• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çağlaammm bende daha sık gelmek istiyorum ama anca akşamları rahat rahat girebiliyorumm :31:
İnş. güzel haberler vericem sizeee az önce dinledim ve huzur doldummm bu huzurlu hallerimin arkasından güzel haberler gelicek inşallahhh

ayrıcaa böörtlen enişte çok doğru söylemiş kuzum
:34:

mediyi dinledin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

orman medisiii süper biseyyyyy :9: yatma vakti gelse de ben de dinlesem o ormana kacıp huzur bulsam ah ahhh :16::16:

dinledikce gelişmeleri yazın enerji topiğine bal surat.... Bi de benim gulibigimmm vardı o nerelerde acabaa dinledi mi mediyi :9:

buguuuuuuss cicikleri merak ettik :61:

iviiiit Tudors benim yuzuk kardesimmmm :61:

oyle diyenlere bakma bize de diyorlar.. ilk zamanlar daha yenisiniz zamanla gecer dediler... sonra nisanlınınca gorursunuz siz o zaman hersey deişcek dediler

masallah hiç de bişeycik olmadı bizim askımıza :nazar: bundan sonra da olmayacak Allahın izniyle

hayalleri gercekleştirmek ve yasatmak insanların elindedir tatlım... Gercekten kalbi askla dolu olan herkesin yanında oluyor yaratan bunun orneklerini cok gordum

Allah yeterki dogru yoldan ayırmasın kimseyi... sasırtmasın

sen bize gel bize anlat hayallerini biz hep dinleriz... Masallar anlatıldıkca cogalır :16::16::16:

benıde bu konuda tıye alan var ama..salla..

ETRAFTA ÖRNEK EVLİLİK OLMAYABILIR.. AMA ONU YARATMAK BIZIM ELİMİZDE..NIYE BİZ ÖRNEK OLMAYALIM ??

mediyi dinledin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

orman medisiii süper biseyyyyy :9: yatma vakti gelse de ben de dinlesem o ormana kacıp huzur bulsam ah ahhh :16::16:

dinledikce gelişmeleri yazın enerji topiğine bal surat.... Bi de benim gulibigimmm vardı o nerelerde acabaa dinledi mi mediyi :9:

buguuuuuuss cicikleri merak ettik :61:

Evet eveeettt onu dinledimm acaip iyi geldi çağloşum yaa

bende kaçıcam artık her gece o ormanaa :) vee gelişmeleri yazıcam enerji topiğine tabikidee

İstanbul'dayım canııımm ben ımkanlar fazla ama işte içe sineni bulmak genede zor en olmadı modelistliğim var zaten kumaşıda bulup kalıbını cıkarıp dıktırıceem :1:

B]

elinde sanatın varsa hiç endışe etme.. tek korkun kararsızlık olsun:1:

$6205_20215002.600X400.jpg $6477_20215295.600X400.jpg

Çamaşır makinemin kodunu hatırlayamadım,şimdilik bunlar var.:nazar::nazar::nazar:

benıde bu konuda tıye alan var ama..salla..

ETRAFTA ÖRNEK EVLİLİK OLMAYABILIR.. AMA ONU YARATMAK BIZIM ELİMİZDE..NIYE BİZ ÖRNEK OLMAYALIM ??

harika bir noktaya deginmişsin tatlım

evet işte bu! Biz neden olmayalım.... Bu topiğe sabah aksam enerji yuklicem :9: Burası örnek evliliklerin örnek ilişkilerin masal gibi aşkların topiği olsun insallah :16::16::16: biz örnek olalım herkeseeeeeeee :123:

Evet eveeettt onu dinledimm acaip iyi geldi çağloşum yaa

bende kaçıcam artık her gece o ormanaa :) vee gelişmeleri yazıcam enerji topiğine tabikidee

yuppiiiii cok sevindim begenmene kuusummmmm

orman perileri olduk hepimiz :16::16::16: butun negatifliklerden o orman kurtulucazzz :32:

Eki Görüntüle 635372 Eki Görüntüle 635373

Çamaşır makinemin kodunu hatırlayamadım,şimdilik bunlar var.:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar: masallahhh bugumun cicilerineeeeeeeeeeeeee

seni de gelin edicez burda insallah o gunler gelicek kusum :nazar::16:

iviiiit Tudors benim yuzuk kardesimmmm :61:

ya ben seni yerimmmm :9: çok tatlı bi kızsın seeen :54:

oyle diyenlere bakma bize de diyorlar.. ilk zamanlar daha yenisiniz zamanla gecer dediler... sonra nisanlınınca gorursunuz siz o zaman hersey deişcek dediler

masallah hiç de bişeycik olmadı bizim askımıza :nazar: bundan sonra da olmayacak Allahın izniyle

hayalleri gercekleştirmek ve yasatmak insanların elindedir tatlım... Gercekten kalbi askla dolu olan herkesin yanında oluyor yaratan bunun orneklerini cok gordum

Allah yeterki dogru yoldan ayırmasın kimseyi... sasırtmasın

sen bize gel bize anlat hayallerini biz hep dinleriz... Masallar anlatıldıkca cogalır :16::16::16:

Ayyy çok teşekkür ederim çağlacımmm ya asıl sen çok tatlısın ya:16:amin Alllah doğru yoldan ayırmasın ivitttt biz de değişmicez kiiiii biz de hep aynı kalıcassssssssss hatta gün geçtikçe articak sevgimizzzzzz dimi Allahımın izniyle yaaa:34:

mervecim çok sevindim herşeyin güzel gitmesine. inşallah allahım en yakın zamanda size de nasip eder kavuşmayı.
kıymetimm gerçekten yaşın hiç bişr önemli yok. önemli olan karşındakiyle uyuşman.enerjinizin tutması. bu da siz de var fazlasıyla çok şükür.
özgecimmm fotografçınız kk dan bi arkadaş mıydı sizin?

bu bebekleri çeyizime kattımm.
Eki Görüntüle 634999
bu su ısıtıcımız :16: dayanamadım kendisine, çok şekerdiii.

Eki Görüntüle 635000
saç kurutma makinamız. philipsin böyle mor saç düzleştiricisi ve maşası da var ben de. takım oldular :16:

evet nurayım kızlar burada tanıştık, eşi fotoğrafçılık yapıyomuş
kızla da aynı memleketteniz ordan bi muhabbetimiz oldu ve sonuç onlarla anlaştık
cicilerini güle güle kullaaaan :16:

iyi akşamlar kızlar küçük bir kaçamak yapıp aşkalndım vee geldim enerjim tavan harika şekilde mutluyum huzurluyum çok şükür 2 günü haketmiştik onunla yedik içtik gezdik tozduk film izledik herşey her zamanki gibi çok güzeldi :)))))))

lavinnnn diğer topiğe bakarken gördüm konuşmuşsunuz hayırlı olsun canım en azından sende oda içinden geçenleri sölemişsiniz allah hakkınızda hayrlısını versin

özge ben merak ettim düğün öncesidemi çekim yapacaksınız detay versene yahuuu ben hiç anlamıyorum ne güzel şeler çıkıyor böylee

bugum size duacıy9ım allah size iş ile ilgili yardım etsin her güçlüğe beraber göğüs gerin inşalllah

çağlam çok şaşkınım cidden neden yani dünyada insanmıyok farzetkiyi okudum şimdi uzun uzadıyada yazmışsın ne dersen haklısın vallla o derece hasta yani illla sizle yarışıcak en güzeli sende ise onu alıcak dahada güzeli çıkarsa onuda alıcak maymun iştahlı derdim ama hasta ve kıskanç aman alllahım bu insandan iyilik gelmez kiii kötülük gelir ilerde evlennince ne yapıcaksın demişsin doğru diyosun valla napıcak evlennince kapılar kapanınca yanında kimse kalmayınca kimi kıskanıcak kimi herşeyi geçtim elllerindeki en iyi olunca amaçsız yaşayınca ne olucak o zaman yanındaki adamdan çıkarıcak herşeyini yada sendekilere göz dikicek aman yarabbim düşünmek bile istemiyorum ne olur o kızı sen ve ailenden uzak tut o kızdan iyilik gelmez göz gelir nazar gelir kıskançlık gelir okursa bu yazıyı biraz akıl iyi gelir ona etrafı kıskanıp ilerde kabuğuna çekilince hastanelik olucak artık krizemi girer napar

nefret ediyorum elinde olanla yetinmeyip başkasındakilere göz dikenlerden evlenmek için evlenip sonra ayrılanlardan resmen bu kız seni takip ediyor ve ielrde kapılar kapandığında elindeki yetmicek senin aşkın sürerken o karşısındakine çemkierecek offff akıl ver yarabbim

Evet tatlım konuştuk cuma akşamı, yazın inşallah nişan olacak artık ona göre nişandan sonra düğün tarihi duruma göre belli olacak. Kısmet artık gerisi.

Özge'nin mesajı beni de şaşırttı da sonra görüp de soramadım,facebooktan düğün tarihi duyurma resim çekimi galiba:26:

Ben de anlamadım ilk defa öğrendim,bir nevi düğün ön çekimi gibi olabilir.

kuzularım biz düğün çekimini 16 haziranda yapıcaz.. düğünden 6 gün önce..o gün saç provam olcak, kuaför saçı makyajı aynı düğün gibi yapıcak o nedenle çekimimizi o zaman yapıcak
bu 'save the date' fotosu tamamen onların bize jesti.. mart gibi gelecekler 4 poz şeklinde fotolarımı çekicekler sevdiceğimle
fotolardan birinden düğün tarihini içeren karton rakamlar olacak sanırım onla da foto çekicekler
böylece biz facete payşatığımızda bu fotoyu şu atrihte düğünümüz vardır haberiniz olsun diye duyurmuş olucaz
bu türkiyede yapılmıyomuş ama yurtdışında yaygınmış
bakalım nasıl bişey olcak ben de merak ediyommm

harika bir noktaya deginmişsin tatlım

evet işte bu! Biz neden olmayalım.... Bu topiğe sabah aksam enerji yuklicem :9: Burası örnek evliliklerin örnek ilişkilerin masal gibi aşkların topiği olsun insallah :16::16::16: biz örnek olalım herkeseeeeeeee :123:

ben öyle olmayı umuyorum..ama sadece ummakla değil yolunu yapmaklada meşgulüm:1::1:

inşallah herkes mutlu olur ve topıkte can bulur:1:

bu topık alır başını gıder ben yetişemem..arada gelirim:1:

malum yarın okul var..bn erken gıtmeyınce kuzucuklarım ağlıyor kapıda..

selamınızı duanızı eksik etmeyın kızlar

ıyı geceler:3:

İnşallah lezzetinden dağılmış kurabiyem.:9:

benzetmeye bayıldımm kuzuuuucan :9:

Ayyy çok teşekkür ederim çağlacımmm ya asıl sen çok tatlısın ya:16:amin Alllah doğru yoldan ayırmasın ivitttt biz de değişmicez kiiiii biz de hep aynı kalıcassssssssss hatta gün geçtikçe articak sevgimizzzzzz dimi Allahımın izniyle yaaa:34:

iibiiiiit tabiki de oyle olcak... Neye inanırsan onu yasarsın... Neyi secersen onla sınanırsın...

Sen askı sevmekten ve kalbini iyilikle doldurmaktan hiç vazgecme...

burda askından ilham alabilcein ciftler var hep kusummm

askın ısıgını dagıtan meleklerim onlar benimmm :16::16: sen de onlardan birisin her halinden belli :54:

ben öyle olmayı umuyorum..ama sadece ummakla değil yolunu yapmaklada meşgulüm:1::1:

inşallah herkes mutlu olur ve topıkte can bulur:1:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar:

özgişimmm ne kadar guzel bir jest olmus bayıldımmmmm :16:

Özgeeem cicikmiiş ciddeeenn olaay amaa bu miniiğinn aklınaa bişi takıldıı düğünde merdiveeenlerden inerkeen meraklaa sana bakıpp ilk görmelerii daha bi vauuuww olmaz mı acebaa ? Yanlıs anlama nolursun ben şahsım adına düğün gününden 1 gun onceye kadar kaşlarımı bile almayı düşünmüüyoorum nerdeysee :1:

Back