Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

çağlam bende bu konuyu dile getirecektim ne zaman bir adım öteye geçicez diye.
berfo,lavi, merve ve yağmur:3:

Çağlacım tam da benim aklımda bu vardı, ben yapamıyorum:26:

Uykuya geçme problemim var bu aralar,mediyi dinliyorum sonra belli bir zaman çok yorgun da olsam uyuyamıyorum.

Bazen geri kalıp kitap falan okuyorum.

Medinin de bi etkisi kalmıyor.:14:

kusum kendini rahat hissettigin ya da en cok uykunun geldigi anlar yaparak alıstırmaya calısabilirsin...

sen rahatlatıcı caylar falan deniomusun yatmadan once? uykuya gecisve rahatlama icin?

Ben geldim tünaydınn:17:

hoşgeldin yagmurcum

Hoşgeldin Yağmur.:3:

Kurabiişşş bende yok o dediğinden.:14:

sana ve sibosa atıcam bebegim aksam aklımdasınız :34:

çağlam bende bu konuyu dile getirecektim ne zaman bir adım öteye geçicez diye.
berfo,lavi, merve ve yağmur:3:

ezgom cok boluk porcuk oldu hissediyorum henuz o enerjiyi yukseltemedik... odagımızı iyice geliştirmemiz lazım bahsettigim calısmaı gercekleştirmek icin

bir nevi zincir olusturcaz bunun icin de enerjileri daha bilincli baglamayı ogrenmemiz lazım

ki biz suan bile cok seyler yapabilioruz aslında bir de tam anlamıyla ogrenirsek mikemmel :32::32::32:

ben aşk gelene kadar dinliyordum her gece .. yine devammmm :10:
şimdi çıkıyım bebeklerim. kahvaltı yapıyım :56: :1:
mart menekşelerimi okuyım biraz :16: sonra yine gelirim
bol cici sohbetler size :3:

yağmurikoo hoşgeldinnn, görmemişim ben. çağla alıntı yapınca gördümmm

Son düzenleme:
Hoşbuldum kızlar:54:
Çağlam,evet enerjiye akalım artık kendimizi çok iyi hissedelim,mutlu olalım kendimizi iyice kaptıralım adapte olalım hepimizzz artık bende buna hazırım evet evet hazırım:17:

kusum kendini rahat hissettigin ya da en cok uykunun geldigi anlar yaparak alıstırmaya calısabilirsin...

sen rahatlatıcı caylar falan deniomusun yatmadan once? uykuya gecisve rahatlama icin?

hoşgeldin yagmurcum

sana ve sibosa atıcam bebegim aksam aklımdasınız :34:

ezgom cok boluk porcuk oldu hissediyorum henuz o enerjiyi yukseltemedik... odagımızı iyice geliştirmemiz lazım bahsettigim calısmaı gercekleştirmek icin

bir nevi zincir olusturcaz bunun icin de enerjileri daha bilincli baglamayı ogrenmemiz lazım

ki biz suan bile cok seyler yapabilioruz aslında bir de tam anlamıyla ogrenirsek mikemmel :32::32::32:

Aslında böyle bir problemim yoktu,son zamanlarda ortaya çıktı.

Kafam çok yoğun olunca maalesef yapıyorum,melisa ve rezene içiyorum ama ara sıra, bünyemi alıştırmak istemiyorum.

Ama genel durumum hep böyle, kafaya yastığı koyduğu gibi uyuyanlara hayranım:31:

Günaydın tatlı ballı güzwel gelinciklerr:16: Gününüz çok ama çok şekerli geçsin :54: Yeni aşk dolu gelinciklerde aşk dolu topiğimize hoşgeldiiii:16: Bugün işlerim felaket yogun azcık kafamı kaldırdım da fırsat bu fırsat yazıyorum sizlere kocamanda öpüyorum işim hafiflesin hemencik koşarak gelicem:52::10:

Ayyy çok tatlı bi hikaye çok güldüm şu şikayet meselesine yaa:1::1: Rabbim nasıl ya yolları birleştiriyor eşlerin.Hiç ayırmasın o yolları inşAllahhhhhh

Amin Nejlam Allah herkese aşkını doya sıya yaşatsın inşAllah :16:

selam kızlar... topiğinizi biraz okudum çok sıcak, çok sevimli, kendime yakın buldum... beni de aranıza alır mısınız..??? :71:
Hoşgeldin aramıza Jasmine :16:

İyi Akşamlar herkese :16:
Kontrol panelinden topiğin açıldığını gördüm.
O kadar mutlu oldum kii :16: Neşen yerine geldi resmen :)
Elis'imle paylaşmıştım çok üzüldüğümü... Şimdide mutlu olunca yazmak istedim...
Herkese Mutluluklar dilerim İnşallah Huzurunuz Aşkınız Daim olsunn :16::16:

Perimmmm kuzucugummm benim :16: Sana herşey için tekrar tekrar çok teşekkürederim çok destek oldun gerçekten bitanem.O kadar güzel bir kalbin var ki o kadar iyi ki herşey gönlünce olur inşAllah :54: Seni çok seviyorum çok çok çooookkk :16:

ayyyy 2 saattit gecmıs okuyorumm ne zaman acıldıda burası bu kadar konustunuzzzzz :))) caglasoummm evet halaa beklemeeyımm kuzum msjını :)) bayaa guzell haberler var gecmıstee masallahh herkezeee :16: :16:

boyle sorunlarımız oldugunda biz gozlerimizi kapatır ve sole derdik lacim: "dunun bugunun ve yarının sorunlarını kapının ardında bıraktım. Yalnızca bu an için kendime izin verdim ve tatlı uykuya dalmaya hazırım. Su an her sey bekleyebilir. Burada yalnızca ben varım. Sorunlar, duygular, negatif enerjiler ruhumun derinliklerini ve gercek beni etkileyemez. Cunku dunya uzerinde her sey gecidir. Ben suan kendimi beni rahatlacak olan yumusak uykunun kollarına bırakıyor ve sifalanıyorum..."

bunu gercekten inanana kadar tekrarlardık...

Kafadaki olumsuzlukları kapı dısarı bırakmak icin renk terapisi var birde onu defterim bulup yazayım ben sana :34:

elisim hos geldinnn
sibosum aklımdasın kusum merak etmeeeeeeeeeeeeee:55:

boyle sorunlarımız oldugunda biz gozlerimizi kapatır ve sole derdik lacim: "dunun bugunun ve yarının sorunlarını kapının ardında bıraktım. Yalnızca bu an için kendime izin verdim ve tatlı uykuya dalmaya hazırım. Su an her sey bekleyebilir. Burada yalnızca ben varım. Sorunlar, duygular, negatif enerjiler ruhumun derinliklerini ve gercek beni etkileyemez. Cunku dunya uzerinde her sey gecidir. Ben suan kendimi beni rahatlacak olan yumusak uykunun kollarına bırakıyor ve sifalanıyorum..."

Kafadaki olumsuzlukları kapı dısarı bırakmak icin renk terapisi var birde onu defterim bulup yazayım ben sana :34:

elisim hos geldinnn

Bende de bi slayt var, ordan ilham almıştım benzerini yapıyorum ama demek ki işin sırrı tekrarlamakta.

Dur sana da atayım,çok hoşuma gitmişti.

Bi uyku medisi olsa ne güzel olur:16:

Ben size sormadan bir şey yaptım.:26: Kızmayın ama.:30:

Bizi tekrar taşımalarını rica ettim.:8: İnşallah kırmazlar bizi.:9:

elisim hos geldinnn

Hoşbulduk Çağlammm :16: bunu bende tekrarlıcam yazıcam şimdi ajandama.Mediyi ben yapıyorum Çağlam.Yaptıkça ormana koyduğum sınır kaybolmaya başladı.Arada mediyi tamamlamadan uykuya dalıyorum yalnız :27:

13.30'dan 17.30'a kadar okulum var.:19: Yarın da 6 saat staj.:18::18:

Şu iki gün bir geçeydi hayırlısıyla.:ssz:

Ben çıkayım anca hazırlanırım.:27: Bana da kızmayın.:30::9:

Öptüm hepinizi.:54::54::54:

13.30'dan 17.30'a kadar okulum var.:19: Yarın da 6 saat staj.:18::18:

Şu iki gün bir geçeydi hayırlısıyla.:ssz:

Ben çıkayım anca hazırlanırım.:27: Bana da kızmayın.:30::9:

Öptüm hepinizi.:54::54::54:

Geçer bitanem geçer.Zaman o kadar hızlı geçio ki hiçbişey anlamıyorum inan ki:44: Hadi bakalım bizde öptük kocaman :54:

lavim baktım simdi biliorum bu hikayeyi cok ilham verici gercekten :16::16:

ben sana renk terapisini de bulayım aksam ona da bak bi :34:

bugucum kızmayız neden kızalım kabul edilir insallah... biz de seni öptükkkk :54: Allah kolaylık versinnnn

elisimmm o bende de oluyooo tamamlayamadıgım icin uzuluyorum ama oh ne guzel rahat daldım uykuya oluorum :9: calıstıkca gelisicek sınırlar kalkmaya devam edicek

sıkılmadan devam edelim :54:

Back