- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.141
Benim nişanlıcanımda lg yada samsung diyo bende bundan yanayım şuan televiyşın konusunda iki lider gibi görüntü açısından ama şuda var elektronik eşya birazda şans işi sankim :44: bizde 106 cm düşünüoduk bebişim hatta 102 bilem olabilir televizyşını bilerek beklettik ev olunca gelip taksınlar diye azcık kaldı ufacık rötüşleri kaldı evimizinherşeye az kaldı Çağlooommm Allah ım Allah ım sizin tadilat başladı dimi kusum?
Ayyy ayy ayy yesinler seni
Masallah berfisko, hep boyle olun ki
Caglaaam televizyonunuz hayirli olsun kurabiyeemmm nice sinema keyifleri dilerim sizeee
Senide everelim Nejlammm
aaaKızlarrrr hatırlarsınız belki nagish vardı, eskilerden evlenmiş bebek bekliyor, ben yeni gördümmmmm
Berfooooo utanmadan tak yüzüğünü yivrimmÇağlooom hayırlı olsun kusum bizde bakıoruz televiyşınnn araştırmadayız bizde samsung lg arasında gidip gelioruz kaç ekran aldınız bebeimmmm???? bugummmmm majezik iyi gelio nurayımın dediği gibi ama sen çaresini bulmuşsun bebiş hemde en doğalından
elisimmm benim pamuk prensimde lg veya samsung düşünüyo. bizde son ayda alıcaz,mayısta, şu dijitürk falan 2 ay bedava oluyo bari işe yarasın evlenmeden kısa bir süre önce getirip bağlasınlarBenim nişanlıcanımda lg yada samsung diyo bende bundan yanayım şuan televiyşın konusunda iki lider gibi görüntü açısından ama şuda var elektronik eşya birazda şans işi sankim :44: bizde 106 cm düşünüoduk bebişim hatta 102 bilem olabilir televizyşını bilerek beklettik ev olunca gelip taksınlar diye azcık kaldı ufacık rötüşleri kaldı evimizinherşeye az kaldı Çağlooommm Allah ım Allah ım sizin tadilat başladı dimi kusum?
maşallah mervemmm sizeSen de görünmezsin artık.Yakaladım. Kızçeler bugün hiç adamakıllı çalışamadım. Neyse.
Geçen sevdiceğe mesaj attım.''Tansiyon haplarımın yerini unutsam,takma dişlerimi meydanda bıraksam,bastonum varken senin bastonu kullanmak istesem...Ne yaparsın ?'' dedim Gelen cevap şu :
''Tansiyon haplarını bulmana yardım ederim.Dişlerini su dolu bir kaba koyarım ve ben de senin bastonunu kullanırım.''
Kurban olurum verene yaaa. Bu arada size demeyi unuttum,bugün hastaneden de çıktı,gayet iyi.Anneciğim de aramış,geçmiş olsun demiş,çok mutluydu aşkım.
Kestanemmmm daha iyisin değil mi ?Özledim valla çok.
Çağlam eniştemiz en iyisini yapıyor.İyi mal iyi para.
Olur tatlım inşallah,kafaya koyduysan kesin olur zaten.
Olur tatlım inşallah,kafaya koyduysan kesin olur zaten.
Ben o kadar pasta meraklısı değilim henüz ama makinalar o kadar profesyonel ki ben bile bayılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?