• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Adet sancısından ölüyorum.:59:

maximus diye bir ilaç var. doktor vermişti. hastalanmadan 1 2 gün önce kullan diye. öyle yaptıgım zamanlar cidden hiç ağrım olmadı. hastalandıgım gün alıyorum.1 saat sonra etkisi gösteriyor. aklında olsun dışarı çıkınca alırsın:50::50:

Berfinim o yüzük parmağından hiç çıkmasın gün geçtikçe aşkınız büyüsün kocaman olsun sonsuz olsun ama çok ağladım ki ya ne oluyor bana yaaa:14::14::nazar: kuzum sözünüz hayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin inş.:16:

Çağlam berfin hep böyle haltlar karıştırsa,her gün bayram olur burda:32:

haha sorma kusummm hatun alıstı buraları sallamaya :9::9:

evet berfo geldim işim ogleden sonraya kaydı cunkum :9: lavim gibi benim de tuhafıma gitmişti ama simdi ben de anladım adam seni seviyo kızaaaaaaaaamm :52:

sözünüz hayırlı olsun artık xman senin sozlucugun demek :9: jet hızıyla dugun bekliorum haberin ola :9:

elifcimmm sen de mayısa almısın tarihi sanırımmm gecmişi cok hızlı gectim gozume o carptı hayırlı olsun... suncaaa zaman icinde bana da ola bi mucize denk gelseymiş keske yeaa bianda safakların eridi :9:

ben neden mayıs basında evlenmemişim diye hayıflanıorum zaten hatta nisan bile olabilirdi... gecen yıl hazirana kadar ısınmadıydı havalar o yuzden nisan ayını hiç dusunmedim ama simdi uzuluyorum 2 ay 2 aydır daha erken kavusurdum sevdigime şimdi haziranı beklemek bana cok uzun gelio :9:

Nurayim ve caglam bal kaymaklarim cok sag olun :16:

Nurayimko simdi ben bu oglen 1 bucukta icsem sorun olmaz yani di mi kusum:26:

Yataktan kalkip askima gitmek istiyorum ve sanirim basarabilirim. Evlerimiz cok yakin, annem simdi bana portakal ve limon suyu sıkti sanirim enerjik olurum hemencik :9:

Kestanemm hemen su kaynat ayaklarina, karnina koy. Kiyamam :50: adacayi da iyi geliyor regl sancisina. Aklinda bulunsun elma sekerim.

Berfooo taze sozlu bayan. Sende uzun sure devam edicek olan durum bu:
Yuzuge bakip, dalmak. Sapsal sapsal gulumsemek ve hayal kurmak :9:

Hemen hemen hepimiz gectik bu yollardan :17:

Son düzenleme:
huleeen yogunum diye ceneniz dusmesinnnn :52::52::52:

hepiizi yerimmmm ogleden sonra rahatlıcam biraz o zamana kadar kendinize esen bakın iyi kalın ya da tam tersiii

pelosum ve bugusum hastaymıs eniste de hastaymıs onu gorebildimmm gecmişler olsunnnn

berfo sen yine bi haltlar karıstırmısın ifadeni gelince alcam :27::27:

haha sorma kusummm hatun alıstı buraları sallamaya :9::9:

evet berfo geldim işim ogleden sonraya kaydı cunkum :9: lavim gibi benim de tuhafıma gitmişti ama simdi ben de anladım adam seni seviyo kızaaaaaaaaamm :52:

sözünüz hayırlı olsun artık xman senin sozlucugun demek :9: jet hızıyla dugun bekliorum haberin ola :9:

elifcimmm sen de mayısa almısın tarihi sanırımmm gecmişi cok hızlı gectim gozume o carptı hayırlı olsun... suncaaa zaman icinde bana da ola bi mucize denk gelseymiş keske yeaa bianda safakların eridi :9:

ben neden mayıs basında evlenmemişim diye hayıflanıorum zaten hatta nisan bile olabilirdi... gecen yıl hazirana kadar ısınmadıydı havalar o yuzden nisan ayını hiç dusunmedim ama simdi uzuluyorum 2 ay 2 aydır daha erken kavusurdum sevdigime şimdi haziranı beklemek bana cok uzun gelio :9:

merdaneli cadı:52::52::52: herşeyi amcam yapmış:41::41: şansen ben olsam sözlenmekten vazgeçerdim:52::52: ama o yapmadı bunu :17::17::17:
rabbim utandırmasın tamamına erdirsin:)

Çağlam berfin hep böyle haltlar karıştırsa,her gün bayram olur burda:32:

daha güzel bayramları seninkiyle yaşıcaz inş :16::16::16:

.........................

atladıgım kimse varmı:S topikten az uzak kaldım:18::18::18: ilgilenemediğim :( derdine sevincine ortak olmadıgım kimse varmı :(
elifim hayırlı ugurlu olsun.. erkene almışsınız
:52::52::52:

nikahta duanı istiyorum:) bizlere dua edermisin:16::16::16:

:

:52::52::52: biri benimi çağırdı:52::52::52: şuan aynı modayım arkadaşımg ece msj atmış yeter artık bakma yüzüge eskitcen:52::52::52:

Berfinim o yüzük parmağından hiç çıkmasın gün geçtikçe aşkınız büyüsün kocaman olsun sonsuz olsun ama çok ağladım ki ya ne oluyor bana yaaa:14::14::nazar: kuzum sözünüz hayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin inş.:16:

şuan için çıkıyor:17: utanıyorumt akmaya:52::52::52:
aşkımız büyüsün kocaman olsun. sanada sonsuz mutlulugu dogru insanla nasip etisn:16::16::16::16:
amin amin inş:16::16:

Bebişlişkooommmmm bir de utanırmış,aman da amannnnn yesinler seniii:103:

Yüzüğün içine yazdırdın mı bişi???

benim parmaklarım çok ince. ince ve uzun:52::52::52: düşün iş yerindeki kızların serçe parmagına bile olmadı:52::52::52:
7 numara :) o yüzden çok kalın deil içine yazı yazılcak kadar deil hani:) ben şık olsun istedim. parmaklarım ince hertarafını yüzük kaplamasın istedim. nişan yüzüğüne yazdırcaz inş:16::16:

benim parmaklarım çok ince. ince ve uzun:52::52::52: düşün iş yerindeki kızların serçe parmagına bile olmadı:52::52::52:
7 numara :) o yüzden çok kalın deil içine yazı yazılcak kadar deil hani:) ben şık olsun istedim. parmaklarım ince hertarafını yüzük kaplamasın istedim. nişan yüzüğüne yazdırcaz inş:16::16:

Benim parmaklar da 6 numara tatlış ben anlıyorm seni.

Sevdiceğimin adının 3 harf olmasına güveniyorum,kuzucuğumun adı olsun yaaaa:52:Allahım özledim bennn:17:

Benim parmaklar da 6 numara tatlış ben anlıyorm seni.

Sevdiceğimin adının 3 harf olmasına güveniyorum,kuzucuğumun adı olsun yaaaa:52:Allahım özledim bennn:17:

ben 6 numara alcaktım. sonrada bari 7 olsun dedim:52::52::52: yani aynı ikimizki:52::52:
artık bende özlüyorum:43::43::43:

Adet sancısından ölüyorum.:59:
canikom majezik varsa tavsiye ederim içmeni.
adet sancıları için kendisi, prospektüsünde de yazıyor zaten. bana çok iyi geliyo.

araya 3 nokta koyarak benle pelinin yazılarını ayırmanı yirim:52::52::52:
kötülükler karşılıksız kalmaz. neyse çok şeyler varda gıybet yapmim daha fazla:9::9:

tşk ederim iyi dileklerin için kuzum:8::8::8:
:1: ricoş kuzum :)

Nurayim ve caglam bal kaymaklarim cok sag olun :16:

Nurayimko simdi ben bu oglen 1 bucukta icsem sorun olmaz yani di mi kusum:26:

Yataktan kalkip askima gitmek istiyorum ve sanirim basarabilirim. Evlerimiz cok yakin, annem simdi bana portakal ve limon suyu sıkti sanirim enerjik olurum hemencik :9:

Kestanemm hemen su kaynat ayaklarina, karnina koy. Kiyamam :50: adacayi da iyi geliyor regl sancisina. Aklinda bulunsun elma sekerim.

Hemen hemen hepimiz gectik bu yollardan :17:
yok pelom sorun olmaz yine 1 buçukta iç sen.
meyve suyunu iç ve aşkıcığına uç :10:

ben 6 numara alcaktım. sonrada bari 7 olsun dedim:52::52::52: yani aynı ikimizki:52::52:
artık bende özlüyorum:43::43::43:

beni de alın aranıza 6 numaralar :3:
benimde tektaş 6, alyans 10 numara :1:
tektaşın içinde sonsuzluk işareti var. aşk öyle yaptırmış.
alyansda da adı yazıyo
onurum diye :)

Son düzenleme:
oyyy oyy anamm anammmm yesinler senin o yuzugunu yahuuu :9::9: Allah tamaına erdirsin berfommmm

benim yuzugumde taslı oldugundan ikimizi yazamadık malesef ben onun adı yazıo Clark

ondada benim adım yazıo Lois...

pelimigimmmm hadi iileş artık amaaaaaaa ben hastayken bol bol portakal suyu ictim nerdeyse bidon bidon :52: bol bol iç kusummm sıvı tuket cok cok

benim böörtlen soslu bebegim evimizin televizyasını da almıs :9::9: İşte bizim asklı asklı film izlicemiz televizyamız:nazar::nazar: :9:

FPR_3D_Panel.jpg
846EB1C8DEA4460EBAC15926F1759003.jpg

Back