Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

mediyi dinledin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

orman medisiii süper biseyyyyy yatma vakti gelse de ben de dinlesem o ormana kacıp huzur bulsam ah ahhh

dinledikce gelişmeleri yazın enerji topiğine bal surat.... Bi de benim gulibigimmm vardı o nerelerde acabaa dinledi mi mediyi

buguuuuuuss cicikleri merak ettik

benıde bu konuda tıye alan var ama..salla..

ETRAFTA ÖRNEK EVLİLİK OLMAYABILIR.. AMA ONU YARATMAK BIZIM ELİMİZDE..NIYE BİZ ÖRNEK OLMAYALIM ??

Evet eveeettt onu dinledimm acaip iyi geldi çağloşum yaa

bende kaçıcam artık her gece o ormanaa :) vee gelişmeleri yazıcam enerji topiğine tabikidee

İstanbul'dayım canııımm ben ımkanlar fazla ama işte içe sineni bulmak genede zor en olmadı modelistliğim var zaten kumaşıda bulup kalıbını cıkarıp dıktırıceem

B]

elinde sanatın varsa hiç endışe etme.. tek korkun kararsızlık olsun

benıde bu konuda tıye alan var ama..salla..

ETRAFTA ÖRNEK EVLİLİK OLMAYABILIR.. AMA ONU YARATMAK BIZIM ELİMİZDE..NIYE BİZ ÖRNEK OLMAYALIM ??

harika bir noktaya deginmişsin tatlım

evet işte bu! Biz neden olmayalım.... Bu topiğe sabah aksam enerji yuklicem Burası örnek evliliklerin örnek ilişkilerin masal gibi aşkların topiği olsun insallah biz örnek olalım herkeseeeeeeee :123:

Evet eveeettt onu dinledimm acaip iyi geldi çağloşum yaa

bende kaçıcam artık her gece o ormanaa :) vee gelişmeleri yazıcam enerji topiğine tabikidee

yuppiiiii cok sevindim begenmene kuusummmmm

orman perileri olduk hepimiz butun negatifliklerden o orman kurtulucazzz

Eki Görüntüle 635372 Eki Görüntüle 635373

Çamaşır makinemin kodunu hatırlayamadım,şimdilik bunlar var.
masallahhh bugumun cicilerineeeeeeeeeeeeee

seni de gelin edicez burda insallah o gunler gelicek kusum

Ayyy çok teşekkür ederim çağlacımmm ya asıl sen çok tatlısın yaamin Alllah doğru yoldan ayırmasın ivitttt biz de değişmicez kiiiii biz de hep aynı kalıcassssssssss hatta gün geçtikçe articak sevgimizzzzzz dimi Allahımın izniyle yaaa

evet nurayım kızlar burada tanıştık, eşi fotoğrafçılık yapıyomuş
kızla da aynı memleketteniz ordan bi muhabbetimiz oldu ve sonuç onlarla anlaştık
cicilerini güle güle kullaaaan

kuzularım biz düğün çekimini 16 haziranda yapıcaz.. düğünden 6 gün önce..o gün saç provam olcak, kuaför saçı makyajı aynı düğün gibi yapıcak o nedenle çekimimizi o zaman yapıcak
bu 'save the date' fotosu tamamen onların bize jesti.. mart gibi gelecekler 4 poz şeklinde fotolarımı çekicekler sevdiceğimle
fotolardan birinden düğün tarihini içeren karton rakamlar olacak sanırım onla da foto çekicekler
böylece biz facete payşatığımızda bu fotoyu şu atrihte düğünümüz vardır haberiniz olsun diye duyurmuş olucaz
bu türkiyede yapılmıyomuş ama yurtdışında yaygınmış
bakalım nasıl bişey olcak ben de merak ediyommm

ben öyle olmayı umuyorum..ama sadece ummakla değil yolunu yapmaklada meşgulüm

inşallah herkes mutlu olur ve topıkte can bulur

bu topık alır başını gıder ben yetişemem..arada gelirim

malum yarın okul var..bn erken gıtmeyınce kuzucuklarım ağlıyor kapıda..

selamınızı duanızı eksik etmeyın kızlar

ıyı geceler

İnşallah lezzetinden dağılmış kurabiyem.

benzetmeye bayıldımm kuzuuuucan

iibiiiiit tabiki de oyle olcak... Neye inanırsan onu yasarsın... Neyi secersen onla sınanırsın...

Sen askı sevmekten ve kalbini iyilikle doldurmaktan hiç vazgecme...

burda askından ilham alabilcein ciftler var hep kusummm

askın ısıgını dagıtan meleklerim onlar benimmm sen de onlardan birisin her halinden belli

ben öyle olmayı umuyorum..ama sadece ummakla değil yolunu yapmaklada meşgulüm

inşallah herkes mutlu olur ve topıkte can bulur

özgişimmm ne kadar guzel bir jest olmus bayıldımmmmm

Özgeeem cicikmiiş ciddeeenn olaay amaa bu miniiğinn aklınaa bişi takıldıı düğünde merdiveeenlerden inerkeen meraklaa sana bakıpp ilk görmelerii daha bi vauuuww olmaz mı acebaa ? Yanlıs anlama nolursun ben şahsım adına düğün gününden 1 gun onceye kadar kaşlarımı bile almayı düşünmüüyoorum nerdeysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…