Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

topiğiin delisidee gelmiiiişşş :1::1: kızaaam ver bana 1200ü ben sana fransız danteliyle birlikte bide fransızz veririimm :1::1: Eminönünde buluruzzz fıdıgııımmmmm

çağlamm seni böyle pozitif görünce nası mutlu oldummmm..:nazar::38:

oyiiii cansınn cannn :54::54::54: ben de seni boyle gorunce

pufum benimmmm fıstıklı krokanlı pastammm tabiki de mümkn değilllllllllllll :32::32::32: ohh böğürtlen sesiyle de doldummmm mis gibi oldummmm

yerğğğrim ben bu adamı yaaaa :51:

berfosummm elbise cok tatlııııııı sahit olcaksın demek :23: biz totem yaptık sahidim olanlar benden sora evlencek hemen diye... kuzican ve arkadasım hemen sıraya girdi ama annem de olmaz buyukler olcak soz verdik diyo dayımla amcamı da cok severimmm amaa kızların totemini de bozmak istemiorumm bakalım nolcak sahit meselemiz :9:

sizi bugun nasıl gecti xmanle :21::21:

evet nihancımmmmmmm biz sevgi yumagı olmadan duramıyoruz biliosun :9::9::9: hepinizi sıka sıka sevesim var yaaa :29::29::29:

Ben geldim asklariimmm :69:

Periimm canim hosgeldin ve de jasmine sende hosgeldin tatlimm:16:

Lavimm ben ilk gorusmeye hastaneye gitmistimm... babasi rahatsizdi o sebeple gitmistim elbise giymistim ve Ataturk cicegi almistim.. cicekleri cok sevio kayinbabisim benim gibi :1:

Sende canli cicek alabilirsin bence :)

Caglamm bu aksam fitleenemedim cunku kayinbabisin dogum gunusuymus bugun onu kutladikk yag yakicagima yag aldim :9:

Yarin calismiyorumm :16: ohh cok mutluyum..

Nikah islemlerimizi baslaticaz ve sanirim verilen ilk tarihte kiyicaz nikahimizi... isyerinden tum haklarimi evlilik tazminati kidem vs. Alabilmem icin...

Hayatiimm gelmis benim nur yuzlumm hep gel bole olur mu sekercan derslerden gecmene de cok sevindim :16:

Nazlimin morali bozukmuss kiyamam ben ona ki ama :31:

Haftasonu izmire giderken kuzenimi de alicaktim yanima istanbulda okuo.. ama dayim izin vermemis ne alakaysa.. cok moralim bozuldu :31: hic degilse o olsun istiodum yanimda... napicam smdi:25:

Atladigim bisi varsa affedin kuslarimm...

Son düzenleme:
mis gibi aşk kokmuş yine bu kk
:69:
...
yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmiş :3:
...
lavinimm kızlar gerekenleri söylemiş ben de onlar gibi düşünüyorum :1:
inşallah çok güzel geçer herşey. seninle önceden de konuşmuştuk, bak şükürler olsun herşey yoluna giriyor. daha da mutlu olacağın günler gelecek, 'kızlaaarr nişanlanıyorum, kızlaarr düğün tarihimiz belli oldu :52: ' haberlerini alacağız inşallah :16:
...
nazlımm lokumum canını sıkan olay tatlıya bağlanır inşallah.
...
peloom pelom dayın izin verseymiş keşke ama kuzicanın gelemese de sen moralini bozma. prenses olmana hiçbişey engel olamazzzz

topiğiin delisidee gelmiiiişşş :1::1: kızaaam ver bana 1200ü ben sana fransız danteliyle birlikte bide fransızz veririimm :1::1: Eminönünde buluruzzz fıdıgııımmmmm
topiğin deli geldi diyecektin:41::41::41:
canım ben bu elbiseden istiyorum:43::43:
benm olmalı:43::43:

berfosummm elbise cok tatlııııııı sahit olcaksın demek :23: biz totem yaptık sahidim olanlar benden sora evlencek hemen diye... kuzican ve arkadasım hemen sıraya girdi ama annem de olmaz buyukler olcak soz verdik diyo dayımla amcamı da cok severimmm amaa kızların totemini de bozmak istemiorumm bakalım nolcak sahit meselemiz :9:

benimkinde sorun çıkmacıgını düşünüyorum. aileye kadar girdiğim için:52: aileside benm olmamı normal bakar bence:51:

lavin: kızım hadi nişanlandan önümüz açılsın:52::52: topiğe bereket gelsin:16::16: sen adımlarını çok sağlam attın. çok yolda katettin. senin fikirlerini seviyorum:16::16::16: çok zaman kalmadı bence:16:

Sevgilim de sen kızsın gerek yok deyip duruyor, acaba evde kurabiye falan mı yapıp götürsem?

El emeği, hamarat gelin edasıyla:52:

:52::52::52::52::52: hamarat gelinn edasıylaa:52::52::52::52: tuttum bunu istersen ev salçası turşu falan götür:52::52:
hatta abartıp parmak gibi sarma sarıyormuşsun:52::52::52:

Hiç ev ayakkabısı da götürmeyi düşünmemiştim:44:

Annesi kapalı evet eşarp olbilir belki, az bi zaman kaldı hemen pratiğe dökmem lazım.

benim hiç ev papucum olmadı:51::51:
eşarp alcaksan aker armine al:21::21: bakınca waowww desinler:9::9:

Son düzenleme:
Evet canım karşılaştık :16:
Adım Gizem. 20 Yaşındayım :) Şuan Önlisans okuyorum 1. sınıfım.
İnşallah zamana ve duruma göre 2014 Kasım ile 2015 Nisan arası düşünüyoruz evliliği :16:
memnun oldum canım. hayırlısı olsun.bizim düğünde büyük ihtimal 2014 mayıs olacak:31:
başvuru yaptım canım:27: x manla gittim. :50::50: çocuk sınavlara mülakatlara gire çıka prof olmuş:52::52: o :52:bu akılla çok yaşamaz:52::52::52::52::52:

kız sabah sabah güldürdün beni he :)

ay günaydın dememişim günaydınnnnnn:))

Son düzenleme:
topiğin deli geldi diyecektin:41::41::41:
canım ben bu elbiseden istiyorum:43::43:
benm olmalı:43::43:

benimkinde sorun çıkmacıgını düşünüyorum. aileye kadar girdiğim için:52: aileside benm olmamı normal bakar bence:51:

lavin: kızım hadi nişanlandan önümüz açılsın:52::52: topiğe bereket gelsin:16::16: sen adımlarını çok sağlam attın. çok yolda katettin. senin fikirlerini seviyorum:16::16::16: çok zaman kalmadı bence:16:

Artık sona yaklaşıyorum,çok heyecanlıyım yaaaaa:52:
Mayıs düğünlerinden önce nişan olsa ne güzel olurrrrrr:16:

:52::52::52::52::52: hamarat gelinn edasıylaa:52::52::52::52: tuttum bunu istersen ev salçası turşu falan götür:52::52:
hatta abartıp parmak gibi sarma sarıyormuşsun:52::52::52:

benim hiç ev papucum olmadı:51::51:
eşarp alcaksan aker armine al:21::21: bakınca waowww desinler:9::9:

Eşarptan gün itibariyle vazgeçtim,ilk gidişim bi tek annesine hediye olmaz. Hem marka eşarp da fazla pahalı bir hediye ilk buluşma için.

Evde kurabiye falan yapıp götüreceğim,hazır pasta olmaktan daha sıcak bir şey olsun dedim.

Annemle akşam konuşaym, elmalı kurabiye düşünüyorum,ayıptır söylemesi güzel yaparım,sevgilim de çok sever.

mis gibi aşk kokmuş yine bu kk
:69:
...
yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmiş :3:
...
lavinimm kızlar gerekenleri söylemiş ben de onlar gibi düşünüyorum :1:
inşallah çok güzel geçer herşey. seninle önceden de konuşmuştuk, bak şükürler olsun herşey yoluna giriyor. daha da mutlu olacağın günler gelecek, 'kızlaaarr nişanlanıyorum, kızlaarr düğün tarihimiz belli oldu :52: ' haberlerini alacağız inşallah :16:
...
nazlımm lokumum canını sıkan olay tatlıya bağlanır inşallah.
...
peloom pelom dayın izin verseymiş keşke ama kuzicanın gelemese de sen moralini bozma. prenses olmana hiçbişey engel olamazzzz

Nurayımmmm:16:

Hoşgeldin sennnnn:21:

İnşallah canım benim ağzından bal damlıyor,bir an önce nişan yüzüğüm olsun istiyorummm.

memnun oldum canım. hayırlısı olsun.bizim düğünde büyük ihtimal 2014 mayıs olacak:31:

kız sabah sabah güldürdün beni he :)

ay günaydın dememişim günaydınnnnnn:))
günaydınnn:51::51:

Artık sona yaklaşıyorum,çok heyecanlıyım yaaaaa:52:
Mayıs düğünlerinden önce nişan olsa ne güzel olurrrrrr:16:

Eşarptan gün itibariyle vazgeçtim,ilk gidişim bi tek annesine hediye olmaz. Hem marka eşarp da fazla pahalı bir hediye ilk buluşma için.

Evde kurabiye falan yapıp götüreceğim,hazır pasta olmaktan daha sıcak bir şey olsun dedim.

Annemle akşam konuşaym, elmalı kurabiye düşünüyorum,ayıptır söylemesi güzel yaparım,sevgilim de çok sever.

lavin hanım lavin hanımm gençlere yol açıl artık:52::52:
canım bencede ilk buluşma için hediye alma. sen alcam dediğin için söyledim ben..
ama alcagın zaman bence armine aker falan al. eski sezon alırsan 50TL falan oluyor. eski sezon dediğim. mesela şuan ilkbahar modelleri çıktı. sen sonbahar kış koleksiyonundan alcaksın. sen kaliteli götür onlarda sana kaliteli şeyler getirir belkim sonra:52:

Son düzenleme:
Ben geldim asklariimmm :69:

Periimm canim hosgeldin ve de jasmine sende hosgeldin tatlimm:16:

Lavimm ben ilk gorusmeye hastaneye gitmistimm... babasi rahatsizdi o sebeple gitmistim elbise giymistim ve Ataturk cicegi almistim.. cicekleri cok sevio kayinbabisim benim gibi :1:

Sende canli cicek alabilirsin bence :)

Caglamm bu aksam fitleenemedim cunku kayinbabisin dogum gunusuymus bugun onu kutladikk yag yakicagima yag aldim :9:

Yarin calismiyorumm :16: ohh cok mutluyum..

Nikah islemlerimizi baslaticaz ve sanirim verilen ilk tarihte kiyicaz nikahimizi... isyerinden tum haklarimi evlilik tazminati kidem vs. Alabilmem icin...

Hayatiimm gelmis benim nur yuzlumm hep gel bole olur mu sekercan derslerden gecmene de cok sevindim :16:

Nazlimin morali bozukmuss kiyamam ben ona ki ama :31:

Haftasonu izmire giderken kuzenimi de alicaktim yanima istanbulda okuo.. ama dayim izin vermemis ne alakaysa.. cok moralim bozuldu :31: hic degilse o olsun istiodum yanimda... napicam smdi:25:

Atladigim bisi varsa affedin kuslarimm...

Pelinom fikirlerin için çok teşekkür ederim.

Keşke dayın izin verseydi ama yapacak bir şey yok ki kısmet, hem belki fikri değişir.

Erken nikah kıymak çok mantıklı,hakkını klimsede bırakma.

Biz de bu yaz nikahı yapalım diyoruz sevgilim eş durumundan merkeze gelsin diye.

Günaydın bebe bisküvileriiimmm.:16:

Nazlımmm sıkma canını,üzülme sen.:43::29:

Peloooom nikah mı kıyıyor benim ? :17::16: Soyadı aynı mı olacak sevdiceğiyle ? Oyyy...:16:

Çağla gelinliğin ne zaman hazır olacak ? :44: Prova falan yazıyordu mailde.

Atladığım bir şey yoktur umarım.:28:

günaydınnn:51::51:

lavin hanım lavin hanımm gençlere yol açıl artık:52::52:
canım bencede ilk buluşma için hediye alma. sen alcam dediğin için söyledim ben..
ama alcagın zaman bence armine aker falan al. eski sezon alırsan 50TL falan oluyor. eski sezon dediğim. mesela şuan ilkbahar modelleri çıktı. sen sonbahar kış koleksiyonundan alcaksın. sen kaliteli götür onlarda sana kaliteli şeyler getirir belkim sonra:52:

Açıcam berfinom yolu inşallah, ama sen benden önce gidecek gibisin:52:

Yakında anneler günü var, en iyisi o zaman eşarp alayım. Hem kendi anneme de alayım, kıskanmasın.:9:

$n-kusagi-fiyonklu-mevlana-model-ferace-159--siyah--huma-sultan-14877.jpg

Bakın bunu alacağım kendime.:31:

Back