• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

çağlam :26:
kim o densiz bilmiyorum ben galiba.
aşkınızda gözü olan biriyse allah nazarından korusun kurabişim. üzüldüm şimdi :50:

nurayım bu kız benim arkadaslarımdan biri... zaten tonlarca seyin arasında boguluyorum bir de bu cıktı basıma :50:

Valla yüzüğüne ne yazdırırsa yazdırsın,benjamin mi yazdırır clark mı yazdırır,adamınınkini de lois yazdırsın. Bırak yazdırsın ! Taklitler aslını yaşatır. Ve böğürtlen enişte senin.:16: Allah herkesin kalbine göre verir yıpratma kendini daha fazla.:50:

amin kuusumm... Naparsa yapsın inan umrumda degil ama gozume sokması beni deli ediyo sırf onla muhattap olmamak icin diger arkadaslarımdan da vazgectim ortak kimseyle haberleşmiyorumm... cunku sinirime dokunuyo :50:

pastaaam tek bi açıklamasıı vaar o kız ruuuh hastasııı! biliosun benım durumlarıdaaaa yaa bende bölee agız ucuma kadar getırıyoorum laflarıı ama yuzune soyleyemıorum hala kırılırlar uzulurler dıyooruumm sinirr krizleri kopuyoo içimdee! Uzak dur kuzum uzak durrr Allah öle hastalardan korusuuun bizleri!

Bugummm kul kurar Allah güler derlermiş ya cidden öle ölümle düğünün tarihi bellii hiç düşünmoorum bileem , bizdeki aşk varoldukcaa imza , davullar, zurnalar umrum değil :61: hasetındendee catlaadı hakateeennn öpüp durduumm pufuumu dahada kudurduu :1: beni pufumla yanlız bırak dıorum :1:

lokumcanımm valla nişanı onun doğum gununde yaptık eger bı mucıze olursa 24 kasım olur kiii benı bu konuda kandırmaları cook zor gibi gelıo :1: gecenlerde bı makarası döndü aslında düğün salonunu ağaçlarla doldursak gene kır dugunu gıbı olsa kışın evlensek dıyee ama pışıkımı yersiiniiz didiimm :1:

hem ne ruh hastası! :14: ben bugun belli ettim artık kırılması darılması zerre kadar umrumda degil o benim canımı sıkıyo ya!

kk da yazdıklarımı da okuyodur zaten... okusun! görsün iştee sınırı astı iyice cunku... Yüzüklerin aynı oldugunu fark ettikten sonra kuzenimin bile nutku tutuldu... ama abartma gul gec cunku bu komik bir durum boyle takılcak bir sey yok diyo

ben neden takıorum acabaa bole sinirime dokunuyo bilmiorumm :26:

kusum bi arap seyhi craganda suni vaha yaptırmıstı dugununde aklıma o geldi... olay olursunuz valla :9:

lavimmmm aynen öyleee bence de sapık :60: şirazeyi kaydırdı iyice farkında degil ya da bilerek yapıo iştee ben uyuz olayım daha cok siinir olayım diye... bir de cilek meselesii var pelom bilir.... clarka karsı bejamin, bogurtlene karsı cilek uydurmus resmen :60:

aklı selim biri yapar mı bunu? ya aklından zoru var ya da ben deli olayım diye aklına ne gelirse yapıo

ama bu yuzuk meselesi cidden son damla oldu. Buraya da yazıorum eger uyelik aldıysa burayı da okuyabilir muhtemelen

bir olay daha cıkarırse gordugum ilk yerde onu rezil edicem... madem ilkokul caglarımıza donduk.. sacını cekerim, celme takarım, onumuze gelen yuz tekme yaparım :9::9::9:

ay valla bana da sıyırttırdı hatun :37:

Çilek meselesini okuyunca aynen böyle oldum.:53::53::53: Allaha havale et canım,yapılacak en güzel şey bu.:16:

Kızlar bu arada babam bana buzdolabı,çamaşır makinesi ve elektrik süpürgesi aldı.:8:

Bizim çeyiz alışverişi tersten başladı.:9:

nurayım bu kız benim arkadaslarımdan biri... zaten tonlarca seyin arasında boguluyorum bir de bu cıktı basıma :50:

amin kuusumm... Naparsa yapsın inan umrumda degil ama gozume sokması beni deli ediyo sırf onla muhattap olmamak icin diger arkadaslarımdan da vazgectim ortak kimseyle haberleşmiyorumm... cunku sinirime dokunuyo :50:

hem ne ruh hastası! :14: ben bugun belli ettim artık kırılması darılması zerre kadar umrumda degil o benim canımı sıkıyo ya!

kk da yazdıklarımı da okuyodur zaten... okusun! görsün iştee sınırı astı iyice cunku... Yüzüklerin aynı oldugunu fark ettikten sonra kuzenimin bile nutku tutuldu... ama abartma gul gec cunku bu komik bir durum boyle takılcak bir sey yok diyo

ben neden takıorum acabaa bole sinirime dokunuyo bilmiorumm :26:

kusum bi arap seyhi craganda suni vaha yaptırmıstı dugununde aklıma o geldi... olay olursunuz valla :9:

lavimmmm aynen öyleee bence de sapık :60: şirazeyi kaydırdı iyice farkında degil ya da bilerek yapıo iştee ben uyuz olayım daha cok siinir olayım diye... bir de cilek meselesii var pelom bilir.... clarka karsı bejamin, bogurtlene karsı cilek uydurmus resmen :60:

aklı selim biri yapar mı bunu? ya aklından zoru var ya da ben deli olayım diye aklına ne gelirse yapıo

ama bu yuzuk meselesi cidden son damla oldu. Buraya da yazıorum eger uyelik aldıysa burayı da okuyabilir muhtemelen

bir olay daha cıkarırse gordugum ilk yerde onu rezil edicem... madem ilkokul caglarımıza donduk.. sacını cekerim, celme takarım, onumuze gelen yuz tekme yaparım :9::9::9:

ay valla bana da sıyırttırdı hatun :37:

Ya düğün gününüz falan aynı değil değil mi?

Ya da balayı mekanınız?

Dikkat et madem sapık, nişanlısı da kadın sapığı ile evleneceğinin farkında bile değil hayatı kaymak üzere. Bu nasıl bir kafa,neyin kafası anlamadım.

İyi meyve olarak armut falan dememiş, ama ben burdan ona muşmulayı uygun görüyorum:37:

Çilek meselesini okuyunca aynen böyle oldum.:53::53::53: Allaha havale et canım,yapılacak en güzel şey bu.:16:

Kızlar bu arada babam bana buzdolabı,çamaşır makinesi ve elektrik süpürgesi aldı.:8:

Baban nişan için önümüzdeki yılı düşündüğünüzü biliyor mu?

Çünkü bayağı erken. Gerçi eğer beyazeşya bayisinde duruyorsa zamanı gelince aradaki farkı ödeyerek güncel olan modeli alabiliyormuşsun.

iyi akşamlar kızlar küçük bir kaçamak yapıp aşkalndım vee geldim enerjim tavan harika şekilde mutluyum huzurluyum çok şükür 2 günü haketmiştik onunla yedik içtik gezdik tozduk film izledik herşey her zamanki gibi çok güzeldi :)))))))

lavinnnn diğer topiğe bakarken gördüm konuşmuşsunuz hayırlı olsun canım en azından sende oda içinden geçenleri sölemişsiniz allah hakkınızda hayrlısını versin

özge ben merak ettim düğün öncesidemi çekim yapacaksınız detay versene yahuuu ben hiç anlamıyorum ne güzel şeler çıkıyor böylee

bugum size duacıy9ım allah size iş ile ilgili yardım etsin her güçlüğe beraber göğüs gerin inşalllah

çağlam çok şaşkınım cidden neden yani dünyada insanmıyok farzetkiyi okudum şimdi uzun uzadıyada yazmışsın ne dersen haklısın vallla o derece hasta yani illla sizle yarışıcak en güzeli sende ise onu alıcak dahada güzeli çıkarsa onuda alıcak maymun iştahlı derdim ama hasta ve kıskanç aman alllahım bu insandan iyilik gelmez kiii kötülük gelir ilerde evlennince ne yapıcaksın demişsin doğru diyosun valla napıcak evlennince kapılar kapanınca yanında kimse kalmayınca kimi kıskanıcak kimi herşeyi geçtim elllerindeki en iyi olunca amaçsız yaşayınca ne olucak o zaman yanındaki adamdan çıkarıcak herşeyini yada sendekilere göz dikicek aman yarabbim düşünmek bile istemiyorum ne olur o kızı sen ve ailenden uzak tut o kızdan iyilik gelmez göz gelir nazar gelir kıskançlık gelir okursa bu yazıyı biraz akıl iyi gelir ona etrafı kıskanıp ilerde kabuğuna çekilince hastanelik olucak artık krizemi girer napar

nefret ediyorum elinde olanla yetinmeyip başkasındakilere göz dikenlerden evlenmek için evlenip sonra ayrılanlardan resmen bu kız seni takip ediyor ve ielrde kapılar kapandığında elindeki yetmicek senin aşkın sürerken o karşısındakine çemkierecek offff akıl ver yarabbim

Baban nişan için önümüzdeki yılı düşündüğünüzü biliyor mu?

Çünkü bayağı erken. Gerçi eğer beyazeşya bayisinde duruyorsa zamanı gelince aradaki farkı ödeyerek güncel olan modeli alabiliyormuşsun.

Yok bayide değil geldiler eve.:31:Evet kış olmadı seneye yaza olur herhalde,bilgisi var tabiki.:31:

iyi akşamlar kızlar küçük bir kaçamak yapıp aşkalndım vee geldim enerjim tavan harika şekilde mutluyum huzurluyum çok şükür 2 günü haketmiştik onunla yedik içtik gezdik tozduk film izledik herşey her zamanki gibi çok güzeldi :)))))))

lavinnnn diğer topiğe bakarken gördüm konuşmuşsunuz hayırlı olsun canım en azından sende oda içinden geçenleri sölemişsiniz allah hakkınızda hayrlısını versin

özge ben merak ettim düğün öncesidemi çekim yapacaksınız detay versene yahuuu ben hiç anlamıyorum ne güzel şeler çıkıyor böylee

bugum size duacıy9ım allah size iş ile ilgili yardım etsin her güçlüğe beraber göğüs gerin inşalllah

çağlam çok şaşkınım cidden neden yani dünyada insanmıyok farzetkiyi okudum şimdi uzun uzadıyada yazmışsın ne dersen haklısın vallla o derece hasta yani illla sizle yarışıcak en güzeli sende ise onu alıcak dahada güzeli çıkarsa onuda alıcak maymun iştahlı derdim ama hasta ve kıskanç aman alllahım bu insandan iyilik gelmez kiii kötülük gelir ilerde evlennince ne yapıcaksın demişsin doğru diyosun valla napıcak evlennince kapılar kapanınca yanında kimse kalmayınca kimi kıskanıcak kimi herşeyi geçtim elllerindeki en iyi olunca amaçsız yaşayınca ne olucak o zaman yanındaki adamdan çıkarıcak herşeyini yada sendekilere göz dikicek aman yarabbim düşünmek bile istemiyorum ne olur o kızı sen ve ailenden uzak tut o kızdan iyilik gelmez göz gelir nazar gelir kıskançlık gelir okursa bu yazıyı biraz akıl iyi gelir ona etrafı kıskanıp ilerde kabuğuna çekilince hastanelik olucak artık krizemi girer napar

nefret ediyorum elinde olanla yetinmeyip başkasındakilere göz dikenlerden evlenmek için evlenip sonra ayrılanlardan resmen bu kız seni takip ediyor ve ielrde kapılar kapandığında elindeki yetmicek senin aşkın sürerken o karşısındakine çemkierecek offff akıl ver yarabbim

Evet tatlım konuştuk cuma akşamı, yazın inşallah nişan olacak artık ona göre nişandan sonra düğün tarihi duruma göre belli olacak. Kısmet artık gerisi.

Özge'nin mesajı beni de şaşırttı da sonra görüp de soramadım,facebooktan düğün tarihi duyurma resim çekimi galiba:26:

Ben de anlamadım ilk defa öğrendim,bir nevi düğün ön çekimi gibi olabilir.

yetmiyo mervosumm yetmioooo fiziki olarak da bişiler yapasım geliooo :9::9:

hayırlı olsunnn cicileerrrr bence siz dugunu one cekin:9: böğürtlene benzedim bak... ne zaman ceyizime bişey alsam igne bile olsa askım tamam artık evlenebiliriz one cekelim diyodu da :9: gerci surda kalmıs 3 ay hala diyo :60:

Ya düğün gününüz falan aynı değil değil mi?

Ya da balayı mekanınız?

Dikkat et madem sapık, nişanlısı da kadın sapığı ile evleneceğinin farkında bile değil hayatı kaymak üzere. Bu nasıl bir kafa,neyin kafası anlamadım.

İyi meyve olarak armut falan dememiş, ama ben burdan ona muşmulayı uygun görüyorum:37:

ay sen cok yasa bebegimm valla sabahtan beri ilk defa bu kadar guldum! :60:

nisanlısı gordugum kadarıyla dunya iyisi sur dokmus kedi kıvamında biri... ole olmasa zaten her aklına estigini yapamaz ben de o cocuga uzuluyorum... dedigim olacak diye onu eziyor habire

inan dugun tarihi aklımda bile degil ama bu sene evlenio onu biliorum... ne zaman evlencek sinirden onu bile unutmusum suan iyiki de unutmusum keske onu da unutabilsem komple :27: ama aynı gun deildi kusum sankim yani umarım ole deildir bir de ona kriz gecirmek istemiorum :9:

ben de asklanmalıyım acileeeeeeeeeen baska turlu duzelmemm ama daha cumaya cok var :31:

gizom ben de onu yapmaya calısıorum tamamen uzak olsun bendennn mumkunse yolda bile cıkmasın karsıma cunku gercekten yok artık dedirtcek seyler yapacak kadar gozu kara tamamen tehlikeli bir tip Allah korusun yaaaa :47:

lavin dua edicem canım size ve aşkınıza o kadar zorlukları atlattınız mutlu olmak hakkınız

ayyy vallla özgem gelsinde açıklasın neler neler çıkıyot yahuuuu çok heyecanlı dış çekim olaylarları

çağlammm yaa şu neşeye giden kızdı demi bu :)))))))anlatmıştın çilekte diomuş ama yüzük olay son radde hani gelse dese sana çağla aldıkların çok güzel etrafa bakıyorum bunlardan başka bişi yok güzel senin zevkinde on numara dese neyse ama bu hatun ben kendim yapıyorum die geçiniyo demi açıkça özeniyooo ama işte neysee yaaa çok sinir çoook böle mahluklar her yerde

dönerken arkadaşmla sohbet ettim onunda iş yerine biri vardı hep derdi ki arkadaşm hasta hasta die bizde abartma derdik anlatırdı abartma derdik meğersem şizofrenmiş çift karakter inanamadım şok oldum yaniiii

o yüzden böyle insanalrdan uzaaaak duracaksın lüzumu yok diğer arkadaşlarınla araya mesafe koymanda kendini koruman için doğru evlenince herşey yoluna girecek zaten

ben son 1 aydır benmki geldi geleleli sadece ona odaklı yaşıyorum doğrumu yanlışmı hiç bilmiyorum arkadaşlarımı vapurda motorda metrobste felan görüyorum bazen üzülüyorum hep yanımda oldular askerlik süresince ama kimse çemkirmedi yakın bir süre zarfında herkes bana nerdesinnnn d,ie çemkiricek :9::9::9::9:arkadaşlarını insan özlüyor 1 aydır arkadaşlarma hasret kaldım yakın zamanda bir denge kurmam gerekiyor benimde arıyolar telefonm meşgul neden çünkü benmki görüşmediğimiz zamanda full telefonda konşyo benimle bunlar belkim çok güzeldir ama ahhhh ahhhhh yaz gelsede bende arkadaşlarımla geçirsem derkennn

aşkımaaaa sordummm haftayaaaa kadikyde kızlar buluşması yapıyorummm sonundaaa :))))))))))))))))))

Son düzenleme:
lavınımm hayırlııı olsuuuuunnnnnnn şimdideeeeenn :54:

ben bi duşaa giriiiimm gelicem bebekleriimm bu tatlı haftasonundan sonaa yarın iş olması beniiii şimdideeeenn bunalımın dibiiiineee soktuuu ! :1: öpporum şimdilikkkkk siziiiii :54:

Çok güzel bi topikmiş bu yaaa yeni farkettim diğer topikten takip ettiklerim var hepppp çok güzel muhabbetleriniz maşallah yaa evde yalnızım bunları okuyorumm bi bakıyorum zaman geçmişşşşş ay Allah sizleri ve beni sevdiklerimizden ayırmasın inşallahhhh. Benim daha söze bile çooook var ama olsun böyle sizlerden aşk hikayelerini duyunca çok umut dolu oluyorum mutlu oluyorummm . Maşallah diyim de:nazar:

çağlommm kuzu sen bunu ağustosta evleniyor die sölemiştin fil hafızam öyle hatırlıyor özellikle sana sormuştum bu düğün tarifini aynı gün alır bu gazla die hatta subay bilem bulur aman dikkat et demiştim ayyyy cidden bu kız beni çileden çıkardı haaaa

bunu sakın evine almıcaksın çağlommm sakınnn uzak olsun :20::20::20::20:

aşklancan canım az kaldıııı az sabretttt limitsiz aşklancağın günlere az kaldıııııı

lavin dua edicem canım size ve aşkınıza o kadar zorlukları atlattınız mutlu olmak hakkınız

ayyy vallla özgem gelsinde açıklasın neler neler çıkıyot yahuuuu çok heyecanlı dış çekim olaylarları

çağlammm yaa şu neşeye giden kızdı demi bu :)))))))anlatmıştın çilekte diomuş ama yüzük olay son radde hani gelse dese sana çağla aldıkların çok güzel etrafa bakıyorum bunlardan başka bişi yok güzel senin zevkinde on numara dese neyse ama bu hatun ben kendim yapıyorum die geçiniyo demi açıkça özeniyooo ama işte neysee yaaa çok sinir çoook böle mahluklar her yerde

dönerken arkadaşmla sohbet ettim onunda iş yerine biri vardı hep derdi ki arkadaşm hasta hasta die bizde abartma derdik anlatırdı abartma derdik meğersem şizofrenmiş çift karakter inanamadım şok oldum yaniiii

o yüzden böyle insanalrdan uzaaaak duracaksın lüzumu yok diğer arkadaşlarınla araya mesafe koymanda kendini koruman için doğru evlenince herşey yoluna girecek zaten

ben son 1 aydır benmki geldi geleleli sadece ona odaklı yaşıyorum doğrumu yanlışmı hiç bilmiyorum arkadaşlarımı vapurda motorda metrobste felan görüyorum bazen üzülüyorum hep yanımda oldular askerlik süresince ama kimse çemkirmedi yakın bir süre zarfında herkes bana nerdesinnnn d,ie çemkiricek :9::9::9::9:arkadaşlarını insan özlüyor 1 aydır arkadaşlarma hasret kaldım yakın zamanda bir denge kurmam gerekiyor benimde

Oyyyyy yerim ben seniiiiiiii, kuzum benim ben çok kaptırmışım kendimi diğer tarafta uzunnnn uzadıya bu konuyu yorumlayıp konuştukça fark ettim, birden bunun olamayacağını görünce gerçekler çarptı beni. Bir de son zamanlarda maalesef sağlık sorunlarım var,sinirsel olarak çok yıprandım ve zorlandım onun da etkisi oldu ama artık toparlanıyorum-toparlanıyoruz çok şükür, Allah sizi de en kısa zamanda kavuştursun.

Gizoş tabii ki sevgilin geldiği için herkes çok anlayışlıdır, ama arayı çok uzatma yavaş yavaş eski ,yani sevgilin askere gitmeden önceki tempone geri dönmeye başlasan da iyi olur hani.

lavimmm size ne oldu kii bişey mi oldu kacırdık galiba :44::44: evet topiğimiz tasındı yeniden Kazen bey sag olsun :16:

evet o hatun gizom... inan artık alıp ettikleri umrumda degil ben o zaman onu gercekten arkadas! sandıgım icin uzulmustum bak gelseydi soleseydi bende seviorum bu tarzı beraber yapalım deseydi arkamdan iş cevirmeseydi diye hele ki bunu boyle bir site aracılıgı ile yapmıs olması daha da dusundurucu ben burda hiç gormedim insanlara bile yardım ediorum hiç muhabbetim olmadıgı insanlar ozel mesaj atıp bisey sorsalar anında cevap veriyorum en ince ayrıntısına kadar ona mı etmicektim? ona mı soylemicektim?

neyse zaten su olaydan sonra artık uzulmemem gerektigini anladım, hasta ruhlu biri asla benim arkadasım olmamıs olamazmıs da zaten... kimbilir bunca zaman baska nelere icten ice dovundu durdu Allah onun gibilerden herkesi korusun...

pufummm zaten missin daha da mis kok geeeeeell :54::54:

Back