• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Walla yavrum sallamıyorum açıkçası, zaten resmi şikayet vermemişler, sözel olarak konuşuldu.

Bizim okul müdürü de söylememiş kimseye zaten, siz de söylemeyin densizlik etmişler falan dedi.

Hayatıma normal devam ediyorum işte.

sevindim canım ciddi bişey olmamasına.
allah insanlara aklını fikrini yerinde ve doğru kullanmayı nasip etsin inşallah.
müdür bey farkında sonuçta gerçeklerin. adaletli bi ortam neyseki

sevindim canım ciddi bişey olmamasına.
allah insanlara aklını fikrini yerinde ve doğru kullanmayı nasip etsin inşallah.
müdür bey farkında sonuçta gerçeklerin. adaletli bi ortam neyseki

Valla ben de anlamadım, bazen çok takdir eder beni bazen de hiç beklemediğim tepkiler verir.
Sadece işte işin vitrinine biraz önem ver, yaptıklarını iyice görünür hale getir falan dedi. Ben de birkaç düzenleme yaptım. Öyle işte.

güldeenn ben sana hayırlı olsun dedim mi kuzum yaa:26: hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin:16::16:

kuzucuuummm ya valla bilmioruumm hiiç kendimde diilim inankiii.. bende dememiş olabilirim :26::26::26:
teşekkür ederim bebeğiimm.. sende çok mutlu oll hep yüzün gülsüünn bebeğiim.. :54::54: Allah tamamına erdirsinn.. :16::16:
böyle ara sıra girdiğimden inan hatırlayamıyorum. :26:

Günaydın bebelattelerimmmmm:16:

Dün aşkımla yüzükler baktık ama ben ne garip biriyim ki dümdüz alyansları beğendim bir tek.

En güze o oldu parmağımda sanki:17:

Çok güzeldi heyecan yaptım ben.

laviniiimm benimde elim hep sadelerine gitmiştii ama benim kurbaacık evlendiğimizde alırız şimdikini farklı alalım didi hoş gene abartı bişisi yok yüzükcüümün ama gönlüm dümdüz ve incelerden yana :61:

Güldentoooşş napoosun kuzuuummmm?

Ezgotuumm miis gibi günleer olsuun :16::16:

laviniiimm benimde elim hep sadelerine gitmiştii ama benim kurbaacık evlendiğimizde alırız şimdikini farklı alalım didi hoş gene abartı bişisi yok yüzükcüümün ama gönlüm dümdüz ve incelerden yana :61:

Tatlım hoşgeldinnn:54:

Ben daha çook bakarım gibi,zamanım da var zaten. Nisanda isteme Mayıs'ta da nişan olacak inşallah. 2 ay var,rahat rahat bakarım. Aslında beğendim bir tane beyaz altındı, o modeli yeşil altın bulursam o model alırım,yoksa düz alırım galiba.

Dün aşkımla yüzükler baktık ama ben ne garip biriyim ki dümdüz alyansları beğendim bir tek.

:9::9: düz alyanslar çok şık duruyo canımm..

napim kuzumm uyuz patronuma sabretmeye çabalıyorumm.. allahımdan sabırlar diliyorum kendimee.. :14::14:
sen napıosun kuzucann? :16:

kuzucuuummm ya valla bilmioruumm hiiç kendimde diilim inankiii.. bende dememiş olabilirim :26::26::26:
teşekkür ederim bebeğiimm.. sende çok mutlu oll hep yüzün gülsüünn bebeğiim.. :54::54: Allah tamamına erdirsinn.. :16::16:
böyle ara sıra girdiğimden inan hatırlayamıyorum. :26:

aminn kuzummm hepimizin inşallahh
pufimmm olsun mutlu valla musmutlu bir gün olsun:16:
lavicim benim alyansımda düz klasik alyans tickerımdaki gibi:9: çoooook severek takıyorum

aminn kuzummm hepimizin inşallahh
pufimmm olsun mutlu valla musmutlu bir gün olsun:16:
lavicim benim alyansımda düz klasik alyans tickerımdaki gibi:9: çoooook severek takıyorum

Canım şu modeli de beğendim ama ben yeşil altın istiyorum,beyaz altın tenim de çok beyaz olduğundan yakışmıyor bana,bu modelin yeşil altınını bulursam alacağım.

Deneyimli hatunlar,belki siz de alyans seçerken görmüşsünüzdür.

4b7f2b73f3f6293f81db4ad2a99cf6836b54173369223563a4acc810a29150ae.png

Merhaba bebeklerim.:3::3::3:

Bugün bir sersemlik var üstümde,niye bilmiyorum.:25::25: Hasta olacağım sanırım.:2::2:

Şimdi ders çalışma vakti,görüşürüz gün içinde.:34:

lavicim ben direkt klasik alyans baktım görmedim o yüzden. ama vardır bu modelin yeşil altın olanı
bugucum kolay gelsin:3:

lavinimm benim alyansımda klasik alyans.

Tatlım hoşgeldinnn:54:

Ben daha çook bakarım gibi,zamanım da var zaten. Nisanda isteme Mayıs'ta da nişan olacak inşallah. 2 ay var,rahat rahat bakarım. Aslında beğendim bir tane beyaz altındı, o modeli yeşil altın bulursam o model alırım,yoksa düz alırım galiba.
nisan da isteme, mayısta nişan mııııııı :64::64::64::64:
yaşasınnnn.
inşallah hayalindeki gibi olur herbişey lavinimmm :16:
:nazar:

Canım şu modeli de beğendim ama ben yeşil altın istiyorum,beyaz altın tenim de çok beyaz olduğundan yakışmıyor bana,bu modelin yeşil altınını bulursam alacağım.

Deneyimli hatunlar,belki siz de alyans seçerken görmüşsünüzdür.

4b7f2b73f3f6293f81db4ad2a99cf6836b54173369223563a4acc810a29150ae.png

bebekom, nazonun alyansı da buna benziyo, yeşil altın, taşlarda düşme problemi olduğu için onunkisi taş gibi duran ama taş olmayan bi sıraydı sanırım .. çokta güzeldi.
bunun aynısının yeşil altınını ben görmüştüm kuyumcularda. zaten istersen de yaparlar.
:16:

lavinimm benim alyansımda klasik alyans.

nisan da isteme, mayısta nişan mııııııı :64::64::64::64:
yaşasınnnn.
inşallah hayalindeki gibi olur herbişey lavinimmm :16:
:nazar:

bebekom, nazonun alyansı da buna benziyo, yeşil altın, taşlarda düşme problemi olduğu için onunkisi taş gibi duran ama taş olmayan bi sıraydı sanırım .. çokta güzeldi.
bunun aynısının yeşil altınını ben görmüştüm kuyumcularda. zaten istersen de yaparlar.
:16:

Bebitom mutluyum ki ben çokkk,heyecan halindeyimmmm daha çok var halbuki.
İnşallah gönlüme göre bulurum diye düşünüyorum.

Günaydın bebişlerrr:emir_bebek: Gününüz süper geçsin inşAllah:54:
Lavinom benim alyansımda beyaz altın klasik düz hep öyle istemiştim her kıyafetlede gidiyor.Seviyorum alyansımı:16: senin beğenmiş olduğun alyansta hem sade hemde çok şık.

bebeklerim selamlar:3:

bugünn aşkuşumun nefesimin doomgünüsü:52: güzel gözlüm kalbimi ısıtalı da 1 yılımız doluyor 8gün sonra. ayrıcana ilk defa bir yıl önce bugün elini tutmuştumm:17::17: onu görmeye gitmiştim, bana en güzel doomgünü hediyesi bu oldu demişti:69:

ahh aşk sen neler yaptırırsın insana :69:

siz napıosunuz bakıyimm:31:

Bebitom mutluyum ki ben çokkk,heyecan halindeyimmmm daha çok var halbuki.
İnşallah gönlüme göre bulurum diye düşünüyorum.
kuşum az kalmış, göz açıp kapayıncaya kadar geçip gider günler. bak martın bitmesine ne kaldı ki şurda :)

Günaydın bebişlerrr:emir_bebek: Gününüz süper geçsin inşAllah:54:
Lavinom benim alyansımda beyaz altın klasik düz hep öyle istemiştim her kıyafetlede gidiyor.Seviyorum alyansımı:16: senin beğenmiş olduğun alyansta hem sade hemde çok şık.
elisommmm :16: hoşgeldin kuzuumm

bebeklerim selamlar:3:

bugünn aşkuşumun nefesimin doomgünüsü:52: güzel gözlüm kalbimi ısıtalı da 1 yılımız doluyor 8gün sonra. ayrıcana ilk defa bir yıl önce bugün elini tutmuştumm:17::17: onu görmeye gitmiştim, bana en güzel doomgünü hediyesi bu oldu demişti:69:

ahh aşk sen neler yaptırırsın insana :69:

siz napıosunuz bakıyimm:31:
kıymetim, enişte iyiki doğmuş, iyiki seni bulmuşşş.. bu ona en güzel hediye, hem de hergün :16:
pastanı yaptın mı

Back