Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Cupcakelerim benim yemek yiyip dersaneye gitmem lazım. Çeyiz çemen almak için para lazım,bunun için de atanmak lazım.

Akşam ormanda buluşuruz. Öptüm hepinizi.

MErvecimmm sende öğretmensin inşallah atanırsın benim olduğum yere beklerim ev arkadaşı oluruz hem bak doğu görevi

kızlar benimkide bana taşıtmamak için kavga eder benle.bazen çok ağır ve birsürü poşet olduğunda yalvarırım bari en hafifini ver diye ama vermez aşkoprensim benim kıyamaz banaaa bende onaa

MErvecimmm sende öğretmensin inşallah atanırsın benim olduğum yere beklerim ev arkadaşı oluruz hem bak doğu görevi

Canım sen de mi öğretmensiiiin?
Branş ne, şehir ne? Bu üçünü istiyorum

kızçelerim ben çıkıyorum. yoruldum ya oturmaktan
bi bakayım evde yemek kalmışmı umarım vardır zira bugün halsizim. dün eve gittim yine hiç oturmadan bir sürü yemecikler yaptım.köfte yaptım birazını yedik birazını buzluğa attım. bugün içinde dünden kıymalı brüksel lahanası ve mercimek çorbası yapmıştım. sonra yanınıza gelmeye halim kalmadı
öpüldünüz gelincikcikciklerimm

kızlar benimkide bana taşıtmamak için kavga eder benle.bazen çok ağır ve birsürü poşet olduğunda yalvarırım bari en hafifini ver diye ama vermez aşkoprensim benim kıyamaz banaaa bende onaa

Takdir ettim enişteyi
Böyle diyorum ama ben de kıyamam yaa, alırım hafiflerini

yaşasınnnn akşammm olduuuu
kabus gibiydi işler yahuuuu

mesai biter berfin kaçar. tek tek öpüyorum

kızlar hemen kapın bunları
nazlı sende totonu cimcikle

Peliminotamaa ve enişteye kocaman bir maşallahhh
MinigininFaresi hoşgeldin tatlım. bir an 19 yaşıma döndüm nasılda zor sabrediyordum nişanlanacağım, evleneceğim günler gelsin diye
Hepimizeee nazar ezgiiiimmm

Çağloşummmm Pelinim Elisim gelinlikler nerdeeeeeeeeeeeee hadi alın artık çok heyecanlıyım merakla bekliyorum ve adım adım takip ediyorum sizi

Ben daha alamadim kiz kismetse bu hafta aliciiiz

Biii suruu yeni gelincik gelmis hepsi de hosgelmis

Benim askim bana poset tasitmaz hatta benim cantami bile kendisi tasir elimi rahat tutsun die arkadaslari hep onla dalga gecio ama benim bitanem o ya yeriiimmm yer yer

Aaaa Pelinim benimki de çantamı taşır.
Çok büyük konuşmuşum, asla taşımam derdim diyo bi de
Aşk bu işte

benim superherom da bana tasıtmaz hiçbişey

pazularıma baksana askım muhabbeti bizdede oluyo ben de ona dil cıkarıorum

Bulalım vallahi canım

Benden önce kedi bakışlarını sevdicek yapıyo
Ama genelde o taşır söylene söylene

İsimlerininde verdiği bişey var galiba kuzucum

Öptüm pempiş yanaklardan Oooh maharetli gelinçemiz bizim

yaşasınnnn akşammm olduuuu
kabus gibiydi işler yahuuuu

mesai biter berfin kaçar. tek tek öpüyorum

kızlar hemen kapın bunları
nazlı sende totonu cimcikle
Kaptım bende berfoooo boncuklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…