- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.281
Merhaba sevgi pıtırcıklarıııııııııımmm...
Nasılsınız bakayım...
Ben hasta oldum yine yaaa.
Vücut direncim çok düştü burda, hep hasta oluyorum.
Okul da, öğrenciler de çok yoruyor beni
Hava da inanılmaz soğuk.
Kar fırtınası var:18::18::18:
Amaannnn ne kadar güzel muhabbetim var di mi
Tadım yok tadınızı da kaçırmiyim, öpüyorum hepiciğinizi
Doğudayım ben canım, Bitlis'te görev yapıyorum...
kar fırtınası mınerdesin ki canım sen?
çok geçmiş olsunn hemencik iyi ol
Allah senin ve oradakilerin yardımcısı olsun Nihancım. soğukta olmak gerçekten çok zor
Allah nasip kısmet ederse 8 Mart'ta saat 4'te "dünya evine" giriyoruz
Kan tahlillerini yaptıramadık, aile hekimimiz yokmuş burda yarın sabaha kaldı.
Çok mu çok heyecanlıyım
Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım.
Çok mu çok heyecanlıyım
Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım.
siz burda gelin olup gideceksiniz birer birer ben hep duygulancakmıyım böyle yaasanki evimden gelin çıkacaksınız
ezgottt bizim kahvaltı takımının kapaklı kahvaltılığı %50 indirime girmiş. 21,5 tl acaba alsam mı çerezlikte olur bu :) bi yandan da tupper ın şeker kapları falan var gerek yok mu ki kararsızım :26: sen aldın mı bunu?
ayyy ben de 8 mayısta 5.yılımızda bassa mıydım nikahı acaba
ah kayınpedercim. 1 buçuk ayda zengin ol da inşallah bari beklediğimize değsinnnnn
nurayimo bernardonun mailini görünce benimde aklıma sen geldin :)) beğendim çok amaçlı kullanabilirizezgottt bizim kahvaltı takımının kapaklı kahvaltılığı %50 indirime girmiş. 21,5 tl acaba alsam mı çerezlikte olur bu :) bi yandan da tupper ın şeker kapları falan var gerek yok mu ki kararsızım :26: sen aldın mı bunu?
ayyy ben de 8 mayısta 5.yılımızda bassa mıydım nikahı acaba
ah kayınpedercim. 1 buçuk ayda zengin ol da inşallah bari beklediğimize değsinnnnn
yerim seni ben
biz de seni gonderirken duygulanıcazzz kusum sırayla bu işler... Hep boyle seylere duygulanalım ama insallahhep boyle guzel yaslarla dolsun gozlerimiz
Doğudayım ben canım, Bitlis'te görev yapıyorum...
Çok mu çok heyecanlıyım
Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım.[/QUOTE
Hayırlı olsun Pelincimmmmmm inşallah çooook güzel olurr
komşum benim :) bu haftasonu artık ev bakmaya başlıycak sevdicek. sana yakın olurum, gelin almış gibi olursunsiz burda gelin olup gideceksiniz birer birer ben hep duygulancakmıyım böyle yaasanki evimden gelin çıkacaksınız
ben de böyle düşündüm ezgikuşumm, sana da sormak istedim bidenurayimo bernardonun mailini görünce benimde aklıma sen geldin :)) beğendim çok amaçlı kullanabilirizalmayı düşündüm ama kargo çok pahalıydı.eğer gittiğimde hala indirimde olursa alırım diye karar verdim kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?