Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Ne dertliydi demi o, ahhh ahhhh

Büyüdük resmen.

gıcıkcadı vardı, nagish vardı,azıcık kişiydik o zamanlar.:31:

evet lavinimmm
ne kadar sıcak ne kadar güzeldi dimi
(şimdi de çok güzel tabiki. ama hani çok başka bi duygu bu anlatamıyorum)
geçmişe dönüyorum ben bazen :31: okuyup yaşıyorum aynı günleri. özlemle..
çok bekledik bu yılı. nasıl gelecek, ne zaman gelecek diyorduk.
ne çabuk geçmiş :31:

evet lavinimmm
ne kadar sıcak ne kadar güzeldi dimi
(şimdi de çok güzel tabiki. ama hani çok başka bi duygu bu anlatamıyorum)
geçmişe dönüyorum ben bazen :31: okuyup yaşıyorum aynı günleri. özlemle..
çok bekledik bu yılı. nasıl gelecek, ne zaman gelecek diyorduk.
ne çabuk geçmiş :31:

O zamanlar daha farklı sorunlarımız vardı, bekleyişler şimdiki gibi heyecanlı değil de belirsizdi sanki.

Değişik bir kader ortaklığımız vardı:31:

Çağla'nın evlenme teklifini anlattışını hatırlıyorum,Nazlı'nin sevgilisi(şimdi nişanlısı:1:) uzun dönem askerdi. Sen yeni mezun olmuştun,benim sevgilim atanmamıştı daha.

Heyy gidi günler:31:

O zamanlar daha farklı sorunlarımız vardı, bekleyişler şimdiki gibi heyecanlı değil de belirsizdi sanki.

Çağla'nın evlenme teklifini anlattışını hatırlıyorum,Nazlı'nin sevgilisi(şimdi nişanlısı:1:) uzun dönem askerdi. Sen yeni mezun olmuştun,benim sevgilim atanmamıştı daha.

gerçekten birlikte büyüdük biz yahu :1:

pelooooo :53: bugünle birlikte bekar son 3 günün :52::52::52:
oooyyy :nazar:
yerim seni de nikah tarihinizi deeee:16:
düğünler dernekler başlayacak yahu az kaldı azzz..
:118:
tebrikler tatlımmm..şimdi gördüm ben de heyecanlandım valla :D zaman ne çabuk geçiyor yaaa... Allah mesut etsin inşallah :D

Pelommm ayyy evleniyormusun sen şimdiiii :46::46::46:
hem çok sevindim hemde duygulandım yine ben yaa:5: hayırlı uğurlu olsun canımm benimm güzeller güzelimm. :nazar::nazar::nazar:
dünya kadınlar gününde evleniyorsun demek:kkk:
kızlar dikkat edin kendinize sogugu sevmeyenlerden biride benimmmm insallah bahar oraya da ugrar hemencik :16::16::16:

sibosum enişte nerelerde simdi? gorusebiliyomusunuz hiç?

ayyyy pelommm pelommm benimmmmmmmm pelomm pelom pelommm :46::46::46::46: harikasınızzzzz ömür boyu mutluluklar diliyorum simdiden King eniştemizlee :16::16::16:

hatta hep beraber harlem shake yapalım yehuuuuu :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cok az kaldııııı sevdiceginin kocişin olmasınaaaa :123: :16:
Hayırlı olsun Pelincimmmmmm inşallah çooook güzel olurr:46::46::46:
nurayımmmmmm bana da yakın olcak sayılırsın bi minibusluk yolllll baane benim de komsum sayılcaksınnnn:9:

zaten pelotumunda istanbulaa geldigi bir gun hepinizi evimde agırlamak istiyorum ben böörtlenin olmadıgı bir haftasonu :16::16::16:

hatta keske uzakta olanlarda o gun gelebilseler ne guzel olur

bendemiserce hosgeldin :16::16:

kk da tanıstık hepimiz ama buranın cok cok otesine gecti dostlugumuz :16::16::16:
çağlamm yakın olucam :16:
enişteleri de tanıştırırız ileri de :)
nazlı da evlenince bizim tarafta olacak.
pelo da fırsat buldukça gelir biz de giderizzzz :16:
canım komşularımmm benimmmm :118::118:
şu topiğe doğru düzgün yazamıyorum yoğunluktan :D Hala beni hatırlarmısınız bilmem ama güzel gelişmeler oldu :)

Öncelikle tüm beyaz eşyalar alındı BOSH tan :)
Düğün mekanı ve düğün fotoğrafçısı ayarlandı. Muhteşem çeyizler aldım :)
Gelnliğimi beğendim,makyajıma saçıma karar verdim :)
Haziranın sonunda okuldan mezun olup kep atma ve mezunyet törenininden sonra nikahımız olacak.Eylül 1 de düğünümüz olacak inşallah :)
Şimdi mobilya bakıyoruz :) Sizi çok özlüyorum artık mümkün olduğunca yazmaya çalışacağım :(

Bimeyenler için : Antalyada ingilizce işletme okuyorum.24 yaşındayım.Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz.2 yıldır nişanlıyız.Türkiyenin yarısını gezen gezmekten keyif alan biriyim :) Makyaj kozmetik konularında eğitimliyim,hobi olarak götürüyorum bu işide :) Herkese mutluluklar :52::52::52::52:
Hadi hayırlısı olsun pelinkommm:52::52::52: Wuuuu heyecan yaptım yeminederim benim tatlı gelinim :16: Dünya kadınlar gününde hemde çokta anlamlı :16::16:
Canım çok teşekkür ederim :16:
Hayırlısı olsun bu arada. :)
Şimdi gördüm 8 Marta almışsınz günü çok mutlu oldum canım adına gerçekten :16:
İnşallah Ömür boyu çok mutlu olursunuz ...

Hayırlısı olsun canım İnşallah. Sonbahara falan bir girsek çoğu şey yerli yerine oturur.
Zaman zaman geç çabuk :)

Bitanemmm :16: Bu güzel dostluklara destek olabildiysem ne mutlu bana :16:
Herşey için, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benim :48:
İnan senin kalbinde o kadar güzel ki, değişilmez bir dostsun.
:70::70:

İyi Akşamlar Herkese :16:
Ben geldim bademlerim.:16: Öldüm yaaa,yemek yiyince kendime geldim.:56:

Kestanem.:61:Senin şimdi bekar son iki günün mü ? Sonra yeni soyadın,yeni hayatın mı başlayacak ? Maşallah yaaa.:nazar: Nikah saatinde hepimiz dua edelim sana,aşk dolu bereket dolu bir yuvanız olsun enişteciğimizle.:70:

Ama ama ben neden İstanbul'da değilim ? :14::14: Hiç olmadı,msn açarsınız yayına bağlanırım ben de.:9::9:

Teşekkürler canıım.. :34:

Pelmiğiiiim :52::52::52:
Gelin olmuuuş gidiyorsuuun:24::24::24:
Çok sevindim, çok duygulandım, heyecanlandım....
Gelincik mi olcaksın sen 2 gün sonra:nazar::nazar::nazar:
Hayırlı olsun tatlıım :16::16:

Sağ ol kuzuum:16:

Pelinnnnnnn sen gelin olup gidiyor musun şimdi????

Senin topicteki maceran gözlerimin önünden geçti film şeridi gibi:5:

Beni de yazsana ayakkabı altına:52:

Biz hepimiz kk arkadaşıyız:13:

Ben de iş stresim olunca sık sık düşünüyorum.

Çünkü zaman zaman geiriliyorum, bir sorunu çözümleyemeyince rüyamda falan görüyorum.

Takıyorum yani maalesef.

Renk terapisini de merak ettim bak:44:

Kızlar :17::17::17:

Acaip duygulandırdınız beni var ya! Anlatamam size ya :5:

Ne günler yaşadık neler atlattık... Ben nelerden geçtim, güneşimi kaybettim, sonra birden bi "ay" doğdu kalbime, hayatıma, gelecekteki her günüme.
İnanamadım! Beni aşk'a yeniden şahit kıldı, inandım, sevdim, bağlandım!
Daha önce hiç yaşamamış, hiç onsuz nefes almamış gibi.
Ve sanki tüm dualarım kabul oldu!
Ben ne dilediysem gerçek oldu...
O bana Allah'tan gelen bir lütuf, bir mucize. :nazar:
Öyle umutsuz bi anımda geldi ki, o benim dua'm oldu! :16:

Ve şimdi evleniyoruz...

Kısa zamanda çok şey paylaştık, en önemlisi aşkı bölüştük kalplerimizde o'nu paylaştık!

Ve ben evlenmiş olmak için değil, sahip olduğum o yüreğe hergün "günaydın" demek için "evet" diyeceğim... Beni çok mutlu edeceğinden zerre şüphem yok.

Diyorum ya, kabul olan dileklerim o benim. Sanki ne dilemişsem hepsi onda toplanmış. Ahh ahh.. O'nu anlatmaya ne kelamlar yeter ne de ömrüm.

:16:

Darısı herkesin ama herkesin başına... Umarım herkes hayatında en doğru kararı eşiyle verir. Çünkü; imzamda da yazdığı gibi:
Hayırlı eş, huzurun başlangıcıdır... :69:

Böyle işte kızlar :)

Benim çenem düştü :1: E bugun de calısmayınca motivasyonum tavan yaptı haliyle :9:

Bu arada nikah elbisemi ve ayakkabılarımı da aldık. :9: Arkadasla kahve içerken hadi çıkalım dedim. Çıktık. Elbisemi koton'dan aldım. Hep mini bir gelinlik giymek istemiştim ama malesef sükseli bi nikahım olmayacak :31: O sebeple daha munasip bi tercih yaptık. Bu arada koton'da mini bir elbise vardı arkası da kuyrukluydu, sanırım nikahlar için satıyorlar mini gelinlik gibi. Fiyatı da 300 TL'di. :16:

Ayakkabılarımı da çok sevdim. :16: İndirimden aldım onları da :1: Ballı bir gelin olucak bu pelin :123::9:

Karbeyaz seni hatırladım ben :17:

Nurayım inşallah sevdiceklerde tanısacaklar :16: Benim çok iyi anlaşacaklarından şüphem yok:16: Aybikle kurbik eniştem tanıştığında kulis yapmışlardı EGK kurucaz die, neymiş Erkeklerin Gücü Kulubu :27: Haspam ya :9: Yerim:9:

İnşallah o çeyizimizde görüp de beğendiğimiz tüm tabaklarda yicez cupcake tadındaki sohbetlerle mamalarımızı :9:

Hayali bile güzel be! :16:

Seviyorum sizi aşklarım :16:

Ben şimdi hazırlanayım. Aşkımla ev oturmasına gidicez :27:

Kocaman öpmekten hiç çekinmem her birinizi :9::16::54:

Aaaaaaaaaaaaa:52::52::52:
Ben seni hatırlıyorummmmmm,blogun da vardı hani????
Doğru hatırlıyorum demiiii???

aaaaaaaa :52:
karbeyaaaaazzzzz !!! nerelerdesin tatlım sen ya. seni hiç unutur muyuz biz
hoşgeldin yuvana :16:
tüm güzel gelişmelere kocaman bir maşallah :nazar:
daha sık gel, hep gel.

lavinimmm doğru hatırlıyorsun.
aah ah ne günlerdi ya.
hatırlıyo musunuz sineray vardı.
hiç umutlu değildi 2013 den. 2015 lerden bahsederdi
2012 gelini oldu gitti :)
çok özledim ben o günleri :31:
sizi çok seviyorum ben.

ve lajoie :16::16: tşk ederim hepinize :)

telomer ve cookie bizim zamanımızda bu topic hep tarlaydı :D :D :D

lanvin evet cnm evlendikten sonra blog ve videolarla geri dönücem inşallah :51:

Ne günler yaşadık neler atlattık... Ben nelerden geçtim, güneşimi kaybettim, sonra birden bi "ay" doğdu kalbime, hayatıma, gelecekteki her günüme.

Ve şimdi evleniyoruz...

Kısa zamanda çok şey paylaştık, en önemlisi aşkı bölüştük kalplerimizde o'nu paylaştık!

Ve ben evlenmiş olmak için değil, sahip olduğum o yüreğe hergün "günaydın" demek için "evet" diyeceğim... Beni çok mutlu edeceğinden zerre şüphem yok.

Diyorum ya, kabul olan dileklerim o benim. Sanki ne dilemişsem hepsi onda toplanmış. Ahh ahh.. O'nu anlatmaya ne kelamlar yeter ne de ömrüm.

Darısı herkesin ama herkesin başına... Umarım herkes hayatında en doğru kararı eşiyle verir. Çünkü; imzamda da yazdığı gibi:

Benim çenem düştü :1: E bugun de calısmayınca motivasyonum tavan yaptı haliyle :9:

Bu arada nikah elbisemi ve ayakkabılarımı da aldık. :9: Arkadasla kahve içerken hadi çıkalım dedim. Çıktık. Elbisemi koton'dan aldım. Hep mini bir gelinlik giymek istemiştim ama malesef sükseli bi nikahım olmayacak :31: O sebeple daha munasip bi tercih yaptık. Bu arada koton'da mini bir elbise vardı arkası da kuyrukluydu, sanırım nikahlar için satıyorlar mini gelinlik gibi. Fiyatı da 300 TL'di. :16:

Ayakkabılarımı da çok sevdim. :16: İndirimden aldım onları da :1: Ballı bir gelin olucak bu pelin :123::9:

Nurayım inşallah sevdiceklerde tanısacaklar :16: Benim çok iyi anlaşacaklarından şüphem yok:16: Aybikle kurbik eniştem tanıştığında kulis yapmışlardı EGK kurucaz die, neymiş Erkeklerin Gücü Kulubu :27: Haspam ya :9: Yerim:9:

İnşallah o çeyizimizde görüp de beğendiğimiz tüm tabaklarda yicez cupcake tadındaki sohbetlerle mamalarımızı :9:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ...
sanki bi roman okudum pelinimmm :16:
gözlerim doldu yer yer:5: , gülümsedim bazı kelimelerde de
hissettiğim çok şey var ama kelimelere dökemiyorumm
ah
...
iyi gezmeler bebeğim :3:

Ve şimdi evleniyoruz...

Pelinim o kadar duygulandım ki :5: İçimdekinin tarifi yok şuan.İnşAllah çok mutlu olursun bitanem ki olucaksın biliyorum.Aşk dolu,sevginin bitmediği,kahkahaların tükenmediği bir yuvanız olur bitanem:16: Kıyafetin ve ayakkabılarında hayırlı olsun kuzucum.Bende bu haftasonu almaya çıkıcam bakalım.İstediğim gibi bulabilecek miyim bakalım ?? Ayacıklara kuvvet:27:

Pelinnnn ne güzel yazmışsın öyle:16:

Mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın:21:

--------

Karbeyaz benim eski nick orchidea'ydı.:31:

:60:
evet cidden buralar hep bağ, bahçe, tarlaydı kuzum.
neydi noldu. hey gidi zaman :1:

Pelinnnn ne güzel yazmışsın öyle:16:

Mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın:21:

--------

Karbeyaz benim eski nick orchidea'ydı.:31:

telomer aynen yaa :D bayağı kalablıklaşmışız :) ahh ahh eskilerden kim kaldı :) :) :D :D

_lavin_ aaa hatırladım :52::52::52::52: eskilerden kalanlar varmış hala pek sevindimm :16::16::16:

hoşgeldin yağmuuurrr. iyi akşamlaaar :3:

telomer aynen yaa :D bayağı kalablıklaşmışız :) ahh ahh eskilerden kim kaldı :) :) :D :D

_lavin_ aaa hatırladım :52::52::52::52: eskilerden kalanlar varmış hala pek sevindimm :16::16::16:
epeycene varız aslında kuzum. bu tarlanın elektrik direkleri olarak hep burdaydık :1:
minnakımız burda ama o artık pufing oldu :16:

ohh kuzularımın cenesi dusmus yine :9:

karbeyaz hatırlamaz mıyızzz seni hiç hos geldin sefa geldinnnnn keske diğer kızlar da gelse valla lavim soyleyince o gunlere gittim bian... inatla ısrarla bekledik 2013 y sonunda geldi ama sanki aradan cok uzun seneler gecmiş cok yıllar beklemişiz gibi geliyor simdi bakınca

lavim birazdan kutuphaneye dalıp defterlerime kitaplarıma bakıcam bulur bulmaz yazıcam eger acıklama cok uzunsa yarın taratır mailine atarım yazılabilcek gibiyse burdan yazarım kusum

pelommmmmm pelommm ah ben seni ne yapayımmm yaaaaaaa kalbinden dokulen o guzel incileri yerimmmmm sen hep cok mutlu ol hep boyle guzel haberler ver bizeee hep ısık sac bitanem olur muuuu

nejlacım sen nerede oturuyorsun ki? elisommm tabiki de sen deeeeeeeeee valla o gun gelebilecek olan herkesleri bekleyecegim....

evimin ilk misafirleri olabilirsiniz hazırlayın kendiniziiiiiiiiii

hihihi ay evetttt bizim beyleri de tanıstıralımmm benimki kesin bayılır o EGK muhabbetine... cok sever beni cekiştirmeyi hain böörtlencik :1:

Allah nasip kısmet ederse 8 Mart'ta saat 4'te "dünya evine" giriyoruz :16:

Kan tahlillerini yaptıramadık, aile hekimimiz yokmuş burda yarın sabaha kaldı. :17:

Çok mu çok heyecanlıyım :52::16:

Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım. :17::16:

Ömrüküüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm :52: Keşke yanında olabilseydim :14:

kızlar ben gicikcadiya mesaj attım. en son geçen ay girmiş kk ya.
demek ki ara ara uğruyo. topiğimizin linkini verdim. inşallah birdahaki gelişinde bi selam verir. hayallerimize adım adım yaklaştığımızı yazdım, hepimizin onu da özlediğini ve yazarsa çok sevineceğimizi söyledim.

hoşgeldin yağmuuurrr. iyi akşamlaaar :3:

epeycene varız aslında kuzum. bu tarlanın elektrik direkleri olarak hep burdaydık :1:
minnakımız burda ama o artık pufing oldu :16:

ne güzelll yaaa artık elimden geldiğince yazıcam kızlar yaa.. :16:

ohh kuzularımın cenesi dusmus yine :9:

karbeyaz hatırlamaz mıyızzz seni hiç hos geldin sefa geldinnnnn keske diğer kızlar da gelse valla lavim soyleyince o gunlere gittim bian... inatla ısrarla bekledik 2013 y sonunda geldi ama sanki aradan cok uzun seneler gecmiş cok yıllar beklemişiz gibi geliyor simdi bakınca

lavim birazdan kutuphaneye dalıp defterlerime kitaplarıma bakıcam bulur bulmaz yazıcam eger acıklama cok uzunsa yarın taratır mailine atarım yazılabilcek gibiyse burdan yazarım kusum

pelommmmmm pelommm ah ben seni ne yapayımmm yaaaaaaa kalbinden dokulen o guzel incileri yerimmmmm sen hep cok mutlu ol hep boyle guzel haberler ver bizeee hep ısık sac bitanem olur muuuu

nejlacım sen nerede oturuyorsun ki? elisommm tabiki de sen deeeeeeeeee valla o gun gelebilecek olan herkesleri bekleyecegim....

evimin ilk misafirleri olabilirsiniz hazırlayın kendiniziiiiiiiiii

hihihi ay evetttt bizim beyleri de tanıstıralımmm benimki kesin bayılır o EGK muhabbetine... cok sever beni cekiştirmeyi hain böörtlencik :1:

cookie , evet ya bazılarının kesin değildi tarihleri..bakıyorum genel olarak herkesin tarihi kesinleşmiş artık ya pek sevindim :54:

kızlar ben gicikcadiya mesaj attım. en son geçen ay girmiş kk ya.
demek ki ara ara uğruyo. topiğimizin linkini verdim. inşallah birdahaki gelişinde bi selam verir. hayallerimize adım adım yaklaştığımızı yazdım, hepimizin onu da özlediğini ve yazarsa çok sevineceğimizi söyledim.

bende tam onu soracaktım.. en son hatırladığımda sözlenmişti ya.. çook uzun zaman oldu buralarda yazdı mı hiç.. neler yaptı nasıl haberiniz var mı?

bende tam onu soracaktım.. en son hatırladığımda sözlenmişti ya.. çook uzun zaman oldu buralarda yazdı mı hiç.. neler yaptı nasıl haberiniz var mı?

hiç haberimiz yok canım. en son 2011 yılında sözledik onu sonra bidaha görmedik :)
inşallah herşey yolundadır ve hayatı çok güzel gidiyordur.
belki evlenmiştir bile.

Nihaaaiiimmm geçmiiiş olsunn bebegııımmmm üşütmee sıcacık bak kendınee :54:

Beende vaarııımmm minaaakkk sultan olarakkktaaannn :69: hoşgeldin tekrardan canııımm :54:

Ahhhh ahhhh beniiide alıp götürrdünüz o günlereee :61: Sizi çoook seviyooorum miss kokuluuuu tarifii aşklııı kurabiyeleriimm :69:

aaaaaaaa :52:
karbeyaaaaazzzzz !!! nerelerdesin tatlım sen ya. seni hiç unutur muyuz biz
hoşgeldin yuvana :16:
tüm güzel gelişmelere kocaman bir maşallah :nazar:
daha sık gel, hep gel.

lavinimmm doğru hatırlıyorsun.
aah ah ne günlerdi ya.
hatırlıyo musunuz sineray vardı.
hiç umutlu değildi 2013 den. 2015 lerden bahsederdi
2012 gelini oldu gitti :)
çok özledim ben o günleri :31:
sizi çok seviyorum ben.

yaaaaa çoook güldüüüm hatırladım bende lokumummmm hahahahah :1:
ne cicik günlerdiii daha güzellerinide yaşıcaaz kiii :8: beraber büyüdüük beeeee :16:

bu arkadaslıklar burada kurulmadı dımı:) gercekte tanısıyorsunuz

Çookk tatlııı bi soru sormuşşsuuunn :61: eveettt temelimiiz kk :69:

Ve şimdi evleniyoruz...

yook yoook sen benii ağlatıcaaan! Ay ben çoook fenaa oldum şuaaann her anına şahiit oldum seni güzel yüreklim güzel yüzlüüm ömrüküüm beniimmm ! Allah mutlulugunuzu gözlerden uzak tutsun :nazar: Seni, aybik eniştemi öyle çoook seviyorum kiii haddi hesabıı yoook ! :69:

gicikcadi evlenmiş olabilir kızcelerimmm 2012 gelini olma ihtimali vardı cunku insallah gelir aramıza bir ara ugradı diye hatırlıyorum daha evlenmemişti o zamnlar...

evet karbeyazcım belli oldu yavs yavas herkesin tarihi o zamanlar da belirsizlikler olsa da guzeldi ama katılıyorummm

seni de tekrar aramızda gormekten cok mutluyuz :54:

minnaklı pastaaaaaaaaaaaaaaaammmmm seni var yaa ham yaparım :56: bence suan burda selotummm da eksik....

keske o da gelse yaa :16::16::16:

Back