- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.421
berfo catlaksın yemin ediorum
sibosum hos geldin bebeem
berfooo delisinn delihaftaya sevişiriz insallah ozaman :))) haftaya gelcem buyuk ihtimal
ayyy o kırmızı aynı zamanda aşkın da rengi olmuyor muydu hatunlaaarrr
Ebeett hemdeee en ateşlisinden dimi çağlaaamm
tüm nazar boncukları berfiiiinnnnn içiiiiinnnnn
...
sanki bi roman okudum pelinimmm
gözlerim doldu yer yer, gülümsedim bazı kelimelerde de
hissettiğim çok şey var ama kelimelere dökemiyorumm
ah
...
iyi gezmeler bebeğim
Ahh ElisimmPelinim o kadar duygulandım kiİçimdekinin tarifi yok şuan.İnşAllah çok mutlu olursun bitanem ki olucaksın biliyorum.Aşk dolu,sevginin bitmediği,kahkahaların tükenmediği bir yuvanız olur bitanem Kıyafetin ve ayakkabılarında hayırlı olsun kuzucum.Bende bu haftasonu almaya çıkıcam bakalım.İstediğim gibi bulabilecek miyim bakalım ?? Ayacıklara kuvvet
Canımm çok sağ olPelinnnn ne güzel yazmışsın öyle
Mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın
--------
Karbeyaz benim eski nick orchidea'ydı.
ohh kuzularımın cenesi dusmus yine
pelommmmmm pelommm ah ben seni ne yapayımmm yaaaaaaa kalbinden dokulen o guzel incileri yerimmmmm sen hep cok mutlu ol hep boyle guzel haberler ver bizeee hep ısık sac bitanem olur muuuu
ÖmrüküüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmKeşke yanında olabilseydim
yook yoook sen benii ağlatıcaaan! Ay ben çoook fenaa oldum şuaaann her anına şahiit oldum seni güzel yüreklim güzel yüzlüüm ömrüküüm beniimmm ! Allah mutlulugunuzu gözlerden uzak tutsunSeni, aybik eniştemi öyle çoook seviyorum kiii haddi hesabıı yoook !
Kestaneeemmm.Rabbim senin sabrının,dualarının karşılığını verdi. Dökülen gözyaşlarını gül bahçelerine çevirdi. Her bir gün daha da çok mutlu ol.
Lavin.Ben seni tanıyormuşum da haberim yokmuş.
Ben yeni biri sanıyordum seni,rezilliğim diz boyu yemin ederim.
Boyle gormen ne guzel kurabiyemkız mervooooss aglamak yasak burdaaaa hep gulelım biz insallah
evet kuslarım insallah az kaldı kalanlarda hayırla ve hızla gecsinnnn ve aslaa nihancım hayal kurmaktan vazgcmeyin
en guzel ornek Elis immm bunun icin... kendi de yazmıs bir anda 2013 gelini oluverdi
pelom da baska bir sahane örnek benim icin hayatlara bir anda nasıl sihirli bir degnek degebiliyor diye
inanmaktan hayal etmekten vazgecmeyin...
bir söz var ya...
Hep denedin hep yenildin, olsun bir kez daha dene, bir kez daha yenil... Bu kez daha iyi yenil...
işte öyle... Ne olursa olsun ne yasarsak yasayalım yenileyecegimizi bilsek de denemekten inanmaktn vazgecmeyelim
gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsunpe pe peloooooooooo annemmmmmm büyüdünmü sennn tebrik ederimmmmm
dün x man bizde kaldı
Direkt dalmış gibi olcam ama dikkatimi çekti..Ne kadar sıcak bir topikBirinizin derdi de sevinci de ortak oluyor, dedikodu yok , fesatlık yok , kıskançlık yok İnşallah hep böyle olursunuz 2013 model olsaydım beni de alırdınız heralde ama daha çoooooooo..k var bana
Ben geldiiimmmm benim güzel bebişlerimİşler çok feci yoğun kafayı kaldıramıyorum yoruldum Pelommmm bizde 2 kez kan vermiştik bitanem.Küçük ciğerlerimi çekmişlerdi.Kendi halinde nefes alıp veriyor benim küçük minnak ciğerler işte Niye bunu yazdım bende bilmiyorum Bugün öğle arası aşklandım bol bol süpriz yaptı nişanlıcanım benim damatlıklara göz gezdirdik birlikte nasıl heyecanlandı benim sevgilim kurban olsun aşkı ona damatlık alan var mı kuzularım fikir verebilecek???
Direkt dalmış gibi olcam ama dikkatimi çekti..Ne kadar sıcak bir topikBirinizin derdi de sevinci de ortak oluyor, dedikodu yok , fesatlık yok , kıskançlık yok İnşallah hep böyle olursunuz 2013 model olsaydım beni de alırdınız heralde ama daha çoooooooo..k var bana
Merhabalar hoş geldinnnn
Gelebilirsin istersen tabi, benim gibi tarihi belli olmayan ve 2014 gelini olanlar da var burda
Maşallah bize.
Ben de 20?? modelim.
ay kuzular maile daldı burası unutuldu
elisom biz baktık azcık ama cok detaylı degil asıl bu haftasonu bakıcaz ciddi anlamda
sarara, kiğılıya ve networke baktık tam olarak denemedi paşacanım sadece ceketini giydinetworktekini begendim en cok
normal takıma saten yaka dugme ekletip papyon kusak almaya karar verdik daha sonra da giyebilsin diye zaten o parlak damatlıklar hiç hosumuza gitmedi
haftasonu tamamen giyip denicek yanımda spatula goturmeyi dusunuyorum birinin eline vericem beni kazırsınız artık eriyip zemine yapısınca diye
canım hos geldin....
amin insallah sag olasın
2013 model olmana gerek yok ki her zaman gelebilirsin burda henuz tarihi belli olmayan arkadaslarımız da var hepsi bizim canımız
mervomm mervommm hatunun fendi erkegi yendi diorsun
Evet koca bi MaşallahÇok teşekkürler Benim 2014'te değil maalesef Bugu'nun dediği gibi 20?? =) Daha yaşım 19 =)
Çağloşşşş konuşunca sevgilimle hiç anlaşamıyoruz,ben bunca zaman sevgilimi takım elbisli görmedim.
Bildiğin nefret ediyor,aslında papyon çok yakışır ama ben 1 saat sonra çıkarsam olmaz mı diyo.
Açıkçası ben de çok merak ediyorum nasıl olacağını
Aynen öyle.
Anammm sen baya ufakmışsın.Ben 23 oluyorum 12 gün sonra.
Benim sevgilim de öyle.Kravata yular diyor adam ya.
Evet koca bi MaşallahÇok teşekkürler Benim 2014'te değil maalesef Bugu'nun dediği gibi 20?? =) Daha yaşım 19 =)
Çağloşşşş konuşunca sevgilimle hiç anlaşamıyoruz,ben bunca zaman sevgilimi takım elbisli görmedim.
Bildiğin nefret ediyor,aslında papyon çok yakışır ama ben 1 saat sonra çıkarsam olmaz mı diyo.
Açıkçası ben de çok merak ediyorum nasıl olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?