- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.541
ohohooow pastammm aşka gelen aşkınızı severimmmmmmmmmmmmmmmmm
berfommmmuz resmen aşk kadını oldu yaaaay nerde o catlak bu aksam
![]()
hahahhaah sormaaa pastaam bizide geçicek bu bak sana söliiimmm
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohohooow pastammm aşka gelen aşkınızı severimmmmmmmmmmmmmmmmm
berfommmmuz resmen aşk kadını oldu yaaaay nerde o catlak bu aksam
![]()
iyi geceleerr lokumummm, buguuuummm
pastaamm bızde bı hafta hasretli bi hafta rahatız bu vardıya sıstemı ıyı oldu bu hafta sabahcıı gene rahat rahaat görüşebilooruuuzzama haftaya gene hasreeet çanları çalıcaaak
Bu arada koydum kafama alıcaamm ıphone5 ama sevgilicikk cok kızıyoo
![]()
ay ben kıyamam sizeeee ama dedigin gibi bu sekilde en azından bi hafta gonlunuzce sizin oluyo bitanem
o hasretli haftalar hep cabucak gecsin insallaaaaahhhh
nie kızıo kusuuumm tutumlu minnak ol diye miii yoksammm![]()
belki de sana suprız yapıp o alcaktır kusum![]()
yok pastaam hiiç sanmıyoruummmcimri değildir hiiç aksine savurgandır gezelim tozalım anılar biriktireliim dibine kadar harcar ama telefon onun için aramak , msj cekme ve foto cekme ısını yapıyosaa yeterliiidir
![]()
yok pastaam hiiç sanmıyoruummmcimri değildir hiiç aksine savurgandır gezelim tozalım anılar biriktireliim dibine kadar harcar ama telefon onun için aramak , msj cekme ve foto cekme ısını yapıyosaa yeterliiidir
![]()
Enişteee süper düşünüyo bencee takdir ettimm![]()
çağla pastamlaa senii önümee kataar sopaaylaa kovalarım heeebende bana hak verirsinizde kurbamaaa okuturum diyoodum hain kuşlaar
çağla pastamlaa senii önümee kataar sopaaylaa kovalarım heeebende bana hak verirsinizde kurbamaaa okuturum diyoodum hain kuşlaar
Ayyy sen böyle yazınca bi tuhaf mı oldum ben ne yaapelosummmmm limonatam benimmmmmmmmmmmmmm siz simdi hem devletin hem Hakkın huzurunda eş mi olcaksınızzz
maşallah subhanallah sizeeeee bitanemmm Allah ım hiç ayırmasın siziiii aşkınızı gulen yuzunuzu soldurmasın hiççç![]()
süperjetli aşkınız süperjetli mutlu sona kosuyooooooooorrrrrrrr yehuuuuuu
hadi yine harlem shake yapalım![]()
Nejlaamm çok sağ ol canım benim hiç birimizi neşesi bozulmasın tatlıımmPelincimmmmm Rabbim bu neşeni ve mutluluğunuzu hiç bozmasın yaben bile heyecanlandım o gün derste kesin bunu düşünürüm kendimi de hayal ederimm ohh
o heyecanla evlenir balayına gider hatta çocuğumuz bile olur hayallerimde
![]()
Pelotuum neyimiiiz planlı oldu kii hehehe ben şaşırmıyorum artıkyeriim siziii düğüün günüü gelsin bian eveeeelll yaaaaaaaaaaa
![]()