• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Benim nişanlıcanımda lg yada samsung diyo bende bundan yanayım şuan televiyşın konusunda iki lider gibi görüntü açısından ama şuda var elektronik eşya birazda şans işi sankim :44: bizde 106 cm düşünüoduk bebişim hatta 102 bilem olabilir televizyşını bilerek beklettik ev olunca gelip taksınlar diye azcık kaldı ufacık rötüşleri kaldı evimizin:16::16::16: herşeye az kaldı Çağlooommm:52::52::52: Allah ım Allah ım sizin tadilat başladı dimi kusum?

biz de beklettik onu kusum daha da gec alıcaktık da bögurtlen bulunca almıs zaten dedigin gibi artık azıcık azıcıcık kaldı kiii beklemesine gerek yoktu hi hi hi :9:

yok kusum daha baslamadı yaaaa ne gezer kayınbabikim rahatsızmıs biraz gunduz ustaları eve getircek kimse yok haliyle ayrıca gorustugumuz yerlerden de olcu almak icin arayan olmadı haber verdimiz halde :50:

:1::1::1:

Ayyy ayy ayy yesinler seni :17:
Masallah berfisko, hep boyle olun ki :16:

Caglaaam televizyonunuz hayirli olsun kurabiyeemmm nice sinema keyifleri dilerim sizeee:16:

tesekkur ederimmmm bebegim benimmmm :54:

Peloommmm çok şekersin bebişim ya :16: aşk böcüü seni kocacığınada iyi bak pelom içir portikal sularını:16: Çağlooomm sıkıştırın bitanem mutlaka sıkıştırmadan olmuyor benim nişanlıcan saat başı arıodu savsaklıolar bitanem çok zor ustalarla uğraşmak insanı çileden çıkarıolar ben ilgilenmedim pek ustalarla çünkü sinirli yapım var heran kavga moduna giriorum istediğim olmayınca :27::27::27: o yüzden uzak tuttu nişanlıcan beni onlardan :9::9::9: vay berfooo vayyyyy aşk hamsileri onlar bebeim ya:52::52::52:

iyi akşamlarr bebişlerrrrrrrr 1 gün daha biter yarın yeni bi gün bizleri beklerr :27: :9: atsın şafaklarr :32:

Öpüldün bebişimmmm:54: Şafaklar atsın artıkın hadiiiii:52::52::52::52: Nejlammmm enerjimizi birleştirip yolluyoruz okulu bitirmelisinnnnnnnnn bitirip evlenmeliiisiiiiinnnnnn kesinlikle Nejlam topiğimizin çok güzel bir enerjisi var maşAllah Allah nazarlardan korusun hepimizi :nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin Nejlam:16: modaevinden aradılarrrrr:52::52::52: 28 martta gelinlik provam var:52::52::52: ilk provama gidiyorum çok mutlu beennn.Hepinizi öpüyorum bal böcüklerim benim paydos vaktiii:21::21::54:

Kızlarrrr hatırlarsınız belki nagish vardı, eskilerden evlenmiş bebek bekliyor, ben yeni gördümmmmm
aaa :52: hayırlı olsunnn, maşallah hızlı gelincik

Berfooooo utanmadan tak yüzüğünü yivrimm :32::32::32: Çağlooom hayırlı olsun kusum bizde bakıoruz televiyşınnn araştırmadayız bizde samsung lg arasında gidip gelioruz kaç ekran aldınız bebeimmmm???? bugummmmm majezik iyi gelio nurayımın dediği gibi :34: ama sen çaresini bulmuşsun bebiş hemde en doğalından:31:

Benim nişanlıcanımda lg yada samsung diyo bende bundan yanayım şuan televiyşın konusunda iki lider gibi görüntü açısından ama şuda var elektronik eşya birazda şans işi sankim :44: bizde 106 cm düşünüoduk bebişim hatta 102 bilem olabilir televizyşını bilerek beklettik ev olunca gelip taksınlar diye azcık kaldı ufacık rötüşleri kaldı evimizin:16::16::16: herşeye az kaldı Çağlooommm:52::52::52: Allah ım Allah ım sizin tadilat başladı dimi kusum?
elisimmm benim pamuk prensimde lg veya samsung düşünüyo. bizde son ayda alıcaz,mayısta, şu dijitürk falan 2 ay bedava oluyo bari işe yarasın evlenmeden kısa bir süre önce getirip bağlasınlar :1:

Sen de görünmezsin artık.:9::9::9: Yakaladım.:27: Kızçeler bugün hiç adamakıllı çalışamadım.:25::14: Neyse.:ssz:

Geçen sevdiceğe mesaj attım.''Tansiyon haplarımın yerini unutsam,takma dişlerimi meydanda bıraksam,bastonum varken senin bastonu kullanmak istesem...Ne yaparsın ?'' dedim Gelen cevap şu :

''Tansiyon haplarını bulmana yardım ederim.Dişlerini su dolu bir kaba koyarım ve ben de senin bastonunu kullanırım.'':69::69:

Kurban olurum verene yaaa. Bu arada size demeyi unuttum,bugün hastaneden de çıktı,gayet iyi.Anneciğim de aramış,geçmiş olsun demiş,çok mutluydu aşkım.:17:

Kestanemmmm daha iyisin değil mi ? :29::29: Özledim valla çok.:31:

Çağlam eniştemiz en iyisini yapıyor.İyi mal iyi para.:1:
maşallah mervemmm size :nazar:
çok çok geçmiş olsun enişteye de.

benim de babam hasta bugün :50: galiba tüm türkiyede salgın var :31:

Olur tatlım inşallah,kafaya koyduysan kesin olur zaten.

Ben o kadar pasta meraklısı değilim henüz ama makinalar o kadar profesyonel ki ben bile bayılıyorum.

sırf pasta da değil bitanem, neler yapıyo neler. katı meyve sıkacağı, et makinası, hamur, makarna yapıcı, neler neler...
bayılıyorum buna.
rengi bile beni benden alıyoo :16:

Kızlar kızlar gelem miii:1::1::1:
Napıyorsunuz bakayım, nasılsınız?
Berfincim hayırlı olsun yüzüğün, çok da şıkmış ben de böyle kenarları taşlı istiyorum.Utanmadan doya doya bak canım ya anın tadını çıkar:34::nazar:

Bugum ben de eskiden "tektaş mı? Çok klasik" derdim ama yok yaa onun da ayrı bir güzelliği var. :69:

Çağloşum hayırlı uğurlu olsun tiviciğiniz:9::9: Güzel güzel keyifler yapın karşısında:17::23::21:

Nuraycım geçmiş olsun, Allah şifa versin babana.

Pelintoşum eşine de :34: çok gemiş olsun, ortalıkta salgın var gerçekten ama siz biraz da okuyun üfleyin bence:34:

nihanımm sağol kuzum. bugün serum falan takmışlar işte. bizde evde kendimizi portakal suyuna verdik bol bol içip direncimizi arttırıyoruz, babişten bize de geçmesin diye :1:

mervem tektaş almıcam demişsin, sevdiceğin belki evlenme teklifi falan eder veya süpriz yapar o zaman anlamlı olur zaten. ben de pek takmıyorum zaten

Son düzenleme:
Dikkat edin kuzum, eve bir girdi mi kırıp geçiriyor malesef:50:
Tektaş güzel de çok pahalı be yaa:26:

günaydınnn bebetolarrr:16::16::16:
dünü çookk yorgun kapattım. bu akşam yatıya arkadaşlarım gelicek.dün akşamdan yaş pasta ve minik tatlı topları hazırladımm.tuzlularıda eve gidince yapıcam:56::56:
neyse işte sabah bütün yorgunluğum gitti çünküsüüü benimm bitanecik nişanlım kahvaltıya geldiiiii:38::38::38:
acıkmış benim kuzum bende kıyarmıyım hiç ona. yataktan fırladığım gibi o gelene kadar hemencik tost yaptım (fazla vakti yoktu çünkü) o tostunu yerken yumurta ve çayıda hazır oldu. tabi benim tip kayık:37: ama o öyle sevdiki beniiiii:16::16::16: onu ellerimle beslemek, yaptığım şeyleri beğenmesi dünyanın en güzel mutluluklarından biri.. sonra bitanemi işe yolcu ettim:31: evlenince daha da zor olucak işe göndermesi yaa hep yanyana olalım istiyorum:69::69::69::69:

berfocann hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canımmm:46::46::nazar::nazar:

gözyaşının bile görevi varmış.. ardından gelecek gülümsenin yolunu açarmış.. hayırlı cumalar. dua ile kızlar inş..

Son düzenleme:
iyi dileklerinin için tekrar tekrar teşekkür ederim:16::16::16:

bu smileyi kullanabilirmiyim.d :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back