- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.161
Kızlar çok sinirlerim bozuk bana dua edin
Ne oldu kuzu anlatmak istermisin?:26:
Milli Eğitim Müdürüne şikayet etmiş beni bazı veliler. O kadar sinirlerim bozuk ki, istifa edesim var.
lavinimmmmm inanmıyorum peki neden yapmıslar bole bisey?
lavinim, allah yardımcın olsun. üzülme kuzum inşallah herşey tatlıya bağlanır.
dışarıda bir sürü işsiz öğretmen iş beklesin dursun. zar zor atanabilen bir öğretmeninde üstüne çullansınlar.
işte bizim ülkemiz
ay kusum uzulme yaaa cidden okullardaki su adaletsizlik bizim zamanımızda da boleydi bizler buyuduk ogretmen olduk hala boyle
sıkma canını imkanın varsa iste tayinini... anlayıssız oluyor insanlar malesef herkes kendi cercevesinden bakıyo cunku olaya
Lavinim,fevri hareket etme yakma yıllarını biraz sakinleş sevdicekle konuş bir rahatla emi..ne denir ki bilmem Allah yardımcın olsun sen duanı et kötünün hakkından rabbim gelir inş. emeğinin karşılığını birgün layıkıyla alırsın,alırız hepimiz bu cuma saati yüzü suyu hürmetine
lavincimm cook sasırdım canım ya cok da üzüldümm ne tutarsız insanlarmış ya ! Hakkında hayırlısı olsun kuzucum canını sıkmamaya calıs sen
Canım benim ben bunu terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum. Gelsinler benimle konuşsunlar, müdürümüzle konuşsunlar durumu. Kimseyi geri çevirecek, dinlemeyecek biri değilim. Evet zaman zaman işlere yetişemiyorum,yoğunluktan bazı yapmam gerekenleri unutuyorum ama bu şikayet edilecek bir şey değil. İl dışı tayinimi 2014 te isteyebilirim,bu yıl il içi istersem 2016 ya sarkar il dışı tayinim. Ama gözümü kararttım yakacağım sanırım il dışını 2 yıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?