• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

yuppiiii sizde yediniz 3 lerii en sonundaaa :52::52::52::52::52::52::8::8::8:

güldenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmm sonundaaa :52: sana küsüm ama bennnnn insan mail atıp sölemezmiii yaaaaa gelişmeleri kusummmm

ama simdik o kadar sevindim ki o yuzden affettim :9::9: hihihihi

Yeni tpğiniz mi??? Topiğimiz dicektin heraldeee gel bakim buraya :29::29::29:

geldiiimmmmkiii benide sarın sevin çok özledim siziii :26::26:
kuzum benim işlerim hep karışık o yüzden kendimde diildim pek haber veremedim kimseye.. çok üzgünüm beni affedin lütfenn :31::14:

Güldeeen,sen nerdesin bakimm:57::19:

ah bi buralardayım bi yokum canım.. haklısınn :26::26:
yuvana hoşgeldin balımm, kaymağımm :54:

çağlamikomm :16: yedik 3 leri.
bugün itibari ile 89 günümüz kaldı :46:

şu çeyizler bizim de eve sığmıyo artık, bir de nasıl gidecekler hala düşüncelerdeyim. bi karar bağlamadık henüz. nisanın 15 inde falan gidecekler tek bildiğim bu :31:
kayınpederciğe kalsa otobüsle götürcekti :1: götürsün bakalım nasıl götürcekse.

hoşbulduummm balıımmm.. :16::16:

ama ama ben hiç göremedim ki seni:19: gel sarıyım gelll:29:
ee napıosun anlat canım söz falan oldu mu?

geldiğim zamanlardada çok yazma fırsatım olmadı.. bir iki kez falan yazdım. diğer topikteydi zaten.. denk gelmedik sanırımm.. :17:
evet canım 10 şubatta sözlendik bakiiim bugüünn 36. günümüz olmuşşş :9::9:
sende ne var ne yok?

yuvana hoşgeldin balımm, kaymağımm :54:

çağlamikomm :16: yedik 3 leri.
bugün itibari ile 89 günümüz kaldı :46:

şu çeyizler bizim de eve sığmıyo artık, bir de nasıl gidecekler hala düşüncelerdeyim. bi karara bağlamadık henüz. nisanın 15 inde falan gidecekler tek bildiğim bu :31:
kayınpederciğe kalsa otobüsle götürcekti :1: götürsün bakalım nasıl götürcekse.

ayyy sizin de baya az kalmıs 90 ları da yemisiniz ayol :9::9::9: benim ceyizlerin gitmesi mayıs 15 i bulcak ... erken degil mi kusum? senin istanbula gelcegin tarihe gore ayarlandıgı icin mi ole olcak? mayıs 15 bile bana erken gelio daha 2 hafta olmus olcak esyalar tozlancak mı evde diorum bana guluolar :60:

gerci goturursunuz sadece yerleştirmesi sonra olcak heralde?

kusum onun ole demesine bakma yine nisanlına söle emin olun guvenli sekilde gitceklerinden yazık gunah o kdr para verilio zarar gormesinler :26:

icten dıstan baloncuklu posetlere sarın... kuzenim yurtdısından bana bişiler gondermişti gecen o posetlere sarmıs onca yolu gelmişler kargoyla masallah hiçbisecik olmamıstı onlar sayesinde

guldenimmm biz de seni özledik cılgın kız :52::52: ama ama bi sartla affederim bidaha gitmek yooooooooooook hadi anlat dugun ne zaman :21::21::21:

Son düzenleme:
geldiğim zamanlardada çok yazma fırsatım olmadı.. bir iki kez falan yazdım. diğer topikteydi zaten.. denk gelmedik sanırımm.. :17:
evet canım 10 şubatta sözlendik bakiiim bugüünn 36. günümüz olmuşşş :9::9:
sende ne var ne yok?

yaaa bu nasıl güzel haber yaa ahh güldenim sende mi sözlendin kuzu maşallah size de mutluluğunuz daim olsun:16::nazar:
beni hala hiçç sorma cnm hiç:50:

ayyy sizin de baya az kalmıs 90 ları da yemisiniz ayol :9::9::9: benim ceyizlerin gitmesi mayıs 15 i bulcak ... erken degil mi kusum? senin istanbula gelcegin tarihe gore ayarlandıgı icin mi ole olcak? mayıs 15 bile bana erken gelio daha 2 hafta olmus olcak esyalar tozlancak mı evde diorum bana guluolar :60:

gerci goturursunuz sadece sermesi sonra olcak heralde?

kusum onun ole demesine bakma yine nisanlına söle emin olun guvenli sekilde gitceklerinden yazık gunah o kdr para verilio zarar gormesinler :26:

icten dıstan baloncuklu posetlere sarın... kuzenim yurtdısından bana bişiler gondermişti gecen o posetlere sarmıs onca yolu gelmişler kargoyla masallah hiçbisecik olmamıstı onlar sayesinde

guldenimmm biz de seni özledik cılgın kız :52::52: ama ama bi sartla affederim bidaha gitmek yooooooooooook hadi anlat dugun ne zaman :21::21::21:

:1::1: ay o çılgın benmiyimm :1::1:
kuzucumm işyerim malum problemli o yüzden açamıyorum bugün iş yok patronlarda yok fırsat bu fırsat diip açtım.. ama düzenli bi şekilde girmeye çalışıciiimm söz veriyorum... :ssz:
düğün tarihimiz belli diil henüz tatlımm :26: Bir sürede netleştiremicez sanırım öyle görünüyo :26:
beni boşver sen anlattt... herşey hazırmıı? :16:

gerci goturursunuz sadece yerleştirmesi sonra olcak heralde?

canım bizde yakın olsaydık mayısın sonuna doğru düşünürdüm evi yerleştirmeyi. seninki çok mantıklı ve makul bi zamanlama.
nisanın 27 sinde gidicez istanbula 9 mayısa kadar ordayız. birdaha da kına gecesinden sonra gidicez.
yani başka şansımız yok.
çeyiz gidecek, mobilyalar gelecek, perde halı seçicez, eksikleri tamamlıcaz.
kabataslak yerleştirirz ama mesela yatağı falan sermeyiz, halıları sermeyiz. çünkü gidince tekrar bi temizlik yapıp sermemiz gerekir. zaten düğünle kına arası da 1 hafta. o zamanda halleder annişkom.
döndüğümüzde de kınaya 1 ay kalıyo. hatta 1 aydan düşüyoruz :)

:1::1: ay o çılgın benmiyimm :1::1:
kuzucumm işyerim malum problemli o yüzden açamıyorum bugün iş yok patronlarda yok fırsat bu fırsat diip açtım.. ama düzenli bi şekilde girmeye çalışıciiimm söz veriyorum... :ssz:
düğün tarihimiz belli diil henüz tatlımm :26: Bir sürede netleştiremicez sanırım öyle görünüyo :26:
beni boşver sen anlattt... herşey hazırmıı? :16:

hala eksklerimiz var bebisimmm şimdilerde evcagızımızla ugrasıoruzz işteeee :16::16:

yaa bence topiğe gelmen sana ugurlu gelcek en kısa surede tarihin kesinlesicek bak gor :16::16:

seni de 2013 gelini yapalımmmmmm lütfen lütfen allahım lütfennn

hı hı tamam herşey güzel olucak inşallah bende o günleri görebilirim canım nasip..:26:

güzel düşünelim güzel olsun tatlım.. Tabiiki görüceksiinn.. aksini düşünme bilee :16::16:

canım bizde yakın olsaydık mayısın sonuna doğru düşünürdüm evi yerleştirmeyi. seninki çok mantıklı ve makul bi zamanlama.
nisanın 27 sinde gidicez istanbula 9 mayısa kadar ordayız. birdaha da kına gecesinden sonra gidicez.
yani başka şansımız yok.
kabataslak yerleştirirz ama mesela yatağı falan sermeyiz, halıları sermeyiz. çünkü gidince tekrar bi temizlik yapıp sermemiz gerekir. zaten düğünle kına arası da 1 hafta. o zamanda halleder annişkom.

tatlım hepsi hallolur hayırlısıyla.. kına ile düğünün arasında 1 hafta olması çok iyi olmuşş.. o süreçte son rotuşlar yapılır.. :16:

hala eksklerimiz var bebisimmm şimdilerde evcagızımızla ugrasıoruzz işteeee :16::16:

yaa bence topiğe gelmen sana ugurlu gelcek en kısa surede tarihin kesinlesicek bak gor :16::16:

seni de 2013 gelini yapalımmmmmm lütfen lütfen allahım lütfennn

seni yerim bennn.. :56::56::56:
inşallahh canımm benim yaaaa.. :54:

tickerıma 15 gun sonra bakamıcam elisommm :52::52: resmen 1 yazıcak ordaaa ve daha da yok ondan sonra haftalara gunlere dusuyoruz hey allahım aklıma mukayet olllll :52::52::52:

ya biz konustugumuzda 15 gune falan bitiririz diyo butun ustalar ama biliorumki işin icine girince oyle olmıcak... Nisan ayı boyunca bögurtlen de burada degil seyire gidio 1 aylık kayınbabamla babam ilgilencekler işte sure zarfında insallah bir aksilik cıkmaz yaaa

evcagızımı ozledimm valla elisommm :16: daha yasamaya baslamadan asık oldum kendisine mis gibi olunca kalan zamanı beklemek daha zor olcak :10:

amma ev kedisiyim he :9::9::9:

Sizin telaşınızı yerim ben be yerim :56:

Allah bize de kendi evimize çıkıp tadilat yaptırmayı nasip etsin kuşlarım :9::16:

Bizim ev de bu hafta temizletilecekmiş. Allahın izniyle temizlensin bütün kolileri götürücem oraya şuan evde koridor bile koli dolu, abim annem herkes isyanda :27: bu hafta istanbula gelicem çarşamba ya da perşembe ev temizletilcekmiş onumuzdeki hafta da kolileri taşırız

yavaş yavaş da yerleştiririz mutfağı falan :16: ooy anam :17:

Laviiiinnnn diyet mi yapıyosun seeeen? bana ne tavsiye edersin :27: bende hastalığım sırasında yemek yemediğim için kilo vermişim sanırım 53 oldum... hedefim 50, hoş çok da kilomla oynamak istemiyorum şu sıra gelinliğimi riske atmak isticeğim en son şey :25:

aşağıda bir siboş görüyorum beeeeen :16:

MErhabalar kızcelerrr

Mervecim doğum günün kutlu olsuuunnn nice nice mutlu sağlıklı yıllara tüm sevdiklerinle beraber:34:

Eliscimmmmm ohh ev de bitti nikaha da az kaldı inşallahh maşallahh çoook heyecanlı yaaa:18::18::18:

Çağlacımm tatlımmm herşey yetişir ve sonuç da süperrr ötesi olacakk ben buna yürekten inanıyorumm:46::46::46:

elisoomm maşallahh :nazar: ne güzel herşey hazır şimdi tatlı tatlı yerleştirirsinizz:16:
çağloşum sizinkide tez zamanda en güzel şekilde bitsin inşallahh
pelinimm senin o güzel telaşlarını seveyimm:16: amin kuşum inşallah Rabbim sizede, bizede tüm isteyenlerede kendi evlerine nasip eder

maşallah siboşumm:nazar: bizde dün 58.ayımızı kutladık:38::38:

Çağloommmm aynen 15 gün sonra 1 aaaa-yyyy-ıııııı görücezzzzz:52::52::52: Allah ım Allah ım hemde nikahlanmışta olucammmm:16:Çok heyecan doluyum.Ev mis gibi olunca insanın hiç çıkası gelmiyo kusum benimsiyosun çünkü senin orası senin ve sevdiğinin sadece ve sadece 2 ay 15 gün sonra içinde tıpır tıpır koşturucaksınız:52::52::52: yemekler pişireceksin mis gibi kocacığına çok az kaldı gerçekten:16:

Pelooommmmm bal böcüğü bebiş surat Allah ım sizede göstersin bitanem o da olur herşey olur yeter ki gönüller bir olsun mutluluk olsun neşe olsun:16::16: Sıramız geliyor yavaş yavaş çok mikimmel duygular bunlarrrr:52:

Nejlam evi temizledik nisanın 15 gibide artık çeyiz gidicek.Sonra sıra beklemeye gelicek:52::52::52: Nikahada az kaldı beni bir mutlu haller aldı.Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah

Aynen Ezgimmm artık mis gibi olduğuna göre gelsin eşyacıkları evimizin:32: Bir yerden başlayınca yürüyüp gidiyor gerçekten ama çok yorucu.Bitsede gitsek modundayım:27:

yani başka şansımız yok.

:9::9: ya biz cok corba yaptık herseyi kafamıza ne eserse ona bakıoruz böörtlen kafalımla :9::9: biz de bi sıraya sokabilseydik peef

ama su ustalar bi gelsin onumuzu gorcez insallah haftasonu en gec startı vericem askım diyo benim pasa bakalım bakalım :52: ay kusum benim Allah yardım etsin ya sizin uzaktan uazaga daha zor tabii insalah kalkıcaz hepimiz bu işlerin ardından

eliso kız ben seni bir ay geriden takip ediyorummm nası olcek bu işler bole :9: ya siz Schumaer bir ciftsiniz ya da biz kaplumbikiz baya :9:

:9::9: ya biz cok corba yaptık herseyi kafamıza ne eserse ona bakıoruz böörtlen kafalımla :9::9: biz de bi sıraya sokabilseydik peef

ama su ustalar bi gelsin onumuzu gorcez insallah haftasonu en gec startı vericem askım diyo benim pasa bakalım bakalım :52: ay kusum benim Allah yardım etsin ya sizin uzaktan uazaga daha zor tabii insalah kalkıcaz hepimiz bu işlerin ardından

eliso kız ben seni bir ay geriden takip ediyorummm nası olcek bu işler bole :9: ya siz Schumaer bir ciftsiniz ya da biz kaplumbikiz baya :9:

Ay Çağlommmmm güldürdün kusum beni :9::9::9: Bitanem olucak daha az sürede çok iş yapanlarda var örnek nişanlıcanımın kuzentoşu.Kız 1 ayda herşeyi yaptı ama evdeydi işte o da var herşeyle ilgilenebildi.Eh bide işin içine usta girince insan bocalıyor panik yapıyor:18: ama oluyor be Çağloommm herşey yoluna giriyor.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr acilen acilen toplasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayın 30 unda ilk gelinlik provam varrr ay az önce aradılarrr hemen bana soleyinn ilk prova icin gelin ayakkabımızla mı gitmemiz lazım? oleyse iki hafta icinde ayakkabı almam gerekicek :50::50:

heyecandan telefonda sormayı unuttum yaaa :1::1::1:

ayın 30 unda ilk gelinlik provam varrr ay az önce aradılarrr hemen bana soleyinn ilk prova icin gelin ayakkabımızla mı gitmemiz lazım? oleyse iki hafta icinde ayakkabı almam gerekicek :50::50:

canım ben 3 haftadr ayakkabı arıyodum.. sonunda buldumm vee carsamba gunu randevum.. gidicem ınsallah:nazar::nazar:

bence ayakkabnla gıt.. sen dıktırıyosun ama dı mı.. bnmkısı hazır dolayısıyla belden daralttırıp boy olcusude alınacagı ıcın ayakkabımla gıdıyorm sana gerekmeyebılır belkı..:44:
bır de en son provaya takı. ic camasırı (bnm gelnlık ustune zaten sutyen gıyılmıyo ama ben corabımı goturcem :9:jartıyer ve corap). ayakkabı ve cıcek ..kısacası tum aksesuarlarıda goturmeye calıs.. ben oyle yapcam ınsallahh

canım ben 3 haftadr ayakkabı arıyodum.. sonunda buldumm vee carsamba gunu randevum.. gidicem ınsallah:nazar::nazar:

bence ayakkabnla gıt.. sen dıktırıyosun ama dı mı.. bnmkısı hazır dolayısıyla belden daralttırıp boy olcusude alınacagı ıcın ayakkabımla gıdıyorm sana gerekmeyebılır belkı..:44:
bır de en son provaya takı. ic camasırı (bnm gelnlık ustune zaten sutyen gıyılmıyo ama ben corabımı goturcem :9:jartıyer ve corap). ayakkabı ve cıcek ..kısacası tum aksesuarlarıda goturmeye calıs.. ben oyle yapcam ınsallahh

ben hazır mdel begendm canım ama bastan benim uzerime gore yeniden dikilcek... degisiklikler falan da olcak uzerinde baya... yeniden dikilio yani kısaca

sanırım benim arayıp sormam gerekecek of yaaa eger oleyse yandım iki hafta icinde nerden bulcam ayakkabı hemen :26:

en son provada mı ic camasırı ile gidilio canım? simdi gerekmez heralde ay o da aklıma takıldı bak :26:

Ayyyyy Çağloooommmmm hadi bakalım benimkide 28 martta sadece üstü denetiyolar ilk ikincide ayakkabıyla istiolar Çağlooom ben öyle biliyorum bendende istemediler çünkü.

Son düzenleme:
ben hazır mdel begendm canım ama bastan benim uzerime gore yeniden dikilcek... degisiklikler falan da olcak uzerinde baya... yeniden dikilio yani kısaca

sanırım benim arayıp sormam gerekecek of yaaa eger oleyse yandım iki hafta icinde nerden bulcam ayakkabı hemen :26:

en son provada mı ic camasırı ile gidilio canım? simdi gerekmez heralde ay o da aklıma takıldı bak :26:

çağlam. ben sana benimkini söyliyim. 4 prova toplam. gelinliği almaya karar verdiğimizde genel olarak öçülerim alındı. bu 1.provaydı.
2.de de ayakkabısız gidicem, kalıp çıkarmış olcaklar üstüme göre
3.de ayakkabınla gel dedi, ve sonuncusu gelinliğin bitmiş halini giyip bakıp, teslim alıcam.
çamaşıra gelince, benim de üstte çamaşır olmayacak, gelinliğin içine dikiliyo o. ben de çiçeği falan son teslim alırken yanımda götürücem.
sen yine de bi ara sor istersen ama kaç prova yapacaklar sana bilmiyorum.
birde gelinlikçine sor çamaşırı bence, o tavsiye etsin.
benim denediğim bir yerde ki bayan, eğer bu gelinliğe karar verirsen çamaşırın markasını modelini ben söylicem onu alıcaksın demişti.

Son düzenleme:
Ayyyyy Çağloooommmmm hadi bakalım benimkide 28 martta sadece üstü denetiyolar ilk ikincide ayakkabıyla istiolar Çağlooom ben öyle biliyorum bendende istemediler çünkü.

umarım istemiolardır kusummm valla panik olurum nerden bulcam hemen aradıgım ayakkbıyı :9::9::9:

2 gun arayla provalarımız yihuuuu :10::10:

çağlam. ben sana benimkini söyliyim. 4 prova toplam. gelinliği almaya karar verdiğimizde genel olarak öçülerim alındı. bu 1.provaydı.
2.de de ayakkabısız gidicem, kalıp çıkarmış olcaklar üstüme göre
3.de ayakkabınla gel dedi, ve sonuncusu gelinliğin bitmiş halini giyip bakıp, teslim alıcam.
çamaşıra gelince, benim de üstte çamaşır olmayacak, gelinliğin içine dikiliyo o. ben de çiçeği falan son teslim alırken yanımda götürücem.
sen yine de bi ara sor istersen ama kaç prova yapacaklar sana bilmiyorum.
birde gelinlikçine sor çamaşırı bence, o tavsiye etsin.
benim denediğim bir yerde ki bayan, eğer bu gelinliğe karar verirsen çamaşırın markasını modelini ben söylicem onu alıcaksın demişti.

kusummm hiç bilmiorum benimki nası olcak icine mı dikcekler dısına mı napcaklar :9: o kısmı konusmadık ben de sormayı unuttum simdi telefonda da sormayı unuttum bidaha arıcam artık :26:

gelinligin sözleşmesiini yaptıgımız gun benimde olculer alındı kabataslak hemen oracıkta ama onlar yanlıstı yani memiklerin olcusu falan baya buyuk cıktı yok artık o kadar yok ki bende dedim guldu kadıncagız da bunlar kabataslak ince olcu provada alıncak dedi..

umarım bana da solerler ne alcagımı yeaaa ben bilmem cunku deli daana gibi aranıp durmıyım :1:

Back