man için yok:1::1:
amin rabbim kimseyi utandırmasın:21::21::21:
olmayanlarada sonsuz mutluluk nasip etsin.

kpss ne oldu senn canım. 2014 sıkı hazırlayalım seni:51::51:

enişteciğede alırsın balım yaaa :9::9:
biraz demodeyim tatlım sanırımm :9::9:
kpss noldu 83 küsür aldım.. ilk atamada atanamadım tabii.. Dsi açıktan alım yapıyodu ona başvurdum. Hatta dün evraklarımı teslim etmeye Edirne'ye gittim. Nisanın 3 ünde mülakatım var kuzusu.. Eğer olursa Edirne, Keşan ya da İpsala'da görev yapıcam.. Bizde sevgilicikle ayrı düşcez.. Bakalım nasıl olcak evlilik falan. .Onu düşünüyorum bende kara kara :26:

enişteciğede alırsın balım yaaa :9::9:
biraz demodeyim tatlım sanırımm :9::9:
kpss noldu 83 küsür aldım.. ilk atamada atanamadım tabii.. Dsi açıktan alım yapıyodu ona başvurdum. Hatta dün evraklarımı teslim etmeye Edirne'ye gittim. Nisanın 3 ünde mülakatım var kuzusu.. Eğer olursa Edirne, Keşan ya da İpsala'da görev yapıcam.. Bizde sevgilicikle ayrı düşcez.. Bakalım nasıl olcak evlilik falan. .Onu düşünüyorum bende kara kara :26:

walla helal sana:52::52::52: ben yırttım kendimi 82 aldım:52::52::52::52::52:

bence atanmaya bak sen:16: gerisi halledilir. inşALLAH dsi de olurum.. bende atanmak istiyorum:51::51::51:
ankarada tse i var oraya başvurcam açıktan alım bakalım

:52::52::52: gülden sanırım başka numaraya msj attım:52::52::52:
bide böee diyorum:52::52::52::52:

walla helal sana:52::52::52: ben yırttım kendimi 82 aldım:52::52::52::52::52:

bence atanmaya bak sen:16: gerisi halledilir. inşALLAH dsi de olurum.. bende atanmak istiyorum:51::51::51:
ankarada tse i var oraya başvurcam açıktan alım bakalım

senin bölüm neydi balım ya.. benim kafam yine format attı kendine bu aralar.. Puanlarımız kötü diil aslında.. 3. ya da son atamada illa bi yer gelir ama bi an önce bi düzen kurmak istiyorum ben.. O yüzden açıktan alıma başvurdum. bi de sözleşmeli diil kadrolu. ki dsi nin imkanları çok güzell. inşallah olur. tek sorun mesafe işte.. :31:
Tse çok baba kurum ya kuzu ama bnm bölümden alım yok buralarda.. Edirne'yi seçme sebebimde tüm akrabalarım orda ona güvenerek başvurdumm..
İnşallah senin içinde hayırlısı olur kuzum. :54:

ben: böe ben geldim
x : kimsin
ben : gülden
x: gülden diye diye birini tanımıyorum
ben: yok ben gülden die birine msj atmıştım
x: ben gülden değilim sakın bidaha yazma
ben: sen gülden değilsen neden ben sana yazayım :52::52::52::52:

ben: böe ben geldim
x : kimsin
ben : gülden
x: gülden diye diye birini tanımıyorum
ben: yok ben gülden die birine msj atmıştım
x: ben gülden değilim sakın bidaha yazma
ben: sen gülden değilsen neden ben sana yazayım :52::52::52::52:

ahaha süpersin kuzummm yaa :52::52::1::1:
benim mesajım geldiimiiiiii :53:

senin bölüm neydi balım ya.. benim kafam yine format attı kendine bu aralar.. Puanlarımız kötü diil aslında.. 3. ya da son atamada illa bi yer gelir ama bi an önce bi düzen kurmak istiyorum ben.. O yüzden açıktan alıma başvurdum. bi de sözleşmeli diil kadrolu. ki dsi nin imkanları çok güzell. inşallah olur. tek sorun mesafe işte.. :31:
Tse çok baba kurum ya kuzu ama bnm bölümden alım yok buralarda.. Edirne'yi seçme sebebimde tüm akrabalarım orda ona güvenerek başvurdumm..
İnşallah senin içinde hayırlısı olur kuzum. :54:

pc programcı okudum ben sanırım sende bunu okudun:)
benmki 83le kapatmış. haziranda olmazsa kasımda olur gibime geliyor. kadro sayısı ii olursa tabi.
tse de kadrolu:) inş olur senin. benm ki de ankarada yaşıyor. tse olursa ankaraya gidicem hani ii olur

pc programcı okudum ben sanırım sende bunu okudun:)
benmki 83le kapatmış. haziranda olmazsa kasımda olur gibime geliyor. kadro sayısı ii olursa tabi.
tse de kadrolu:) inş olur senin. benm ki de ankarada yaşıyor. tse olursa ankaraya gidicem hani ii olur

benim inşaat teknikerliği balımm..
bu yıl tsede burda alım olmadı benim bölümden.. :9::9:
bizim 86'yla aldı sanırım en son.. emin diilim.. :9:
inşallahhh canımmmmmm..... tse süper kurum hep hayalini kurdum.. ama şansıma dside kadro açıldı.. bundada vardır bi hayırr.. :16::16:

AskInihan bugu_su :21::21::21::21::21:

mesafe aşkın sigortası der bazıları.. bazılarıda mafe bitirir der:16::16::16::16:
sizler maşALLAH.. ne güzelki özleyebiliyosunuz..
ne mutlu sizdeki kalbiniz aşkla dolu..
ne şanslısınız ki sevip seviliyorsunuz:16::16::16:

gün gelir yanyana olcaksanız. biraz daha sabır güzel gelincikler:35::35::35:

Berfiiiiin fazla mesafe aşık usandırırmış :9::9::9:
Şaka bir yana çok şükür Rabbime usanmadık bugüne kadar da artık kavuşalım hayırlısıyla bea:9::9:
Neyse mutlu olalım, umutlu olalım, hep aşkla olalım, aşık olalım :52::52::52:

Senin de canını sıkmaya çalışıyorlarmış, zaten nerede mutlu insan varsa bozmaya çalışılır illaki.
Nazar boncuğunuz olsun bunlar canım üzülme:nazar:

Buguum kaderdaşım geçecek bugünlerimiz de kuzum inanıyorum:29::29:

bebeklerr özlediim siziiiiiiii :54: Mesafeler için üzülmeyiiin aşkkuşlarııım , sağlam aşkları herzaman dahada bağlar mesafeleeer :69:

Pelotumla enişteciimi ağırladım az önce gittileer :14: hiiç sevmoorum bu ayrılıklaaarıı beeeeeeeeeennn :14:

bebeklerr özlediim siziiiiiiii :54: Mesafeler için üzülmeyiiin aşkkuşlarııım , sağlam aşkları herzaman dahada bağlar mesafeleeer :69:

Pelotumla enişteciimi ağırladım az önce gittileer :14: hiiç sevmoorum bu ayrılıklaaarıı beeeeeeeeeennn :14:

Pufuuum gördüm resimlerinizi:nazar: Ne güzel görüştünüz bak, üzülme yine kavuşursunuz inşallah.
Aşkı kuvvetlendiriyor mesafeler orası doğru kuzum, bekliyoz biz de :31::31:
Haftasonu kimsecikler olmuyo yaa....
Gelin az kaynatalım:9::9:

Back