Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hoşbulduk canım...
ayy ne güzel ya ben yemek yapmayı bilmiyorum ama aşkıma güzel güzel yemekler yapmak istiyorum evlendiğimizde inşallah öğrenirim yemek yapmayı hatta çok çok çok güzel yaparım aşkımın ağzına layık... ellerine kollarına sağlık...

buarada ben ezgi canım:) taze nişanlıyım. yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var. bu eylül veya seneye mayısta düğünüm var Allah kısmet ederse. öğrenirsin yemek yapmayı merak etmeee biz burada öğreticez kızlara fotolarla

Ya inanmıyoruuuuummm.
Geri gelmiş burasııııııııı
Tesadüfen gördüm insan haber vermez mi
Hadi özlemin hatrına susayım...
Özledim sizi kızçeleer

İyi Akşamlar herkese
Kontrol panelinden topiğin açıldığını gördüm.
O kadar mutlu oldum kii Neşen yerine geldi resmen :)
Elis'imle paylaşmıştım çok üzüldüğümü... Şimdide mutlu olunca yazmak istedim...
Herkese Mutluluklar dilerim İnşallah Huzurunuz Aşkınız Daim olsunn

Son düzenleme:

memnun oldum ezgicim.. :87: maşallah canım Allah tamamına erdirsin... ayy evet çok güzel olur hem sizlerle yaparak daha da hevese gelirim öğrenmek için..

Merhaba benim canım ciğerim arkadaşlarım...

Topiğe ilk yazışım.. Çağloşummm öpüyorum seni kocaman..

memnun oldum ezgicim.. :87: maşallah canım Allah tamamına erdirsin... ayy evet çok güzel olur hem sizlerle yaparak daha da hevese gelirim öğrenmek için..
amin cümlemizin inşallahhh
İyiyim tatlıım sen nasılsın, ya ne güzel oldu bu gelişme mutlu oldum akşam akşam...

Laviiin heyecan var mı heyecan
İnşallah çok güzel geçer tanışma faslınız.

ay bende sabah öğrendim günümüz güzel başladı hatta haftamız

hoşgeldin kübracım nasılsın? sende gel artık aramıza yeniden
perim35 sende hoşgeldinn daha sık gel yanımıza canım

Canımm çok teşekkür ederim
Opra'mla da paylaştım yazmak istedim hep ama çekindim.
O kadar güzel dostluklar var ki burda Nazar Değmesin

Jasmiin hoşgeldin

Buguum tanışma hikayenize bakarken bi konun dikkatimi çekti, bilgisayarınız çalınmiş.
Ya aynısı bizim de başımıza geldi. Biz de fotoğraflara üzüldük çoğunun yedeği yoktu.
Sorun olmaz değil mi onlar... Öyle özel değiller ama hatırası var işte

Canımm çok teşekkür ederim
Opra'mla da paylaştım yazmak istedim hep ama çekindim.
O kadar güzel dostluklar var ki burda Nazar Değmesin
2014 gelinlerinde karşılaşmış olabilirmiyiz canım? ee kendini anlatırmısın biraz
çekinicek ne var kuzum sen gel kaynaşırız burda hep beraber. malesef arada nazara geliyoruz ama o süper enerjimiz herşeyin üstesinden geliyor şükürler olsun
Yaaa ama aşık olup öyle gelmek istiyorum yanınıza ama...:84:

Gelirim tabi ezgimmm

yoksa ufukta var mı öyle bişey bakiyimm
sen gel kübramm aşkıda buluruz sana

yalnız herkese gel gel diyorum bir an mevlana geldi aklıma "ne olursan ol gel". demek gerçekten benimsemişim bu felsefeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…