- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.041
Pelintoşum iş için rapor alamadın anlıyorum da mutlaka gidin acile... Bir iğne yapar, serum takar, rahatlarsın.
Yemek de yiyemiyormuşsun serum iyi gelir tatlım iyileş bir an öncee
Benim de iyileşmeye çok ihtiyacım var şeker.
Şimdi geldi sevgilim yanımaAbimle yemek yiyolar gidelim bi acile bakalım ne olacak
Ben hiç alışık değilim bu halime.
bitmiyor hasret mervem. bitmiyor...Nurayıımmm güle güle kullanın,aşklı günlerde.Oyyy ben de çok özledim,burnumda tütüyor valla.
kızcelerııımmm operım hepınızıı
Pelimimee aciil şifalar versin Allah'ım , berfo fındıgııı yüregimizii ağzımıza getirmeee pis şımarık
lokumum cok cicikleeerrr
çok özledim hepınızı yaamailden yazabılıorum işteyken ama kkya girmek istemıorum işyerindeyken. ayrıcaaaa bende fenalardayım cıdden salgın var bence kafamı zor kaldıroorum boğaz kasınmasıyla basladı baya fena ettı benıdee bide 20lik diş sıkıntısı cekıorum
Pufummm hoşgeldin.Dikkat et kendine hafta sonu ben de fenaydım da atlattım şükür.
Az kaldı Nurayım sabret.Evleneceksiniz,çok mutlu olacaksınız inşallah ve biz de evlilik için şafak sayarken sen de benim yanımda olacaksın.
94 gün kaldııı :127: :123:
inşallah kaderimizde böyle diyordur pelom. inşallah bir engel çıkmaz kavuşmamıza.
...
berfooooopopişine bi şaplak geliyooo şimdiiii, cevap ver bizeeeee
Öldürdün beni.
canım benim teşekkür ederimmmPelin'cim çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah. Çok üzüldüm gerçekten ...
telomer Canım ne kadar güzeller öyle. Mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah
pufing Canım sana da geçmiş olsun.
Gerçekten garip bir şekilde salgın var. Bende rahatsızım
kokusunu sever misin bilmem ama Vicks inan ki çok iyi geliyor. Boğazına sür sar.
Ben çok sık hastalanırım ayda kaç kutu antibiyotik biter... İnan bunu keşfettim ve ilk defa almadım antibiotik.
İyi akşamlar kızlar
pelomm benimki kendine de almışNihanim2 aydir mi
Ayy nasil dayaniyorsun be canim. Ben 2 gunde perte ciktim.
Dikkat et kendine gecmisler olsun kuzum, ruzgar mi esti. Ayy benim bile icim urperdi
Asklarim daha iyiyim. Portakal ve limon sıkti elleriyle sevdicegim onu ictim. Ben bu sabah saat 11e kadar sirketteydim kendimi cok kotu hissedince izin alip ciktim. Yarin gitmicem ise. Yarin toparlarim gibi geliyor. Yani insallah.
Lokumum nurayim bayildim bende aldim onlardan bi tane. Sekerlik yapmak icin
Gule gule kullan kusum.
Berfiiiikk meraklardayiiiz!
Hasretlik ceken bebeklerim Allah yardimciniz olsun bi an once kavusun insallah asklariniza.
Cok zordur eminim.
Kardesoteemm nazomm sana kiyamam ben hastaligimiz bile ayni zaman da be. Daha ne diyim ki.
canım benim teşekkür ederimmm
sana da geçmiş olsun, çok sık hastalanıyorsun heralde :26: allahım şifa versin her daim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?