Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Biz mailleştik sordum ne olduğunu ama kendisinin söylemesi doğru olur sanırım.:26:

Dua edin çok dedi.

İyice meraka düştüm şimdi:26::26::26: Ama kendisi ne zaman isterse o zaman anlatmalı o yüzden soramam.

Bekleyeyim bakalım,dualar edelim derdi her ne ise çözüme kavuşsun inşallah.

Berfinle bende konuştum kızlar korkmayın çok kötü bişi yok gelince kendisi anlatır zaten

pelinimmmmm, hayırlı olsun tatlımm gelinliğin de.. ne kadar güzel seni böyle mutlu ve tatlı telaşlar içerisinde görmek :)))

günaydın kızlarrrr berfişş noldu yaa aşşsadasnn umarım sorununu ne oldugunu yazıodundurr dularımız snınle her zaman kusum bılıosun zaten

çok sinir bozucu bi durum. nasıl bi zihniyete sahipse kız, kendini düşürdüğü durumu görmüyo. boşver kuşum sevdiceğin yanında seninnnn
...
berfocanı ben de merak ettim

çok sinir bozucu bi durum. nasıl bi zihniyete sahipse kız, kendini düşürdüğü durumu görmüyo. boşver kuşum sevdiceğin yanında seninnnn
...
berfocanı ben de merak ettim

Sorma kuzum,durduk yere mide ağrısı çektirdi bana. Yaaa nerde bizim kızçeler ? :44: Kimsecikler yok bugün.

biz berfoyla gorustuk mailden sanırım suan ofisten cıktı ... anlatır gelince kuslarımmm

ben yogunum azcıkın bu ara pelom da hastaa eliso da cok yogunmus nejla henuz net basına gecmedi sanırım ezgi ne zamandr ortada yok :44:

Berfişkoya ben de cevap yazdım ama cevap gelmedi:26:Üzecek bir şey mi dedim acaba:18:

lavinim gormemiştirr benim telefona mesaj atmıs işyerinden cıkıorum diye gelince cevaplar

kızlaar ne alemdesiniz nasılsınız?
Ve nolmuş Berfine yaa:26::44::44:

nihancımm hos geldinnnnn

iiyi diyelim iyi olsun kusum senden ne haber bakimm

nihancımm hos geldinnnnn

iiyi diyelim iyi olsun kusum senden ne haber bakimm

İyidir tatlıııımmmm biraz daha iyileştim çok şükür, bu da enerji, sevgi olarak aşka yayılıyor
Ama çok feci özledim bir hafta olduu...
İnsan ne çabuk alışıyor varlıklarına değil mi? Bir buçuk yıl görememişliğimiz var oysa.
Okulda yoğunum bu ara, her şey biz edebiyatçılardan bekleniyor
Sen nasılsın, eviniz nasıl

Ben yurttayım,soru çözdüm baya,dinleniyorum.:86::86: Gelince anlatır kuzum.

Sen nasılsın?

Oh oh çalışkan gelinciğimiz
Merak ettim valla Beeeerrrrfiiiiiiiiiiiiiiinnnn hadi gel Hayır olsun da inşallah.
Ben de iyiyim canım, bugün yine bir iş yıkıldı üstüme de bakalım. İsyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann diye bağırasım var

aynen öyle kusum valla onlarlayken kus olan zaman onlarsız kagnı mubarek bir de o durum var

okul yıllarının tadını cıkarın inanın iş hayatı daha cetrefilli... bunu soyliceim iç aklıma gelmezdi ama öle okulu canın isteyince kırıyodun o gun ders dnlemek istemezsen dinlemiodun

ama iş hayatında böle şeylere yer yok

ben de iyiyim cok sukuuur evim hala pasaklı bugun kayınbabikim ustaları getircek sanırım fiyat falan almakla ugrasıoruz daha adam etmeye baslamadık kusum

Tatlııım ah okul yıllarım bitti beniiim.
Çiçeği burnunda bir yılı bitmiş öğretmenim
O yüzden tutturuyorum ya sevdicek atansın da evlenelim diye
Ben de hep diyorum ne güzel okula gitmeme şansımız vardı, şimdi hasta olsak bile gitmek zorundayız, rapora bin laf..
Zaman da gerçekten onlarla jet mübarek Şöyle dur desek dursa
O ev sizin ellerinizle saraya döner kuşuum, zamanla inşallah.
Ben şimdi çıkıyorum okula gideceğim... Öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…