• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Gelinciklerim ben yarın yokum izinliyim annemle olucaz benii böyle görünce al dedi birşeyler yapalım ben gezmek istiyorum halbuki sırf benim kafam dağılsın die eminim dün hiç yanımdan ayrılmadı hala üzülüomusun üzülme sen çok mutlu olucaksın dedi kaderinde böyleymiş napalım dedi çok zor tuttum kendimi ama artık evde hiç ağlamıyorum sadece annem için onu üzmeye hakkım yok yeterince üzüldük zaten neyse aldık izin bakalım nasıl olcak hiçbişey yapasım yok ama onun için yapıcam ben onun güçlü kızıyım daha da iyi olucam suratımda tam 12 tane sivilce çıktı 1 günde inanamazsınızz doktora gitmem şart ama erteliyorum...
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize:54:

beni de alın aranıza 6 numaralar :3:
benimde tektaş 6, alyans 10 numara :1:
tektaşın içinde sonsuzluk işareti var. aşk öyle yaptırmış.
alyansda da adı yazıyo
onurum diye :)

aa biz de (inşallah bi gün alyansımız olursa) öyle yazdırmayı düşünmüştük, aşk kıymetlimm yazdırcam demişti o zaman bende onurum yazdırcam demiştim:8: hatta bi tekne hayalimiz var onun adı da kıymetlim olucak demişti :9:

Günaydın bebeklerim... Hafta sonunuz musmutlu geçsin,aşk kokulu geçsin.:16::16: Ben de kahvaltı yaptım,çay keyfi yapıyorum.:1:

Bugün de pek uğrayan olmaz herhalde. :44: Öperim hepinizi.:54:

biz bugün beyaz eşyalarımızı aldıkkiiiiii:32::12::32::8::8::8:
sevdicek pek mutluydu diyorum ki borca girdim diye sevinen tek sen varsın herhalde. cevap aynen şu : ben bu borca girebilmek için 5 sene bekledim senin haberin var mııı :9::9::9:
ben bizi yerim yer yerrr:nazar::nazar::nazar:

sevdicek pek mutluydu diyorum ki borca girdim diye sevinen tek sen varsın herhalde. cevap aynen şu : ben bu borca girebilmek için 5 sene bekledim senin haberin var mııı :9::9::9:

Maşallahhh Ezgimmm,aşklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.:16: Oyyy biz de bir an önce atanıp borca girelim Allahım lütfen.:27::27: Bir ara göster bize,meraktan çatlarım yoksam.:9:

Biz de bugün görüntülü konuştuk internette.:31: Özledim.:31:

Ayyy çok sevindim,hayırlı olsun, aşkla evinize yerleştirdiğiniz günleri görürüz inşallah.:nazar:

Ezgiciim hadi hayırlı olsun tatlım, böyle aşk dolu yürekler ve tatlı dil olduktan sonra o borç ödenir kolaylıkla inşallah.:nazar:
Güle güle, güzel günlerde kullanın canım

Maşallahhh Ezgimmm,aşklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.:16: Oyyy biz de bir an önce atanıp borca girelim Allahım lütfen.:27::27: Bir ara göster bize,meraktan çatlarım yoksam.:9:

Biz de bugün görüntülü konuştuk internette.:31: Özledim.:31:

Ayyy çok sevindim,hayırlı olsun, aşkla evinize yerleştirdiğiniz günleri görürüz inşallah.:nazar:

ezgişimmmmm hayırlı olsun kusummm tez zamnda kullanacagınız gunler de gelsin insallah :16::16:

İyi akşamlarr:3:
Ezgicim güzel günlerde kullanın inşallah:16:

Ezgiciim hadi hayırlı olsun tatlım, böyle aşk dolu yürekler ve tatlı dil olduktan sonra o borç ödenir kolaylıkla inşallah.:nazar:
Güle güle, güzel günlerde kullanın canım

fıstıklarım çok ama çok teşekkür ederimm:16::16: inşallah dediğiniz gibi tez zamanda evimize yerleştirmekte nasip olur. bugu,lavi, nihan ve yağmur inşallah Rabbim sizlerede nasip kuzularımm gönlünüze göre versin. amin
bugum paylaşıyım o zaman hemen merakını gideriyim:9:

şimdi kuzular modeller şu şekilde:
çamaşır makinemi sadece beyaz aldım mutfak grubum inoks. bulaşık makinemin kapak kısmı mutfağımın mobilyasından olacak o yüzden resimde beyaz duruyor.bulaşık makinesi-fırın-ocak-davlumbaz çok kampanyalıydı o yüzden ankastre aldık.ev almayı düşünüyoruz zaten. eğer ev alamazsakta ürünleri teslim almadan önce istediğimiz başka bir modelle değiştirme şansımız var. bizde kampanyalıyken böyle alalım bari dedik.evimiz olmazsa normale çeviririz kısmet bakalım. he birde tost makinesi hediye ettiler:16:

Eklentiler

• $dolap2.jpg
    $dolap2.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $dolap.jpg
    $dolap.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $davlumbaz.jpg
    $davlumbaz.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $fýrýn.jpg
    $fýrýn.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 17
  • $ocak.jpg
    $ocak.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $21376_25334_BKK2116_large.jpg
    $21376_25334_BKK2116_large.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 21
  • $çamaþýr.jpg
    $çamaþýr.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $bulaþýk.jpg
    $bulaþýk.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
bebişkomm hepsi de cok guzeeeeeeeeeeeeeellll :16::16:

sen de dolabını kombi almıssın :9: kombiciler kulubune hos geldin :1: cok memnun kalırız insallah hepicimizz :16::nazar:

Günaydıııııınnnn :16:

Ezgiiimmm beyaz eşyalarınız hayırlı olsun kuşummm:16:

Hepimize iyi pazarlar bebekleriiimmmm :16::16::16:

Günaydın gelincikleeer...:52::52::52:
Hepinize güzel haftasonları siliyorum.
Ezgiş çok güzelmiş hepsi ve de duan için teşekkür ederim amiiiin diyelim.:16::16:

meleklerimmmmmmmmmmm herkese iyi pazarlarrrr

asksız gecen haftasonunda dısarı cıkasım bile gelmiyor... gidip arkadasımdan kitap almam lazım hiiiç cıkasım yokkk resmen bunalımdayım :9::9:

asklanacak olanlar yerime de asklansın yahu :9:

Back