Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

En son konuşmalarımızdan sonra hiç açmadım konuyu bir daha.

Hatta uzun zamandır çeyiz falan da bakmıyorum,saldım yani.

Geçen hafta bu haftasonu için tanış ailemle, birkaç hafta sonra da ailelerimiz tanıştıralım, onlar aralarında konuşsunlar anlaşsınlar.

Ona göre yolumuzu çizelim dedi.

Ben de 'şok' :53:tabi ama belli etmedim,'Peki olur' dedim sadece.

Kuzum çok sevindim senin adına ay ya senin yerinede heyecanlandırık oldum inşallah çok güzel geçer maşallah deyim :nazar::nazar::nazar:

topik geri gelmişşş yupii :)))

Aboneliklerimde görünce bir sevinç dalgası çarptı beni:16:

hadi bakalım aşk kokulu kuzularım hepiniz yuvanızaaaaa :16::16::16::54:

İyiyim ezgim sen nasılsın?

Kızlar geçen hafta söyleyemedim ki ben size ben cumartesi sevgilimin anne babasıyla tanışmaya gidiyorum,heyecanlıyım:18:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Çok özlediimmmm.:5::5::5::5::5::5::5:

Laviiinnn hayırlı olsun ya,çok heyecanlı bir gün oluyor,inşallah iyi geçer.:16:

Mis kokulu,tatlı ballı gelinciklerr :16: topiğimize kavuştuk Allah a şükürler olsun.Yuvama geri dönmüş gibi hissediorum gerçekten :32: Nasıl özlemişim nasıl anlatamam :21:

Belki benim kagit param bi sekilde done dolasa senin cebine girmistir :24:

Aksamdan beri mirildaniyorum bu sarkiyi ve farkettim ki resmen nisanlicanimla beni anlatiyor :1:

Cankuslarim :16:

Laviiiinim cok sevindim, ben cok heyecanlanmistim tanismada. :17: niye heyecanlaniyosam :1: yazliktan dolayi benim toprakla kumla cimenle oynamami bile bilen insanlarmis...:17:
Ama cok guzel duygular :16:

ya ne güzel bende böyle bir iş istiyorum:5:
bugu bugum hoşgeldinn:16:

Hoşbulduk aşkoprensinin ballı bademi.:16::16:
Mis kokulu,tatlı ballı gelinciklerr :16: topiğimize kavuştuk Allah a şükürler olsun.Yuvama geri dönmüş gibi hissediorum gerçekten :32: Nasıl özlemişim nasıl anlatamam :21:

Ben de ben de ben de...:52::52::52:

Belki benim kagit param bi sekilde done dolasa senin cebine girmistir :24:

Aksamdan beri mirildaniyorum bu sarkiyi ve farkettim ki resmen nisanlicanimla beni anlatiyor :1:

Cankuslarim :16:

Laviiiinim cok sevindim, ben cok heyecanlanmistim tanismada. :17: niye heyecanlaniyosam :1: yazliktan dolayi benim toprakla kumla cimenle oynamami bile bilen insanlarmis...:17:
Ama cok guzel duygular :16:

Kestanemmm....

Ben sevdicekle ilk buluşacağımız akşamın sabahı o filme gitmiştim arkadaşlarla.:16:

Ve o da beni bir Eylül akşamı görmüştü ilk...:17::17:

Mutluyum.:21::21::21:

elisim pelinim :16:
ay pelotum ne tatlı yaa (küçüklüğünü bilmeleri:emir_bebek: )
ailesi değil ama benim nişanlımda benim küçüklüğümü biliyor yani ortaokul hallerimi:9: o zamandan göz koymuş bana hınzır. kendisi 4 yaşcık büyük olduğu için dalga geçiyor benle senin totonda bezle dolaştığın günleri bilirim ben diye:17: bide biliyormusunuz benim doğup büyüdüğüm sokakta sevdiceğimin çok yakın bir arkadaşı oturuyormuş.hemen bizim karşı binamızda. hiç onlardan çıkmazdım diyor. kii o çocuğun kız kardeşide benim çok yakın arkadaşımdı.aynı anda aynı evde bulunmuş bile olabilirizz.olamaz mıı olabilirr :))):16:

Son düzenleme:
Hoşbulduk aşkoprensinin ballı bademi.:16::16:

Ben de ben de ben de...:52::52::52:

Kestanemmm....

Ben sevdicekle ilk buluşacağımız akşamın sabahı o filme gitmiştim arkadaşlarla.:16:

Ve o da beni bir Eylül akşamı görmüştü ilk...:17::17:

Mutluyum.:21::21::21:
Sen her zaman mutlu ol mervem
:16:
Cok severim o filmi ben.
Ne guzel ani olmus senin icinde :69:

Bence tesadufler aski gercekten seviyor! :17::69:

elisim pelinim :16:
ay pelotum ne tatlı yaa (küçüklüğünü bilmeleri:emir_bebek: )
ailesi değil ama benim nişanlımda benim küçüklüğümü biliyor yani ortaokul hallerimi:9: o zamandan göz koymuş bana hınzır. kendisi 4 yaşcık büyük olduğu için dalga geçiyor benle senin totonla bezle dolaştığın günleri bilirim ben diye:17: bide biliyormusunuz benim doğup büyüdüğüm sokakta sevdiceğimin çok yakın bir arkadaşı oturuyormuş.hemen bizim karşı binamızda. hiç onlardan çıkmazdım diyor. kii o çocuğun kız kardeşide benim çok yakın arkadaşımdı.aynı anda aynı evde bulunmuş bile olabilirizz.olamaz mıı olabilirr :))):16:
Ezgim benim tosuncuk da oyle diyo :1:
Bizim aramizda 8 yas var. Ama ben obun 23-24 yasindaki hallerine bakiyorum. Kesinlikle seni gorup platonige baglamis olmam gerekirdi nasil gormem diye dalga gecuyorum. Ama saka gibi o zaman ben 15 yasindaydim:27:
Yazliklarimiz arasinda sadece 1 ev var, bildigin ayni sokakta 10 yil bulunup birbirini gormeyen tek insan bizizdir sanirim :9:
Kismet iste :16:
Ayy ne guzel anilar biriktiriyoruz biz ya :16:

Kimsecikler kalmadı,ben de gidip ders çalışayım.:30:

Ya bu arada benim maile eklentili bir şeyler yollamışsınız ama hiçbir şey anlamadım ben.:27:

Bir ara konuşalım bunu.

Akşam görüşürüz.:16:

21.00'da enerjileri buluşturmak üzere.:54::54:

Bizde sürekli tesadüfler içinde gelip gitmişiz nişanlıcanımla :16: Liseye giderken aynı otobüse binip karşılıklı gitmeler, aaa bakın bakın ne anlatıcam kızlarrrr en önemliside şu bizim hayatımızda:52: ben orta 1 e giderken arka bahçede kızlarla dolaşırken çocugun biri kafama basketbol topu atmıştı.Bende gitmiştim bizim matematik hocasına şikayet etmiştim o çocugu hocada baya kızmıştı yanlışlıkla attım demişti o çocuk meğer benim nişanlıcanmış :9: ilk ben anlattım tesadüfen sonrada kahkahayı patlattı benimki ''o bendim'' diye ama bilsem senin gelecekti eşim olacağını atmazdım aşkım diyo yaramaz çucuuukkk :27: Aynı mahallede 17 sene ama biribirini son 6 senede farkedip sırılsıklam aşık olmak :nazar: :16: Allah ım herkese böyle güzellikler versin inşAllah :16:

Son düzenleme:
Bizde sürekli tesadüfler içinde gelip gitmişiz nişanlıcanımla :16: Liseye giderken aynı otobüse binip karşılıklı gitmeler, aaa bakın bakın ne anlatıcam kızlarrrr en önemliside şu bizim hayatımızda:52: ben orta 1 e giderken arka bahçede kızlarla dolaşırken çocugun biri kafama basketbol topu atmıştı.Bende gitmiştim bizim matematik hocasına şikayet etmiştim o çocugu hocada baya kızmıştı yanlışlıkla attım demişti o çocuk meğer benim nişanlıcanmış :9: ilk ben anlattım tesadüfen sonrada kahkahayı patlattı benimki ''o bendim'' diye ama bilsem senin gelecekti eşim olacağını atmazdım aşkım diyo yaramaz çucuuukkk :27: Aynı mahallede 17 sene ama biribirini son 6 senede farkedip sırılsıklam aşık olmak :nazar: :16: Allah ım herkese böyle güzellikler versin inşAllah :16:

bizimkide babamın arabasına top atmış. babamda bir güzel azarlamış:9: bide bizim şaşkın istemeye geldikleri akşam evden çıkarken yanlışlıkla babamın ayağına bastı.ahh ahh babacığım bi bilsen bu çocuk hem arabana zarar verdi hem kızını aldı bide ayağına bastı:9: adam dövse yeri yani:9:
evet Pelinim çok güzel anılar biriktiriyoruzzz hepimize maşallahh:nazar::nazar::nazar:

şu günde biraz hızlı geçeydi nolurdu sanki.tamam anladım pzt bugün güzelsin güzel başladın ama hızlı geç daha güzelleş nolur sankiii:31:

Çok şekersinizzzzz:nazar:

Bizi de babam tanıştırmıştı:17:Ben ünideyken sevgilimla babam aynı okulda çalışıyormuş,zaten o dönem aynı semtte oturuyorduk da sizin gibi karşılaşılacak yerler değil. Sevgili görümce adayım da babamın öğrencisiymiş.:16:

Aynı zamanda babamın kuaförü de sevgilimin kuzeni,ilişkiler yumağı gibi:)

Son düzenleme:
bizimkide babamın arabasına top atmış. babamda bir güzel azarlamış:9: bide bizim şaşkın istemeye geldikleri akşam evden çıkarken yanlışlıkla babamın ayağına bastı.ahh ahh babacığım bi bilsen bu çocuk hem arabana zarar verdi hem kızını aldı bide ayağına bastı:9: adam dövse yeri yani:9:
evet Pelinim çok güzel anılar biriktiriyoruzzz hepimize maşallahh:nazar::nazar::nazar:

şu günde biraz hızlı geçeydi nolurdu sanki.tamam anladım pzt bugün güzelsin güzel başladın ama hızlı geç daha güzelleş nolur sankiii:31:

:9::9::9::9: yanlış ayağa basmış bitanem seninki.Babacık demiştir hem kızı verdik hemde ayağa bastı damat :9: Tesadüfler ne tatlı şeyler ya ben andıkça içim bir hoş oluyor kuzucuk onlar kuzucuk bebecikken biz bide onlarda bebecikken yazılmışlar bize biz onlara çok başka bir duygu birine ait olduğunu bilmek :16::16:

Çok şekersinizzzzz:nazar:

Bizi de babam tanıştırmıştı:17:Ben ünideyken sevgilimla babam aynı okulda çalışıyormuş,zaten o dönem aynı semtte oturuyorduk da sizin gibi karşılaşılacak yerler değil. Sevgili görümce adayım da babamın öğrencisiymiş.:16:

Aynı zamanda babamın kuaförü de sevgilimin kuzeni,ilişkiler yumağı gibi:)
:16::16::16::16: Kadere yazılmak diye buna denir herhalde Lavinim :52: Aynı yerde çalışmıyor olsalarda belkide kardeş aracılığıyla olacak kardeş olmasa belki kuzen.İnsanın yazgısında varsa mutlaka oluyor ben buna inanıyorum gerçekten.

Back