• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bebeklerim selamlar:3:

bugünn aşkuşumun nefesimin doomgünüsü:52: güzel gözlüm kalbimi ısıtalı da 1 yılımız doluyor 8gün sonra. ayrıcana ilk defa bir yıl önce bugün elini tutmuştumm:17::17: onu görmeye gitmiştim, bana en güzel doomgünü hediyesi bu oldu demişti:69:

ahh aşk sen neler yaptırırsın insana :69:

siz napıosunuz bakıyimm:31:

Ayyy ne güzel şeyler yazmışsın sen böyleee:21:

Enişteyle ömrünüzün sonuna kadar her doğum gününü beraber kutlayacaksınız artık:16:

Gündentoşuum iyiim valla keyfim yerinde uykusuzum ama bi enerjiğiim pelintoş geldi istanbulda pazara kadar kalıcaak:16:

Laviiimm benımkıne cok benzıyo cıdden benımkıde yarısı yesıl o usttekı ınce kısım beyaz , nişanlımcanınki düz benimkide oymalı lokumum demiş ya düşer diye biz taşlı almadık ama taş gibi duruyo zaten tek taşımlada cicik bi uyum içindeler :61:

$201120123808.jpg $nnnnnn.jpg

Gündentoşuum iyiim valla keyfim yerinde uykusuzum ama bi enerjiğiim pelintoş geldi istanbulda pazara kadar kalıcaak:16:

Laviiimm benımkıne cok benzıyo cıdden benımkıde yarısı yesıl o usttekı ınce kısım beyaz , nişanlımcanınki düz benimkide oymalı lokumum demiş ya düşer diye biz taşlı almadık ama taş gibi duruyo zaten tek taşımlada cicik bi uyum içindeler :61:

Eki Görüntüle 663021 Eki Görüntüle 663022

Nazlıcanımmmmmmmmmm çok beğendimmmmmmm umarım benzerini bulkabilirim. Dün öyle doğaçlama birkaç yere baktık belki de ondan bulamadım ama bu modeli seviyorum. Tek taşla çok güzel olmuş.

Kızlar özel biraz ama tektaşı pırlanta almak istiyordum ama beğendiklerim çok pahalı.Ayrıca pırlantanın Afrika'dan getiriliş şekilleri malum. Böyle konularda hassasım. Pırlanta olmayan tektaş alan varsa bana yorum yazabilir mi?

Tereddütteyim,pırlantaya o kadar para verip kendimizi sıkıştırmasak mı?

Lavincim canım istediğin gibi yapılabilir.. benimkide öyle.. bende resim çektim hemen gösterim sırası gelmişkenn :9::9::9:

$20130320_122554.jpg $20130320_122531.jpg

benim yüzüğümün aslı böyle diildi.. yeşil ve beyaz altındı.. ortasından düz geçiyodu taşlar.. ben bu şekilde istediğimi anlattım 10 gün içinde yapıp teslim ettiler canım.. :16::16:

lavim ekledigin yuzugun erkek olanı benimkinin yuzugunden digeri de benimkine benziyo sadece ince ama taslı yuzugu kullanması zor onu solıyım tası dusece diye malesef rahat hareket edemiosun hiç ben sonradan duz alıcam diye boe secmiştim ama şimdi alırmıyız bilmem

pufummm seni yuzugun adının hakkını verio bence cidden catlatıo adamı :60:

sizin maillerinzde bir hal var mı diye sormaya geldim? benimki öldü çünkü...

Outlook sürümüne yukseltiolarmıs galba ama benimki hepten gitti artık hiç açılmıyor

puf oldu :44:

Lavincim canım istediğin gibi yapılabilir.. benimkide öyle.. bende resim çektim hemen gösterim sırası gelmişkenn :9::9::9:

Eki Görüntüle 663033 Eki Görüntüle 663034

benim yüzüğümün aslı böyle diildi.. yeşil ve beyaz altındı.. ortasından düz geçiyodu taşlar.. ben bu şekilde istediğimi anlattım 10 gün içinde yapıp teslim ettiler canım.. :16::16:

Çooook güzelmiş Güldenimmmm güle güle aşkla kullan:16:

lavim ekledigin yuzugun erkek olanı benimkinin yuzugunden digeri de benimkine benziyo sadece ince ama taslı yuzugu kullanması zor onu solıyım tası dusece diye malesef rahat hareket edemiosun hiç ben sonradan duz alıcam diye boe secmiştim ama şimdi alırmıyız bilmem

Outlook sürümüne yukseltiolarmıs galba ama benimki hepten gitti artık hiç açılmıyor

kurabiyemm bizimde şirket mailinde oldu bu tarz sorunlar.. mail gönderiyorum gitmiyo, mail gelmiyo, yada hiç açılmıyo falan.. Sonra nolduysa düzeldi kendi kendine.. :44::44:

Çooook güzelmiş Güldenimmmm güle güle aşkla kullan:16:

kuzumm teşekkür ederimmm :16::16: çok sevindimmm beğenmenee.. :54::54:

ay guldenim valla sinir oldum ben de acılmıyo bile resmen kitlendi az once denedim bi acılır gibi oldu sonra baktım yine gitmiş gondermio almıyo hiçbişey

sanırım bu surum calısmaları yuzunden

:1: pastaam yaa bana ilk adını sölediklerinde çok gülmüştüm, komşu çatlatan tek taşı :1::1::1: taşlıda cidden rahat edemem diye düşündüm bende ama bunu aldıgımdada oymalara sabun falan kaçar diye tereddtr etmiştim çok şükür öle bi sıkıntıda yaşamadım :61:

Nazlıcanımmmmmmmmmm çok beğendimmmmmmm umarım benzerini bulkabilirim. Dün öyle doğaçlama birkaç yere baktık belki de ondan bulamadım ama bu modeli seviyorum. Tek taşla çok güzel olmuş.

Kızlar özel biraz ama tektaşı pırlanta almak istiyordum ama beğendiklerim çok pahalı.Ayrıca pırlantanın Afrika'dan getiriliş şekilleri malum. Böyle konularda hassasım. Pırlanta olmayan tektaş alan varsa bana yorum yazabilir mi?

Tereddütteyim,pırlantaya o kadar para verip kendimizi sıkıştırmasak mı?

Ya aslında benimde pırlantada falan gözüm yoktu açıkcası getiriliş şeklinide bilmiyorum :44: Kurbaamla beraber almaya gitseydik bende sanırım daha uygun bişiler aldırırdım illa pırlanta diye tutturmazdım ama kendisi gidip almış evlenme teklifi için, ona soramadım ama bikaç arkadaşımda (erkek) merak edip araştırma yapmıştı bu yaza evlenen bi arkadaşım tuzluymuş dedi o an koydu bana , cunku kurbaam bana ıphone ıcın harcama yapma daha onemlı seyler var alıcamız dıyodu kendısı benım ıcın o kadar harcama yapmış bi yandanda hoş bişi ama şuanda diyorum tektaşa verilen parayla eksiklerimizi halledebilirdik :61:

senin tektaşına da bayılıyorumm lokumummmmm :16:
hep aşkla kalsın parmağında :nazar:

bende cok sevoorum kendılerınıı lokumummm :69: amiiin cümlemizi kötü gözlerden korusun Allah'ım :21: :nazar::nazar:

Güldentoşuuum seninkileride begenıorum ben rengını ozellıkle pelotunda olee rose dıyolardı galbaa dimii yanlıs hatırlamıosamm :/

ay guldenim valla sinir oldum ben de acılmıyo bile resmen kitlendi az once denedim bi acılır gibi oldu sonra baktım yine gitmiş gondermio almıyo hiçbişey

sanırım bu surum calısmaları yuzunden

düzeliyo bi müddet sonra kurabiyemm.. Bende o kadar çok zor durumda kaldımki.. Adamlara idda ediyorum maili attım diye defalarca başıma geldi.. madem sürüm değişicek ona göre önlem alsınlar ya... çok sinir bozucu.. :20::20:

hihiihiihih ama adına bu kadar yakısır pufilikommmmm :9::9: yüzüğü gözlerine tutup kıskanan catlasın desen kör edebilir yani :60:

bu arada ben hala tasa alısamadım eve gider gitmez cıkarıyorum yeaa hihihi

masallah kusum hiç de icine oturmasın bikere yapılıo böle selr icinden gelmiş kurbikinin de ne de guzel yapmıs :16::16::16:

güldentosummm ay ben yerim senin yuzuklerini de mi gorcektik oyyyyyy oyyyy :29: canımın icisin ya guzel yureklim benim :54:

Son düzenleme:
Selam fıstıklaaaarrrr:3::52::52::52:
Nasılsınız, keyifler, hazırlıklar nasıl?

Laviiinn mayısta nişan mı var çook sevindim seni de everiyoz :52::52::123:
Beğendiğin model gerçekten sade ve şık, tektaşla da güzel olur.
Bu konuyu ben de arkadaşlarımla konuşuyorum.
Gerçekten çıkarılması kaç canın kaybına yol açıyor:50: Çok kötü bir durum bu.
Benim bir arkadaşım bu yüzden savoroski taşlı bir model seçti.
Birinde de pırlanta var. Karşılaştırdık bi gün bunları, tabi pırlantanın ışıltısı bir başka, fark oluyor illaki ama savoroski de olabilir yani. Bir de taşın çok büyük olmazsa pırlanta olmadığı bariz olmaz sanki.

Pufuum yüzüğün pek şık:34::nazar: Aşkla kullan hep. Adı da pek komik.:1:

:1: pastaam yaa bana ilk adını sölediklerinde çok gülmüştüm, komşu çatlatan tek taşı :1::1::1: taşlıda cidden rahat edemem diye düşündüm bende ama bunu aldıgımdada oymalara sabun falan kaçar diye tereddtr etmiştim çok şükür öle bi sıkıntıda yaşamadım :61:

Ya aslında benimde pırlantada falan gözüm yoktu açıkcası getiriliş şeklinide bilmiyorum :44: Kurbaamla beraber almaya gitseydik bende sanırım daha uygun bişiler aldırırdım illa pırlanta diye tutturmazdım ama kendisi gidip almış evlenme teklifi için, ona soramadım ama bikaç arkadaşımda (erkek) merak edip araştırma yapmıştı bu yaza evlenen bi arkadaşım tuzluymuş dedi o an koydu bana , cunku kurbaam bana ıphone ıcın harcama yapma daha onemlı seyler var alıcamız dıyodu kendısı benım ıcın o kadar harcama yapmış bi yandanda hoş bişi ama şuanda diyorum tektaşa verilen parayla eksiklerimizi halledebilirdik :61:

bende cok sevoorum kendılerınıı lokumummm :69: amiiin cümlemizi kötü gözlerden korusun Allah'ım :21: :nazar::nazar:

Güldentoşuuum seninkileride begenıorum ben rengını ozellıkle pelotunda olee rose dıyolardı galbaa dimii yanlıs hatırlamıosamm :/

bebeğiim ossuunn bi kere oluyo bişicik olmazz.. :16::16: evet kuzucannn rose diyolarr.. Bende pembe altın diye biliyodum ama kuyumcuda öğrendim :9::9:

hihiihiihih ama adına bu kadar yakısır pufilikommmmm :9::9: yüzüğü gözlerine tutup kıskanan catlasın desen kör edebilir yani :60:

bu arada ben hala tasa alısamadım eve gider gitmez cıkarıyorum yeaa hihihi

masallah kusum hiç de icine oturmasın bikere yapılıo böle selr icinden gelmiş kurbikinin de ne de guzel yapmıs :16::16::16:

güldentosummm ay ben yerim senin yuzuklerini de mi gorcektik oyyyyyy oyyyy :29: canımın icisin ya guzel yureklim benim :54:

Çağlama katılıyorumm kesinlikle cuk oturmuş adıı.. :9::9:
:16::16: Çağlaammmm canımmsııınnn :16::16::54::54:

güldentoşummm, çok güzel alyansınızzz :nazar:

lavinim
lavinim ben tektaşı takmıyorum çoğu zaman. hatta sayılıdır yani taktığım.
alyans ama sürekli parmağımda, genelde banyo yaparken bile :)
belki yazın çok sıcaklarda alyans rahatsız eder mi bilmiyorum, tektaş daha ince olduğu için onu kullanabilirim sadece o zaman.
benim gibi takmayıp öyle bi köşeye bırakcaksan ona göre düşün sen karar ver derim :)
ama tutkun varsa, içimde kalacak diyosan da al canım, bütçenize göresini de bulursunuz bence.
hem ne taşı olduğunun gerçekten hiç bir önemi yok. o senin gözünde dünyanın hiçbir taşına değişemeyeceğin bir taş halini alacak parmağına taktığında :34:
bide ben 5 taş alyansı da çok seviyorum, işte o tektaşla birlikte muhteşem görünüyo benim gözüme.

hadi bende koyım yüzüklerimiin futuraflarınııı :52:
$DSCF6550.jpg

$DSCF6594.JPG

Bak unuttum diyeceklerimi:1::1:

Çağlam benim de mail sorunlu. Kızların attığı mailleri görebiliyordum ama cevap veremiyorum, bilgisayar kapanıyor hemen.
Artık mail göremiyorum bile sanırım:50::50:
Skypye geçilecek filan diyorlardı ondan mı ki :44:

Gülden ben de hayırlı olsun demedim sana.
Konuşmuşluğumuz da yok ama merhaba demiş olayım.
Tebrik ederim, hayırlı olsuun :16:

Nuray'ımmm teşekkür ederim balımm..
Seninkide çokk güzelll.. çok zarif hem alyansın hem tektaşın..:nazar::nazar:
ben tektaş almadım bilerek biliosunuz birini düşürmüştümm.. :26::26: Şimdide cesaret edemiyorum aynı hatayı yaparsam diye.. :9::9:

nihantosumm hos geldin kusummm :54::54::54::54:

pastam ya sanırım genel bir sorun var ne zaman duzelcek bilmiorum :31: düzelir umarı biran önce ya gıcıklar niye bize sormadan yukseltiosunuz biz mi istedik outlloka gecmeyi hayret :9::9:

evet nihanımmmm skype ve outlook muhabbeti yuzunden :47: krize soktular resmen burdan beni keske zamanın yukseltseydim yaaa bunlara bırakınca bole yapıolar işte cat diye gidiverdi :27:

nurayım maşallaaaaaah maşalaaaah subhanallaaaahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nazar boncugu da takmıs yerim :9:

Bak unuttum diyeceklerimi:1::1:

Çağlam benim de mail sorunlu. Kızların attığı mailleri görebiliyordum ama cevap veremiyorum, bilgisayar kapanıyor hemen.
Artık mail göremiyorum bile sanırım:50::50:
Skypye geçilecek filan diyorlardı ondan mı ki :44:

Gülden ben de hayırlı olsun demedim sana.
Konuşmuşluğumuz da yok ama merhaba demiş olayım.
Tebrik ederim, hayırlı olsuun :16:

Merhabaa çok memnun olduumm.. :16::16:
Çok teşekkür ederimm canımm.. :16:
biz tanışmadık sanırım :26: Hatırlayamadıysamda özür dilerimm :26::26:

Back