• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Merhaba kızlar :16:

Cumamız mubarek olsun, ettiğimiz dualar kabul olsun bebeklerim :16:

Lavinim :50: Çok üzüldüm bitanem... Ne düşüncesiz veliler, gel bi yüzüne söyle önce "hocam böyle yapsan" de, fayda etmedi mi müdüre git. e o da mı işe yaramadı git milli eğitime değil mi!
şaşılcak bi durum.
yememiş içmemiş sanki soluğu meb'de almış.
ne biçim insanlar var.
öğretmenliğin ne kadar kutsal olduğunu hepimiz biliyoruz ki sen bir de tek tek psikolojileriyle ilgileniyorsun canım.
Çok biliyolarsa şikayet edenler buyursun yapsın görevini.

Neyse kuzum ya vardır bund ada bir hayır,ben olumlu görmeye çalıştıkça bunlar başıma geliyor.
Allah bana 'kulum uyuma' dedi sanki,ben de uyumuyorum artık. İşimi yapar, sonra da çekip giderim bundan böyle. İyi olan bir şey yokmuş bunu anladım.

:53::53::53: lavin sadece üzüldüm inan hiç şaşırmadım!
malesef devlet böyle.. çok üzüldüm kıyamam canım üzme sen kendini..
yani insanoğlu böyle işte.. yaparsın yaparsın hep daha fazlasını isterler..
hiç takdir edilmez hep suçlarlar..

bırak onlar şikayet etsin.. sen bişeycik yapma.. heleki istifayı falan ASLA ! düşünme.. değermi bunlar için salla gitsinn:41::41::41:

Neyse kuzum ya vardır bund ada bir hayır,ben olumlu görmeye çalıştıkça bunlar başıma geliyor.
Allah bana 'kulum uyuma' dedi sanki,ben de uyumuyorum artık. İşimi yapar, sonra da çekip giderim bundan böyle. İyi olan bir şey yokmuş bunu anladım.

Acı bi şekilde gösteriyor bazen hayat bize bu yüzünü ve yüzleşiyoruz.
Sen işini yap gerisine karışma hiç lavinim.
bendeki durum da bu uzun zamandır.
bugün son iş günüm bu masada, bu bilgisayarda :16:
ben yokken ne hikmetse düzelmiş bilgisayar. kk'ya girmeyen bilgisayar giriyo şimdi.
ne diyim ki :31:

lavim inan yalnız değilsin.... huzur ne onemli bir sey gercekten her yer bir yerde olmadımı olmuyor. Allah hepimizi huzur kacıran insanlardan uzak etsin insallah

hakkında hayırlısı olsun kusummmm

Günaydın güzellerim.Benim de sabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı,malum olmuş demek.:31:

Lavinim,güzel öğretmenim...Sınav stresiyle boğuştuğum şu günlerde bu yazıyı görmek... Biz böyle şeyler yaşamak için mi okuduk ? Kafasına esince veliler numarayı çevirip hayatımızla,geleceğimizle oynasınlar diye mi ? Geleceğimi,hayallerimi bağladığım meslek bu halde işte...Bu hale getirenleri de Rabbime havale ediyorum bu mübarek günde.

Çağlam senin de moralin bozuk galiba.:26:

Kestanemmm.:29:Kurtuluyorsun sonunda.:21: Allah onları da bildiği gibi yapsın.:ssz:

Zalimsin dünya ! :36:

Merhaba kızçeleeeeeerrr
Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun.

Lavincim seni çok iyi anlıyorum, yaptıkları gerçekten ayıp ve anlayışsızca. Önce seninle konuşsalardı keşke. :31:
Ama bunu düşünecek olsalar zaten senin halini de düşünürlerdi değil mi?
Öğretmenlik gerçekten çok zor bir işmiş hiç göründüğü gibi değil?
Ve bu zorlukta tek başımızayız, bize sahip çıkan ne bakanımız, idarecilerimiz ne de velilerimiz var...:50::50:

Ben de çok yoğun ve sinir bozucu günler yaşıyorum okulda.
Çıldırcam artık.

Çağlaşum senin neden sinirlerin bozuk?

Peliinim bugün son günüün, rahatlarsın inşallah artık.

evet kuslarım biraz öyleeee ama ben bir ara size mailden gecerim burdan anlatmak istemiyorum :31:

pelosummmmmmm kutlu gun gelmiş sonundaaaa canımmmm ne guzell

Son düzenleme:
Acı bi şekilde gösteriyor bazen hayat bize bu yüzünü ve yüzleşiyoruz.
Sen işini yap gerisine karışma hiç lavinim.
bendeki durum da bu uzun zamandır.
bugün son iş günüm bu masada, bu bilgisayarda :16:
ben yokken ne hikmetse düzelmiş bilgisayar. kk'ya girmeyen bilgisayar giriyo şimdi.
ne diyim ki :31:

Aynen bundan sonra böyle, daha da kimseyle kılı kırk yararak uğraşmam da. Herkes kendi bilir deyip geçiyorum.
Sen nasıl oldun hem ondan haber ver???

:53::53::53: lavin sadece üzüldüm inan hiç şaşırmadım!
malesef devlet böyle.. çok üzüldüm kıyamam canım üzme sen kendini..
yani insanoğlu böyle işte.. yaparsın yaparsın hep daha fazlasını isterler..
hiç takdir edilmez hep suçlarlar..

bırak onlar şikayet etsin.. sen bişeycik yapma.. heleki istifayı falan ASLA ! düşünme.. değermi bunlar için salla gitsinn:41::41::41:

Sallıyorum sallayabildiğim kadar işte. Maalesef kafaya takan biriyim, rüyamda bile bunlarla cebelleşiyorum, neyse önemli olan benim,ben sağlıklı mutlu olmazsam çocuklar da hayır göremez ki.
lavim inan yalnız değilsin.... huzur ne onemli bir sey gercekten her yer bir yerde olmadımı olmuyor. Allah hepimizi huzur kacıran insanlardan uzak etsin insallah

hakkında hayırlısı olsun kusummmm

amin canımm

Günaydın güzellerim.Benim de sabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı,malum olmuş demek.:31:

Lavinim,güzel öğretmenim...Sınav stresiyle boğuştuğum şu günlerde bu yazıyı görmek... Biz böyle şeyler yaşamak için mi okuduk ? Kafasına esince veliler numarayı çevirip hayatımızla,geleceğimizle oynasınlar diye mi ? Geleceğimi,hayallerimi bağladığım meslek bu halde işte...Bu hale getirenleri de Rabbime havale ediyorum bu mübarek günde.

Kestanemmm.:29:Kurtuluyorsun sonunda.:21: Allah onları da bildiği gibi yapsın.:ssz:

Çok çok yıpratıcı bugucummm, zaman zaman neden danışmanlık yapmıyorum diyoum, biraz gayret edip eğitimlerimi tamamlasam pek ala yapabilirim. En azından sınırlı olur ilgilenecek kişi sayısı.

Merhaba kızçeleeeeeerrr

Lavincim seni çok iyi anlıyorum, yaptıkları gerçekten ayıp ve anlayışsızca. Önce seninle konuşsalardı keşke. :31:
Ve bu zorlukta tek başımızayız, bize sahip çıkan ne bakanımız, idarecilerimiz ne de velilerimiz var...:50::50:

Çıldırcam artık.

Haklısın canım,sonuna kadar haklısın...

evet kuslarım biraz öyleeee ama ben bir ara size mailden gecerim burdan anlatmak istemiyorum :31:

Ne oldu yaz mutlaka, meraktayımm:31:

Kurtuluyorum sonunda kestanem :16:

Allah biliyor, bir kişi var onu da bildiği gibi yapsın, bir daha görmeyeyim yüzünü yeter bana.
Merhaba kızçeleeeeeerrr

Çıldırcam artık.

İnşallah Nihanım çok sağ ol kuzum :16:

Geldi Çağlaamm sonunda geldi... :31:
Aynen bundan sonra böyle, daha da kimseyle kılı kırk yararak uğraşmam da. Herkes kendi bilir deyip geçiyorum.
Sen nasıl oldun hem ondan haber ver???

Kendini parçalayınca ekstra bişey olmuyo zaten. Kimse çıkıp tebrik de etmiyo, biri çıkıp Allah razı olsun dese. Yok o hiç olmuyo :)
En iyisi "salla başı, al maaşı!" felsefe budur lavim.

Ben daha iyiyim. Sadece vucudumda uyuşma var, haplar mı yapar böyle? :26:

Böyle kafam da uyuşuk sanki dönüyo gibi oluyo. Çok tuhafım ama şükürler olsun daha önceki günlere göre çok çok iyiyim :16:

Son düzenleme:
lavicim inan geleceğin için yaptığın planları böyle şeyler için bozmaya değmez. Allah a havale et boşver. sen yap işini çık sadece sabret
peliminotam hayırlı olsun kurtuluyorsun:16:
kızlar sizleri görünce kendimi çok şanslı hissediyorum. iş yerindeki huzur gerçekten çok önemli ve şükürler olsun ki çok güzel bir çalışma ortamım var. ama ben hala iş değiştrime derdindeyim:31:
çağloş noldu sana? mailini bekliyorum kuşum

lavicim inan geleceğin için yaptığın planları böyle şeyler için bozmaya değmez. Allah a havale et boşver. sen yap işini çık sadece sabret
peliminotam hayırlı olsun kurtuluyorsun:16:
kızlar sizleri görünce kendimi çok şanslı hissediyorum. iş yerindeki huzur gerçekten çok önemli ve şükürler olsun ki çok güzel bir çalışma ortamım var. ama ben hala iş değiştrime derdindeyim:31:
çağloş noldu sana? mailini bekliyorum kuşum

Kuzum aslında işimi çok seviyorum, tek tek ele alınca çocuklarımı çok seviyorum ama yetemiyorum işte.
Az önce müdürümle konuştum, yani nasıl olur da bazı öğrenciler ailesine söylemiş de ondan aileleri milli eğitime gitmiş. Ben ağızlarının payını verdim dedi, boşver dedi müdürüm ama moralim çok bozuldu.
Ulaşamadığım çocuklarım olabilir, ama özellikle 8. sınıfları çok yakından tanırım tek tek neredeyse onlardan böyle bir şey gelmesi üzdü beni. Bilmiyorum belki de yeterli olamıyorum.

Kuzum aslında işimi çok seviyorum, tek tek ele alınca çocuklarımı çok seviyorum ama yetemiyorum işte.
Az önce müdürümle konuştum, yani nasıl olur da bazı öğrenciler ailesine söylemiş de ondan aileleri milli eğitime gitmiş. Ben ağızlarının payını verdim dedi, boşver dedi müdürüm ama moralim çok bozuldu.
Ulaşamadığım çocuklarım olabilir, ama özellikle 8. sınıfları çok yakından tanırım tek tek neredeyse onlardan böyle bir şey gelmesi üzdü beni. Bilmiyorum belki de yeterli olamıyorum.

canım yetişemezsin herkese bu çok normal. en basitinden benm yengemin 3 çocugu var. 2si küçük.. geçen dikkat et yengem 10 yaşındaki kızını neredeyse hiç ilgilenmiyor. bir anne bile evlatlarını yetişemiyor. 2 bebeği varken bu zorlugu çekti..

yani bir okuldan bahsediyoruz. sınıflardan sonrada şubelerden bahsediyoruz.. salla insanları..
hep dediğim bişey var.. önemli olan sensin sen degerlsin bunu unutma.. sen kendine deger ver ve sen kendine bir iyilik yap kendini üzme..

Lavinim malesef böyle oluyor işte bir öğretmene binlerce öğrenci düşüyor öğretmenler sanki robot.Herşeye yetişmeye çalışıyolar Allah yardımcın olsun canım benim.Çalış çabala sonra böylede muamele gör peeehhhh:41:

Pelommmm hadi gözün aydın bebişim kurtuluosun artık ordan :52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back