• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

çaaaalaaamm :52: hayırlı olsun tv nizzz gülee güle kullanınn kuzumm börtleninleee iyi seyirlerr şimdideenn :1:

Kızlarrrr hatırlarsınız belki nagish vardı, eskilerden evlenmiş bebek bekliyor, ben yeni gördümmmmm

Aşk dolu günlerde aşk dolu filmler izleyin Çağlam,iyi günlerde olsun.:16::16::16:

Valla mercanköşk kaynattım kendime bebeklerim.Mucize resmen.:12: Ağrı falan kalmadı.:8:

Berfoooo maşallah yüzüğüne kuzum.:nazar::nazar::nazar:

Yaa ben tek taş almak istemiyorum ilerde.:26: Anormal miyim ki ? :44:

oyyy oyy anamm anammmm yesinler senin o yuzugunu yahuuu :9::9: Allah tamaına erdirsin berfommmm

benim yuzugumde taslı oldugundan ikimizi yazamadık malesef ben onun adı yazıo Clark

ondada benim adım yazıo Lois...

pelimigimmmm hadi iileş artık amaaaaaaa ben hastayken bol bol portakal suyu ictim nerdeyse bidon bidon :52: bol bol iç kusummm sıvı tuket cok cok

benim böörtlen soslu bebegim evimizin televizyasını da almıs :9::9: İşte bizim asklı asklı film izlicemiz televizyamız:nazar::nazar: :9:

FPR_3D_Panel.jpg
846EB1C8DEA4460EBAC15926F1759003.jpg

Güle Güle kullanın Çağlacımmmmmm o aldığın mısır tabaklardan mısırlarınızı yiyip aşk dolu filmlerinizi izleyinnn inşallahhh

Bu topic bence çooook uğurlu herkes jet hızıyla evleniyooooooooo. Ben bu topikte daha sık takılmalıyım belki bu jet hızı bana uğrarr ayyy inşallaahhhhh:1:

Berfooooo utanmadan tak yüzüğünü yivrimm :32::32::32: Çağlooom hayırlı olsun kusum bizde bakıoruz televiyşınnn araştırmadayız bizde samsung lg arasında gidip gelioruz kaç ekran aldınız bebeimmmm???? bugummmmm majezik iyi gelio nurayımın dediği gibi :34: ama sen çaresini bulmuşsun bebiş hemde en doğalından:31:

Bu topic bence çooook uğurlu herkes jet hızıyla evleniyooooooooo. Ben bu topikte daha sık takılmalıyım belki bu jet hızı bana uğrarr ayyy inşallaahhhhh:1:

ayyy banda ugrasınn valla takılı kaldım ben yerinde seken bi benim heralde eskilerden :1: 1.5 yıldır söz var gerisi gelmiyo anacımm :52: :52:

aa nagishe sastım valla masallah en hızlısı o oldu bence :9:

kuslarım tesekkurlerrrrrrrrrr :16::16::16: nejlacım evet bizde heemn kaselerimizle hayaller kurduk bi gecseydi su zaman artık :52::52:

elisommm 106 ekran bizim odanın buyuklugune gore en mantıklısı bu oluyodu pasamın da LG takıntısı vardı durmadan diodu zaten

sanırım kocikim biraz marka takıntılı bi insan suan bunu farkettim :27:

beyaz esya da siemens diye omrumu yemişti cok arastırmacı bir kişilik okuyup yazıp cızıp bu olcak diyo baska da bişi demio yerim bogurtlen recelimi :9::9::9:

aa nagishe sastım valla masallah en hızlısı o oldu bence :9:

kuslarım tesekkurlerrrrrrrrrr :16::16::16: nejlacım evet bizde heemn kaselerimizle hayaller kurduk bi gecseydi su zaman artık :52::52:

elisommm 106 ekran bizim odanın buyuklugune gore en mantıklısı bu oluyodu pasamın da LG takıntısı vardı durmadan diodu zaten

sanırım kocikim biraz marka takıntılı bi insan suan bunu farkettim :27:

beyaz esya da siemens diye omrumu yemişti cok arastırmacı bir kişilik okuyup yazıp cızıp bu olcak diyo baska da bişi demio yerim bogurtlen recelimi :9::9::9:

Benim nişanlıcanımda lg yada samsung diyo bende bundan yanayım şuan televiyşın konusunda iki lider gibi görüntü açısından ama şuda var elektronik eşya birazda şans işi sankim :44: bizde 106 cm düşünüoduk bebişim hatta 102 bilem olabilir televizyşını bilerek beklettik ev olunca gelip taksınlar diye azcık kaldı ufacık rötüşleri kaldı evimizin:16::16::16: herşeye az kaldı Çağlooommm:52::52::52: Allah ım Allah ım sizin tadilat başladı dimi kusum?

Pelommmm yüzüğü geçirdin mi bebitom sola ???:52::52::52::16::16:

Ayy gecirdik elisom gecirmez olur muyuz:9: yalniz o da ayri bi problem... ben cok zor alistim sola. Ilk 3 gun ellerimi yikadiktan sonra falan unutup hep saga taktim.

Alismak cok zor yani. :31:

Ama artik alistik kiiiii :16:

Ayy gecirdik elisom gecirmez olur muyuz:9: yalniz o da ayri bi problem... ben cok zor alistim sola. Ilk 3 gun ellerimi yikadiktan sonra falan unutup hep saga taktim.

Alismak cok zor yani. :31:

Ama artik alistik kiiiii :16:

Sen de görünmezsin artık.:9::9::9: Yakaladım.:27: Kızçeler bugün hiç adamakıllı çalışamadım.:25::14: Neyse.:ssz:

Geçen sevdiceğe mesaj attım.''Tansiyon haplarımın yerini unutsam,takma dişlerimi meydanda bıraksam,bastonum varken senin bastonu kullanmak istesem...Ne yaparsın ?'' dedim Gelen cevap şu :

''Tansiyon haplarını bulmana yardım ederim.Dişlerini su dolu bir kaba koyarım ve ben de senin bastonunu kullanırım.'':69::69:

Kurban olurum verene yaaa. Bu arada size demeyi unuttum,bugün hastaneden de çıktı,gayet iyi.Anneciğim de aramış,geçmiş olsun demiş,çok mutluydu aşkım.:17:

Kestanemmmm daha iyisin değil mi ? :29::29: Özledim valla çok.:31:

Çağlam eniştemiz en iyisini yapıyor.İyi mal iyi para.:1:

Son düzenleme:
Sen de görünmezsin artık.:9::9::9: Yakaladım.:27: Kızçeler bugün hiç adamakıllı çalışamadım.:25::14: Neyse.:ssz:

Geçen sevdiceğe mesaj attım.''Tansiyon haplarımın yerini unutsam,takma dişlerimi meydanda bıraksam,bastonum varken senin bastonu kullanmak istesem...Ne yaparsın ?'' dedim Gelen cevap şu :

''Tansiyon haplarını bulmana yardım ederim.Dişlerini su dolu bir kaba koyarım ve ben de senin bastonunu kullanırım.'':69::69:

Kurban olurum verene yaaa. Bu arada size demeyi unuttum,bugün hastaneden de çıktı,gayet iyi.Anneciğim de aramış,geçmiş olsun demiş,çok mutluydu aşkım.:17:

Kestanemmmm daha iyisin değil mi ? :29::29: Özledim valla çok.:31:

Çağlam eniştemiz en iyisini yapıyor.İyi mal iyi para.:1:

Ayy siz ne tatlisiniz ki masallah kestanemm:nazar: hep boyle sevgiyle kalin :16:

Daha iyiyim kestanem ayaklandim biraz iyi de oldu, sevdicegin yanindayim simdi onu iyilestirmeye calisiyorum :31:

Bende ozledim cokcaaaaaa:17:

Ayy siz ne tatlisiniz ki masallah kestanemm:nazar: hep boyle sevgiyle kalin :16:

Daha iyiyim kestanem ayaklandim biraz iyi de oldu, sevdicegin yanindayim simdi onu iyilestirmeye calisiyorum :31:

Bende ozledim cokcaaaaaa:17:

Dikkat edin kendinize,nazardan da olur,Felak Nas okuyun bol bol.:16:Amin bebeğim.:nazar:

Back