• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çağlacım merhaba canım. Nolur balkonunu yok etme. Bizimde evimizde iki tane balkon var ikisini de camla kapatmış daha önceki ev sahibi. çok sıkıcı. balkon demeye bin şahit istiyor. Camlı balkon mu olur hiç. balkon dediğin püfür püfür esicek. biz de yemekten sonra kahvelerimizi içelim diye mutfak balkonumuzun camlarını kırdırdık. güzel saksılarım orda. fesleğenlerim. Güzel havalarda kahve içmelik bi alan bırakın canım kendinize.

Kiler falan yok mu canım evinizde? kavanozlarını oraya koysan. ben ikinci wcyi kapatıp kiler yaptırdım. tüm konservelerim, kavanozlarım orda duruyor canım.

aaa kimleri goruyorummmmmmmmmmmmmm :16: karolinacım hos geldin tatlım :54:

ben de kapattırmak istemiorum sadece kısında kullanabilelim sırf cam balkonlar oluyo ya istersen acıp istersen kaapatıosun onlardan yaparız diorum cunku nefes alabilmek gercekten onemlii...

kiler yapabilceim kucuk wc yi camasır odası yapmaya karar verdik canım camasır makinesini falan koyucaz oraya banyo biraz kucuk cunku oraya koymak istemedik zaten camasır makinasına baska yer bulursak belki olabilir... mutfagımda ayrıca kiler dolabı olabilcek bir kısım da var zaten ama aldıklarımın cogunu hani dekor olsun diye de almstım oraya koyarsam bi anlamları kalmıcak zaten :9:

bebişin nasıl bakıyım seninnnnn dogdu dimi? annelik nası gidio

Merhaba canlarım.:ssz: Efkarlıyım,başım dumaaaan.:24::5: Sevdiceğim sürpriz yapıp gelecekmiş yanıma cuma günü ama burda kaldığı arkadaşının işi çıkmış,gelemiyormuş.:14: Üzüldüm söyleyince ama ne yapalım.:31::31:

Çağlaaam.Eğer başka bir ev fikri varsa aklınızda masraf etmeyin düğün üstü bence de.:50:

Hepinizin yüzüklerini ayrı ayrı yirim.:nazar::nazar:

ben de kapattırmak istemiorum sadece kısında kullanabilelim sırf cam balkonlar oluyo ya istersen acıp istersen kaapatıosun onlardan yaparız diorum cunku nefes alabilmek gercekten onemlii...

kiler yapabilceim kucuk wc yi camasır odası yapmaya karar verdik canım camasır makinesini falan koyucaz oraya banyo biraz kucuk cunku oraya koymak istemedik zaten camasır makinasına baska yer bulursak belki olabilir... mutfagımda ayrıca kiler dolabı olabilcek bir kısım da var zaten ama aldıklarımın cogunu hani dekor olsun diye de almstım oraya koyarsam bi anlamları kalmıcak zaten :9:

çağlamm aslında çok şirin, çok sıcak bi mutfak olucak detaylarla. dediğin gibi dekorasyon için şeyler çoğu. raf falan da yaptırabilirsin eğer uygun yerin varsa, orda da durabilir bazıları.

Merhaba canlarım.:ssz: Efkarlıyım,başım dumaaaan.:24::5: Sevdiceğim sürpriz yapıp gelecekmiş yanıma cuma günü ama burda kaldığı arkadaşının işi çıkmış,gelemiyormuş.:14: Üzüldüm söyleyince ama ne yapalım.:31::31:

Çağlaaam.Eğer başka bir ev fikri varsa aklınızda masraf etmeyin düğün üstü bence de.:50:

mervişimm ne güzel olacakmış gelebilseymiş keşke.. ama arkadaşınızın müsait bi zamanında yine gelir inşallah

Tatlım o açılır camlar çok güzel ama biraz tuzlu :) ayrıca eve girmeden yaptırcaklarınızı yaptırın sonra eve girince inan bir çivi bile çakılmıyor duvara.
Anlıyorum seni canım çeyize aldık aldık hep sonra evlere sığmıyor. Ben bardak takımlarını öyle abartmıştım nerdeyse bir orduya yeticek kadar bardak almışım. koyacak yerim yok hala =) Allah büyük mutfaklar nasip etsin. mutfak büyük olunca çok güzel oluyor. Hem biz çalışıp işten güçten geliyoruz ferah ferah mutfaklar istiyoruz. sevgili kocam duysun:9:

Canım benim prenses doğdu kocaman oldu maşallah. yaşına yaklaşıyoruz ayaklanmaya başladık. onun peşinde koşturuyorum. Allahım size de nasip eder inşallah canım. ilk zamanlar çok bocaladım. loğusalık depresyonunu çok ağır yaşadım ama şimdi çok şükür tatlım toparladık.

Düğün ne zaman canım sizin? Takip edemedim fazla ama bir çok kişinin düğün tarihleri kesinleşmiş çok sevindim:16: Ayrıca kurutma makinemi de aldım tatlım Arçelik. aklında bulunsun çok memnunum. ütü sıkıntımda nerdeyse ortadan kalktı.

kusum var baska ev fikri de ne zaman? :9: bögürtlenin islerine de baglı onumuzu cok net goremioruz ki ama balkondan caymıcammm gazı aldım :9:

üzülme seeen gelir yine bitanem :29: gonuller bir olsun zaman gecio zaten hiç ayrılmıcnız gunler de gelecek hayırlsıyla :16:

çağlamm aslında çok şirin, çok sıcak bi mutfak olucak detaylarla. dediğin gibi dekorasyon için şeyler çoğu. raf falan da yaptırabilirsin eğer uygun yerin varsa, orda da durabilir bazıları.

mervişimm ne güzel olacakmış gelebilseymiş keşke.. ama arkadaşınızın müsait bi zamanında yine gelir inşallah

kusum raf olayı aklıma ama sanırım yer yok ona da... tek bi duvar var musait cunku ona da tablo var elimde koyulcak rafı napıcam...

tablolarım bile fazla suan anneme verdim kimisini... icime canavar kacmıstı heralde ne buldysam almısım :50: pişman oldum simdi

karolinacımm cok sevindimmmmm demek melegin buyudu bile masallah subhanallah :nazar::emir_bebek: Amin insallah bize de nasip etsin Allahımm... Evet tatlım tuzluymus ondan dugun sonrasına bırakmak istedik zaten :27: mecbur o zamana kalcak gibi duruyo simdilik bakalım balkon duzenlememi yavas yavas yapıcam zaten eve girdikten sonra ceyiz mevzsuundaki gibi alıp alıp koycak yer kalmaması olayını yasamak istemiyorum :9: aynennn işten gelip ferah mutfakta olma ister insannn allaha sukur cok kucuk degil ama cok da devasa degil mutfagım idare edicez artık

ne diosunnnnn :52: ütü derdi ortadan kalktı mııı :52::52::52: ayyy benim normal utu degil derdim bögütlenin kıyafetleri sadeceee:52: her hafta yıgınla ütüsü oluyo ve dikkat ediyo cok utuye surası sole olmus yok olmamıs bilmem ne diye

hiç ugrasamam senle veririm kuru temizlemeciye diyorm :9::9: kayınvalidem de seviniyo oh evleniosun ütülerinden kurtuluorum sonunda diye :9::9::9: elektrik cok yakıomu peki canım :44:

Benim dugunum 2 haziranda :nazar::17: az kaldı artık biz de evli hatunlar oliciiiz :9:

Evet yaaa balkonusuz olmaz kesinlikle.:45::1::1: Reçel falan yaparsın koyarsın ne güzel.:60::60: Bizimkiler bilinçaltıma öyle işlemiş ki balkon deyince salça,tarhana,reçel geliyor aklıma.:9::9:

Gelsin kuşum bir an önce gelsin.:70: Çoook özlüyorum onu.:14::14:

Pufff ütü mevzusu geçmiş.:ssz::ssz: Nefret ediyorum,kıyafet alırken buruşmayacak şeyler alıyorum hep,ütü istemeyen. Ben de bir ara dedim veririm kuru temizlemeye ütülerler dedim.:26: İki gün bunu takmış kafasına sen ciddi miydin diye.:27: Ben de kıvırdım yok hayatım yapar mıyım öyle şey dedim.:27:

Canııım hayırlı uğurlu olsun vallahi acayip sevindim :52:

Ayy benimkisi de takık bir adam zaten. Asker olunca iş hastalığı canım sanırım :1: ütüsü jilet gibi olacak, mis gibi kokacak =) o gömlekleri ütülemek bana ölüm geliyordu. sırf bu yüzden buharlı ütü almıştım. biraz hafiflemişti derdim 1 saat sürücek olan ütüm nerdeyse yarım saate inmişti. ama kurutma makinesi alınca gömlek programı nerdeyse hiç kırışık yapmıyor desem yeri.
Valla tatlım şöyle bir şey var ben baya araştırdım. B sınıfı var onlar ucuz 650-700 civarında vardı. ama atıyorum bi kurutmada 2 yakacaksa 4 yakıyormuş. yani faturadan o para çıkıyor. Biz A+ aldık fiyatı iki katı ama faturaya pek etki etmiyor. zaten hafta da bir kez kullanıyorum. yazın belki pek kullanmam ama şu an çok rahatlık.akşam çıkardığı kıyafeti ertesi gün de temiz bir şekilde giyebiliyor. yer açısından da sıkıntı olmuyor tatlım çamaşır makinemin üstüne koydum ben. düşünürsen mutlaka aklında olsun tatlım.

Evet yaaa balkonusuz olmaz kesinlikle.:45::1::1: Reçel falan yaparsın koyarsın ne güzel.:60::60: Bizimkiler bilinçaltıma öyle işlemiş ki balkon deyince salça,tarhana,reçel geliyor aklıma.:9::9:

Pufff ütü mevzusu geçmiş.:ssz::ssz: Nefret ediyorum,kıyafet alırken buruşmayacak şeyler alıyorum hep,ütü istemeyen. Ben de bir ara dedim veririm kuru temizlemeye ütülerler dedim.:26: İki gün bunu takmış kafasına sen ciddi miydin diye.:27: Ben de kıvırdım yok hayatım yapar mıyım öyle şey dedim.:27:

ben ve recel yapmak bugummm :9: annemden yapılmısını alıp dekor diye koyabilirim ama :9:

hangimiz özlemioruz kiiiiii ah ah :31::31: benimki de takmıstı ben ole deyince napalım yani yasasın kotuluk :37::1:

Ahhh keşke mutfağımız yatak odamız ve salonumuz bu üçü böyle ferah büyük olsalar hem de balkonla beraber :46::46: daha da bişi istemem :9::9::9:

teşekkürler tatlıımm.. çok şirinn olmuşlarrkkiiiii :16::16: bu minik kavanozları biliyoruummmm aslında böyle bişi yapabilirim belkiiimm.. :9::9:

bencede Çağla'mm kesinlikle kapattırma balkonuu.. Yazları çok iyi oluyo.. Hele bi de mutfak balkonu daha güzell.. Hemen düz ayak.. Pazar kahvaltıları, 5 çayları, akşam sohbetlerii.. ne güzel oluuurr... :16::16:

beğenmene sevindim kuşumm:16:
çağloşum bencede balkon kalsın.ben tam bir balkon delisiyim çook severimm:31:
kızçeler yarın giremeyebilirim denetime gidicem ofise kaçta dönerim yada dönermiyim bilmiyorum.
güzel bakın kendinize ve topiğimize heee:20::23::23: gerçi sizin olduğunuz heryer güzel cupcake kokulularım
öpüyorum sizlerii tatlı gelincikcikciklerimm:54::54:

Canııım hayırlı uğurlu olsun vallahi acayip sevindim :52:

Ayy benimkisi de takık bir adam zaten. Asker olunca iş hastalığı canım sanırım :1: ütüsü jilet gibi olacak, mis gibi kokacak =) o gömlekleri ütülemek bana ölüm geliyordu. sırf bu yüzden buharlı ütü almıştım. biraz hafiflemişti derdim 1 saat sürücek olan ütüm nerdeyse yarım saate inmişti. ama kurutma makinesi alınca gömlek programı nerdeyse hiç kırışık yapmıyor desem yeri.
Valla tatlım şöyle bir şey var ben baya araştırdım. B sınıfı var onlar ucuz 650-700 civarında vardı. ama atıyorum bi kurutmada 2 yakacaksa 4 yakıyormuş. yani faturadan o para çıkıyor. Biz A+ aldık fiyatı iki katı ama faturaya pek etki etmiyor. zaten hafta da bir kez kullanıyorum. yazın belki pek kullanmam ama şu an çok rahatlık.akşam çıkardığı kıyafeti ertesi gün de temiz bir şekilde giyebiliyor. yer açısından da sıkıntı olmuyor tatlım çamaşır makinemin üstüne koydum ben. düşünürsen mutlaka aklında olsun tatlım.

tahmin edebiliorummm canım bence de kesin meslek hastalıgı yaa :27: ben de utuden nefret eder ifrit olurum buharlı almayı ben de dusundum ama onunla da ugrasamam cok buyuk phlips azur dusunuyorum :44:

biz de alırsak kısa dogru alıcaz zaten canım nisanlım onun da yerini ayarlıyo ustune koyabilcemiz sekilde planlıyoruz o kucuk wc de havalandırma yeri yok ama malesef onlarada baca gerekiomus dedi nisanlım bacalı bacasız diye ayrılıomu arastırcaz dedi sizinkinde baca var mı? ayrıca bir havalandırmaya ihtiyac duydunuzmu yani davlumbaz gibi bisey mi cok anlamadım :9:

ütüyü dert olmaktan cıkarcaksa kesin alırım :9:

Ahhh keşke mutfağımız yatak odamız ve salonumuz bu üçü böyle ferah büyük olsalar hem de balkonla beraber :46::46: daha da bişi istemem :9::9::9:

ben hissediorummm insallah ikinci evim oyle olcak ve kocaman bi bahcesi olcakkkk :16::16::16: allah hepimize hayalimizdeki yuvaları nasip etsin simdiki yuvamı da simdiden cok seviorum ama hayalimdeki daha baska :9:

beğenmene sevindim kuşumm:16:
çağloşum bencede balkon kalsın.ben tam bir balkon delisiyim çook severimm:31:
kızçeler yarın giremeyebilirim denetime gidicem ofise kaçta dönerim yada dönermiyim bilmiyorum.
güzel bakın kendinize ve topiğimize heee:20::23::23: gerçi sizin olduğunuz heryer güzel cupcake kokulularım
öpüyorum sizlerii tatlı gelincikcikciklerimm:54::54:

kalıcak insallah bebegimmm elleştirmicem balkonumaaa :16::16::16::16: cok özliciiiz ama seniiiii
kendini cok yormaaaaa ask kokulu bebek :54:

Canım hiç duymadım ben havalandırma gerekiyor diye. kurmaya gelen görevliler de söylemedi zira havalandırmamız yok :1: ama bir koku ya da buhar falan da yapmıyor. sadece ısıdan dolayı bulunduğu ortamı sıcacık yapıyor. bi de temizlik kokusu geliyor bana. eşimde psikolojik olduğunu söylüyor o almıyormuş kokuyu :1:
Gerçekten buhar kazanlı ütüler çok büyük aldım ama koymaya yer bulamıyorum. ortalıkta gezinip duruyor. bir ütü masası derdi var kocaman açıp kapatmak ölüm. ikea da satılan minik ütü masalarından aldım sonunda ben :1:

buguuum buguuumm benimkide tam tersi biloomusunn? Kayınannime yardım için kadın geliyo eve çok sık olmasada, ütülerinide kurutemizlemeye fala verir sadece gömleğini ütülüyorum denk geldiğinde ben yapoorum zaten şimdideen:17: Sevgilicikte gördüğünü bildiğinden ben çalışmadan önce diyoduki evlendikten sonra kadın gelir eve , ütüleride zaten kuru temızlemeye verıorum falan ben, dıyodum aaa olur mu öle şeey? kendi işimi kendim yaparım ben evime yabancı el sürdürmem! :1:Kızıyodu bana olur mu öle şeey diyee :1: tabiii çalışmaya başladıktan sonra direk sölediğim şu oldu bence 15 günde 1 değil haftada 1 kadın gelsin ütüleride ona yaptırırız haftalık giyniceklerini :9::9: çalışan kadına ev işi cidden çook zor yaa :14:

karolin bebeğin analı babalı büyüsün hayırlı bi prenses olsun size :69: darısı isteyen herkesin başına inşallah :emir_bebek:

Son düzenleme:
Çooooook sağol pufingim =)
Allah isteyen herkese versin gerçekten. Ama hep şöyle ekliyorum sonuna evliliğe dair her şeyi yaşadıktan sonra :1: Zira zor iş bebek büyütmek. Hele ben annemden uzak:43:

merhaba gelincikler :)

Ne zamandır yazamadım buraya..Mobilya stresi yüzünden nişanlımla gerilimler yaşıoruz sürekli :( O işi uyguna getirmek istiyor haklı olarak bende gönlüme yatandan vazgeçmek istemiyorum ne olucak bilmiyorum :43: Bir yandan kiraya çıkacağız diye onu çok zorlamakta istemiyorum :43: Beğendiğim gelinlik 4 bin,fotoğrafçı 2 bin,düğün mekanı 4 bin oooffff :43::43::43: Çok zor iş düğün yapmak yaaa :43::43::43: Çok mutsuzum :((

buguuum buguuumm benimkide tam tersi biloomusunn? Kayınannime yardım için kadın geliyo eve çok sık olmasada, ütülerinide kurutemizlemeye fala verir sadece gömleğini ütülüyorum denk geldiğinde ben yapoorum zaten şimdideen:17: Sevgilicikte gördüğünü bildiğinden ben çalışmadan önce diyoduki evlendikten sonra kadın gelir eve , ütüleride zaten kuru temızlemeye verıorum falan ben, dıyodum aaa olur mu öle şeey? kendi işimi kendim yaparım ben evime yabancı el sürdürmem! :1:Kızıyodu bana olur mu öle şeey diyee :1: tabiii çalışmaya başladıktan sonra direk sölediğim şu oldu bence 15 günde 1 değil haftada 1 kadın gelsin ütüleride ona yaptırırız haftalık giyniceklerini :9::9: çalışan kadına ev işi cidden çook zor yaa :14:

Benimki de bana ilk haftadan 3 gömleğini vermişti.:27: Ütüler misin diye ? :26: Hayatımda elime ütü almış insan değildim.:1: ''Tabii,yaparım.''dedim.Allahım halimi görmeniz lazımdı.:60: Ütü masasıyla aşk yaşadım resmen.:27: Hele bir tanesi öyle kırışıktı ki ''Üstüne oturup da mı verdin bunu ?''dedim sonradan.:27: Meğersem ne kadar ütü basarsan bas açılmıyormuş çok.:60::60:

Ama gömlekleri koyduğu poşette bir tane de kırmızı gül vardı.:69::69: Oyy dedim...Ve bir mesaj attım sonra... ''Gömleklerini ömür boyu ütülemek istediğim adam...Hep benimle kal.''diye...:17::nazar::nazar:

Özledim beee.:14:

karolinacım cok sevindim o zaman demek nisanlım yanlıs anladı yada csit cesit oluyolar... kısa dogru biz de alırız insallah utu derdim olmasında ayyyy

bebek konusunda kesinlikle cok haklısınn once bi bakalım bakalım evlilik nasıl bi maceraymıs ondan sonra taclansın hikayemiz diyoruz biz de :16:

merhaba, bende 2013 ikinci çeyrek mutlulukları arasındayım ki :1:

merhaba ayfer hosgeldin sen de haziran gelinisin sanırımm:34:

merhaba gelincikler :)

Ne zamandır yazamadım buraya..Mobilya stresi yüzünden nişanlımla gerilimler yaşıoruz sürekli :( O işi uyguna getirmek istiyor haklı olarak bende gönlüme yatandan vazgeçmek istemiyorum ne olucak bilmiyorum :43: Bir yandan kiraya çıkacağız diye onu çok zorlamakta istemiyorum :43: Beğendiğim gelinlik 4 bin,fotoğrafçı 2 bin,düğün mekanı 4 bin oooffff :43::43::43: Çok zor iş düğün yapmak yaaa :43::43::43: Çok mutsuzum :((

karbeyazcım hos geldin aynı yollardan geciyoruz hepimiz bu evrelerde merak etme... istekler cok guzel onemli ve degerli ama evlendikten sonra butce asılırsa siz sıkıntı cekersiniz tatlım ve inan maddi sıkıntı gercekten mutluulugu golgeleyebilecek bir durum ne yazık ki

her sey oyle samanlık seyran sekilde gitmiyor hep... ikinizin de bir ortak paydada bulusabilceniz cozumler vardır diye dusunuyorum ben uzmeyin birbirinizi :16:

karolinacım cok sevindim o zaman demek nisanlım yanlıs anladı yada csit cesit oluyolar... kısa dogru biz de alırız insallah utu derdim olmasında ayyyy

bebek konusunda kesinlikle cok haklısınn once bi bakalım bakalım evlilik nasıl bi maceraymıs ondan sonra taclansın hikayemiz diyoruz biz de :16:

merhaba ayfer hosgeldin sen de haziran gelinisin sanırımm:34:

karbeyazcım hos geldin aynı yollardan geciyoruz hepimiz bu evrelerde merak etme... istekler cok guzel onemli ve degerli ama evlendikten sonra butce asılırsa siz sıkıntı cekersiniz tatlım ve inan maddi sıkıntı gercekten mutluulugu golgeleyebilecek bir durum ne yazık ki

her sey oyle samanlık seyran sekilde gitmiyor hep... ikinizin de bir ortak paydada bulusabilceniz cozumler vardır diye dusunuyorum ben uzmeyin birbirinizi :16:

hoşbuldum, teşekkür ederim, evet gördüğüm kadarıyla senden bir gün önce bu heyecanı yaşıyor olacağım :34:

Son düzenleme:
Benimki de bana ilk haftadan 3 gömleğini vermişti.:27: Ütüler misin diye ? :26: Hayatımda elime ütü almış insan değildim.:1: ''Tabii,yaparım.''dedim.Allahım halimi görmeniz lazımdı.:60: Ütü masasıyla aşk yaşadım resmen.:27: Hele bir tanesi öyle kırışıktı ki ''Üstüne oturup da mı verdin bunu ?''dedim sonradan.:27: Meğersem ne kadar ütü basarsan bas açılmıyormuş çok.:60::60:

Ama gömlekleri koyduğu poşette bir tane de kırmızı gül vardı.:69::69: Oyy dedim...Ve bir mesaj attım sonra... ''Gömleklerini ömür boyu ütülemek istediğim adam...Hep benimle kal.''diye...:17::nazar::nazar:

Özledim beee.:14:

ayyyyyy yeriiim sizin romantizminizii:nazar::nazar:

Back