- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.121
En son konuşmalarımızdan sonra hiç açmadım konuyu bir daha.
Hatta uzun zamandır çeyiz falan da bakmıyorum,saldım yani.
Geçen hafta bu haftasonu için tanış ailemle, birkaç hafta sonra da ailelerimiz tanıştıralım, onlar aralarında konuşsunlar anlaşsınlar.
Ona göre yolumuzu çizelim dedi.
Ben de 'şok'tabi ama belli etmedim,'Peki olur' dedim sadece.
Çok teşekkür ederimmmm
Nihayet bugünleri gördüm, heyecan dorukta şimdi de
Ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.
topik geri gelmişşş yupii :)))
Aboneliklerimde görünce bir sevinç dalgası çarptı beni
hadi bakalım aşk kokulu kuzularım hepiniz yuvanızaaaaa
İyiyim ezgim sen nasılsın?
Kızlar geçen hafta söyleyemedim ki ben size ben cumartesi sevgilimin anne babasıyla tanışmaya gidiyorum,heyecanlıyım:18:
Hoşgeldin
Kızlar benim mesai biter, çıkıyorum,akşam görüşürüz.
ya ne güzel bende böyle bir iş istiyorum
bugu bugum hoşgeldinn
Mis kokulu,tatlı ballı gelinciklerrtopiğimize kavuştuk Allah a şükürler olsun.Yuvama geri dönmüş gibi hissediorum gerçekten Nasıl özlemişim nasıl anlatamam
Belki benim kagit param bi sekilde done dolasa senin cebine girmistir
Aksamdan beri mirildaniyorum bu sarkiyi ve farkettim ki resmen nisanlicanimla beni anlatiyor
Cankuslarim
Laviiiinim cok sevindim, ben cok heyecanlanmistim tanismada.niye heyecanlaniyosam yazliktan dolayi benim toprakla kumla cimenle oynamami bile bilen insanlarmis...
Ama cok guzel duygular
Sen her zaman mutlu ol mervemHoşbulduk aşkoprensinin ballı bademi.
Ben de ben de ben de...
Kestanemmm....
Ben sevdicekle ilk buluşacağımız akşamın sabahı o filme gitmiştim arkadaşlarla.
Ve o da beni bir Eylül akşamı görmüştü ilk...
Mutluyum.
Ezgim benim tosuncuk da oyle diyoelisim pelinim
ay pelotum ne tatlı yaa (küçüklüğünü bilmeleri)
ailesi değil ama benim nişanlımda benim küçüklüğümü biliyor yani ortaokul hallerimio zamandan göz koymuş bana hınzır. kendisi 4 yaşcık büyük olduğu için dalga geçiyor benle senin totonla bezle dolaştığın günleri bilirim ben diye bide biliyormusunuz benim doğup büyüdüğüm sokakta sevdiceğimin çok yakın bir arkadaşı oturuyormuş.hemen bizim karşı binamızda. hiç onlardan çıkmazdım diyor. kii o çocuğun kız kardeşide benim çok yakın arkadaşımdı.aynı anda aynı evde bulunmuş bile olabilirizz.olamaz mıı olabilirr :)))
Bizde sürekli tesadüfler içinde gelip gitmişiz nişanlıcanımlaLiseye giderken aynı otobüse binip karşılıklı gitmeler, aaa bakın bakın ne anlatıcam kızlarrrr en önemliside şu bizim hayatımızda ben orta 1 e giderken arka bahçede kızlarla dolaşırken çocugun biri kafama basketbol topu atmıştı.Bende gitmiştim bizim matematik hocasına şikayet etmiştim o çocugu hocada baya kızmıştı yanlışlıkla attım demişti o çocuk meğer benim nişanlıcanmış ilk ben anlattım tesadüfen sonrada kahkahayı patlattı benimki ''o bendim'' diye ama bilsem senin gelecekti eşim olacağını atmazdım aşkım diyo yaramaz çucuuukkk Aynı mahallede 17 sene ama biribirini son 6 senede farkedip sırılsıklam aşık olmak Allah ım herkese böyle güzellikler versin inşAllah
Bizde sürekli tesadüfler içinde gelip gitmişiz nişanlıcanımlaLiseye giderken aynı otobüse binip karşılıklı gitmeler, aaa bakın bakın ne anlatıcam kızlarrrr en önemliside şu bizim hayatımızda ben orta 1 e giderken arka bahçede kızlarla dolaşırken çocugun biri kafama basketbol topu atmıştı.Bende gitmiştim bizim matematik hocasına şikayet etmiştim o çocugu hocada baya kızmıştı yanlışlıkla attım demişti o çocuk meğer benim nişanlıcanmış ilk ben anlattım tesadüfen sonrada kahkahayı patlattı benimki ''o bendim'' diye ama bilsem senin gelecekti eşim olacağını atmazdım aşkım diyo yaramaz çucuuukkk Aynı mahallede 17 sene ama biribirini son 6 senede farkedip sırılsıklam aşık olmak Allah ım herkese böyle güzellikler versin inşAllah
bizimkide babamın arabasına top atmış. babamda bir güzel azarlamışbide bizim şaşkın istemeye geldikleri akşam evden çıkarken yanlışlıkla babamın ayağına bastı.ahh ahh babacığım bi bilsen bu çocuk hem arabana zarar verdi hem kızını aldı bide ayağına bastı adam dövse yeri yani
evet Pelinim çok güzel anılar biriktiriyoruzzz hepimize maşallahh
şu günde biraz hızlı geçeydi nolurdu sanki.tamam anladım pzt bugün güzelsin güzel başladın ama hızlı geç daha güzelleş nolur sankiii
Çok şekersinizzzzz
Bizi de babam tanıştırmıştıBen ünideyken sevgilimla babam aynı okulda çalışıyormuş,zaten o dönem aynı semtte oturuyorduk da sizin gibi karşılaşılacak yerler değil. Sevgili görümce adayım da babamın öğrencisiymiş.
Aynı zamanda babamın kuaförü de sevgilimin kuzeni,ilişkiler yumağı gibi:)
Aynen öyle kadere yazılmışsa önünde hiçbir şey duramıyor.
bkz : Benim profilimdeki aşk hikayeciğimiz.
hadi bakalım aşk kokulu kuzularım hepiniz yuvanızaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?