Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Yuppiiiiiiiiiiiii herkes geri dönmüş oh be dünya varmış:46::46: eliscim söylemese hiç farketmicem topiğin açıldığını artık girmiyordum bi yere artık burdasınız ya ohhhh missss

[video=youtube;c6S0TAtvbjU]http://www.youtube.com/watch?v=c6S0TAtvbjU[/video]

Bahar geldi...:81::81::81:

Bu şarkı bize gelsin,hepiciğimize...

Mevsim bahar olunca,

Aşk gönüle dolunca,

Sevenler kavuşunca,

Yaşamak ne güzel...
:69::77::78:

[video=youtube;c6S0TAtvbjU]http://www.youtube.com/watch?v=c6S0TAtvbjU[/video]

Bahar geldi...:81::81::81:

Bu şarkı bize gelsin,hepiciğimize...

Mevsim bahar olunca,

Aşk gönüle dolunca,

Sevenler kavuşunca,

Yaşamak ne güzel...
:69::77::78:
Bebişkooommm sende ilk açılan olmuşsun bende nişanlıcanıma açılmıştım.Aynen bende bana karşı boş olmadığını anlayınca çağırdım yanıma açıkça söyledim ve iyikide içimdekileri gizlememişim :16:

Yuppiiiiiiiiiiiii herkes geri dönmüş oh be dünya varmış:46::46: eliscim söylemese hiç farketmicem topiğin açıldığını artık girmiyordum bi yere artık burdasınız ya ohhhh missss

Hoşgeldin Nejlammm :16: Geldik artık Çağlamda geldi Pelinimde geldi yuvamıza kavuştuk kuzum.:16:

Bizde sürekli tesadüfler içinde gelip gitmişiz nişanlıcanımla :16: Liseye giderken aynı otobüse binip karşılıklı gitmeler, aaa bakın bakın ne anlatıcam kızlarrrr en önemliside şu bizim hayatımızda:52: ben orta 1 e giderken arka bahçede kızlarla dolaşırken çocugun biri kafama basketbol topu atmıştı.Bende gitmiştim bizim matematik hocasına şikayet etmiştim o çocugu hocada baya kızmıştı yanlışlıkla attım demişti o çocuk meğer benim nişanlıcanmış :9: ilk ben anlattım tesadüfen sonrada kahkahayı patlattı benimki ''o bendim'' diye ama bilsem senin gelecekti eşim olacağını atmazdım aşkım diyo yaramaz çucuuukkk :27: Aynı mahallede 17 sene ama biribirini son 6 senede farkedip sırılsıklam aşık olmak :nazar: :16: Allah ım herkese böyle güzellikler versin inşAllah :16:

Ayyy çok tatlı bi hikaye çok güldüm şu şikayet meselesine yaa:1::1: Rabbim nasıl ya yolları birleştiriyor eşlerin.Hiç ayırmasın o yolları inşAllahhhhhh

KK nın adaletsiz oldugunu düşünürken güldürdüü yüzüüümüüü bu gelişmee :16:

Sizi çook seviyorum bebekleriiim :54: Laviniiiim inş güzel geçeeer görüşmeniiz dua edıorum senın ıcınde :69:

Bizimde aşk hikayemizz cok cicik ve komiiiikk :1: Allah hepimizi nazarlardan saklasın inş :16:

Sizi çook seviyorum bebekleriiim :54: Laviniiiim inş güzel geçeeer görüşmeniiz dua edıorum senın ıcınde :69:

Bizimde aşk hikayemizz cok cicik ve komiiiikk :1: Allah hepimizi nazarlardan saklasın inş :16:

Senin aşk hikayen nasıl canım

selam kızlar... topiğinizi biraz okudum çok sıcak, çok sevimli, kendime yakın buldum... beni de aranıza alır mısınız..??? :71:

Amiiinnnnn.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine hoşgeldin.:3::3:

Kendinden bahsetsene biraz.:8:

öncelikle adım yasemin 28,5 yaşındayım :D ve çalışıyorum.. 1,5 senedir bir birlikteliğim var ve 6 aylık nişanlıyım.. Allah kısmet ederse yaza düğün yapmayı düşünüyoruz.. sen de kendinden bahseder misin, konu epey bi ilerlemiş ve bütün sayfaları tek tek okuyamadım ne yazık ki, tanımak isterim hepinizi..

öncelikle adım yasemin 28,5 yaşındayım :D ve çalışıyorum.. 1,5 senedir bir birlikteliğim var ve 6 aylık nişanlıyım.. Allah kısmet ederse yaza düğün yapmayı düşünüyoruz.. sen de kendinden bahseder misin, konu epey bi ilerlemiş ve bütün sayfaları tek tek okuyamadım ne yazık ki, tanımak isterim hepinizi..

Maşallah Allah tamamına erdirsin.:nazar:

Ben Merve,22 yaşındayım,Türkçe öğretmenliği son sınıftayım.:24: Çizelgemde gördüğün üzere 2 yılı doldurduk sevdiceğimle.:nazar: O da aynı bölüm mezunu,iki yıldır atama bekliyor.Atama olur olmaz askere gidecek inşallah,seneye bu zamanlar da nişan inşallah.:16:

Yani benim daha çok var.:1::1:Ama burda sevdiklerimin mutluluklarıyla mutlu olmak,birbirimize destek olmak çok güzel.

Umarım kalıcı olursun canım.:29:

Maşallah Allah tamamına erdirsin.:nazar:

Ben Merve,22 yaşındayım,Türkçe öğretmenliği son sınıftayım.:24: Çizelgemde gördüğün üzere 2 yılı doldurduk sevdiceğimle.:nazar: O da aynı bölüm mezunu,iki yıldır atama bekliyor.Atama olur olmaz askere gidecek inşallah,seneye bu zamanlar da nişan inşallah.:16:

Yani benim daha çok var.:1::1:Ama burda sevdiklerimin mutluluklarıyla mutlu olmak,birbirimize destek olmak çok güzel.

Umarım kalıcı olursun canım.:29:

amin canım teşekkür ederim darısı başına inşallah...

hiç benim daha çok var deme zaman öyle bi geçiyo ki bi bakıyosun kendini gelinliklere bakarken buluvermişsin... :17: size de maşallah canım, Allahım en hayırlı zaman da sizin de yüzünüze bakar da, kavuşur çok ama çok mutlu olursunuz..

umarım canım ben de kalıcı olmak, sizlerle arkadaşlık kurmak isterim.. :118:

selam kızlar... topiğinizi biraz okudum çok sıcak, çok sevimli, kendime yakın buldum... beni de aranıza alır mısınız..??? :71:

hoşgeldin yasemincim:3:
ben geldim kızçelerimm yoruldum baya. eve geldim direkt mutfağa girdim yemek yaptım.o arada sevdicek aradı hadi gel yemek yicez dedim koştu geldi evimin direği.o arada ben poğaça yoğurmuştum mayalanmasını bekliyordum. bi yandan sevdicekle ilgilendim bi yandan poğaçalarımı yaptım.poğaça pişti, sevdicek gitti ve ezgi artık dinlenmeli:42:

amin canım teşekkür ederim darısı başına inşallah...

hiç benim daha çok var deme zaman öyle bi geçiyo ki bi bakıyosun kendini gelinliklere bakarken buluvermişsin... :17: size de maşallah canım, Allahım en hayırlı zaman da sizin de yüzünüze bakar da, kavuşur çok ama çok mutlu olursunuz..

umarım canım ben de kalıcı olmak, sizlerle arkadaşlık kurmak isterim.. :118:

Evet yaaa,zaman çok çabuk geçiyor aslında.Ne ara 2 yıl doldu hiç anlamadım.:31: Amin inşallah hepimiz çok mutlu olalım...:16:

Çağlaaaaaaaaaa enerjilerim geldi mi ? Geldiyse ses ver.:9::9::9:

hoşgeldin yasemincim:3:
ben geldim kızçelerimm yoruldum baya. eve geldim direkt mutfağa girdim yemek yaptım.o arada sevdicek aradı hadi gel yemek yicez dedim koştu geldi evimin direği.o arada ben poğaça yoğurmuştum mayalanmasını bekliyordum. bi yandan sevdicekle ilgilendim bi yandan poğaçalarımı yaptım.poğaça pişti, sevdicek gitti ve ezgi artık dinlenmeli:42:

Nasıl da kafiyeli yazmış yaaa.:17::9:

Back