Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

2014 gelinlerinde karşılaşmış olabilirmiyiz canım? ee kendini anlatırmısın biraz:34:
çekinicek ne var kuzum sen gel kaynaşırız burda hep beraber. malesef arada nazara geliyoruz ama o süper enerjimiz herşeyin üstesinden geliyor şükürler olsun:nazar::nazar::nazar:

yoksa ufukta var mı öyle bişey bakiyimm:27:
sen gel kübramm aşkıda buluruz sana:16:

yalnız herkese gel gel diyorum bir an mevlana geldi aklıma "ne olursan ol gel". demek gerçekten benimsemişim bu felsefeyi:34:

:124:Ahhh nerede Vahh nerede... Kuzummm olsa ilk söyleyeceklerim sizler olacaksınız inan

İyiyim tatlıım sen nasılsın, ya ne güzel oldu bu gelişme mutlu oldum akşam akşam...

Laviiin heyecan var mı heyecan:52::52:
İnşallah çok güzel geçer tanışma faslınız.:34: :nazar:

olmaz mııııııııı:18::18::18:

Hala yanımda giderken ne götüreceğimi düşünüp duruyorum.

Benim adam getirme bir şey gerek yok deyip iyice sinirlerimi bozdu.

Deneyimli gelincikler siz ne götürmüştünüz?

HELPEki Görüntüle 647685

HELPEki Görüntüle 647685

Tatlı çok mu klişe olur bilemedim ki, ya da güzel bir çikolata, ya daaa çiçek...
Tecrübesiz oluşum çok belli değil mi:1::1::1:

uzun uzadıya anlatırım bigün tatlım suan pek keyfım yok yanlıs anlama oluur muu :54:

sultanımmmmmmm! Çok fenaa özlediim seni bendee :14: sık sık geeel nolursuuun :14:

Yaaa varya senin o yüzünü, gözünü mıncırmak istiyorum biliyomusunnnn... :116:
Ay parçası arkadaşım benimmm
:38:

lavicim ben ilk ne zaman gittiğimi şuan hatırlamıyorum bile:)) sanki hep tanışıyor gibiydik. ama bence annesine bir hediye götürebilirsin. çiçek güzel olur ama kız istemeye gider gibi olabilir:9: ama şık bir saksı çiçeği menekşe mesela hoş olabilir. yada ev hediyesi falan

Kızceler kurbaaamla bi sıkıntııımm yoookk merak etmeyiinn :61:

Babamla sorun.. Can sıkıcı iştee amann

HELPEki Görüntüle 647685

bizim ilk tanısmamız planlı olmadıgından bişi goturmemıstım ama artıkk getirmeee kızıııımmmm yeteeer diyee isyeaan ettirene kadar her gittiğimde komşu fırında çilekli ve çiköletalıı kurabiyemii götürdüüm :61:

Tatlı çok mu klişe olur bilemedim ki, ya da güzel bir çikolata, ya daaa çiçek...
Tecrübesiz oluşum çok belli değil mi:1::1::1:

Sevgilim de bize gelirken çikolata almıştı,çiçeği düşündüm ama bahçeli evde yaşıyorlar saçma sanki:44:

Offff offff,bi de ev oturması ya aslında bi elbise aldım onu giyerrim diyordum ama ayakkabısız falan elbise iyi durmaz mı ki?

Pantolon mu giysem oldum:31:

2014 gelinlerinde karşılaşmış olabilirmiyiz canım? ee kendini anlatırmısın biraz:34:
çekinicek ne var kuzum sen gel kaynaşırız burda hep beraber. malesef arada nazara geliyoruz ama o süper enerjimiz herşeyin üstesinden geliyor şükürler olsun:nazar::nazar::nazar:

yoksa ufukta var mı öyle bişey bakiyimm:27:
sen gel kübramm aşkıda buluruz sana:16:

yalnız herkese gel gel diyorum bir an mevlana geldi aklıma "ne olursan ol gel". demek gerçekten benimsemişim bu felsefeyi:34:

Evet canım karşılaştık :16:
Adım Gizem. 20 Yaşındayım :) Şuan Önlisans okuyorum 1. sınıfım.
İnşallah zamana ve duruma göre 2014 Kasım ile 2015 Nisan arası düşünüyoruz evliliği :16:

Kızceler kurbaaamla bi sıkıntııımm yoookk merak etmeyiinn :61:

Babamla sorun.. Can sıkıcı iştee amann

bizim ilk tanısmamız planlı olmadıgından bişi goturmemıstım ama artıkk getirmeee kızıııımmmm yeteeer diyee isyeaan ettirene kadar her gittiğimde komşu fırında çilekli ve çiköletalıı kurabiyemii götürdüüm :61:

Sevgilim de sen kızsın gerek yok deyip duruyor, acaba evde kurabiye falan mı yapıp götürsem?

El emeği, hamarat gelin edasıyla:52:

pufum inşallah kafana taktığın sorun neyse kısa zamanda feraha kavuşur
lavicim elbise giymek istiyorsan yanına babet götürürsün topuklu ayakkabı abartı durur çünkü. annesi kapalı ise eşarp götürebilirsin güzel olur bence
ben çıkıyorum kuzularr öptüm hepinizii:54:

lavicim ben ilk ne zaman gittiğimi şuan hatırlamıyorum bile:)) sanki hep tanışıyor gibiydik. ama bence annesine bir hediye götürebilirsin. çiçek güzel olur ama kız istemeye gider gibi olabilir:9: ama şık bir saksı çiçeği menekşe mesela hoş olabilir. yada ev hediyesi falan

Evet ev hediyesi tarzı bir şey olabilir, düşündüm ama zevkleri bilmeyince riskli.

Ben düşün düşün bir şey alamadan gideceğim bu gidişle:1:

pufum inşallah kafana taktığın sorun neyse kısa zamanda feraha kavuşur
lavicim elbise giymek istiyorsan yanına babet götürürsün topuklu ayakkabı abartı durur çünkü. annesi kapalı ise eşarp götürebilirsin güzel olur bence
ben çıkıyorum kuzularr öptüm hepinizii:54:

Hiç ev ayakkabısı da götürmeyi düşünmemiştim:44:

Annesi kapalı evet eşarp olbilir belki, az bi zaman kaldı hemen pratiğe dökmem lazım.

Sevgilim de bize gelirken çikolata almıştı,çiçeği düşündüm ama bahçeli evde yaşıyorlar saçma sanki:44:

Offff offff,bi de ev oturması ya aslında bi elbise aldım onu giyerrim diyordum ama ayakkabısız falan elbise iyi durmaz mı ki?

Pantolon mu giysem oldum:31:

Nasıl rahat edeceksen öyle giyin canım da elbise daha bir hoş olur sanki :26:
Ezgi'ye de Puf'a da katılıyorum, kurabiye veya güzel bir şal, eşarp olabilir... Açığa da kapalıya da şal uygun olur, omuzlarına atar gelinciğim aldı diye :1:

Pufum inşallah can sıkıntın geçer, üzülmee

pufummm noldu sanaaa??? üzülme lutfen sıkma canını pastammmmm

lavimmmmm ben de seni cok özledim kusum :54::54: ve aldıgım haberlerle gözlerim sevincten portledi resmen :52::52::52: ay bir adım atıyorsunuz artık nasıl mutluyum anlatamammmm :52:

hediye olarak şal veya esarp super eger tesetturlyse

ev ayakkabısı ben de almıstım ki ben nereye gitsem alırım zaten ilk basta tuhaf karsılamıslardı ama alıstılar sonra annem de falan da gorunce :9: bir de canlı cicek olabilir ben benim kayinannike lilyumla menekse goturmustum mutfak camında bakıyor yerlerini de cok sevdiler

Yasemin hos geldin tatlımmmm senin nisanlınla durumlar nasıl? Canını sıkan mevzular duzelmiştir insallah :16:

nejlacım pericim nihancımmmm hepiniz herkes hos geldiii :54: pericim seni de sık sık beklioruz topiğimize :16:

hayatımmmmmmmmmm seni öpüücük yagmuruna tutarımmmmmmmmm beeeen gelceksin! hem de asktan sarhos olmus bir sekildeeee

Bugusummmm enerjilerini yerim senin gelmez miii geldi tabiki deee :52:

pelom yine fit fit leniyor sanırım :9:

ezgomun yine hamaratlıgı ustunde :nazar::nazar::nazar:

ohh ya sizi gorunce yorgunlugumu bile unutyorum valla :61:

Back