Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hoşgeldin yasemincim:3:
ben geldim kızçelerimm yoruldum baya. eve geldim direkt mutfağa girdim yemek yaptım.o arada sevdicek aradı hadi gel yemek yicez dedim koştu geldi evimin direği.o arada ben poğaça yoğurmuştum mayalanmasını bekliyordum. bi yandan sevdicekle ilgilendim bi yandan poğaçalarımı yaptım.poğaça pişti, sevdicek gitti ve ezgi artık dinlenmeli:42:

hoşbulduk canım...
ayy ne güzel ya ben yemek yapmayı bilmiyorum ama aşkıma güzel güzel yemekler yapmak istiyorum evlendiğimizde inşallah öğrenirim yemek yapmayı hatta çok çok çok güzel yaparım aşkımın ağzına layık... :16: ellerine kollarına sağlık... :8:

hoşbulduk canım...
ayy ne güzel ya ben yemek yapmayı bilmiyorum ama aşkıma güzel güzel yemekler yapmak istiyorum evlendiğimizde inşallah öğrenirim yemek yapmayı hatta çok çok çok güzel yaparım aşkımın ağzına layık... :16: ellerine kollarına sağlık... :8:

buarada ben ezgi canım:) taze nişanlıyım. yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var. bu eylül veya seneye mayısta düğünüm var Allah kısmet ederse. öğrenirsin yemek yapmayı merak etmeee biz burada öğreticez kızlara fotolarla:16:

Ya inanmıyoruuuuummm.
Geri gelmiş burasııııııııı :52::52::52:
Tesadüfen gördüm insan haber vermez mi :19::19::20:
Hadi özlemin hatrına susayım...
Özledim sizi kızçeleer :16::16::16:

İyi Akşamlar herkese :16:
Kontrol panelinden topiğin açıldığını gördüm.
O kadar mutlu oldum kii :16: Neşen yerine geldi resmen :)
Elis'imle paylaşmıştım çok üzüldüğümü... Şimdide mutlu olunca yazmak istedim...
Herkese Mutluluklar dilerim İnşallah Huzurunuz Aşkınız Daim olsunn :16::16:

Son düzenleme:
buarada ben ezgi canım:) taze nişanlıyım. yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var. bu eylül veya seneye mayısta düğünüm var Allah kısmet ederse. öğrenirsin yemek yapmayı merak etmeee biz burada öğreticez kızlara fotolarla:16:

memnun oldum ezgicim.. :87: maşallah canım Allah tamamına erdirsin... ayy evet çok güzel olur hem sizlerle yaparak daha da hevese gelirim öğrenmek için.. :56:

memnun oldum ezgicim.. :87: maşallah canım Allah tamamına erdirsin... ayy evet çok güzel olur hem sizlerle yaparak daha da hevese gelirim öğrenmek için.. :56:
amin cümlemizin inşallahhh
İyiyim tatlıım sen nasılsın, ya ne güzel oldu bu gelişme mutlu oldum akşam akşam...

Laviiin heyecan var mı heyecan:52::52:
İnşallah çok güzel geçer tanışma faslınız.:34: :nazar:

ay bende sabah öğrendim günümüz güzel başladı hatta haftamız:16:

hoşgeldin kübracım nasılsın? sende gel artık aramıza yeniden:16:
perim35 sende hoşgeldinn:21: daha sık gel yanımıza canım

Canımm çok teşekkür ederim :70:
Opra'mla da paylaştım yazmak istedim hep ama çekindim.
O kadar güzel dostluklar var ki burda Nazar Değmesin:nazar::nazar:

Jasmiin hoşgeldin:3::3:

Buguum tanışma hikayenize bakarken bi konun dikkatimi çekti, bilgisayarınız çalınmiş.
Ya aynısı bizim de başımıza geldi. Biz de fotoğraflara üzüldük çoğunun yedeği yoktu.:50:
Sorun olmaz değil mi onlar... Öyle özel değiller ama hatırası var işte:31:

Canımm çok teşekkür ederim :70:
Opra'mla da paylaştım yazmak istedim hep ama çekindim.
O kadar güzel dostluklar var ki burda Nazar Değmesin:nazar::nazar:
2014 gelinlerinde karşılaşmış olabilirmiyiz canım? ee kendini anlatırmısın biraz:34:
çekinicek ne var kuzum sen gel kaynaşırız burda hep beraber. malesef arada nazara geliyoruz ama o süper enerjimiz herşeyin üstesinden geliyor şükürler olsun:nazar::nazar::nazar:
Yaaa ama aşık olup öyle gelmek istiyorum yanınıza ama...:84:

Gelirim tabi ezgimmm
:29:

yoksa ufukta var mı öyle bişey bakiyimm:27:
sen gel kübramm aşkıda buluruz sana:16:

yalnız herkese gel gel diyorum bir an mevlana geldi aklıma "ne olursan ol gel". demek gerçekten benimsemişim bu felsefeyi:34:

Back