- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.441
Günaydın güzel gelinlerimmm
Benim kazık kadar bebeklerm bana parti hazırlamışlar bugünnnnn, onlara küsmüştüm siz beni hiç sormuyorsunuz diye onlar da kendilerini affettirmek için parti yapmışlar bana.
Çooook mutlu ettiler beni kuzularımmmm
Kızlar ütü muhabbeti açılmış ayrıca,havamı atayım dedim benim sevgilim sporcu olduğundan ütü derdimiz pek olmayacak. Ben daha klasik giyiniyorum o hep eşofman halinde. Elbette onlar da ütülenecek ama çok zor olacağını düşünmüyorum.
pis berfoooo! fiiysbuhhtan sormasakk anlatcaaan yoktuuu sana uyuzum kılım saçını başını çekiip tekmeler atasım var sana
günaydııınnnn beybiloplaaarrr ...
bugün patroniçem gelicek sanırım.. O yüzden buralarda olamayabiliriimm.. Hepiciinizi bir sürü bir sürü öpüyorumm..
Güzel bir gün olsuunnn..
Günaydın güzel gelinlerimmm
Benim kazık kadar bebeklerm bana parti hazırlamışlar bugünnnnn, onlara küsmüştüm siz beni hiç sormuyorsunuz diye onlar da kendilerini affettirmek için parti yapmışlar bana.
Çooook mutlu ettiler beni kuzularımmmm
Kızlar ütü muhabbeti açılmış ayrıca,havamı atayım dedim benim sevgilim sporcu olduğundan ütü derdimiz pek olmayacak. Ben daha klasik giyiniyorum o hep eşofman halinde. Elbette onlar da ütülenecek ama çok zor olacağını düşünmüyorum.
ama ben yeni feyse grdim insan içine yeni karıştım
saçımı çekmişken maşada yapsana
Herkese tekrardan günaydınlar bebekleriiiiiimmm.
211 soru çözdüm ben de,akşam üzerine kadar yurttayım hedef 500.1 saat de kitap okursam değmeyin keyfime.
Çağlam balkon işine sevindim kuşum,kahvaltılar yapar,sabah kahveleri içersiniz.
Berfoo yeni bir gelişme mi var kız ?
Lavimmmm... Ben de öğretmen olmak istiyom.
buguuuuuuuuuuuuuuuuumAllah zihin açıklığı versiiin
çok düşüncelii çokkkrabbim utandırmasın :)
senn okul mevzusu ne oldu. aslında açıp moralini bozmak istemedim ama için sıkıntıdaysa bizle paylaş hani
Nerden aklına geldi kız Erol Büyükburç.Kahkaha attım sayende. Sağolasın sultanımmm. Kuzum kestanem pek görünmüyor,mesaj da attım dönmedi bir sorun yok değil mi ? :44:
Herkese tekrardan günaydınlar bebekleriiiiiimmm.
211 soru çözdüm ben de,akşam üzerine kadar yurttayım hedef 500.1 saat de kitap okursam değmeyin keyfime.
Çağlam balkon işine sevindim kuşum,kahvaltılar yapar,sabah kahveleri içersiniz.
Berfoo yeni bir gelişme mi var kız ?
Lavimmmm... Ben de öğretmen olmak istiyom.
ay bende cok gulduuummmberfo bıze saksı muamelesı yaptı
bugum pelootum fink atıyoo, düğün hazırlıgı adı altında kültür turları yapıyoo resmennyarııınnn aksam bıze gelıyolaar coook heppiyiiimm
İnşallah olacaksın sen de buğulummm
Senin branş da mı türkçeydi?
ah ben de yarıldım burda erol amcayaa sen cok yasa pulikommm
sagolun kuscagızlarımmmmmm ... ben evi almadan daha balkon hayali vardı kafamda soyle yapcaz bole yapcaz sunu koycaz bunu alcaz orda cay kahve keyfi sohbet keyfi yapıcaz diodum
evi secmeye giderken ilk baktıgım balkonu olmustu hatta teraslı bir ev vardı aklım ondaydı ama site icinde olmadıgı icin vazgecmiştik... Burdaki minnak bir balkon ama kocikimle bana yeter... sevimli ve kucuk bir balkon hayal ediyodum oyle de olacak insallah
bu hayallerle yola cıkan birine balkonsuzluk baya agır geliodu yani sonunda ikna oldu pasamhatta askım aksam oturdum cizdim ve dusundum eminim senin elin deyince harika olcak bu sekilde dedi.. ben sadece yeriimiz daha fazla olsun istemiştim dedi
ustayı da ayarlamıslar bile benden habersiz hınzırlar
düzenlememi gordukten sonra yapıcam şimdilik bu haberle kendimi tutamayıp saksı iclerime dekorlar bile aldım
yalnız minicik bir sorunum var :26: balkon kapısı değiştiği icin petek kaldırıldı tamamen mutfaktan koycak baska yer de yok
mutfakta petegim olmıcak yani sorun olurmu acaba :26:
annem ben hiç kullanmıorum mutfaktaki petegi cok da gerekli bişey degil zaten kucucukler diyor ama.. :26:
kıymetim, enişte iyiki doğmuş, iyiki seni bulmuşşş.. bu ona en güzel hediye, hem de hergün
pastanı yaptın mı
ah ben de yarıldım burda erol amcayaa sen cok yasa pulikommm
sagolun kuscagızlarımmmmmm ... ben evi almadan daha balkon hayali vardı kafamda soyle yapcaz bole yapcaz sunu koycaz bunu alcaz orda cay kahve keyfi sohbet keyfi yapıcaz diodum
evi secmeye giderken ilk baktıgım balkonu olmustu hatta teraslı bir ev vardı aklım ondaydı ama site icinde olmadıgı icin vazgecmiştik... Burdaki minnak bir balkon ama kocikimle bana yeter... sevimli ve kucuk bir balkon hayal ediyodum oyle de olacak insallah
bu hayallerle yola cıkan birine balkonsuzluk baya agır geliodu yani sonunda ikna oldu pasamhatta askım aksam oturdum cizdim ve dusundum eminim senin elin deyince harika olcak bu sekilde dedi.. ben sadece yeriimiz daha fazla olsun istemiştim dedi
ustayı da ayarlamıslar bile benden habersiz hınzırlar
düzenlememi gordukten sonra yapıcam şimdilik bu haberle kendimi tutamayıp saksı iclerime dekorlar bile aldım
yalnız minicik bir sorunum var :26: balkon kapısı değiştiği icin petek kaldırıldı tamamen mutfaktan koycak baska yer de yok
mutfakta petegim olmıcak yani sorun olurmu acaba :26:
annem ben hiç kullanmıorum mutfaktaki petegi cok da gerekli bişey degil zaten kucucukler diyor ama.. :26:
Pasta süper görünüyoooo :))
Cookie , bence de petek gerekli değil telomer doğru söylemiş küçük olduktan sonra ısınacaktır zatenfırın ocak vs den :)
Herkes musmutlu olsun gelinciklerimmmm
Rüyamda nikahımızı gördüm yaa.. Çok şaşırdım ilk kez gördüm böyle bi rüya şu düğün işlerine girdim gireliBilinçaltı iyice coşmuş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?