Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Merhaba sevgi pıtırcıklarıııııııııımmm...
Nasılsınız bakayım...
Ben hasta oldum yine yaaa.
Vücut direncim çok düştü burda, hep hasta oluyorum.
Okul da, öğrenciler de çok yoruyor beni
Hava da inanılmaz soğuk.
Kar fırtınası var:18::18::18:
Amaannnn ne kadar güzel muhabbetim var di mi
Tadım yok tadınızı da kaçırmiyim, öpüyorum hepiciğinizi

kar fırtınası mı nerdesin ki canım sen?
çok geçmiş olsunn hemencik iyi ol

bben doguda deılım ama sabah ise gelırken kardan kadın oldum bende :)) boluyada kar yagyooo

soğuktaki bebeciklerim, iyi bakın kendinize üşütmeyin.
geçmiş olsun nihancım sana da

Allah nasip kısmet ederse 8 Mart'ta saat 4'te "dünya evine" giriyoruz

Kan tahlillerini yaptıramadık, aile hekimimiz yokmuş burda yarın sabaha kaldı.

Çok mu çok heyecanlıyım

Şimdi arkadaşıma gidiyorum bizim arka tarafta oturuyo bi kahvesini içiyim de mutluluğumu paylaşayım, zaten nikah şahidim de o olsun istiyorum, bi teklifimi yapayım.

pelooooo bugünle birlikte bekar son 3 günün
oooyyy
yerim seni de nikah tarihinizi deeee
düğünler dernekler başlayacak yahu az kaldı azzz..
:118:

tebrikler tatlımmm..şimdi gördüm ben de heyecanlandım valla zaman ne çabuk geçiyor yaaa... Allah mesut etsin inşallah

Pelommm ayyy evleniyormusun sen şimdiiii
hem çok sevindim hemde duygulandım yine ben yaa hayırlı uğurlu olsun canımm benimm güzeller güzelimm.
dünya kadınlar gününde evleniyorsun demek

kızlar dikkat edin kendinize sogugu sevmeyenlerden biride benimmmm insallah bahar oraya da ugrar hemencik

sibosum enişte nerelerde simdi? gorusebiliyomusunuz hiç?

ayyyy pelommm pelommm benimmmmmmmm pelomm pelom pelommm harikasınızzzzz ömür boyu mutluluklar diliyorum simdiden King eniştemizlee

hatta hep beraber harlem shake yapalım yehuuuuu

cok az kaldııııı sevdiceginin kocişin olmasınaaaa :123:

siz burda gelin olup gideceksiniz birer birer ben hep duygulancakmıyım böyle yaa sanki evimden gelin çıkacaksınız

ezgottt bizim kahvaltı takımının kapaklı kahvaltılığı %50 indirime girmiş. 21,5 tl acaba alsam mı çerezlikte olur bu :) bi yandan da tupper ın şeker kapları falan var gerek yok mu ki kararsızım :26: sen aldın mı bunu?

ayyy ben de 8 mayısta 5.yılımızda bassa mıydım nikahı acaba
ah kayınpedercim. 1 buçuk ayda zengin ol da inşallah bari beklediğimize değsinnnnn

siz burda gelin olup gideceksiniz birer birer ben hep duygulancakmıyım böyle yaa sanki evimden gelin çıkacaksınız

yerim seni ben

biz de seni gonderirken duygulanıcazzz kusum sırayla bu işler... Hep boyle seylere duygulanalım ama insallah hep boyle guzel yaslarla dolsun gozlerimiz

koptum kusum yaaaa

hayırlıısı oymus hakknızdaa cok cicik bi tarihiniz var suanda da

nurayimo bernardonun mailini görünce benimde aklıma sen geldin :)) beğendim çok amaçlı kullanabilirizalmayı düşündüm ama kargo çok pahalıydı.eğer gittiğimde hala indirimde olursa alırım diye karar verdim kendimce
yerim seni ben

biz de seni gonderirken duygulanıcazzz kusum sırayla bu işler... Hep boyle seylere duygulanalım ama insallah hep boyle guzel yaslarla dolsun gozlerimiz

aminn kuşumm inşallah

nejla

komşum benim :) bu haftasonu artık ev bakmaya başlıycak sevdicek. sana yakın olurum, gelin almış gibi olursun

ben de böyle düşündüm ezgikuşumm, sana da sormak istedim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…