• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

umarım istemiolardır kusummm valla panik olurum nerden bulcam hemen aradıgım ayakkbıyı :9::9::9:

2 gun arayla provalarımız yihuuuu :10::10:

kusummm hiç bilmiorum benimki nası olcak icine mı dikcekler dısına mı napcaklar :9: o kısmı konusmadık ben de sormayı unuttum simdi telefonda da sormayı unuttum bidaha arıcam artık :26:

gelinligin sözleşmesiini yaptıgımız gun benimde olculer alındı kabataslak hemen oracıkta ama onlar yanlıstı yani memiklerin olcusu falan baya buyuk cıktı yok artık o kadar yok ki bende dedim guldu kadıncagız da bunlar kabataslak ince olcu provada alıncak dedi..

umarım bana da solerler ne alcagımı yeaaa ben bilmem cunku deli daana gibi aranıp durmıyım :1:

kuşum aynen kabataslak ölçü. üstümde kazak falan vardı benimde :)
tatlı tatlı telaşlar :16:

Aynen Çağlommmmm 2 gün arayla provamız mis misss zaten biz aynı gün evleniyoruz ard arda işlerimizi hallediyoruz :16: benimde bitanem ya bir ölçü aldılar kendimi jennifer popoez sandım hahahaha:9:

ben hazır mdel begendm canım ama bastan benim uzerime gore yeniden dikilcek... degisiklikler falan da olcak uzerinde baya... yeniden dikilio yani kısaca

sanırım benim arayıp sormam gerekecek of yaaa eger oleyse yandım iki hafta icinde nerden bulcam ayakkabı hemen :26:

en son provada mı ic camasırı ile gidilio canım? simdi gerekmez heralde ay o da aklıma takıldı bak :26:

sımdı gerekmez cookiecıgım.. ama camasır ısını mutlaka sor
bnmkısı camasırsız olacak ama yınede eger yetersız gelırse, duruş olarak yanı :9: extra glop koycaklar.. yanı dolgu gıbı bişe..

Merhaba fıstıklar nasılsınız?
Ev telaşları, gelinlik provaları konuşulmuş hepsini güzel güzel atlatırsınız inşallah.

Bugum doğum günün kutlu olsuuun. Geç oldu ama bugün hiç girmemiştim topiğe:26:
Aşkınla,ailenle, sevdiklerinle musmutlu yıllar tatlım :16::16::16::16:

aşklarımm meşkleeriim sizii çoook özlediiiimmm :16:

geçmişi okuyamadımmm hastaydım azcıcıık sevgılıcııkk benı ıyılestırdı düün artık zıpkın gibiyim :15: siz napptınııızzzz bakeemm ?

elisom amma guldum hee iyi geldi aksam aksam :9::9: saol kusummm

gulcıncım ben de sorayım artık o meseleleri banada extra extra extra dolgu gerekebilir :9::9::9:

pufilikommmm gecmiş olsunnnn ne ara hasta oldun seeeeennn :50::50: bana da acil ask takviyesi lazımmm cumaya kadar gunler gecmek bilmiyor:31:

Geçmiş olsun pufuum...
ÇAğlacım bir an önce aşklanırsın umarım benim de çoook ihtiyacım var ama ne zaman görüşürüz Allah bilir :50::31:

elisom amma guldum hee iyi geldi aksam aksam :9::9: saol kusummm

gulcıncım ben de sorayım artık o meseleleri banada extra extra extra dolgu gerekebilir :9::9::9:

pufilikommmm gecmiş olsunnnn ne ara hasta oldun seeeeennn :50::50: bana da acil ask takviyesi lazımmm cumaya kadar gunler gecmek bilmiyor:31:

sağolun bebikleriiim :54:
pastam ah ahhh maildekii gündem konularımız daha önemli diyee demeyi unuttum ama 20lik diş mi çıkarmadım ateşler içinde mi kalmadım öksürmekten boğazlarımımı parçalamadım :1: neyseki geçti bu sene saglam hasta olmadım derken oldum :1: bide hergun sureklı ısı farkı yasıorum hadımkoy hep 3 derece dusuk, 3gün önce resmen kar altındaydık yaa kartopu oynadık fabrıkadaa :1:

Günaydın bal böcekleri aşk güvercinleri:16::16::16::16: Gününüz mutlu mutlu bol şanslı geçsin:52:
Pufimmm geçmiş olsunnn:54: öperiz bal yanaktan bişeycik kalmaz:9:

Günaydın cupcakelerimmm.:16::16::16:

Evet yaaa ben de gördüm,ceza almış.:14::14: 1 günlüktür inşallah.:5:

Gülden sözlenmişsin sanırım,Allah tamamına erdirsin canım.:17::nazar:

güldennnn :52: seni buralarda görmekk ne kaa güzeelll :1: sözlendin demek canımm hayırlı olsunn allah tamamına erdİrsinn :16: pufuumuuzz neden ceza almıss acabaaa ???:5:

kızlar, pufun farzetkiye yazdığı yazıları üzerine alınıp kib yapanlar olmuş.
bu yüzden ceza almış.
haberiniz olsun :34:

lavinimm, okuldaki durum düzeldi mi canım?

Walla yavrum sallamıyorum açıkçası, zaten resmi şikayet vermemişler, sözel olarak konuşuldu.

Bizim okul müdürü de söylememiş kimseye zaten, siz de söylemeyin densizlik etmişler falan dedi.

Hayatıma normal devam ediyorum işte.

Back