Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Gelinciklerim ben de çıkıyorum.:39: Yarın stajım var,yavru pıtırcıklarımın karşısına yorgun bir yüzle çıkmayayım.

Gündüz muhabbetine katılamayacağım ama kalbim sizinle olacak.:12:

İyi geceler,hepiniz aşklarınızı görün rüyanızda.:16:

Hoş,benim başka göreceğim yer de yok zati.:27::14:

Öptüm sizi.:54:

:54:
Gelinciklerim ben de çıkıyorum.:39: Yarın stajım var,yavru pıtırcıklarımın karşısına yorgun bir yüzle çıkmayayım.

Gündüz muhabbetine katılamayacağım ama kalbim sizinle olacak.:12:

İyi geceler,hepiniz aşklarınızı görün rüyanızda.:16:

Hoş,benim başka göreceğim yer de yok zati.:27::14:

Öptüm sizi.:54:

Olsun bak benim de yok:1::1::1:
RÜyamda göreyim diye dua ediyorum ben de hep:31::31:
Ben de çıkayım artık.
Gözlerim yoruldu, uykumu alamıyorum sonra çirkinleşmeyeyim evlenmeden:37:
Hepinizi bissürü bissürü öpüyorum:54::54:

Son düzenleme:
İyi geceler kuzucuklarım:54: tatlı tatlı kocaman aşklı rüyalar.Yavaş yavaş hazırlanıp yatma vakti.Yarın yine çok yoğun bir gün daha beni bekler.Öpüyorum hepinizi kocaman:54::16:

hayır tatlımmm sadece sana olmuyor hepimiz yasıyoruz zor bir surec bu surec ama gececek insallah hayırlısıyla :16: sıkma canını

sağol kuzum :) ne bilim ya insan bi alıngan oluyor kii sorma gitsin... maddi sıkıntıyı söyleymiyorum bile eminim hepimizde vardır :(

Biri beni mi tarif etti ? Sinir,stres benim göbek adım olur da.:9::9::9:

Arkadaşları hiç takma kuzum,ben dersimi dinleyip geliyorum valla,umrunda olmasın kimse.:6:

Ah maddiyat.Benim paşam da iki yıldır atama bekliyor.

Bu yıl birlikte gideriz inşallah.:17:

Az kaldı hem de çok az.:52::52::52:

Nihan gel oturup ağlayalım.:9::9::9:

Ya ben çok takıyorum kafaya arkadaşlık ilişkilerini dersi dinleyip çıkayım diyorum ama o insanlar çevremde otururken bile rahatsız oluyorum :43:
İnşallah atanır paşan Allah yardımcısı olsun..

Çağlaşuum sağ ol fıstıklı kurabiyeem:16::16: O hayallerinize az kaldı inşallah:nazar:
Bize şu an hayal kurmak yasak:19:

Üstüste gelmiş her şey o yüzden böyle hissetmen çok normal canım.
Mezuniyet ayrı bir sıkıntı resmen, düğün ayrı bir telaş...
Ama aşkınla, hevesinle, heyecanınla güzelce atlatırsın bu günleri inşallah

İnşallah canım amin.. herşey üst üste geldi aynen.. Özellikle okul çok yoruyor artık.Çünkü 5.senem hazırlıkta okuduğum için insan belli bir yaştan sonra okula gidip gelmek istemiyor sıkılıyor artık.. Arkadaşlarla çıkan anlaşmazlıklarda cabası.. :(

İyi geceler fıstıklarım ne güzel eskiler anılmış tazelenmiş :16::16: ben takip ederdim sizi arada selam verip çıkardım kim derdi ki benimde birgün burda yazacağımı ben 2014 ü beklerken aniden 2013 gelini olmam heyt be seneleri beklerken şimdi 2 aydan bahsediyorum hatta nikahıma azcık kaldı:16: bende kendi anılarımı beklentilerimi bekleyişimi hatırladım tazeledim.Hey gidi hey diim bende.Zaten duygusala bağladım sevdiceğim eve daha çok para getircek diye kaldı iş yerinde çalışıo arıcık gibi benim çalışkan arım :16:

uhhuuuu hatsafhada özellikle arada ağlama nöbetlerim gelio benim.Çok kötü oluyorum sonrada düzeliveriyorum karmaşık çok hemde:31:

Hemde ne karmaşık :( herşeye ağlıyorum ya aptal aptal filmlere reklamlara falan anlatamam yani.. hiç huyumda değildir..

Buraya iyiki geldim tekrardan..İnsana güç veriyor.. Herkesin durumu benzer paylaşımları benzer yaşadıkları aynı birbirini en çok anlayan insanlar burada..İyi ki varsınız.. :43::43:

Evet Çağlammm :16: bak şimdi hayallerimizi gerçekleştiriyoruz adım adım yaklaşıyoruz.Azcık kaldı minnacık :16: Çok şahane bi duygu bu Çağlammm çok başka 6 sene beklemek ardından artık Allah ın izniyle kavuşacağını bilmek heyecan verici Rabbim bu heyecanımızı hiç bitirmesin hep ilk günkü gibi capcanlı kalsın:16:

aminnnn bebegim aminnnnnnnnnnnnnn

kesinlikle cok baska bi duygu rabbim isteyen herkese en guzeliyle tattırsın bizim de safaklar tukensın artık :16:

Kuzum yaa yıllardır hayallerle içiçeyim zaten, hep buluşmayı, kavuşmayı, yanında olmayı, hayal ettik o da ben de.
Yoksa nasıl geçerdi uzaktan uzağa bunca yıl:1::1:
Ama son bir yıldır tam olacak bir şeyler diyip hayal kurup plan yapıp bunların gözlerinin önünde yıkılması çok üzdü ikimizi de.
Şimdi öyle uzun uzun o tatlı hayallerimizi paylaşamıyoruz, hayallerimi yaşatamadığı için canı yaşıyormuş paşamın:50::50:
Ben de bu yüzden ona anlatmadan kuruyorum hayallerimi bir süredir. :31::31:

gecici bunlar kusum nasılsa bu da sızın sınavınızmıs her askın atlattıgı bir sınav oluyor genelde maalesef

bazen guzel seyleri once hak etmek gerekiyor bu hayatta merak etme birlikte kurdugun o hayalleri yasayacagınız gunler de gelecek :16:

mervosum Allah kolaylıklar versinnn simdidennn iyi geceler asklı ruyalar sana da

ben de yavastan yavastan ucayım yataga böörtlen bidaha arayamıcak telefonu kapandı yine o arıcak diye beklemeyince uykum gelio azcıkın da usudum bugun beni yatakcan bekler :9:

karbeyazcımmmm birebir aynı seylerrri yasıyoruzzz hiç dert etme olagan seyler...:16:

Lavimm kitabı buldummm defterime yazdıklarım kargacık burgacık... Yarın yanımda goturcem taratıp atıcam sana Renk Terapisini

kızlarla da yaparız onu belki yarın yeniden bi inceliyim de konusalım bu renk meselesini

iyi geceler optummm kobacannn kobacannnnnnnnn :54::54:

gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun:52::52::52::52::52: pe pe peloooooooooo:52::52::52::52: annemmmmmm büyüdünmü sennn:52: tebrik ederimmmmm

dün x man bizde kaldı:52::52:

canım canım seninde gördüğün duyduğun bi ev olursa bana haber verirsen sevinirim.
bide ben seni yerimmmm :56: hiç zahmet etme kuzucum ben alırım 8 martta gidicem büyük ihtimalle. malum bi yandan dünya alışveriş günü o gün :) ben öyle ilan ettim.
veririm tabi kuşum haber vermezmiyim hiiç. buarada 8 mart iyi fikirmiş bak inşallah gidebilirim bende:9:
nurayımmmmmm bana da yakın olcak sayılırsın bi minibusluk yolllll baane benim de komsum sayılcaksınnnn:9:

zaten pelotumunda istanbulaa geldigi bir gun hepinizi evimde agırlamak istiyorum ben böörtlenin olmadıgı bir haftasonu :16::16::16:

hatta keske uzakta olanlarda o gun gelebilseler ne guzel olur
:
inan bende öyle çok hayal ediyorum ki sizi evimde ağırladığım günleri kurabiyem...ama o günlerde gelicek kiii:16:

karbeyaz hoşgeldin:3:
kızlar bende ünideyken kk ya bakardım arada. bi mezun olayım bende giricem yazıcam derdim kendi kendime:9: keşke daha erken gelseymişimm:31:

günaydın gelinciklerimm:21:
berfo kızz neler oluyor:52:

mutluuuu merhaba aramıza hos geldin :16::16:

günaydın kızcelerimmmmmmmmm :54::54::54::54::54:

lavicim bi blogta bahsettigim olayın ozetini buldum mailine atıcam adresini kusum :54:

berfoooooooooo neler duyuyuorummmm :nazar::nazar::nazar: hadi hayırlısı insallah 2013 e yetisiosun :9:

veririm tabi kuşum haber vermezmiyim hiiç. buarada 8 mart iyi fikirmiş bak inşallah gidebilirim bende:9:

inan bende öyle çok hayal ediyorum ki sizi evimde ağırladığım günleri kurabiyem...ama o günlerde gelicek kiii:16:

karbeyaz hoşgeldin:3:
kızlar bende ünideyken kk ya bakardım arada. bi mezun olayım bende giricem yazıcam derdim kendi kendime:9: keşke daha erken gelseymişimm:31:

günaydın gelinciklerimm:21:
berfo kızz neler oluyor:52:

ben keşfettiğim gibi geldim:52::52: ezgi sen istanbuldamısın

yaw biz nezaman görüşcez:41::41::41::41:
8mart ne ayak :32::32:

x man bişey yapınca kadıan şiddete son mart kadınlar günü diyorum. sonra bi ara ben ona vurdum gibi oldu isteyrek deil tabiki. dioki erkek sıgınma evleride açılmış:52::52::52:

ben keşfettiğim gibi geldim:52::52: ezgi sen istanbuldamısın

yaw biz nezaman görüşcez:41::41::41::41:
8mart ne ayak :32::32:

x man bişey yapınca kadıan şiddete son mart kadınlar günü diyorum. sonra bi ara ben ona vurdum gibi oldu isteyrek deil tabiki. dioki erkek sıgınma evleride açılmış:52::52::52:

evet berfocum konuşmuştuk sanki bunu daha önce:26:

ohh kuzularımın cenesi dusmus yine :9:

karbeyaz hatırlamaz mıyızzz seni hiç hos geldin sefa geldinnnnn keske diğer kızlar da gelse valla lavim soyleyince o gunlere gittim bian... inatla ısrarla bekledik 2013 y sonunda geldi ama sanki aradan cok uzun seneler gecmiş cok yıllar beklemişiz gibi geliyor simdi bakınca

lavim birazdan kutuphaneye dalıp defterlerime kitaplarıma bakıcam bulur bulmaz yazıcam eger acıklama cok uzunsa yarın taratır mailine atarım yazılabilcek gibiyse burdan yazarım kusum

pelommmmmm pelommm ah ben seni ne yapayımmm yaaaaaaa kalbinden dokulen o guzel incileri yerimmmmm sen hep cok mutlu ol hep boyle guzel haberler ver bizeee hep ısık sac bitanem olur muuuu

nejlacım sen nerede oturuyorsun ki? elisommm tabiki de sen deeeeeeeeee valla o gun gelebilecek olan herkesleri bekleyecegim....

evimin ilk misafirleri olabilirsiniz hazırlayın kendiniziiiiiiiiii

hihihi ay evetttt bizim beyleri de tanıstıralımmm benimki kesin bayılır o EGK muhabbetine... cok sever beni cekiştirmeyi hain böörtlencik :1:

Kestaneeemmm.:70: Rabbim senin sabrının,dualarının karşılığını verdi.:nazar: Dökülen gözyaşlarını gül bahçelerine çevirdi. Her bir gün daha da çok mutlu ol.:77:

Lavin.:53::53::53: Ben seni tanıyormuşum da haberim yokmuş.:9::9:

Ben yeni biri sanıyordum seni,rezilliğim diz boyu yemin ederim.:19::60:

Nerden bileceksin ama pek kimseye duyurmadım kim olduğumu,sadece eskiler biliyor yeni tanıştıklarıma da söylemedim hiç.:1:

Eskiler yadedilmiş maşallah diyorum herbirinize :nazar:
Benim de beynim zonkluyo fıstıklarım ya, ağzımda bir yara var su bile içirtmiyo:50::50:
Şimdi bir çorba olacaktı ama en sıcağından....
Paşacanımı istiyom beeen:14::14:

Geçmiş olsun canım ama sanırım diğer yazıklarını alıntılamadım ama sıkıntıdan çıkmış olabilir gibi geldi:26:

aminnnn bebegim aminnnnnnnnnnnnnn

kesinlikle cok baska bi duygu rabbim isteyen herkese en guzeliyle tattırsın bizim de safaklar tukensın artık :16:

gecici bunlar kusum nasılsa bu da sızın sınavınızmıs her askın atlattıgı bir sınav oluyor genelde maalesef

bazen guzel seyleri once hak etmek gerekiyor bu hayatta merak etme birlikte kurdugun o hayalleri yasayacagınız gunler de gelecek :16:

mervosum Allah kolaylıklar versinnn simdidennn iyi geceler asklı ruyalar sana da

ben de yavastan yavastan ucayım yataga böörtlen bidaha arayamıcak telefonu kapandı yine o arıcak diye beklemeyince uykum gelio azcıkın da usudum bugun beni yatakcan bekler :9:

karbeyazcımmmm birebir aynı seylerrri yasıyoruzzz hiç dert etme olagan seyler...:16:

Lavimm kitabı buldummm defterime yazdıklarım kargacık burgacık... Yarın yanımda goturcem taratıp atıcam sana Renk Terapisini

kızlarla da yaparız onu belki yarın yeniden bi inceliyim de konusalım bu renk meselesini

iyi geceler optummm kobacannn kobacannnnnnnnn :54::54:

Canım benim zahmet veriyorum sana mahçup oldum:17:
yan odadaydı düşünsenee:52::52:

dün kararımı verdim. çok mutluydum dün.. annem babam kardeşlerimle oturduk falan..
hani dün bu olabilir dedim:35: inş hayırlısı olur yine:21:

Ayyyyyyyyy çalsın davul zurnalar:64::118:

lavicim bi blogta bahsettigim olayın ozetini buldum mailine atıcam adresini kusum :54:

berfoooooooooo neler duyuyuorummmm :nazar::nazar::nazar: hadi hayırlısı insallah 2013 e yetisiosun :9:

Bak bu daha iyiymiş,içim rahatladı uğraştırmadım seni diye.

selam baby:16::16:

x man olarak gelmedi bize:1::1: akrabamız sıfatıyla geldi:1:

amcam ona şey demiş. neden evlenmiosun oda uygun birini bulamadım demiş. amcamda gitmeden berfinle görüş demiş.
oda demiş bilmiyorumki ailesine söyleyip öyle yapmak lazım demiş
amcamda ailesi benim verdim izin gitmeden mutlaka görüşün demiş:9::9::9:

Back