Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

komşum benim :) bu haftasonu artık ev bakmaya başlıycak sevdicek. sana yakın olurum, gelin almış gibi olursun :34:

ben de böyle düşündüm ezgikuşumm, sana da sormak istedim bide

bak bunu sevdim:9: evin koordinatlarını bildirirsin bana kuşum. belki bizde aynı yerden tutarız evi .düşünsene tam komşu oluruz:16:
kısmet olurda viaporta gidersem bakıcam kuşum bulursam alırım ikimizede:34:

Son düzenleme:
bak bunu sevdim:9: evin koordinatlarını bildirirsin bana kuşum. belki bizde aynı yerden tutarız evi .düşünsene tam komşu oluruz:16:
kısmet olurda viaporta gidersem bakıcam kuşum bulursam alırım ikimizede:34:

canım canım seninde gördüğün duyduğun bi ev olursa bana haber verirsen sevinirim.
bide ben seni yerimmmm :56: hiç zahmet etme kuzucum ben alırım 8 martta gidicem büyük ihtimalle. malum bi yandan dünya alışveriş günü o gün :) ben öyle ilan ettim.

nurayımmmmmm bana da yakın olcak sayılırsın bi minibusluk yolllll baane benim de komsum sayılcaksınnnn:9:

zaten pelotumunda istanbulaa geldigi bir gun hepinizi evimde agırlamak istiyorum ben böörtlenin olmadıgı bir haftasonu :16::16::16:

hatta keske uzakta olanlarda o gun gelebilseler ne guzel olur

bendemiserce hosgeldin :16::16:

kk da tanıstık hepimiz ama buranın cok cok otesine gecti dostlugumuz :16::16::16:

nurayımmmmmm bana da yakın olcak sayılırsın bi minibusluk yolllll baane benim de komsum sayılcaksınnnn:9:

zaten pelotumunda istanbulaa geldigi bir gun hepinizi evimde agırlamak istiyorum ben böörtlenin olmadıgı bir haftasonu :16::16::16:

kk da tanıstık hepimiz ama buranın cok cok otesine gecti dostlugumuz :16::16::16:

çağlamm yakın olucam :16:
enişteleri de tanıştırırız ileri de :)
nazlı da evlenince bizim tarafta olacak.
pelo da fırsat buldukça gelir biz de giderizzzz :16:
canım komşularımmm benimmmm :118::118:

Bende gelcem bende gelcem :52::52::52::52:

şu topiğe doğru düzgün yazamıyorum yoğunluktan :D Hala beni hatırlarmısınız bilmem ama güzel gelişmeler oldu :)

Öncelikle tüm beyaz eşyalar alındı BOSH tan :)
Düğün mekanı ve düğün fotoğrafçısı ayarlandı. Muhteşem çeyizler aldım :)
Gelnliğimi beğendim,makyajıma saçıma karar verdim :)
Haziranın sonunda okuldan mezun olup kep atma ve mezunyet törenininden sonra nikahımız olacak.Eylül 1 de düğünümüz olacak inşallah :)
Şimdi mobilya bakıyoruz :) Sizi çok özlüyorum artık mümkün olduğunca yazmaya çalışacağım :(

Bimeyenler için : Antalyada ingilizce işletme okuyorum.24 yaşındayım.Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz.2 yıldır nişanlıyız.Türkiyenin yarısını gezen gezmekten keyif alan biriyim :) Makyaj kozmetik konularında eğitimliyim,hobi olarak götürüyorum bu işide :) Herkese mutluluklar :52::52::52::52:

Allah nasip kısmet ederse 8 Mart'ta saat 4'te "dünya evine" giriyoruz :16:

Kan tahlillerini yaptıramadık, aile hekimimiz yokmuş burda yarın sabaha kaldı. :17:

Çok mu çok heyecanlıyım :52::16:

Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım. :17::16:

Hadi hayırlısı olsun pelinkommm:52::52::52: Wuuuu heyecan yaptım yeminederim benim tatlı gelinim :16: Dünya kadınlar gününde hemde çokta anlamlı :16::16:

Ben geldim asklariimmm :69:

Periimm canim hosgeldin ve de jasmine sende hosgeldin tatlimm:16:

Yarin calismiyorumm :16: ohh cok mutluyum..

Nikah islemlerimizi baslaticaz ve sanirim verilen ilk tarihte kiyicaz nikahimizi... isyerinden tum haklarimi evlilik tazminati kidem vs. Alabilmem icin...

Canım çok teşekkür ederim :16:
Hayırlısı olsun bu arada. :)
Şimdi gördüm 8 Marta almışsınz günü çok mutlu oldum canım adına gerçekten :16:
İnşallah Ömür boyu çok mutlu olursunuz ...

memnun oldum canım. hayırlısı olsun.bizim düğünde büyük ihtimal 2014 mayıs olacak:31:

Hayırlısı olsun canım İnşallah. Sonbahara falan bir girsek çoğu şey yerli yerine oturur.
Zaman zaman geç çabuk :)

Günaydın tatlı ballı güzwel gelinciklerr:16: Gününüz çok ama çok şekerli geçsin :54: Yeni aşk dolu gelinciklerde aşk dolu topiğimize hoşgeldiiii:16: Bugün işlerim felaket yogun azcık kafamı kaldırdım da fırsat bu fırsat yazıyorum sizlere kocamanda öpüyorum işim hafiflesin hemencik koşarak gelicem:52::10:

Perimmmm kuzucugummm benim :16: Sana herşey için tekrar tekrar çok teşekkürederim çok destek oldun gerçekten bitanem.O kadar güzel bir kalbin var ki o kadar iyi ki herşey gönlünce olur inşAllah :54: Seni çok seviyorum çok çok çooookkk :16:

Bitanemmm :16: Bu güzel dostluklara destek olabildiysem ne mutlu bana :16:
Herşey için, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benim :48:
İnan senin kalbinde o kadar güzel ki, değişilmez bir dostsun.
:70::70:

İyi Akşamlar Herkese :16:

Son düzenleme:
Ben geldim bademlerim.:16: Öldüm yaaa,yemek yiyince kendime geldim.:56:

Kestanem.:61:Senin şimdi bekar son iki günün mü ? Sonra yeni soyadın,yeni hayatın mı başlayacak ? Maşallah yaaa.:nazar: Nikah saatinde hepimiz dua edelim sana,aşk dolu bereket dolu bir yuvanız olsun enişteciğimizle.:70:

Ama ama ben neden İstanbul'da değilim ? :14::14: Hiç olmadı,msn açarsınız yayına bağlanırım ben de.:9::9:

lavim baktım simdi biliorum bu hikayeyi cok ilham verici gercekten :16::16:

ben sana renk terapisini de bulayım aksam ona da bak bi :34:

bugucum kızmayız neden kızalım kabul edilir insallah... biz de seni öptükkkk :54: Allah kolaylık versinnnn

elisimmm o bende de oluyooo tamamlayamadıgım icin uzuluyorum ama oh ne guzel rahat daldım uykuya oluorum :9: calıstıkca gelisicek sınırlar kalkmaya devam edicek

sıkılmadan devam edelim :54:
Bende üzülüyorum kardeşim ohhoooo uyudun yine abla diyo :27: hııhıııhııııııhııhıhıı diye söylenip arkamı dönüyorum sonra.Rüya göremiyorum yalnız.İyi bişey miki :27: beynim bomboş oluyor uyurken galiba Çağloşum.
Canım çok teşekkür ederim :16:
Hayırlısı olsun bu arada. :)
Şimdi gördüm 8 Marta almışsınz günü çok mutlu oldum canım adına gerçekten :16:
İnşallah Ömür boyu çok mutlu olursunuz ...

Hayırlısı olsun canım İnşallah. Sonbahara falan bir girsek çoğu şey yerli yerine oturur.
Zaman zaman geç çabuk :)

Bitanemmm :16: Bu güzel dostluklara destek olabildiysem ne mutlu bana :16:
Herşey için, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benim :48:
İnan senin kalbinde o kadar güzel ki, değişilmez bir dostsun.
:70::70:

İyi Akşamlar Herkese :16:

Kuzucuğummmm :16: kesinlikle sende öylesin.İzmir'e geleyim ilk isteğim hepbirlikte güzel şeyler yapmak inşAllah.Çok istiyorum gerçekten.:52:

Ben geldim bademlerim.:16: Öldüm yaaa,yemek yiyince kendime geldim.:56:

Kestanem.:61:Senin şimdi bekar son iki günün mü ? Sonra yeni soyadın,yeni hayatın mı başlayacak ? Maşallah yaaa.:nazar: Nikah saatinde hepimiz dua edelim sana,aşk dolu bereket dolu bir yuvanız olsun enişteciğimizle.:70:

Ama ama ben neden İstanbul'da değilim ? :14::14: Hiç olmadı,msn açarsınız yayına bağlanırım ben de.:9::9:

Afiyet olsun bugum :56: oohh yidin yemecikleri topladın enerjileri.Haaaaani benim mamişiiiim mamişiiiiiim eve gideceeeeeeeğim olmazsaaaaaan kudurup delireceğiiiiimmmmmm:24::24::24:

şu topiğe doğru düzgün yazamıyorum yoğunluktan :D Hala beni hatırlarmısınız bilmem ama güzel gelişmeler oldu :)

Haziranın sonunda okuldan mezun olup kep atma ve mezunyet törenininden sonra nikahımız olacak.Eylül 1 de düğünümüz olacak inşallah :)
Şimdi mobilya bakıyoruz :) Sizi çok özlüyorum artık mümkün olduğunca yazmaya çalışacağım :(

Bimeyenler için : Antalyada ingilizce işletme okuyorum.24 yaşındayım.Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz.2 yıldır nişanlıyız.Türkiyenin yarısını gezen gezmekten keyif alan biriyim :) Makyaj kozmetik konularında eğitimliyim,hobi olarak götürüyorum bu işide :) Herkese mutluluklar :52::52::52::52:

Aaaaaaaaaaaaa:52::52::52:
Ben seni hatırlıyorummmmmm,blogun da vardı hani????
Doğru hatırlıyorum demiiii???

Ayyy canım Allah yardımcın olsun yaaa

Teşekkürler canıım.. :34:

Kan tahlillerini yaptıramadık, aile hekimimiz yokmuş burda yarın sabaha kaldı. :17:

Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım. :17::16:

Pelmiğiiiim :52::52::52:
Gelin olmuuuş gidiyorsuuun:24::24::24:
Çok sevindim, çok duygulandım, heyecanlandım....
Gelincik mi olcaksın sen 2 gün sonra:nazar::nazar::nazar:
Hayırlı olsun tatlıım :16::16:

soğuktaki bebeciklerim, iyi bakın kendinize üşütmeyin.
geçmiş olsun nihancım sana da

Sağ ol kuzuum:16:

Pelinnnnnnn sen gelin olup gidiyor musun şimdi????

Senin topicteki maceran gözlerimin önünden geçti film şeridi gibi:5:

Beni de yazsana ayakkabı altına:52:
bu arkadaslıklar burada kurulmadı dımı:) gercekte tanısıyorsunuz

Biz hepimiz kk arkadaşıyız:13:

lavim baktım simdi biliorum bu hikayeyi cok ilham verici gercekten :16::16:

ben sana renk terapisini de bulayım aksam ona da bak bi :34:

bugucum kızmayız neden kızalım kabul edilir insallah... biz de seni öptükkkk :54: Allah kolaylık versinnnn

elisimmm o bende de oluyooo tamamlayamadıgım icin uzuluyorum ama oh ne guzel rahat daldım uykuya oluorum :9: calıstıkca gelisicek sınırlar kalkmaya devam edicek

sıkılmadan devam edelim :54:

Ben de iş stresim olunca sık sık düşünüyorum.

Çünkü zaman zaman geiriliyorum, bir sorunu çözümleyemeyince rüyamda falan görüyorum.

Takıyorum yani maalesef.

Renk terapisini de merak ettim bak:44:

aaaaaaaa :52:
karbeyaaaaazzzzz !!! nerelerdesin tatlım sen ya. seni hiç unutur muyuz biz
hoşgeldin yuvana :16:
tüm güzel gelişmelere kocaman bir maşallah :nazar:
daha sık gel, hep gel.

Aaaaaaaaaaaaa:52::52::52:
Ben seni hatırlıyorummmmmm,blogun da vardı hani????
Doğru hatırlıyorum demiiii???

lavinimmm doğru hatırlıyorsun.
aah ah ne günlerdi ya.
hatırlıyo musunuz sineray vardı.
hiç umutlu değildi 2013 den. 2015 lerden bahsederdi
2012 gelini oldu gitti :)
çok özledim ben o günleri :31:
sizi çok seviyorum ben.

aaaaaaaa :52:
karbeyaaaaazzzzz !!! nerelerdesin tatlım sen ya. seni hiç unutur muyuz biz
hoşgeldin yuvana :16:
tüm güzel gelişmelere kocaman bir maşallah :nazar: