- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.441
ay daha miniciksinnn
en hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun her donemin ayrı bi guzelligi var canımmm bu yaslarının da tadını cıkar oh misss
benimkide ben papyon takmam diyodu lavimsimdi kendisi soluyo papyon dusunuyoruz diye
yani o zaman geldi mi sen ne dersen o oluyo merak etme bisey dese de hatun yapsam diye dort donuyolar
zaman yaklasmıs hedefe ulasmaya az kalmıs ya onun zafer sarhoslugu oluyo uzerlerinde
simdiki sorunumuzda dugunde oynamak... oynamam diye tutturdu gorcem oynayacakmı oynamayacak mı
mervosum gelicek tabiki de hem belki beklediginden de cabuk kim bilebilir ki
ay daha miniciksinnn
en hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun her donemin ayrı bi guzelligi var canımmm bu yaslarının da tadını cıkar oh misss
Peliminotamaa ve enişteye kocaman bir maşallahhh
MinigininFaresi hoşgeldin tatlım. bir an 19 yaşıma döndüm nasılda zor sabrediyordum nişanlanacağım, evleneceğim günler gelsin diye
Canım senin adına çook sevindim çok mutlu ol inşallahhhunutmuşum ezgisim ben unutkan bi insanım..
dalgınlık ve dikkatsizlik çok var bende
hayırlısıysa inş lavin
hoşgeldinnmerhabalaaar kızlar :79:
yeni topiğiniz hayırlı olsun beni de alın aranızaaa
Hoş buldukZaman su gibi geçiyo dimi ?.. Bende istiyorum arada çok yoğun oluyo duygular ama yapıcak bişi yok =)
Gelsin artık o günler,daha ne isterim sevgilicim papyonlu miniminnoş olacakkkkkkk
merhabalaaar kızlar :79:
yeni topiğiniz hayırlı olsun beni de alın aranızaaa
EvetAmin, Rabbim hayırlısını versin 2,5 yıldır birlikteyiz ama okullar var daha Evliliğe var 5 6 yıl, kısmet =)
yaa beni de alın aranıza, hem 2013 geliniyim hem de düğünüme 30 gün kaldı imdaaaaat! :)
Benide alın aranıza benidee
2013 gelini olamasamda gelin olucaamm Allah ın izniylee
yaa beni de alın aranıza, hem 2013 geliniyim hem de düğünüme 30 gün kaldı imdaaaaat! :)
hoşgeldinn
evet su gibi geçiyor. önemli olan her saniyeye güzellik katabilmek, geçen zamanla birlikte aşkını, bağlılığını dahada güçlendirebilmek
bugün pek bereketliyiz maşallah
hoşgeldiniz kızlar. öyle benide alın diyip kaçmak yok ama. kendinizi tanıtın
Tubam hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?