Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Gelsin artık o günler,daha ne isterim sevgilicim papyonlu miniminnoş olacakkkkkkk

Peliminotamaa ve enişteye kocaman bir maşallahhh
MinigininFaresi hoşgeldin tatlım. bir an 19 yaşıma döndüm nasılda zor sabrediyordum nişanlanacağım, evleneceğim günler gelsin diye

Peliminotamaa ve enişteye kocaman bir maşallahhh
MinigininFaresi hoşgeldin tatlım. bir an 19 yaşıma döndüm nasılda zor sabrediyordum nişanlanacağım, evleneceğim günler gelsin diye

Hoş bulduk Zaman su gibi geçiyo dimi ?.. Bende istiyorum arada çok yoğun oluyo duygular ama yapıcak bişi yok =)

Gelsin artık o günler,daha ne isterim sevgilicim papyonlu miniminnoş olacakkkkkkk

ilk adımı atıyosunuz bile insallah kusum sen bi tanıs o gunlerde gelicekkkk

minnoş eniştemiz nasıl da giydi damatlıgı dicez

merhabalaaar kızlar :79:
yeni topiğiniz hayırlı olsun beni de alın aranızaaa

merhaba tesekkur ederiz hos geldin

Evet Amin, Rabbim hayırlısını versin 2,5 yıldır birlikteyiz ama okullar var daha Evliliğe var 5 6 yıl, kısmet =)

ohooo gecer canım gecer zaman gercekten su misali oyle hızlı akıyo ki

siz yeterki birbirinize hep sahip cıkın

Son düzenleme:
hoşgeldinn

evet su gibi geçiyor. önemli olan her saniyeye güzellik katabilmek, geçen zamanla birlikte aşkını, bağlılığını dahada güçlendirebilmek

Hıhı, İnşallah hep aşkla, huzurla, mutlulukla geçer Bende hatalarımı düzelteyim biraz :26: Bu arada uğurlu geldi heralde, benimle birlikte 2 kişi daha geldi

Çağloşummmm Pelinim Elisim gelinlikler nerdeeeeeeeeeeeee hadi alın artık çok heyecanlıyım merakla bekliyorum ve adım adım takip ediyorum sizi

bugün pek bereketliyiz maşallah
hoşgeldiniz kızlar. öyle benide alın diyip kaçmak yok ama. kendinizi tanıtın

Hoşbulduk
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…