- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.301
komşum benim :) bu haftasonu artık ev bakmaya başlıycak sevdicek. sana yakın olurum, gelin almış gibi olursun
ben de böyle düşündüm ezgikuşumm, sana da sormak istedim bide
bak bunu sevdimevin koordinatlarını bildirirsin bana kuşum. belki bizde aynı yerden tutarız evi .düşünsene tam komşu oluruz
kısmet olurda viaporta gidersem bakıcam kuşum bulursam alırım ikimizede
nejla
komşum benim :) bu haftasonu artık ev bakmaya başlıycak sevdicek. sana yakın olurum, gelin almış gibi olursun
ben de böyle düşündüm ezgikuşumm, sana da sormak istedim bide
bu arkadaslıklar burada kurulmadı dımı:) gercekte tanısıyorsunuz
nurayımmmmmm bana da yakın olcak sayılırsın bi minibusluk yolllll baane benim de komsum sayılcaksınnnn
zaten pelotumunda istanbulaa geldigi bir gun hepinizi evimde agırlamak istiyorum ben böörtlenin olmadıgı bir haftasonu
hatta keske uzakta olanlarda o gun gelebilseler ne guzel olur
bendemiserce hosgeldin
kk da tanıstık hepimiz ama buranın cok cok otesine gecti dostlugumuz
nurayımmmmmm bana da yakın olcak sayılırsın bi minibusluk yolllll baane benim de komsum sayılcaksınnnn
zaten pelotumunda istanbulaa geldigi bir gun hepinizi evimde agırlamak istiyorum ben böörtlenin olmadıgı bir haftasonu
hatta keske uzakta olanlarda o gun gelebilseler ne guzel olur
bendemiserce hosgeldin
kk da tanıstık hepimiz ama buranın cok cok otesine gecti dostlugumuz
Allah nasip kısmet ederse 8 Mart'ta saat 4'te "dünya evine" giriyoruz
Kan tahlillerini yaptıramadık, aile hekimimiz yokmuş burda yarın sabaha kaldı.
Çok mu çok heyecanlıyım
Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım.
Ben geldim asklariimmm
Periimm canim hosgeldin ve de jasmine sende hosgeldin tatlimm
Yarin calismiyorummohh cok mutluyum..
Nikah islemlerimizi baslaticaz ve sanirim verilen ilk tarihte kiyicaz nikahimizi... isyerinden tum haklarimi evlilik tazminati kidem vs. Alabilmem icin...
memnun oldum canım. hayırlısı olsun.bizim düğünde büyük ihtimal 2014 mayıs olacak
Günaydın tatlı ballı güzwel gelinciklerrGününüz çok ama çok şekerli geçsin Yeni aşk dolu gelinciklerde aşk dolu topiğimize hoşgeldiiii Bugün işlerim felaket yogun azcık kafamı kaldırdım da fırsat bu fırsat yazıyorum sizlere kocamanda öpüyorum işim hafiflesin hemencik koşarak gelicem
Perimmmm kuzucugummm benimSana herşey için tekrar tekrar çok teşekkürederim çok destek oldun gerçekten bitanem.O kadar güzel bir kalbin var ki o kadar iyi ki herşey gönlünce olur inşAllah Seni çok seviyorum çok çok çooookkk
Bende üzülüyorum kardeşim ohhoooo uyudun yine abla diyolavim baktım simdi biliorum bu hikayeyi cok ilham verici gercekten
ben sana renk terapisini de bulayım aksam ona da bak bi
bugucum kızmayız neden kızalım kabul edilir insallah... biz de seni öptükkkkAllah kolaylık versinnnn
elisimmm o bende de oluyooo tamamlayamadıgım icin uzuluyorum ama oh ne guzel rahat daldım uykuya oluorumcalıstıkca gelisicek sınırlar kalkmaya devam edicek
sıkılmadan devam edelim
Canım çok teşekkür ederim
Hayırlısı olsun bu arada. :)
Şimdi gördüm 8 Marta almışsınz günü çok mutlu oldum canım adına gerçekten
İnşallah Ömür boyu çok mutlu olursunuz ...
Hayırlısı olsun canım İnşallah. Sonbahara falan bir girsek çoğu şey yerli yerine oturur.
Zaman zaman geç çabuk :)
BitanemmmBu güzel dostluklara destek olabildiysem ne mutlu bana
Herşey için, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benim
İnan senin kalbinde o kadar güzel ki, değişilmez bir dostsun.
İyi Akşamlar Herkese
Ben geldim bademlerim.Öldüm yaaa,yemek yiyince kendime geldim.
Kestanem.Senin şimdi bekar son iki günün mü ? Sonra yeni soyadın,yeni hayatın mı başlayacak ? Maşallah yaaa. Nikah saatinde hepimiz dua edelim sana,aşk dolu bereket dolu bir yuvanız olsun enişteciğimizle.
Ama ama ben neden İstanbul'da değilim ?Hiç olmadı,msn açarsınız yayına bağlanırım ben de.
Kuzucuğummmmkesinlikle sende öylesin.İzmir'e geleyim ilk isteğim hepbirlikte güzel şeyler yapmak inşAllah.Çok istiyorum gerçekten.
şu topiğe doğru düzgün yazamıyorum yoğunluktanHala beni hatırlarmısınız bilmem ama güzel gelişmeler oldu :)
Öncelikle tüm beyaz eşyalar alındı BOSH tan :)
Düğün mekanı ve düğün fotoğrafçısı ayarlandı. Muhteşem çeyizler aldım :)
Gelnliğimi beğendim,makyajıma saçıma karar verdim :)
Haziranın sonunda okuldan mezun olup kep atma ve mezunyet törenininden sonra nikahımız olacak.Eylül 1 de düğünümüz olacak inşallah :)
Şimdi mobilya bakıyoruz :) Sizi çok özlüyorum artık mümkün olduğunca yazmaya çalışacağım
Bimeyenler için : Antalyada ingilizce işletme okuyorum.24 yaşındayım.Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz.2 yıldır nişanlıyız.Türkiyenin yarısını gezen gezmekten keyif alan biriyim :) Makyaj kozmetik konularında eğitimliyim,hobi olarak götürüyorum bu işide :) Herkese mutluluklar
Ayyy canım Allah yardımcın olsun yaaa
Çok mu çok heyecanlıyım
Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım.
soğuktaki bebeciklerim, iyi bakın kendinize üşütmeyin.
geçmiş olsun nihancım sana da
Çok mu çok heyecanlıyım
bu arkadaslıklar burada kurulmadı dımı:) gercekte tanısıyorsunuz
lavim baktım simdi biliorum bu hikayeyi cok ilham verici gercekten
ben sana renk terapisini de bulayım aksam ona da bak bi
bugucum kızmayız neden kızalım kabul edilir insallah... biz de seni öptükkkkAllah kolaylık versinnnn
elisimmm o bende de oluyooo tamamlayamadıgım icin uzuluyorum ama oh ne guzel rahat daldım uykuya oluorumcalıstıkca gelisicek sınırlar kalkmaya devam edicek
sıkılmadan devam edelim
aaaaaaaaşu topiğe doğru düzgün yazamıyorum yoğunluktanHala beni hatırlarmısınız bilmem ama güzel gelişmeler oldu :)
Öncelikle tüm beyaz eşyalar alındı BOSH tan :)
Düğün mekanı ve düğün fotoğrafçısı ayarlandı. Muhteşem çeyizler aldım :)
Gelnliğimi beğendim,makyajıma saçıma karar verdim :)
Haziranın sonunda okuldan mezun olup kep atma ve mezunyet törenininden sonra nikahımız olacak.Eylül 1 de düğünümüz olacak inşallah :)
Şimdi mobilya bakıyoruz :) Sizi çok özlüyorum artık mümkün olduğunca yazmaya çalışacağım
Bimeyenler için : Antalyada ingilizce işletme okuyorum.24 yaşındayım.Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz.2 yıldır nişanlıyız.Türkiyenin yarısını gezen gezmekten keyif alan biriyim :) Makyaj kozmetik konularında eğitimliyim,hobi olarak götürüyorum bu işide :) Herkese mutluluklar
Aaaaaaaaaaaaa
Ben seni hatırlıyorummmmmm,blogun da vardı hani????
Doğru hatırlıyorum demiiii???
aaaaaaaa
karbeyaaaaazzzzz !!! nerelerdesin tatlım sen ya. seni hiç unutur muyuz biz
hoşgeldin yuvana
tüm güzel gelişmelere kocaman bir maşallah
daha sık gel, hep gel.
lavinimmm doğru hatırlıyorsun.
aah ah ne günlerdi ya.
hatırlıyo musunuz sineray vardı.
hiç umutlu değildi 2013 den. 2015 lerden bahsederdi
2012 gelini oldu gitti :)
çok özledim ben o günleri
sizi çok seviyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?