- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.181
2014 gelinlerinde karşılaşmış olabilirmiyiz canım? ee kendini anlatırmısın biraz
çekinicek ne var kuzum sen gel kaynaşırız burda hep beraber. malesef arada nazara geliyoruz ama o süper enerjimiz herşeyin üstesinden geliyor şükürler olsun
yoksa ufukta var mı öyle bişey bakiyimm
sen gel kübramm aşkıda buluruz sana
yalnız herkese gel gel diyorum bir an mevlana geldi aklıma "ne olursan ol gel". demek gerçekten benimsemişim bu felsefeyi
İyiyim tatlıım sen nasılsın, ya ne güzel oldu bu gelişme mutlu oldum akşam akşam...
Laviiin heyecan var mı heyecan
İnşallah çok güzel geçer tanışma faslınız.
olmaz mııııııııı:18::18::18:
Hala yanımda giderken ne götüreceğimi düşünüp duruyorum.
Benim adam getirme bir şey gerek yok deyip iyice sinirlerimi bozdu.
Deneyimli gelincikler siz ne götürmüştünüz?
HELPEki Görüntüle 647685
uzun uzadıya anlatırım bigün tatlım suan pek keyfım yok yanlıs anlama oluur muu
sultanımmmmmmm! Çok fenaa özlediim seni bendeesık sık geeel nolursuuun
olmaz mııııııııı:18::18::18:
Hala yanımda giderken ne götüreceğimi düşünüp duruyorum.
Benim adam getirme bir şey gerek yok deyip iyice sinirlerimi bozdu.
Deneyimli gelincikler siz ne götürmüştünüz?
HELPEki Görüntüle 647685
Tatlı çok mu klişe olur bilemedim ki, ya da güzel bir çikolata, ya daaa çiçek...
Tecrübesiz oluşum çok belli değil mi
2014 gelinlerinde karşılaşmış olabilirmiyiz canım? ee kendini anlatırmısın biraz
çekinicek ne var kuzum sen gel kaynaşırız burda hep beraber. malesef arada nazara geliyoruz ama o süper enerjimiz herşeyin üstesinden geliyor şükürler olsun
yoksa ufukta var mı öyle bişey bakiyimm
sen gel kübramm aşkıda buluruz sana
yalnız herkese gel gel diyorum bir an mevlana geldi aklıma "ne olursan ol gel". demek gerçekten benimsemişim bu felsefeyi
Kızceler kurbaaamla bi sıkıntııımm yoookk merak etmeyiinn
Babamla sorun.. Can sıkıcı iştee amann
bizim ilk tanısmamız planlı olmadıgından bişi goturmemıstım ama artıkk getirmeee kızıııımmmm yeteeer diyee isyeaan ettirene kadar her gittiğimde komşu fırında çilekli ve çiköletalıı kurabiyemii götürdüüm
lavicim ben ilk ne zaman gittiğimi şuan hatırlamıyorum bile:)) sanki hep tanışıyor gibiydik. ama bence annesine bir hediye götürebilirsin. çiçek güzel olur ama kız istemeye gider gibi olabilirama şık bir saksı çiçeği menekşe mesela hoş olabilir. yada ev hediyesi falan
pufum inşallah kafana taktığın sorun neyse kısa zamanda feraha kavuşur
lavicim elbise giymek istiyorsan yanına babet götürürsün topuklu ayakkabı abartı durur çünkü. annesi kapalı ise eşarp götürebilirsin güzel olur bence
ben çıkıyorum kuzularr öptüm hepinizii
Sevgilim de sen kızsın gerek yok deyip duruyor, acaba evde kurabiye falan mı yapıp götürsem?
El emeği, hamarat gelin edasıyla
selam kızlar... topiğinizi biraz okudum çok sıcak, çok sevimli, kendime yakın buldum... beni de aranıza alır mısınız..???
Sevgilim de bize gelirken çikolata almıştı,çiçeği düşündüm ama bahçeli evde yaşıyorlar saçma sanki:44:
Offff offff,bi de ev oturması ya aslında bi elbise aldım onu giyerrim diyordum ama ayakkabısız falan elbise iyi durmaz mı ki?
Pantolon mu giysem oldum
Yaaa varya senin o yüzünü, gözünü mıncırmak istiyorum biliyomusunnnn... :116:
Ay parçası arkadaşım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?