Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Merhaba sevgi pıtırcıklarıııııııııımmm...
Nasılsınız bakayım...
Ben hasta oldum yine yaaa.
Vücut direncim çok düştü burda, hep hasta oluyorum.
Okul da, öğrenciler de çok yoruyor beni:50::50:
Hava da inanılmaz soğuk.
Kar fırtınası var:18::18::18:
Amaannnn ne kadar güzel muhabbetim var di mi:37:
Tadım yok tadınızı da kaçırmiyim, öpüyorum hepiciğinizi :54::54:

Merhaba sevgi pıtırcıklarıııııııııımmm...
Nasılsınız bakayım...
Ben hasta oldum yine yaaa.
Vücut direncim çok düştü burda, hep hasta oluyorum.
Okul da, öğrenciler de çok yoruyor beni:50::50:
Hava da inanılmaz soğuk.
Kar fırtınası var:18::18::18:
Amaannnn ne kadar güzel muhabbetim var di mi:37:
Tadım yok tadınızı da kaçırmiyim, öpüyorum hepiciğinizi :54::54:

kar fırtınası mı:53::53: nerdesin ki canım sen?
çok geçmiş olsunn hemencik iyi ol

bben doguda deılım ama sabah ise gelırken kardan kadın oldum bende :)) boluyada kar yagyooo :D

soğuktaki bebeciklerim, iyi bakın kendinize üşütmeyin.
geçmiş olsun nihancım sana da

Allah nasip kısmet ederse 8 Mart'ta saat 4'te "dünya evine" giriyoruz :16:

Kan tahlillerini yaptıramadık, aile hekimimiz yokmuş burda yarın sabaha kaldı. :17:

Çok mu çok heyecanlıyım :52::16:

Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım. :17::16:

Kan tahlillerini yaptıramadık, aile hekimimiz yokmuş burda yarın sabaha kaldı. :17:

Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım. :17::16:

pelooooo :53: bugünle birlikte bekar son 3 günün :52::52::52:
oooyyy :nazar:
yerim seni de nikah tarihinizi deeee:16:
düğünler dernekler başlayacak yahu az kaldı azzz..
:118:

tebrikler tatlımmm..şimdi gördüm ben de heyecanlandım valla :D zaman ne çabuk geçiyor yaaa... Allah mesut etsin inşallah :D

Pelommm ayyy evleniyormusun sen şimdiiii :46::46::46:
hem çok sevindim hemde duygulandım yine ben yaa:5: hayırlı uğurlu olsun canımm benimm güzeller güzelimm. :nazar::nazar::nazar:
dünya kadınlar gününde evleniyorsun demek:kkk:

kızlar dikkat edin kendinize sogugu sevmeyenlerden biride benimmmm insallah bahar oraya da ugrar hemencik :16::16::16:

sibosum enişte nerelerde simdi? gorusebiliyomusunuz hiç?

ayyyy pelommm pelommm benimmmmmmmm pelomm pelom pelommm :46::46::46::46: harikasınızzzzz ömür boyu mutluluklar diliyorum simdiden King eniştemizlee :16::16::16:

hatta hep beraber harlem shake yapalım yehuuuuu :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cok az kaldııııı sevdiceginin kocişin olmasınaaaa :123: :16:

siz burda gelin olup gideceksiniz birer birer ben hep duygulancakmıyım böyle yaa:5::5::5: sanki evimden gelin çıkacaksınız

ezgottt bizim kahvaltı takımının kapaklı kahvaltılığı %50 indirime girmiş. 21,5 tl acaba alsam mı çerezlikte olur bu :) bi yandan da tupper ın şeker kapları falan var gerek yok mu ki kararsızım :26: sen aldın mı bunu?

ayyy ben de 8 mayısta 5.yılımızda bassa mıydım nikahı acaba :1:
ah kayınpedercim. 1 buçuk ayda zengin ol da inşallah bari beklediğimize değsinnnnn :1:

siz burda gelin olup gideceksiniz birer birer ben hep duygulancakmıyım böyle yaa:5::5::5: sanki evimden gelin çıkacaksınız

yerim seni ben :16::16:

biz de seni gonderirken duygulanıcazzz kusum sırayla bu işler... Hep boyle seylere duygulanalım ama insallah :16: hep boyle guzel yaslarla dolsun gozlerimiz :16:

ezgottt bizim kahvaltı takımının kapaklı kahvaltılığı %50 indirime girmiş. 21,5 tl acaba alsam mı çerezlikte olur bu :) bi yandan da tupper ın şeker kapları falan var gerek yok mu ki kararsızım :26: sen aldın mı bunu?

ah kayınpedercim. 1 buçuk ayda zengin ol da inşallah bari beklediğimize değsinnnnn :1:

koptum kusum yaaaa :9::9::9:

hayırlıısı oymus hakknızdaa cok cicik bi tarihiniz var suanda da :nazar::16:

nurayimo bernardonun mailini görünce benimde aklıma sen geldin :)) beğendim çok amaçlı kullanabiliriz:34:almayı düşündüm ama kargo çok pahalıydı.eğer gittiğimde hala indirimde olursa alırım diye karar verdim kendimce:9:
yerim seni ben :16::16:

biz de seni gonderirken duygulanıcazzz kusum sırayla bu işler... Hep boyle seylere duygulanalım ama insallah :16: hep boyle guzel yaslarla dolsun gozlerimiz :16:

aminn kuşumm inşallah:16:

Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım. :17::16:[/QUOTE

Hayırlı olsun Pelincimmmmmm inşallah çooook güzel olurr:46::46::46:

nejla :3:

komşum benim :) bu haftasonu artık ev bakmaya başlıycak sevdicek. sana yakın olurum, gelin almış gibi olursun :34:

nurayimo bernardonun mailini görünce benimde aklıma sen geldin :)) beğendim çok amaçlı kullanabiliriz:34:almayı düşündüm ama kargo çok pahalıydı.eğer gittiğimde hala indirimde olursa alırım diye karar verdim kendimce:9:
ben de böyle düşündüm ezgikuşumm, sana da sormak istedim bide

Back