- Konu Sahibi Cookie_Dough
Çok güzel bi topikmiş bu yaaa yeni farkettim diğer topikten takip ettiklerim var hepppp çok güzel muhabbetleriniz maşallah yaa evde yalnızım bunları okuyorumm bi bakıyorum zaman geçmişşşşş ay Allah sizleri ve beni sevdiklerimizden ayırmasın inşallahhhh. Benim daha söze bile çooook var ama olsun böyle sizlerden aşk hikayelerini duyunca çok umut dolu oluyorum mutlu oluyorummm . Maşallah diyim de
nejlacımm topiğimiz daha yeni zaten seni de her zaman bekleriz illa 2013 gelini olmak zorunda değilsin ki burdaki herkes 2013 gelini degil zaten ama hepsi bizim güzel yurekli dostlarımız
çağlommm kuzu sen bunu ağustosta evleniyor die sölemiştin fil hafızam öyle hatırlıyor özellikle sana sormuştum bu düğün tarifini aynı gün alır bu gazla die hatta subay bilem bulur aman dikkat et demiştim ayyyy cidden bu kız beni çileden çıkardı haaaa
bunu sakın evine almıcaksın çağlommm sakınnn uzak olsun
aşklancan canım az kaldıııı az sabretttt limitsiz aşklancağın günlere az kaldıııııı
heh evet agustosda evleniooo benle aynı gun olmadıgını dogru hatırlamısım cunku ole olsa ona da kriz gecirirdim hatta bence bu gazla o dugunu one ceker yuzugu deiştiren onu yapmaz mı? bence yapabilir
gizoo agustosda evlenio ama herseyini almıs gelinligini almamıs ama benim almamı beklemiosa adım da cagla değil
kuzenim dedi ki hatta bu benim gelnligim diye sacma sapan bi gelinlik koy sen o siteye alıp giyiyo mu bakalım dedi
neler dusundurtuyo bize artıkkk halini gorsun yani