Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Günaydınnnn benim bebeciklerime Gününüz güzel bol bereketli mutluluk dolu geçsin.Ben biraz stresli başladım ama olsun umarım saatler ilerledikçe stresimi atarım

Günaydın gelincikler
Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar... Ya Rabbi bu mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç... Hayırlı Cumalar hepimize dularımız da olmak dileğiyle…

lavinimmmmm inanmıyorum peki neden yapmıslar bole bisey?

Çünkü benim 1500 öğrencim var ve hepsine yetişemiyorum, bazı öğrencileri tanımıyorum evet çünkü çok yoğun çalışıyorum. 5 tane öğretmenin olması gereken yerde tek başıma çalışıyorum ve yetişemiyorum. Sebep bu. Lanet olsun böyle işe, mayısta alıp tayinimi gidiyorum. Gidicem milli eğitime de benden çok çalışan biri varsa alsınlar benim yerime, bayılıyorum sanki ben bu okula.

lavinim, allah yardımcın olsun. üzülme kuzum inşallah herşey tatlıya bağlanır.
dışarıda bir sürü işsiz öğretmen iş beklesin dursun. zar zor atanabilen bir öğretmeninde üstüne çullansınlar.
işte bizim ülkemiz

Bilmiyorum Nuraycım bu kaçıncı sorun okulda. Gerçekten sıkıldım artık,beğenmiyorlarsa gideyim,özelde bunun iki katı para kazanıyorum,hem de kıymetim bilinir.
Burda 2 aydır her dk başım ağrıdığı halde çalışıyorum yok işte, yaranamıyorum.
Her gün ayaklarım ters ters okula geliyorum,kimseye anlatamıyorum derdimi. Velilerimiz küstah,emin ol okulumuz özel okullardan daha fazla çalışıyor ama iyice bellemişler özel hizmette bulunmamız gerektiğini, bizim böyle bakanlarımız oldukça daha çooook üstümüze gelirler.
Gelsinler onlara da vereyim 1500 öğrenci hatırlasınlar hepsini tek tek.

ay kusum uzulme yaaa cidden okullardaki su adaletsizlik bizim zamanımızda da boleydi bizler buyuduk ogretmen olduk hala boyle

sıkma canını imkanın varsa iste tayinini... anlayıssız oluyor insanlar malesef herkes kendi cercevesinden bakıyo cunku olaya

Canım benim ben bunu terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum. Gelsinler benimle konuşsunlar, müdürümüzle konuşsunlar durumu. Kimseyi geri çevirecek, dinlemeyecek biri değilim. Evet zaman zaman işlere yetişemiyorum,yoğunluktan bazı yapmam gerekenleri unutuyorum ama bu şikayet edilecek bir şey değil. İl dışı tayinimi 2014 te isteyebilirim,bu yıl il içi istersem 2016 ya sarkar il dışı tayinim. Ama gözümü kararttım yakacağım sanırım il dışını 2 yıl.

Lavinim,fevri hareket etme yakma yıllarını biraz sakinleş sevdicekle konuş bir rahatla emi..ne denir ki bilmem Allah yardımcın olsun sen duanı et kötünün hakkından rabbim gelir inş. emeğinin karşılığını birgün layıkıyla alırsın,alırız hepimiz bu cuma saati yüzü suyu hürmetine

lavincimm cook sasırdım canım ya cok da üzüldümm ne tutarsız insanlarmış ya ! Hakkında hayırlısı olsun kuzucum canını sıkmamaya calıs sen

Onunla özellikle konuşmuyorum bu konuyu,çünkü o köyde çalışıyor ve bugün bile öğleden sonra köyde tespite gidecek. Onun şartları daha zor iken ben bencilce konuşamam. Tutuyorum kendimi işte,hayırlısıyla bir kurtulsaydım da.

lavincimm cook sasırdım canım ya cok da üzüldümm ne tutarsız insanlarmış ya ! Hakkında hayırlısı olsun kuzucum canını sıkmamaya calıs sen

Neyse ben gideyim de rahat etsin onlar da,teşekkürler canım desteğin için.

insanın huzuru yoksa hiç bişey umrunda olmuyo.
orda geçen her gün yıl gibi geliyo sana eminim lavinim.
ne kadar kötü olduğunu çok iyi bilirim. hayattan soğuyo insan resmen.
hayırlısı canım benim.

Merhaba kızlar

Cumamız mubarek olsun, ettiğimiz dualar kabul olsun bebeklerim

Lavinim Çok üzüldüm bitanem... Ne düşüncesiz veliler, gel bi yüzüne söyle önce "hocam böyle yapsan" de, fayda etmedi mi müdüre git. e o da mı işe yaramadı git milli eğitime değil mi!
şaşılcak bi durum.
yememiş içmemiş sanki soluğu meb'de almış.
ne biçim insanlar var.
öğretmenliğin ne kadar kutsal olduğunu hepimiz biliyoruz ki sen bir de tek tek psikolojileriyle ilgileniyorsun canım.
Çok biliyolarsa şikayet edenler buyursun yapsın görevini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…