Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Berfooo inanmiyoruumm

Resmen jetgillikte pesimden geliyosun eminim sizin dugun isi de carcabuk olacak

Hayirlisi olsun cok sevindimm, umarimm cok mutlu olursunuz kuzummm

Canım benim amcanla olanları bilmediğim için x manın davranışına anlam verememiştim ama ortaya çıktı nihayet.

En tehlikeli duygulardan biri şu 'haset', insana neler yaptırıyor. İnsanı tabir-i caizse insan olmaktan çıkarır Allah korusun.

Siz de o amcayla görüşmeyin valla, bende de öyle bir hala var dönüp yüzüne bakmam,babam da görüşmez. Akrabalık da bir yere kadar.

Yeğen demek evlat demektir nasıl evladın gibi olması gerekene bu gözle bakarsın,anlamıyorum gerçekten.

Tek taşın da çok hayırlı olsun,bana da kısmet olsun malum hala aldıramadım bu tektaşı

Berfooo inanmiyoruumm

Resmen jetgillikte pesimden geliyosun eminim sizin dugun isi de carcabuk olacak

Hayirlisi olsun cok sevindimm, umarimm cok mutlu olursunuz kuzummm

aynen sana baktıkça hep kendimi görüyorum
çok geçmiş olsun sanada sevdiceğine
evlilik tazminatı aldınmı sen pelin:18::18:

lavinim adını vererek dua ediyorum
biz öyle görmedik büyüklerimizden.. fesatlık nedir bilmedik. herkesi kendimiz gibi saydık.. bizi sevmediğini bile bile saygıda kusur etmemişimdir. ama artık benim için bitmiştir o amcam. o farkında deil. insanlara neler yaparken kendi yaptıgı kötülüklerin dönüp dolaşıp ona geldiğini bilmiyor.. nediyim rabbim amcama insanlık versin.. bizede sanada herkesede sonsuz mutluluk

Hep senden çıktı zaten bu jetlikler Pelinom:103:
Jetlikte bi furya olusturduk
Sana da bulastiricam insallah laviniimm

Ama ne guzel kiii
Sag ol findik gecicek insallah
Henuz almadim kuzu.

Berfoooo hayırlısı olsun maşAllah kız tam gaz ileri gidiosun.Bu topikteki bütün kızçeler jet gibi vallahi ani kararlar vermeyi çok seviyoruz topiçenekkk

hayırr tam aksine x manla konuşurken senin kelimeleri kullandım
okuyup şirktten hemen çıktım..

kızlar anlatcam.. şuan sözlendik tek taşım var artık. ama takmaya utanıyorum

Anaaammmm... Berfom hayırlı olsun,her şey açıklığa kavuştu çok şükür.Boşuna dememişler akrabanın ettiğini akrep etmez diye. Bizimkiler de öyle,Allah bildiği gibi yapsın.

Çok mutlu olun kuzum benim.

Ah akrabalar ahhhhh kuyu kazıcılar

Berfoooo hayırlısı olsun maşAllah kız tam gaz ileri gidiosun.Bu topikteki bütün kızçeler jet gibi vallahi ani kararlar vermeyi çok seviyoruz topiçenekkk

durmak yok yola devam amcamda artık kudurur

canımmmmmm darısı başına inş:) daha güzelleri inş seni bulur

günaydınnn gelinciklerrrr berfooooooo hayırlı olsunnn kuzucann

meeeeeee saol canım:)

amin inş çok mutlu olcaz.. inş sana daha güzelleri nasip olur
x manda benim akrabam

berfooooo
hayırlı olsunnn, sözlü hatuuunn allahım bir ömür parmağında yüzüğünü, kalbinde aşkını, alnında yazısını taşımayı nasip etsin
amcana da diyecek bi laf bulamıyorum. allah biliyor canım, hiçbir şey karşılıksız kalmaz. kendisininde kızı varmış, allah korkusu olan insan nasıl böyle laflara, böyle oyunlara kalkışır
...
pelinimmm enişteye de geçmiş olsun. allah şifalar versin. antibiyotik için bişey olmaz kuşum ama saatinde almaya çalış bundan sonra

araya 3 nokta koyarak benle pelinin yazılarını ayırmanı yirim
kötülükler karşılıksız kalmaz. neyse çok şeyler varda gıybet yapmim daha fazla

tşk ederim iyi dileklerin için kuzum

Son düzenleme:
huleeen yogunum diye ceneniz dusmesinnnn

hepiizi yerimmmm ogleden sonra rahatlıcam biraz o zamana kadar kendinize esen bakın iyi kalın ya da tam tersiii

pelosum ve bugusum hastaymıs eniste de hastaymıs onu gorebildimmm gecmişler olsunnnn

berfo sen yine bi haltlar karıstırmısın ifadeni gelince alcam

Çağlam berfin hep böyle haltlar karıştırsa,her gün bayram olur burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…